Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

QUOTE(sokoladux @ 2013 07 24, 19:17)
sveiki, uzmaciau, kad apie dzinsus diskutavot, tai noriu pasidalint patirtim: turiu stai siuos toothpick    Dzinsai 28 dydzio su 97cm, tai labai faini, tokie klasikiniai, storesnio dzinso, jau gavus ir uzsidejus buvau baisiai apsipatenkinus, bet ko keliu uzsidejimu kaip reikiant prasitampe, imciau tikrai 1, o gal net ir 2 dydziais mazesnius 4u.gif

g.gif nlb faina, kad taip prasitempia. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 24 liepos 2013 - 20:29
Juose elastano tik 2 proc., bet man ir laisvesni jie faini, visokio tipo raik turet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sokoladux @ 2013 07 24, 21:41)
Juose elastano tik 2 proc., bet man ir laisvesni jie faini, visokio tipo raik turet smile.gif

O as to visokio ir turiu, man reikia skinny doh.gif lotuliukas.gif Na bus matyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2013 07 25, 09:26)
O as to visokio ir turiu, man reikia skinny doh.gif  lotuliukas.gif Na bus matyt smile.gif

But smagu, kad neatsauktu tu wakar dienos pirkinuku... Viliuosi, kad tiesiog buvo parduotas nustatytas sia kaina parduodamu prekiu limitas ir tiek... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 07 25, 10:56)
But smagu, kad neatsauktu tu wakar dienos pirkinuku... Viliuosi, kad tiesiog buvo parduotas nustatytas sia kaina parduodamu prekiu limitas ir tiek...  smile.gif

man yra pastaike ne karta nupirkti per tokais ar panasiais situacijas jcrew- prekes niekad nebuvo atsauktos ( skirtingai nuo kitu parduotuviu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 25 liepos 2013 - 10:08
QUOTE(lauryna50 @ 2013 07 25, 10:56)
But smagu, kad neatsauktu tu wakar dienos pirkinuku... Viliuosi, kad tiesiog buvo parduotas nustatytas sia kaina parduodamu prekiu limitas ir tiek...  smile.gif

QUOTE(Lyn @ 2013 07 25, 10:58)
na  ir  pastaike  ne karta  nupirkti  per tokais  ar  panasiais situacijas  jcrew-  prekes  niekad  nebuvo atsauktos (  skirtingai  nuo kitu  parduotuviu)

drinks_cheers.gif

Kad ir kazkada papigiai paleista taskuotoji Blythe....uzsakymas nebuvo atsauktas, sekmingai gavau ir dziaugiuosi bigsmile.gif
Tikekimes, kad ir si syki taip bus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Tuomet SUPER! Tai tikriausiai yra ivede limitus. NEmanau, kad nesugeba susitwarkyti savo elektr. bazes ir ale klaida palieka... smile.gif
Nes po kainu pertwarkymo, tos subrangusios prekes apie 30 % soktelejo blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 25 liepos 2013 - 10:22
QUOTE(Ola Bergman @ 2013 07 24, 14:23)
gal patartumėte, kurį dydį rinktis Icon Trench Coat  4u.gif http://www.jcrew.com...p;bmUID=k0fDJ8C

svarstau tarp 2 ir 4  g.gif blythe labiau tinka 4 dydis, nors šiaip visi megztukai XS ir pan. o apačia pas mane platesnė..  ax.gif vilktis planuoju ankstyvą rudenį, šaltais vasaros vakarais ir norisi gal labiau fit smile.gif

gal kuri vis dėlto galėtų patarti? 4u.gif Kol kas nei vieno j crew švarko neturiu, kad galėčiau orientuotis pagal tai.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ola Bergman @ 2013 07 25, 10:22)
gal kuri vis dėlto galėtų patarti?  4u.gif  Kol kas nei vieno j crew švarko neturiu, kad galėčiau orientuotis pagal tai..  ax.gif

Aš visokius tipius ir kt. megztukus bei maikutes turiu XS dydžio, vieną paltuką 0 dydžio (norėčiau pasimatuoti ir 2d.), o Blythe turėjau 4 d. tai mano akimis buvo didoka. Sakykim man asmeniškai negražiai atrodė, laisva tokia per rankas, per pečius, apkritus visa. Jūsų vietoje imčiau 2 d. Lietpaltuko ant storo megztinio juk nesidėsit, ir šiaip man gražiau, kai rūbelis prigludęs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ola Bergman @ 2013 07 25, 11:22)
gal kuri vis dėlto galėtų patarti?  4u.gif  Kol kas nei vieno j crew švarko neturiu, kad galėčiau orientuotis pagal tai..  ax.gif

as neturiu nei lietpalcio , nei paltuko,tai tiksliai nepatarsiu, bet gal si nuoroda Jums pades apsispresti, si mergina devi 2 d. marskinukus, XS megztukus, zvilgtelkit, kaip ant jos atrodo 2d. lietpaltis mirksiukas.gif
http://shoperarach.b...w-arrivals.html
Atsakyti
QUOTE(Ola Bergman @ 2013 07 25, 11:22)

Turiu šio švarko 2 dydį:
http://www.jcrew.com...~~~~~/76756.jsp

Krūtinė mano 89. Blythe 2 dydžio. Turiu šilkinulių ir 0 ir 2 dydžio. Dažniausiai perku XS, tačiau tippi turiu S, nes patinka laisvesnis. Gal kažkiek padėsiu.. smile.gif
Atsakyti

Ačiū visoms patarusioms 4u.gif
Atsakyti