Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

QUOTE(Perfecta @ 2013 07 24, 07:21)
Galas mano finansams  doh.gif
O jie kaip ir visi toothpick'ai - atitinka dydį?
Su 93 cm imti 27 ar 28 dydį  g.gif

26 arba 27
Atsakyti
QUOTE(Perfecta @ 2013 07 24, 08:21)
Galas mano finansams  doh.gif
O jie kaip ir visi toothpick'ai - atitinka dydį?
Su 93 cm imti 27 ar 28 dydį  g.gif

tai va dabar ir diskutuoju su merginom (tik diskusijos ne cia), ar atitinka dydi. ne viename bloge raso, kad reikia lyg dydziu didesnius toothpick imti. Kitur raso, kad savo dydi ima. tai dabar visai pasimetusi. nes bijau, kad tokia kaina dzinsu tik siandien
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 07 24, 07:29)
tai  va  dabar  ir  diskutuoju  su  merginom  (tik  diskusijos ne cia),  ar atitinka dydi.  ne viename  bloge  raso, kad  reikia  lyg dydziu didesnius toothpick  imti. Kitur  raso, kad  savo  dydi  ima. tai dabar visai pasimetusi.  nes bijau, kad  tokia  kaina dzinsu  tik siandien

As emiau iprasta savo.
Bandysim.
Kaina tikrai super gaunasi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuti: 24 liepos 2013 - 07:37
m,erginos, kas turi toothpick modeli, pasisakykit del dydzio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuti @ 2013 07 24, 08:33)
As emiau iprasta savo.
Bandysim.
Kaina tikrai super gaunasi bigsmile.gif

as taip pat imsiu savo iprasta dydi, kaip ir spalvotu Toothpick, 26 su 90 cm, tik man idomu ar cia tie patys http://www.lyst.com/...tressed-indigo/ ar cia http://wanelo.com/p/...arrivals-j-crew , nes spalva skiriasi nuo oficialus jcrew psl, idomu kaip realiai spalva ju , niekur nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 07 24, 08:41)
m,erginos,  kas  turi  toothpick  modeli, pasisakykit del dydzio  blush2.gif

Turiu smile.gif Atitinka dydi, su 98 emiau 28 dydi 4u.gif Visur kur raso fits true to size imu savo dydi ir super rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 07 24, 09:43)
Turiu  smile.gif Atitinka dydi, su 98 emiau 28 dydi  4u.gif Visur kur raso fits true to size imu savo dydi ir super  rolleyes.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 07 24, 08:41)
m,erginos,  kas  turi  toothpick  modeli, pasisakykit del dydzio  blush2.gif

As turiu spalvotu, tai atitiko iprasta 27 devima. Klubai mano kintantys tarp 94 ir 96. Tik taskuociai pasirode didinti.. Bet kie saiciau, tai tik sis modelis.
Atsakyti
Ar bandyti skalbti medvilninius Pencil sijonus, ar geriau į valyklą nešti 4u.gif ? Gal kuri skalbėte?
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 07 24, 09:43)
Turiu  smile.gif Atitinka dydi, su 98 emiau 28 dydi  4u.gif Visur kur raso fits true to size imu savo dydi ir super  rolleyes.gif

Del spalvos gal galima pakomentuoti, ar atitinka ji su jcrew psl pavaizduota? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2013 07 24, 09:54)
Del spalvos gal galima pakomentuoti, ar atitinka ji su jcrew psl pavaizduota?  4u.gif

Butent siu dzinsiuku neturiu, turiu kitus toothpick, baltus, taip pat rase "fits true to size", atitiko pilnai dydi 4u.gif
Atsakyti
Jeeeeeeee, man jau nupirko tai gaiu pasigirt. Vakar ilgai neuzmigau, del Laurynos50 parodytu, galvoju, reikia gal nusisust, nukainuoti neblogai, bet manau tike to, palauksiu ryto, tad kai sian pamaciau 40off, silpna pasidare doh.gif Ta proga emiau dvejus lotuliukas.gif
Be vakar rodytu pasiemiau dar SIUOS Reikejo paprastu klasikiniu zieminiu prie uggu, vis dairiausi i JBrandus bet labai patenkinta ir siuo pirkiniu thumbup.gif Beje vienam forume radau, kad jie kiek i mazesne puse, bet tuo paciu labai tamprus.
Atsakyti