Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

Lauryna50 tikrai superinis!! Prie dzinsu, marinistinio stiliaus, baltu drabuziu - liuksiskai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 07 23, 10:14)
Labai grazus svarkas, lauryna50 wub.gif

O kodel galvoji, kad bus sunku derinti g.gif  Man atrodo, labai graziai jis ziuretusi ir prie dzinsu, nesvarbu ar baltu ar melynu smile.gif Taip pat ir prie kokiu lininiu kelniu ar sijono smile.gif

Puikus pirkinukas ir ant Taves graziai ziurisi, dydis atitaikytas liuks 4u.gif

Dekui wink.gif
Tai va, beda, dzinsai tamsesni. O lino kelniu nera. Taip ir gaunasi, kad pirkiniai nesibaigia... biggrin.gif doh.gif
Ir man, prie ju iskart galvoje deliojosi baltai ir jureivisko tipo rubai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 23 liepos 2013 - 10:02
Mergaites, ka galwojat apie siuos dzinsiukus? Kazi ar werti demesio? Ir kaina lyg ir nieko, ar galima pagaut ir pigiau? Nes as lyg ir nemaciau ju su aditional -30%... Gal kuri pirkote, buciau l dekinga uz komentara. mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 23 liepos 2013 - 10:44
QUOTE(lauryna50 @ 2013 07 23, 11:44)
Mergaites, ka galwojat apie siuos dzinsiukus? Kazi ar werti demesio? Ir kaina lyg ir nieko, ar galima pagaut ir pigiau? Nes as lyg ir nemaciau ju su aditional -30%... Gal kuri pirkote, buciau l dekinga uz komentara.  mirksiukas.gif
user posted image

Grozio tai nerealaus! Galima nuoroda? Cia toothpick'ai? Nes man rodos as i juos irgi ziurejus.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 07 23, 09:56)

Labai gražus,išskirtinis švarkiukas thumbup.gif
O kies batukai viduje cm turi?
Aš su 39 koja 9 dydi pagavau šitų,
tai kokybė, nereali-oda minkštutė, vidpadis paminkštintas wub.gif
Mano koja siaura, bet prie kauliuko jauciasi sioks toks suvaržymas,
nežinau ką daryt, bandyt pratempti, ar pardavinėt (taip gaila, 0,5 dydžiu didesnių tokiu nepagausiu cray.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2013 07 23, 15:54)
Grozio tai nerealaus! Galima nuoroda? Cia toothpick'ai? Nes man rodos as i juos irgi ziurejus.. g.gif

Sitie:
http://www.jcrew.com...~~~~~/01851.jsp

Papildyta:
QUOTE(Arelija @ 2013 07 23, 16:52)
Labai gražus,išskirtinis švarkiukas thumbup.gif
O kies batukai viduje cm turi?
Aš su 39 koja 9 dydi pagavau šitų,
tai kokybė, nereali-oda minkštutė, vidpadis paminkštintas wub.gif
Mano koja siaura, bet prie kauliuko jauciasi sioks toks suvaržymas,
nežinau ką daryt, bandyt pratempti, ar pardavinėt (taip gaila, 0,5 dydžiu didesnių tokiu nepagausiu  cray.gif )

Maniskiu 9.5 - Vidpadis - 27cm. Man pradzioje biskuti irgi verze priekyje, Ir buvo toks jausmas, kad sonini kauliuka truputi spaudzia, bet dabar visiskai prasivaiksciojo ir didesni gal net smukciotu... blink.gif
Sitie irgi l dailuciai, wub.gif namuose gal meginkit pavaikscioti po walanda kita... Gal irgi prasitemptu. Ar isore, vidus irgi nat.oda? Jeigu naturali - turetu pasiduoti truputuka. Jei sintetine - vargiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 23 liepos 2013 - 16:32
Lauryna, svarkelis grazus ir labai Jums tinka 4u.gif

Arelija, jeigu labaipatinka bateliai bandykit pranesiot, su laiku tikrai prasinesioja. man irgi vieni spaude ties kauliukais, bet labai patiko tai nesiojau kol pranesiojau. tik jau daugiau tai turbut neberizikuosiu su jcrew balerinkom, vis tik jos tikrai siaurai pedai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 07 23, 17:31)
Sitie:
http://www.jcrew.com...~~~~~/01851.jsp

Papildyta:
Maniskiu 9.5 - Vidpadis - 27cm. Man pradzioje biskuti irgi verze priekyje, Ir buvo toks jausmas, kad sonini kauliuka truputi spaudzia, bet dabar visiskai prasivaiksciojo ir didesni gal net smukciotu...  blink.gif
Sitie irgi l dailuciai,  wub.gif  namuose gal meginkit pavaikscioti po walanda kita... Gal irgi prasitemptu. Ar isore, vidus irgi nat.oda? Jeigu naturali - turetu pasiduoti truputuka. Jei sintetine - vargiai.

Taip, jos pilnai natūralios odos, išorėje ji lakuota, bet vistiek turėtu prasitempt tadai...

QUOTE(enura @ 2013 07 23, 17:47)

Arelija, jeigu labaipatinka bateliai bandykit pranesiot, su laiku tikrai prasinesioja. man irgi vieni spaude ties kauliukais, bet labai patiko tai nesiojau kol pranesiojau. tik jau daugiau tai turbut neberizikuosiu su jcrew balerinkom, vis tik jos tikrai siaurai pedai  4u.gif

Ar ilgai nešiojote, kol isipatoginot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arelija: 23 liepos 2013 - 17:17
QUOTE(Arelija @ 2013 07 23, 17:15)
Ar ilgai nešiojote, kol isipatoginot?

na zinokit, jauciu kokiu pora savaiciu kol jau visai geraibuvo rolleyes.gif tik nekasdien man rodos, tai jeigu kasdien tai gal ir savaiteles pakaktu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enura: 23 liepos 2013 - 17:32
Lauryna50, bet siuos tothpickus tik neseniai turbut imete i sale, nes per papildomus off kazkaip nepastebedavau. O ir siaip, kazkada kai jie krito i aki, tai buvo uz pilna kaina. Db tikra ineblogai nukainavo, tik kazi kai vel bus nuolaida kas liks su dydziais. g.gif Man toothpick nerealiai patinka ir patinka modelis wub.gif wub.gif
Atsakyti
tik siandien 40 off, griebiam dzinsus
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 07 24, 08:30)
tik siandien  40  off,  griebiam dzinsus

Galas mano finansams doh.gif
O jie kaip ir visi toothpick'ai - atitinka dydį?
Su 93 cm imti 27 ar 28 dydį g.gif
Atsakyti