Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

QUOTE(Aireda @ 2013 07 20, 13:05)
Gavau si svarka ir dar noreciau ji uzsivilkti rolleyes.gif  Labai rekomenduoju, man jis labai patiko. Tai Schoolboy blazer in herringbone, spalva antique linen (2 d.). Spalva labiau kremine, ne balta ir ne pilksva. Labai minkstas, rankoves taip ir buvo atraitotos. Toks tikras vasariskas svarkelis, kuris prie visko tinka ax.gif

jei kas noretu tokio, kreipkites biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(someday... @ 2013 07 19, 14:44)
4???? As kazkaip pamenu RII komentara ir pagal ja man turetu antrukas irgi tikt. Kiek pas jus per krūtine? Nes pas mane laaaabai nedagugg  ax.gif Del to antra emiau. Bijau kad ties uzpakaliu neisireztu doh.gif Ir ugis koks? Nors is foto jus man kudute labai atrodot ax.gif  biggrin.gif

neturiu krutines, A dydis biggrin.gif o ugis 175, vakare galesiu atsiusti foto, tikrai nera per didelis (kol sausas bent jau) 4u.gif
Atsakyti
Laba,

noriu paklaust kas turit factory megztuką ar jie kaip ir crew tokio tipo megztiniai atitinka dydį, ar didinti? g.gif Gal kas turit S dydį ir galit pamatuot per pažastukus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cap carap @ 2013 07 22, 18:15)
Laba,

noriu paklaust kas turit factory megztuką ar jie kaip ir crew tokio tipo megztiniai atitinka dydį, ar didinti?  g.gif Gal kas turit S dydį ir galit pamatuot per pažastukusax.gif

Sitie atitinka dydi. Su 90 cm turiu S d, po pazastukais 42 cm.
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2013 07 22, 16:03)

DRIU, o rubu, pvz.silkinukiu koki dydi perkat?
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 07 22, 17:58)
Sitie atitinka dydi. Su 90 cm turiu  S d, po pazastukais 42 cm.

ačiū aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2013 07 22, 18:01)
DRIU,  o rubu, pvz.silkinukiu koki dydi perkat?

Nuo 0 iki 2 silkinukes, megztukai xs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2013 07 22, 21:14)
Nuo 0 iki 2 silkinukes, megztukai xs  4u.gif

Tada ramiau lauksis man dabar...kaip skirtingai su tais maudomais visoms g.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2013 07 20, 13:57)
Aš zomšinius batus valau su vandeniu+actas.

O, dėkui. Reiks bandyti actutį būtinai.Tik, tiesa, o kokiu santykiu skiedžiat?
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2013 07 22, 16:03)
jei kas noretu tokio, kreipkites  biggrin.gif
Papildyta:

neturiu krutines, A dydis biggrin.gif o ugis 175, vakare galesiu atsiusti foto, tikrai nera per didelis (kol sausas bent jau)  4u.gif

Aha jus aukstesne. Tai budama keliais cm mazesne, maza vilti turiu, kad 2d kazkaip tiks. Tik jus man ir matosi kad labai liekna, atrodytu kad 4 didelis turetu but, bet va ugis ... Ai ir siaip, maudomai tamposi, gal ilysiu biggrin.gif
Atsakyti
Ateinu pasirodyti linini swarkeli (pawad nepamenu kodukas 65120). Kazkaip uzmaciau ji karta sale, l krito i aki ir ciupau. 6d. 100% linas. Kokybe, audinys ir visos detales - l l wub.gif Tik nera l lengva derinti... Meginau su siuo sijonuku, bet kazkas nepatinka ir taip... g.gif
Bateliai "bantukai" prasitampe 10us itariu butu pradeje smukcioti, nes dabar net laisvumo nemazai, zodziu jei kas kada galwosit ar pirkti 1/2 d i mazesne puse tikrai galima, tik reikia, kad peda nebutu plati, nes jie pakankamai daug iskirpti, galetu but biskuti maziau.
user posted image
Dzinsus ignoruokit tongue.gif
user posted image

O stai taip jis atrodo nedewetas, bet matuotas. Audinukas plonytis,landus. Tik gyvai jis biskuti tamsesnis ir toks, atrodo, lyg ir silko sudetyje turetu, na, prabangiai. Manes tas lamdumas visiskai negasdina, nes man tai labaiau asocijuojasi su naturalumu,linu, o ne netwarkingumu... biggrin.gif Tik valyti ji reiks valykloje, tikrai namu salygomis nedrisciau...
user posted image

Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 07 23, 09:56)

super, gražuolis, prie baltų rūbų išvis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 07 23, 09:56)
Ateinu pasirodyti linini swarkeli (pawad nepamenu kodukas 65120). Kazkaip uzmaciau ji karta sale, l krito i aki ir ciupau. 6d. 100% linas. Kokybe, audinys ir visos detales - l l  wub.gif  Tik nera l lengva derinti... Meginau su siuo sijonuku, bet kazkas nepatinka ir taip...  g.gif 

Labai grazus svarkas, lauryna50 wub.gif

O kodel galvoji, kad bus sunku derinti g.gif Man atrodo, labai graziai jis ziuretusi ir prie dzinsu, nesvarbu ar baltu ar melynu smile.gif Taip pat ir prie kokiu lininiu kelniu ar sijono smile.gif

Puikus pirkinukas ir ant Taves graziai ziurisi, dydis atitaikytas liuks 4u.gif

Atsakyti