Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

QUOTE(Aireda @ 2013 07 20, 13:05)

Aireda, nu jau kaip man grazu bigsmile.gif wub.gif laaabai, iki pat pirstu galiuku, t.y. nagu lako biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 07 19, 13:58)
as daugiau  nieko , apart  sepeteli zomsai  arba  ale  "trintuka"  nesu radusi  verysad.gif

pries nesiodama gerai impregnuoju, o veliau valau kaip ir Lyn su spec. sepeteliu zomšai.
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 07 18, 23:08)

O kaip Jums tokios spalvos Blythe (red currant) g.gif

Prabangi spalva, sodri, grazi smile.gif
As turiu tokios spalvos tippi cardigana, tai bliuskeles jau kaip ir nebenorejau tokios spalvos smile.gif

QUOTE(someday... @ 2013 07 19, 11:40)

O as perpirkau is Driu taskuocius ir net 26T (as aplamai iprasati deviu 27 dydi) man kiek didoki ties liemeniu ir ilgesni nei  iprasti spalvoti Toothpick, ale labai grazus wub.gif

Dzinsai puikiai gula 4u.gif
O antras derinukas su baltais marskinukais, na jau toks mano skonio...na jau toks wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Aireda @ 2013 07 20, 14:05)

Gavau si svarka ir dar noreciau ji uzsivilkti rolleyes.gif 

Dailus svarkutis, rankoves zaismingos thumbup.gif
Derinukas toks svelnus, grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 07 20, 16:45)
QUOTE(Aireda @ 2013 07 20, 13:05)

Aireda, nu jau kaip man grazu bigsmile.gif wub.gif laaabai, iki pat pirstu galiuku, t.y. nagu lako biggrin.gif

Aciu, Enura 4u.gif Aha, nagai visai netycia cia labai tiko biggrin.gif

QUOTE(Dideja @ 2013 07 20, 19:51)
Dailus svarkutis, rankoves zaismingos thumbup.gif
Derinukas toks svelnus, grazu 4u.gif

Dideja, pritariu - rankoves zaismingos, o labiausiai man patinka svarko spalva - svelniai kremine wub.gif . Kelnes irgi netycia labai tiko prie svarko ax.gif

Ruosiuosi rytoj prie Baltijos juros isdumti, prisiemiau siltu rubu, bet ir neoninius Jcrew batelius isidejau, gal pravers vietoj atsvaitu biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2013 07 18, 07:59)
Tikrai įdomu kaip dydis Ingakalniui, nes man labai aktualu ...dar negavau...labai rūpi..per šį sale, kad maudymkių užsipirkau-lyg 6...viena už kitą gražesnė buvo, na ką -vieną dvi pasiliksiu-kitos keliaus į išparduotuvę, tik tiek, kad ėmiau 12 dydį visų, kažkuriais metais buvau pirkus 10, lyg norėjos laisvesnės, tai-jaučiu, kad prie tokio dydžio eilė nelabai išsirikiuos blush2.gif

O kokius maudomus pirkote.. ax.gif 4u.gif

reikes sekti isparduotuve, gal man kas tiks is jusu pirktuju ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2013 07 20, 22:19)
O kokius maudomus pirkote..  ax.gif  4u.gif

reikes sekti isparduotuve, gal man kas tiks is jusu pirktuju  ax.gif  ax.gif

kaip Ingakalnio -geletas, pats pirmas buvo...

kitos tik spalvos-nemelynas.

navy

sitas dar

toks turkio spalvos-i ji daugiausia vilciu dedu:)

na-5 tik-pasirodo, aciu D, bet dar norejau ir daugiau...kazkaip siemet daug maudymkiu buvo i sale imesta.....po Ingakalnio komentaro biski neramu-ar tiks dydis...

tas tiulinis-dabar galvoju, kad vsai ne mano figurai, man rodos-kad jis toks krutine didinantis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vlastimila: 20 liepos 2013 - 21:41
Jersey Lomellina, maudomą turėjau , tai 10 dydis gerokai laisvas buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2013 07 21, 11:18)
Jersey Lomellina, maudomą turėjau , tai 10 dydis gerokai laisvas buvo 4u.gif

aš irgi turejau-10, o man lyg ankstokas pasirode, as rubus perku 10-12...manau, kad nuo figuros ypatumų priklauso ir ugis dar reiksmes turi ax.gif
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(Vlastimila @ 2013 07 20, 18:32)
kaip Ingakalnio -geletas, pats pirmas buvo...

kitos tik spalvos-nemelynas.

navy

sitas dar

toks turkio spalvos-i ji daugiausia vilciu dedu:)

na-5 tik-pasirodo, aciu D, bet dar norejau ir daugiau...kazkaip siemet daug maudymkiu buvo i sale imesta.....po Ingakalnio komentaro biski neramu-ar tiks dydis...

tas tiulinis-dabar galvoju, kad vsai ne mano figurai, man rodos-kad jis toks krutine didinantis g.gif

man tas paskutinis labai grazus wub.gif wub.gif

Lauksiu ziniu, kaip gausite.

As silkinukes irgi imu 12.

Tai ir maudoma vis galvojau 12. bet taip ir ne sykio nesipirkau ax.gif

O koks jusu ugis/?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo troliuke: 21 liepos 2013 - 15:20
QUOTE(Lyn @ 2013 07 20, 15:18)
Beje del loaferiu tu musu neon pink, netycia uzkliuvau uz  batu dezes su jais ir nubraukiau vienoj vietoj oda ties kulnu, tai rasau maksimoje batu laka tokios pacios spalvos ir labai graziai uzlakavau  lotuliukas.gif  blush2.gif buvau nusipirkusi ir markeri tokios spalvos, bet markeris nieko neuzpaise  schmoll.gif

ohmy.gif Net suskaudo skaitant...
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 07 21, 19:57)
ohmy.gif Net suskaudo skaitant...

lotuliukas.gif man irgi kai pamaciau smile.gif bet suradus ta laka ir uztepliujus sirdis atsigavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2013 07 21, 11:25)
aš irgi turejau-10, o man lyg ankstokas pasirode, as rubus perku 10-12...manau, kad nuo figuros ypatumų priklauso ir ugis dar reiksmes turi ax.gif

Mano ūgis 170cm. , tai man ir ilgas buvo doh.gif
Atsakyti