Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

QUOTE(Lyn @ 2013 07 19, 13:58)
as daugiau  nieko , apart  sepeteli zomsai  arba  ale  "trintuka"  nesu radusi  verysad.gif

O purvą kaip valote? g.gif Nes tas šepetėlis tipo tik pašiaušimui [ar ir purvui valyti tinka g.gif ], o trintukas [turiu]... Trintukas purvui tinka [gėda ph34r.gif] ?
Man tas balerinų toks plonas zomšas atrodo, bijau trinti su tuo trintuku doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2013 07 19, 15:12)
O purvą kaip valote?  g.gif Nes tas šepetėlis tipo tik pašiaušimui [ar ir purvui valyti tinka  g.gif ], o trintukas [turiu]... Trintukas purvui tinka [gėda ph34r.gif] ?
Man tas balerinų toks plonas zomšas atrodo, bijau trinti su tuo trintuku  doh.gif  biggrin.gif

tai va purva irgi su jais tik ir valau, kiek issivalo, tiek. Su tuo sampunu esu sugadinusi vienus ilgaaulius sviesius, kaip murzinus juos padare, ir ugg valiau su putom, tai irgi nieko gero, toks jausmas, kad papildomai ispurvina.
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2013 07 19, 15:03)
nesenai toki tik spalvu kitokiu parsisiunciau, su savo ugiu emiau 4 dydi, tiko, slapinti nemeginau, bet gal nebus laisvas smile.gif emiau baseinui  4u.gif
toks mano

4???? As kazkaip pamenu RII komentara ir pagal ja man turetu antrukas irgi tikt. Kiek pas jus per krūtine? Nes pas mane laaaabai nedagugg ax.gif Del to antra emiau. Bijau kad ties uzpakaliu neisireztu doh.gif Ir ugis koks? Nors is foto jus man kudute labai atrodot ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 07 19, 13:58)
as daugiau  nieko , apart  sepeteli zomsai  arba  ale  "trintuka"  nesu radusi  verysad.gif

drinks_cheers.gif As irgi tik taip priziuriu. Su tuo astriu sepeteliu atsargiai trinant purvas issivalo, bet aisku tuo paciu ir oda kencia, bet vis tiek geriau pasisiausus oda nei purvina deme ax.gif

Noreciau as pamatyt nors viena su tuo maudymuku gyvai ax.gif Atrodo jie grazus, bet jau ant kai kuriu manekeniu tai ka as zinau, na man tragiskai atrodo. arba cia ju figuros visai netinka maudomukams demonstruoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 07 19, 14:18)
tai  va  purva  irgi  su jais  tik  ir valau,  kiek issivalo, tiek. Su  tuo sampunu  esu sugadinusi vienus  ilgaaulius sviesius,  kaip murzinus  juos padare,  ir  ugg  valiau su  putom,  tai  irgi  nieko  gero, toks jausmas,  kad  papildomai ispurvina.

Dėkui. O tai man tos putos irgi taip keistai, taip sakant, valo g.gif
Nu aišku. Bandysiu valyt su trintuku smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2013 07 19, 15:28)
drinks_cheers.gif As irgi tik taip priziuriu. Su tuo astriu sepeteliu atsargiai trinant purvas issivalo, bet aisku tuo paciu ir oda kencia, bet vis tiek geriau pasisiausus oda nei purvina deme  ax.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Kas turi chino kelnytes, kaip ju kokybe? Ar atitinka dydi?
Atsakyti
Ar jau siluma baigesi si sezona verysad.gif

Gavau si svarka ir dar noreciau ji uzsivilkti rolleyes.gif Labai rekomenduoju, man jis labai patiko. Tai Schoolboy blazer in herringbone, spalva antique linen (2 d.). Spalva labiau kremine, ne balta ir ne pilksva. Labai minkstas, rankoves taip ir buvo atraitotos. Toks tikras vasariskas svarkelis, kuris prie visko tinka ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Aireda, liuks ir svarkelis ir derinukas. 4u.gif

O kokios kelnes cia?

As gavau Tipped boy shirt baltus http://www.jcrew.com...63666/63666.jsp
. Labai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 07 20, 14:33)

O kokios kelnes cia?

. Labai patiko wub.gif

As situ marskinuku baltu su nuolaida niekaip nepagavau, kokie man jie fainuoliai wub.gif kaip manot su 92cm ir siaurais peciais 4 ar 2 dydis geriau tiktu?
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 07 20, 14:33)

O kokios kelnes cia?

. Labai patiko wub.gif

Aciu, Lyn, ir man visas derinys labai prie sirdies, dar bateliai ryskus kaip palaidine blush2.gif

Kelnes Ralph Lauren, superines spalvos ir rasto bigsmile.gif Lauren Ralph Lauren Modern Straight Ankle Jeans

Palaidine tavo isskirtine, pasirodyk tada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2013 07 19, 12:56)
Sveikos merginos,

Turiu PRAKTIŠKĄ KLAUSIMĄ: kaip, kokiomis priemonėmis prižiūrite visokias ryškias, spalvingas zomšines balerinas?

Aš zomšinius batus valau su vandeniu+actas.
Atsakyti
QUOTE(sokoladux @ 2013 07 20, 14:44)
As situ marskinuku baltu su nuolaida niekaip nepagavau, kokie man jie fainuoliai  wub.gif kaip manot su 92cm ir siaurais peciais 4 ar 2 dydis geriau tiktu?

Pas mane krutine 93 ir platus peciai, tai turiu 6, kaip ir visu silkinukiu, tai graziai laisva. As siulyciau labiau 4 pirkti 4u.gif
QUOTE(Aireda @ 2013 07 20, 14:45)
Aciu, Lyn, ir man visas derinys labai prie sirdies, dar bateliai ryskus kaip palaidine blush2.gif

Kelnes Ralph Lauren, superines spalvos ir rasto bigsmile.gif  Lauren Ralph Lauren Modern Straight Ankle Jeans

Palaidine tavo isskirtine, pasirodyk tada mirksiukas.gif

Neiskirtine ta palaidine, sakyciau labai paprasta, bet elegantiska. Nutrauksiu kada foto smile.gif

Beje del loaferiu tu musu neon pink, netycia uzkliuvau uz batu dezes su jais ir nubraukiau vienoj vietoj oda ties kulnu, tai rasau maksimoje batu laka tokios pacios spalvos ir labai graziai uzlakavau lotuliukas.gif blush2.gif buvau nusipirkusi ir markeri tokios spalvos, bet markeris nieko neuzpaise schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 20 liepos 2013 - 14:25