Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

QUOTE(Dideja @ 2013 07 10, 12:36)
Lyn, Tu berods irgi butent sita svarka pas siuvejai taisei?

as visai susipainiojau su sitais svarkais - as turiu labai panasius camel ir navy spalva. camel tasiau, nes jis buvo 8 dydzio, tai gerokai didokas man buvo. o navy turiu 6 dydi, tai per pecius man super, kai mano didele krutine, ir krutine super, bet va per pilva siek tiek laisvoka, noreciau siauriau, bet tas platumas nekrentantis i akis.
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 07 10, 12:31)
del  poliesterio  - as  irgi  jo labai  vengiu.

Daznai brangiuose silkiniuose rubuose pamusalas buna butent poliesteris. O tos mano palaidines poliesteris man irgi pasirode visai tinkama deveti medziaga.

QUOTE(Dideja @ 2013 07 10, 12:36)
Del kokybes, tai jokiu priekaistu, viskas ok smile.gif
Tik, kaip jau sakiau, kazkas ne taip buvo su sito modelio pasiuvimu per krutine..

Aireda, ar Tu kalbi apie ta melyna, kur abi turim? Apie ta, kur atraitomom dryzuotom rankovem?
Tai lyginant ju modeliukus pg dydi (abeju turiu 2 d.) skiriasi per krutine...ir rankoves to , kur atraitomos su dryziais trumpesnes.

Taip, as kalbejau apie ta svarka 2 d., kuri abi turim, man jis labai patiko, bet jis ne vilnonis.
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 07 10, 12:45)

Taip, as kalbejau apie ta svarka 2 d., kuri abi turim, man jis labai patiko, bet jis ne vilnonis.

Bet juk abieju modeliu svarku sudetis parasyta Wool/poly/viscose smile.gif
Atsakyti
Sveikutes.

Ar jums nebuvo problemos, su bliuskutem, kad labai greit nusiardo apacioje sulenkimas ?

Vakar uzsidejau stai sita bliuskute

user posted image

Ir pagavo siula ir iskarto visa nuarde apacia palaidines.. doh.gif doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 07 10, 13:04)
Bet juk abieju modeliu svarku sudetis parasyta Wool/poly/viscose smile.gif

Aaa, gali buti, reiskia tik modeliai skiriasi. O ar pataise tau ta netikusi svarka g.gif

QUOTE(troliuke @ 2013 07 10, 13:09)
Sveikutes.

Ar jums nebuvo problemos, su bliuskutem, kad labai greit nusiardo apacioje sulenkimas ?

Vakar uzsidejau stai sita bliuskute

user posted image

Ir pagavo siula ir iskarto visa nuarde apacia palaidines..  doh.gif  doh.gif

Ir man tas pats buvo su tokia palaidine, net uzsideti nespejau, o jau siulas nusiarde doh.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kas galite pasakyti sio megztuko S dydzio kiek tarp pazastu? ax.gif

http://factory.jcrew...p;bmUID=j.75Wxv
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 07 10, 12:13)

Mergaitės gal galit pakomentuoti Factory classic wool blazer? Niekaip neapsisprendžiu ar man jo reikia  g.gif  Jis labiau klasikinis, ar ir laisvalaikiu tinkamas? Aplamai ar kokybiškas ir vertas dėmesio?

as irgi si turiu http://factory.jcrew...p;bmUID=jPz2Rvl
turiu 2 dydi, tai peciai buvo labai gerai, rankoves lyg ir nieko, bet galetu buti dar truputuka ilgesnes,bet as daznai pasiraitojusi vaikstau mirksiukas.gif
bet pats svarkiukas platokas, nesiau siuvejai siaurinti per liemeni (tai lyg is nuragos susiaurino), dabar tinka 4u.gif
beja, jis man traukia pukus...
o del universalumo tai tikkrai, galima ir prie dzinsiuku ir prie suknutes ir i darba thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Lyn @ 2013 07 10, 12:31)
del  poliesterio  - as  irgi  jo labai  vengiu, ppaskutiniais  metais  neperku visai,  bet  neatsilaikiau sitai  palaidinei, tiksliau  jos  rastui  http://factory.jcrew...p;bmUID=jW8tofW
ir  esu  labai patenkinta,  praeita  menesi  teko nemazai keliauti,  visose  kelionese  ji  buvo su  manim  -  daug  kur tinka,  lengva, plonyte,  nesilamdo  ir visai  nekarsta. labai  labai pasiteisines  pirkinys

as tokias dvi skirtingu rastu turiu thumbup.gif
del nesiglamzymo tai pilnai sutinku drinks_cheers.gif
beja, labai lengvai derinamos prie vienspalviu klasikiniu kelniu ar klasikinio skijonuko i darba 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluciauskas: 10 liepos 2013 - 12:39
-40 offas Sale prekėms šiandien J.Crew
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 07 10, 13:33)
Aaa, gali buti, reiskia tik modeliai skiriasi. O ar pataise tau ta netikusi svarka g.gif

jis vis dar pas siuveja Vilniuje, o man atostogos, tai Vln nebunu, sedziu savo Rugpieniu kaime smile.gif
Atsakyti
Ką kas gaudot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arelija @ 2013 07 10, 13:56)
-40 offas Sale prekėms šiandien J.Crew

bet kazko ypatingo neuzmaciau...arba dydziu nebuvo g.gif
tai tik is factory viena daiciuka priciupau mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū už komentarus dėl švarkiuko 4u.gif
Kažkaip panašu, kad bus nevykęs modelis jo g.gif Nes jeigu platokas per liemenį ir krūtinę, o per pečius normaliai tai netiks man doh.gif
Atsakyti