Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

Aireda, sita Blythe viena mano favoriciu man labai labai spalva, prabangi.. wub.gif Turiu tokios spalvos swarowski aukskarus, tai jau matau vaizda wub.gif Ale kaip as nemoku devet marskinuku.. Man taip grazu paziuret, bet paciai issipaso jie doh.gif

O as perpirkau is Driu taskuocius ir net 26T (as aplamai iprasati deviu 27 dydi) man kiek didoki ties liemeniu ir ilgesni nei iprasti spalvoti Toothpick, ale labai grazus wub.gif Bet bijau, kad 25 nebutu labai aptemptukiski. g.gif Bet kadangi abejoju ar ir rasciau norinciu keistis i mazesni, pasiliksiu biggrin.gif Dar pries pirkdama ilgai svarsciau ar priderinsiu juos, bet su kuo besirengciau, kazkaip su viskuo ziurisi man jie... Pora variantau:
1. Su kaspinuociu. Nezinau ar labai jau cia derinys, bet visai nieko g.gif Tik gerai butu kaspinuoti i S pasikeist, vien del ilgio, nes kad laisvesnis jis kaip koks Tippi butu, nenoreciau.. Toks vaizdas, kad jam tai netiktu. g.gif biggrin.gif
user posted image

2. Su pernyksciais Factory marskinukais. Jie man faini, ale vis dar su etikete. Kaip sakau, su marskinukais sunkiai draugaujasi. Beje, cia labai tiko mano kazkoks senukas sidabrinis dirziukas, tik jau toks panesiotas jis doh.gif Db supratau, kad reikia koki nauja isigyt.. Kiek maciau lyg buna ir Crew ju kazkokiu blizganciu... g.gif
user posted image

3. Na i su Factory warmspun long sleeve tee. Sis megztukas tooks MANO, ir ilgis ir aptemptumas. Db su 50% off pagavo hthr emerald spalva, ne visai mano, bet pats megztukas uz tokia kaina man patinka. biggrin.gif
user posted image
Dar labai prie siu taskuociu noreciau ryskaus ruzavo kasmyrinio tee... wub.gif wub.gif

Mergnos, o kaip jus galvojat o sie dzinsai tik vasarai ir ankstyma rudenui ar pavasariui?? Kazi galima butu juo prie kokiu uggu ziema?? Reiks lipt i virsu issitraukt pasimatuot... Nes bus gaila ilgma laikui i spinta padet. lotuliukas.gif
Atsakyti
Someday, jau kaip man grazu su balta palaidine bigsmile.gif
Labai Jums tinka ir dzinsai graziai atrodo wub.gif As neturiu nei vienos paprastos baltos palaidines, nors ji taip prie visko dera doh.gif

Kaspino megztukas S d. ir man taip atrodo su 89 cm., gal tik kiek ilgesnis, bet Jus ir aukstesne mirksiukas.gif

O red currant Blythe, sutinku, kad prabangiai atrodytu ax.gif

As gi sita factory balta palaidine pardaviau, irgi gulejo spintoje, o po to grauziausi. Jeigu nuspresit parduoti, rasykit biggrin.gif

Enura, rankoves 2 d. cocoono pakankamai ilgos, as galvoju, kad man 4 d. rankoves gali buti net per ilgos g.gif Man 2 d. cocoono atitinka 4 d. kitus turimus jcrew paltus pagal aptemptuma mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 19 liepos 2013 - 10:59
Oj, as siuos marskinukus kokius 5 kart ruosiausi parduot, bet kai jie kainavo kapeikas, tai vis galvojau, ai lai guli.. Ir sulauke poros biggrin.gif Tik sakau, man marskinukai labai issipaso. Nemoku nesiot. Tai vilksiuos si derini tik kai eisiu be vaiku biggrin.gif Tik kai pagalvoju, tai turbut bus po kokiu 18 metu doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Man ta currant labai grazu turetu buti prie pencil sijonuko juodo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo someday...: 19 liepos 2013 - 11:07
QUOTE(Aireda @ 2013 07 19, 10:57)
Someday, jau kaip man grazu su balta palaidine bigsmile.gif
Labai Jums tinka ir dzinsai graziai atrodo wub.gif

drinks_cheers.gif 100% su balta laabai graziai atrodo. Ir su violetiniu megztuku man irgi gerai. O vat kaspinuociui jauciu antipatija blush2.gif rolleyes.gif
O dzinsu dydis man rodo tikrai geras, nereikia mazesniu schmoll.gif
Man jie ir ziemai visai tinkami, o kodel gi ne bigsmile.gif

QUOTE(Aireda @ 2013 07 19, 10:57)
Enura, rankoves 2 d. cocoono pakankamai ilgos, as galvoju, kad man 4 d. rankoves gali buti net per ilgos g.gif Man 2 d. cocoono atitinka 4 d. kitus turimus jcrew paltus pagal aptemptuma  mirksiukas.gif

Tai vat kad zinok 2 ir 4 dydzio kokonu rankoviu ilgis skiriasi tik 1 cm g.gif o palyginus su mano turimu peacoatu tai dar ir trumpesnes apie pora cm unsure.gif gal jos zemiau isodintos todel taip gaunasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 07 19, 12:25)

Tai vat kad zinok 2 ir 4 dydzio kokonu rankoviu ilgis skiriasi tik 1 cm  g.gif o palyginus su mano turimu peacoatu tai dar ir trumpesnes apie pora cm  unsure.gif gal jos zemiau isodintos todel taip gaunasi  g.gif

Gali buti, kad del to kad zemiau isodintos g.gif Vidines siules ilgis 46,5 cm. pagal mane. Mano Plaza palto 4 d. isvis 43 cm. g.gif
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2013 07 19, 10:40)

nu gi grazu biggrin.gif jei vis tik nuspresit, kad didoki, imsiu atgal lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Someday, tiek pirmas, tiek antras derinukai labai graziai atrodo, o va treciame lyg kazkokio akcentro balto noretusi (prie tu taskuciu) 4u.gif arba tiesiog siesesniu spalvu virsaus mirksiukas.gif

o man marskinukai - atvirksciai, pats einamiausias drabuzis, visur juos velkuosi, teik po megstuku, tiek po svarkeliu, tiek vienus nesioju, pasiraitojus rankovytes. kazkaip anksciau sunkiai sekdavosi su savo figura (jei peciai geri, tai per krutine ir liemeni skestu, ir atvirksciai) rasti tinkamus, tai maziau devejau, o dabar jcrew kaip atitaikiau, tai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluciauskas: 19 liepos 2013 - 11:40
QUOTE(someday... @ 2013 07 19, 12:40)

Labai dailūs derinukai. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inrinke: 19 liepos 2013 - 12:41
Egliuciauskas man su violetiniu tas pats, kazko truksta, gal skareles, gal kokio neimantraus papuosalo, kad nesipjautu su burbuliukais biggrin.gif Nu derinsim biggrin.gif

Del marskinuku, man jei po megztiniais labai labai patinka, tik ziauriai nervina jausmas ties ranom, per daug visko, todel idealu trumpom rankovem. Mano svajone neseniai aptarti su karoliukais ant kalnieriu wub.gif wub.gif Jau taip noriu, bet kai tiek daug visko norisi, tai kaina sustapdo biggrin.gif

Del dzinsu dydzio, sakau visumoj neblogai, tik sie tiek ties liemeniu nugaroj pavepsta, o kai dirzu nemegeja.. Bet sueis ir taip, juk taip norejau...

Driu, jau neatgausit, nes taaaaaip man jie patinka! tongue.gif lotuliukas.gif Sian dar kai issimatavau su begale virsutiniu rubu ir taip graziai ziurisi, isvis isimyejau wub.gif

Beje sian expromptu si papirkau. Kazkas uzejo ant vientisu maudymkiu. doh.gif Dar praeita sav buvom nidoj ir ejo panale su vientisu maudomuku, tokiu navy baltais taskiukais ir brolis su MB vienbalsiai sako, kaip graziai atrodo smile.gif Tikrai labai dailiai. O kadangi po gidymu pilvas siaip sau. ai galvoju reik pabandyt. Spalvos kaip visad, nelabai mano, bet visumoj nieko. Tik su tais vientisais taip man baisu del dydzio... Emiau 2.
user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos,

Turiu PRAKTIŠKĄ KLAUSIMĄ: kaip, kokiomis priemonėmis prižiūrite visokias ryškias, spalvingas zomšines balerinas? A la:
user posted image
Aš saviškes taip saugojau [kur čia nusaugosi labai biggrin.gif], bet jos išsipurvino... Plaunant su vandeniu plaunasi spalva, gaila, o su tokia, a la, zomšinių batų valymo priemone [purškiamos putos, batų parduotuvėse būna, jos paryškina splavą šiek tiek] - pats purvas neišsiplauna schmoll.gif [nors teigiama, kad išvalo purvą].
HELP, jei kas galit unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2013 07 19, 14:56)
Sveikos merginos,

Turiu PRAKTIŠKĄ KLAUSIMĄ: kaip, kokiomis priemonėmis prižiūrite visokias ryškias, spalvingas zomšines balerinas? A la:
user posted image
Aš saviškes taip saugojau [kur čia nusaugosi labai biggrin.gif], bet jos išsipurvino... Plaunant su vandeniu plaunasi spalva, gaila, o su tokia, a la, zomšinių batų valymo priemone [purškiamos putos, batų parduotuvėse būna, jos paryškina splavą šiek tiek] - pats purvas neišsiplauna  schmoll.gif [nors teigiama, kad išvalo purvą].
HELP, jei kas galit  unsure.gif

as daugiau nieko , apart sepeteli zomsai arba ale "trintuka" nesu radusi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2013 07 19, 12:48)
Beje sian expromptu si papirkau. Kazkas uzejo ant vientisu maudymkiu. doh.gif
user posted image

nesenai toki tik spalvu kitokiu parsisiunciau, su savo ugiu emiau 4 dydi, tiko, slapinti nemeginau, bet gal nebus laisvas smile.gif emiau baseinui 4u.gif
toks mano
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driu: 19 liepos 2013 - 14:04