Aireda, sita Blythe viena mano favoriciu man labai labai spalva, prabangi.. Turiu tokios spalvos swarowski aukskarus, tai jau matau vaizda Ale kaip as nemoku devet marskinuku.. Man taip grazu paziuret, bet paciai issipaso jie
O as perpirkau is Driu taskuocius ir net 26T (as aplamai iprasati deviu 27 dydi) man kiek didoki ties liemeniu ir ilgesni nei iprasti spalvoti Toothpick, ale labai grazus Bet bijau, kad 25 nebutu labai aptemptukiski. Bet kadangi abejoju ar ir rasciau norinciu keistis i mazesni, pasiliksiu Dar pries pirkdama ilgai svarsciau ar priderinsiu juos, bet su kuo besirengciau, kazkaip su viskuo ziurisi man jie... Pora variantau:
1. Su kaspinuociu. Nezinau ar labai jau cia derinys, bet visai nieko Tik gerai butu kaspinuoti i S pasikeist, vien del ilgio, nes kad laisvesnis jis kaip koks Tippi butu, nenoreciau.. Toks vaizdas, kad jam tai netiktu.
2. Su pernyksciais Factory marskinukais. Jie man faini, ale vis dar su etikete. Kaip sakau, su marskinukais sunkiai draugaujasi. Beje, cia labai tiko mano kazkoks senukas sidabrinis dirziukas, tik jau toks panesiotas jis Db supratau, kad reikia koki nauja isigyt.. Kiek maciau lyg buna ir Crew ju kazkokiu blizganciu...
3. Na i su Factory warmspun long sleeve tee. Sis megztukas tooks MANO, ir ilgis ir aptemptumas. Db su 50% off pagavo hthr emerald spalva, ne visai mano, bet pats megztukas uz tokia kaina man patinka.
Dar labai prie siu taskuociu noreciau ryskaus ruzavo kasmyrinio tee...
Mergnos, o kaip jus galvojat o sie dzinsai tik vasarai ir ankstyma rudenui ar pavasariui?? Kazi galima butu juo prie kokiu uggu ziema?? Reiks lipt i virsu issitraukt pasimatuot... Nes bus gaila ilgma laikui i spinta padet.
Someday, jau kaip man grazu su balta palaidine
Labai Jums tinka ir dzinsai graziai atrodo As neturiu nei vienos paprastos baltos palaidines, nors ji taip prie visko dera
Kaspino megztukas S d. ir man taip atrodo su 89 cm., gal tik kiek ilgesnis, bet Jus ir aukstesne
O red currant Blythe, sutinku, kad prabangiai atrodytu
As gi sita factory balta palaidine pardaviau, irgi gulejo spintoje, o po to grauziausi. Jeigu nuspresit parduoti, rasykit
Enura, rankoves 2 d. cocoono pakankamai ilgos, as galvoju, kad man 4 d. rankoves gali buti net per ilgos Man 2 d. cocoono atitinka 4 d. kitus turimus jcrew paltus pagal aptemptuma
Labai Jums tinka ir dzinsai graziai atrodo As neturiu nei vienos paprastos baltos palaidines, nors ji taip prie visko dera
Kaspino megztukas S d. ir man taip atrodo su 89 cm., gal tik kiek ilgesnis, bet Jus ir aukstesne
O red currant Blythe, sutinku, kad prabangiai atrodytu
As gi sita factory balta palaidine pardaviau, irgi gulejo spintoje, o po to grauziausi. Jeigu nuspresit parduoti, rasykit
Enura, rankoves 2 d. cocoono pakankamai ilgos, as galvoju, kad man 4 d. rankoves gali buti net per ilgos Man 2 d. cocoono atitinka 4 d. kitus turimus jcrew paltus pagal aptemptuma
Oj, as siuos marskinukus kokius 5 kart ruosiausi parduot, bet kai jie kainavo kapeikas, tai vis galvojau, ai lai guli.. Ir sulauke poros Tik sakau, man marskinukai labai issipaso. Nemoku nesiot. Tai vilksiuos si derini tik kai eisiu be vaiku Tik kai pagalvoju, tai turbut bus po kokiu 18 metu
Man ta currant labai grazu turetu buti prie pencil sijonuko juodo
Man ta currant labai grazu turetu buti prie pencil sijonuko juodo
QUOTE(Aireda @ 2013 07 19, 10:57)
Someday, jau kaip man grazu su balta palaidine
Labai Jums tinka ir dzinsai graziai atrodo
Labai Jums tinka ir dzinsai graziai atrodo
100% su balta laabai graziai atrodo. Ir su violetiniu megztuku man irgi gerai. O vat kaspinuociui jauciu antipatija
O dzinsu dydis man rodo tikrai geras, nereikia mazesniu
Man jie ir ziemai visai tinkami, o kodel gi ne
QUOTE(Aireda @ 2013 07 19, 10:57)
Tai vat kad zinok 2 ir 4 dydzio kokonu rankoviu ilgis skiriasi tik 1 cm o palyginus su mano turimu peacoatu tai dar ir trumpesnes apie pora cm gal jos zemiau isodintos todel taip gaunasi
QUOTE(enura @ 2013 07 19, 12:25)
Tai vat kad zinok 2 ir 4 dydzio kokonu rankoviu ilgis skiriasi tik 1 cm o palyginus su mano turimu peacoatu tai dar ir trumpesnes apie pora cm gal jos zemiau isodintos todel taip gaunasi
Gali buti, kad del to kad zemiau isodintos Vidines siules ilgis 46,5 cm. pagal mane. Mano Plaza palto 4 d. isvis 43 cm.
QUOTE(someday... @ 2013 07 19, 10:40)
nu gi grazu jei vis tik nuspresit, kad didoki, imsiu atgal
Someday, tiek pirmas, tiek antras derinukai labai graziai atrodo, o va treciame lyg kazkokio akcentro balto noretusi (prie tu taskuciu) arba tiesiog siesesniu spalvu virsaus
o man marskinukai - atvirksciai, pats einamiausias drabuzis, visur juos velkuosi, teik po megstuku, tiek po svarkeliu, tiek vienus nesioju, pasiraitojus rankovytes. kazkaip anksciau sunkiai sekdavosi su savo figura (jei peciai geri, tai per krutine ir liemeni skestu, ir atvirksciai) rasti tinkamus, tai maziau devejau, o dabar jcrew kaip atitaikiau, tai
o man marskinukai - atvirksciai, pats einamiausias drabuzis, visur juos velkuosi, teik po megstuku, tiek po svarkeliu, tiek vienus nesioju, pasiraitojus rankovytes. kazkaip anksciau sunkiai sekdavosi su savo figura (jei peciai geri, tai per krutine ir liemeni skestu, ir atvirksciai) rasti tinkamus, tai maziau devejau, o dabar jcrew kaip atitaikiau, tai
QUOTE(someday... @ 2013 07 19, 12:40)
Labai dailūs derinukai.
Egliuciauskas man su violetiniu tas pats, kazko truksta, gal skareles, gal kokio neimantraus papuosalo, kad nesipjautu su burbuliukais Nu derinsim
Del marskinuku, man jei po megztiniais labai labai patinka, tik ziauriai nervina jausmas ties ranom, per daug visko, todel idealu trumpom rankovem. Mano svajone neseniai aptarti su karoliukais ant kalnieriu Jau taip noriu, bet kai tiek daug visko norisi, tai kaina sustapdo
Del dzinsu dydzio, sakau visumoj neblogai, tik sie tiek ties liemeniu nugaroj pavepsta, o kai dirzu nemegeja.. Bet sueis ir taip, juk taip norejau...
Driu, jau neatgausit, nes taaaaaip man jie patinka! Sian dar kai issimatavau su begale virsutiniu rubu ir taip graziai ziurisi, isvis isimyejau
Beje sian expromptu si papirkau. Kazkas uzejo ant vientisu maudymkiu. Dar praeita sav buvom nidoj ir ejo panale su vientisu maudomuku, tokiu navy baltais taskiukais ir brolis su MB vienbalsiai sako, kaip graziai atrodo Tikrai labai dailiai. O kadangi po gidymu pilvas siaip sau. ai galvoju reik pabandyt. Spalvos kaip visad, nelabai mano, bet visumoj nieko. Tik su tais vientisais taip man baisu del dydzio... Emiau 2.
Del marskinuku, man jei po megztiniais labai labai patinka, tik ziauriai nervina jausmas ties ranom, per daug visko, todel idealu trumpom rankovem. Mano svajone neseniai aptarti su karoliukais ant kalnieriu Jau taip noriu, bet kai tiek daug visko norisi, tai kaina sustapdo
Del dzinsu dydzio, sakau visumoj neblogai, tik sie tiek ties liemeniu nugaroj pavepsta, o kai dirzu nemegeja.. Bet sueis ir taip, juk taip norejau...
Driu, jau neatgausit, nes taaaaaip man jie patinka! Sian dar kai issimatavau su begale virsutiniu rubu ir taip graziai ziurisi, isvis isimyejau
Beje sian expromptu si papirkau. Kazkas uzejo ant vientisu maudymkiu. Dar praeita sav buvom nidoj ir ejo panale su vientisu maudomuku, tokiu navy baltais taskiukais ir brolis su MB vienbalsiai sako, kaip graziai atrodo Tikrai labai dailiai. O kadangi po gidymu pilvas siaip sau. ai galvoju reik pabandyt. Spalvos kaip visad, nelabai mano, bet visumoj nieko. Tik su tais vientisais taip man baisu del dydzio... Emiau 2.
Sveikos merginos,
Turiu PRAKTIŠKĄ KLAUSIMĄ: kaip, kokiomis priemonėmis prižiūrite visokias ryškias, spalvingas zomšines balerinas? A la:
Aš saviškes taip saugojau [kur čia nusaugosi labai ], bet jos išsipurvino... Plaunant su vandeniu plaunasi spalva, gaila, o su tokia, a la, zomšinių batų valymo priemone [purškiamos putos, batų parduotuvėse būna, jos paryškina splavą šiek tiek] - pats purvas neišsiplauna [nors teigiama, kad išvalo purvą].
HELP, jei kas galit
Turiu PRAKTIŠKĄ KLAUSIMĄ: kaip, kokiomis priemonėmis prižiūrite visokias ryškias, spalvingas zomšines balerinas? A la:
Aš saviškes taip saugojau [kur čia nusaugosi labai ], bet jos išsipurvino... Plaunant su vandeniu plaunasi spalva, gaila, o su tokia, a la, zomšinių batų valymo priemone [purškiamos putos, batų parduotuvėse būna, jos paryškina splavą šiek tiek] - pats purvas neišsiplauna [nors teigiama, kad išvalo purvą].
HELP, jei kas galit
QUOTE(rastafarinas @ 2013 07 19, 14:56)
Sveikos merginos,
HELP, jei kas galit
HELP, jei kas galit
as daugiau nieko , apart sepeteli zomsai arba ale "trintuka" nesu radusi
QUOTE(someday... @ 2013 07 19, 12:48)
Beje sian expromptu si papirkau. Kazkas uzejo ant vientisu maudymkiu.
nesenai toki tik spalvu kitokiu parsisiunciau, su savo ugiu emiau 4 dydi, tiko, slapinti nemeginau, bet gal nebus laisvas emiau baseinui
toks mano