Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

QUOTE(Aireda @ 2013 07 18, 15:49)
Dideja, grazus megztukas wub.gif Ir as tokio noreciau, pasirodo bigsmile.gif  biggrin.gif

O tavo zalsva Blythe tokios pat spalvos kaip ta aplaistyta, ar ji jau kitokia g.gif

biggrin.gif thumbup.gif

Blythe kitokia spalva.

Ta aplaistyta buvo tokia
user posted image

o ta laukiama naujoji bus tokia
user posted image

abi fainos spalvos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 18 liepos 2013 - 16:16
QUOTE(Aireda @ 2013 07 17, 19:21)
Pagaliau atsiemiau ir si factory megztuka.

Koks man jis wub.gif bet taip ir nepagavau. Vis pasiziuriu ebay, bet irgi nera mano dydzio.
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2013 07 18, 16:55)
Aš tai jo niekaip niekur nepriderinu verysad.gif  spalvos gražios, na bet užsidedu ir atrodo, kad man netinka doh.gif  taip ir guli spintoj.. buvau dėjus į išparduotuvę, bet su tais rūbų pardavimais - jei pusvelčiui neatiduosi, nieks neperka, o jei dar ne toks gaudomas daiktas tai išvis doh.gif

na, bet atrodo spalvos nepretenzingos, turetu prie daug ko deret g.gif ax.gif
nezinau kaip ten bus realiai kai as ji gausiu, ar prilips smile.gif

O dydis jo kaip? Koki Tu turi?
Tiks man S su 90 cm? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 07 18, 17:24)
na, bet atrodo spalvos nepretenzingos, turetu prie daug ko deret g.gif  ax.gif
nezinau kaip ten bus realiai kai as ji gausiu, ar prilips smile.gif

O dydis jo kaip? Koki Tu turi?
Tiks man S su 90 cm? smile.gif

Tiks tikrai. Aš M turiu 4u.gif man platokas šiek tiek, bet kai cardis tai nebaisu smile.gif o mūsų išmatavimai, kiek pamenu, nedaug skiriasi smile.gif

Aš visiškai atitolus nuo j crew - bandžiau pasveigti ir beveik pavyko, kai atsisakiau temos prenumeratos ir beveik nežiūrėjau kokius grožius keliat biggrin.gif kada dabar papildymai būna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl.: 18 liepos 2013 - 17:58
QUOTE(Girl. @ 2013 07 18, 17:55)
Aš visiškai atitolus nuo j crew - bandžiau pasveigti ir beveik pavyko, kai atsisakiau temos prenumeratos ir beveik nežiūrėjau kokius grožius keliat biggrin.gif  kada dabar papildymai būna?

drinks_cheers.gif geriausias vaistas nesilankyti nei temoj nei jcrew puslapy unsure.gif nu dar temoj dar dar, bet kai jau menesio limitai buna virsyti daugiau net neinu i ju saita, einu pietaut per papildymus specialiai biggrin.gif
Crew dabar pildo 12.30 val., o Factory irgi, bet ne visada, cia kai buvo 50% nuolaida tai pilde kaip norejo doh.gif net iki 14-15 val. reikejo budet kol sulaukdavom rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Parachutes @ 2013 07 18, 12:50)
Zinoma 4u.gif Cocoon 2 dydzio ismatavimai: po pazastimis 51 cm, palto ilgis 79 cm, vidinis rankoves ilgis 45,5cm. Atrodo, kad platus, bet is tiesu tinka 36/38 dydziui.

Pamirsau padekot uz ismatavimus doh.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Merginos SOS reikia pagalbos. Kas turit dar kokonus 0, 2 ir 4 dydzio. Parasykit ismatavimus plocio ir rankoviu nuo pazasties. Turiu juodo paltuko 2 ir 4 dyzio ir jie skiriasi tik 0,5 cm blink.gif na rankoves tiesa 4 dydzio 1 cm ilgesnes... rolleyes.gif Tai gal sitie kokonai onesize ??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 07 18, 21:56)
Pamirsau padekot uz ismatavimus  doh.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Merginos SOS reikia pagalbos. Kas turit dar kokonus 0,  2 ir 4 dydzio. Parasykit ismatavimus plocio ir rankoviu nuo pazasties. Turiu juodo paltuko 2 ir 4 dyzio ir jie skiriasi tik 0,5 cm  blink.gif na rankoves tiesa 4 dydzio 1 cm ilgesnes...  rolleyes.gif Tai gal sitie kokonai onesize ???  g.gif

Enura, musu ismatavimai panasus. As turiu 2 d. cocoon palta. Nemanau, kad jie onesize, bet galvoju, kad 2 nuo 4 d. nelabai daug skiriasi. 4 d. nesu matavusi, bet tikriausiai 4 d. butu patogesnis, nes megstu laisvesnius paltus, kad ir su svarku butu patogu.
Atsakyti
Dideja, viena uz kita grazesnes tos tavo Blythe palaidines mirksiukas.gif

O kaip Jums tokios spalvos Blythe (red currant) g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 07 18, 21:44)
Enura, musu ismatavimai panasus. As turiu 2 d. cocoon palta. Nemanau, kad jie onesize, bet galvoju, kad 2 nuo 4 d. nelabai daug skiriasi. 4 d. nesu matavusi, bet tikriausiai 4 d. butu patogesnis, nes megstu laisvesnius paltus, kad ir su svarku butu patogu.

Aireda, aciuuu uz komentara 4u.gif 4u.gif 4u.gif o gal galesi pamatuoti blush2.gif
Va as irgi panasiai noriu, kad galeciau pasivilkti stora megztuka ar svarka, nes su peacoat'u 2 dydzio tai tik plona megztuka galiu pasivilkti. Bet vakar pagal Laurynos komentara supratau kad bus per didelis doh.gif zodziu rolleyes.gif laukiu dar nuomoniu arba ismatavimu biggrin.gif

QUOTE(Aireda @ 2013 07 18, 22:08)
O kaip Jums tokios spalvos Blythe (red currant) g.gif

Buvau isimetus 2 dydi i krepsi bet taip ir nenusiunciau, ir del spalvos suabejojau, o ir stabdzius jau laikas jungti cool.gif
Man atrodo visai grazi spalva ypac rudeniui, tik gal daugiau tamsiaplaukem tinkama g.gif
Atsakyti
mergaites,del maudymuko apgavau, pasirodo sumaisyti dydziai buvo o as etikeciu neziurejau, matavaus 6tuka jis ne man priklause ir mazokas o vakar vakare atsiveziau 10 savo... kam aktualu tai su 97 krutine jis gerokai didelis pe klubus man irgi didelis,pats torsas ilgesnis turi but mano 1.7 ugiui kabo dar.. zodziu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 07 18, 23:46)
Aireda, aciuuu uz komentara  4u.gif  4u.gif  4u.gif o gal galesi pamatuoti  blush2.gif
Va as irgi panasiai noriu, kad galeciau pasivilkti stora megztuka ar svarka, nes su peacoat'u 2 dydzio tai tik plona megztuka galiu pasivilkti. Bet vakar pagal  Laurynos komentara  supratau kad bus per didelis  doh.gif zodziu  rolleyes.gif laukiu dar nuomoniu arba ismatavimu   biggrin.gif
Buvau isimetus 2 dydi i krepsi bet taip ir nenusiunciau, ir del spalvos suabejojau, o ir stabdzius jau laikas jungti  cool.gif
Man atrodo visai grazi spalva ypac rudeniui, tik gal daugiau tamsiaplaukem tinkama   g.gif

Enura, sorry, nepamatuosiu, vedinasi tevu palepeje mano kokoniukas. Tik gal dar padetu orientuotis - maniskis peacoat'as 6d. Pradzioj nusipirkau 4d tilpau, viskas kaip ir nieko, tik 1cm truko per virsutine rankos dali, na, truputuka varze (bet ne verze). O 6d jau galiu ir stora vilnos megstuli vilktis - komfortiskai jauciuosi... mirksiukas.gif Mat as ir norejau, kad butu galimybe su siltesniu megstuku vilktis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 19 liepos 2013 - 07:58
QUOTE(lauryna50 @ 2013 07 19, 07:57)

Dekui Lauryna 4u.gif bet kol kas ne kiek neaiskiau rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti