Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

QUOTE(Parachutes @ 2013 07 17, 20:11)
Factory kokiu nauju fainuoliu imete, atitikmenu seniems Jcrew modeliams wub.gif Bet kainos dar siek tiek kandziojasi unsure.gif

As i ne sale skyrelius stengiuosi net neiti ir neziureti kad sirdies neskaudetu, nes kitaip butu bankrotas biggrin.gif Jau is sale skyriaus noru sarasas niekaip nesibaigia doh.gif jau atrodo nu va tik sito man dar reikia ir viskas, na ir butinai kas nors ka nors grazaus uzrodo ... rolleyes.gif

Parachutes, o Jus galetumet man 2 dydzio kokono ploti pamatuoti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 07 18, 10:51)
Ingakalni, pardavimu temoj matau, kad pirkot 10 dydzio maudoma bendra, kaip dydis tiko?

Tikrai įdomu kaip dydis Ingakalniui, nes man labai aktualu ...dar negavau...labai rūpi..per šį sale, kad maudymkių užsipirkau-lyg 6...viena už kitą gražesnė buvo, na ką -vieną dvi pasiliksiu-kitos keliaus į išparduotuvę, tik tiek, kad ėmiau 12 dydį visų, kažkuriais metais buvau pirkus 10, lyg norėjos laisvesnės, tai-jaučiu, kad prie tokio dydžio eilė nelabai išsirikiuos blush2.gif

bendrai pagalvojau, kad minčių galia didelė...nėra ko programos užsidėti, tikiu, kad bus daug norinčių maudomukų gera kaina nupirktų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vlastimila: 18 liepos 2013 - 11:09
QUOTE(Aireda @ 2013 07 17, 19:21)
Pagaliau atsiemiau ir si factory megztuka. Labai patiko, dydis s, su 89 cm. tiko idealiai. Neskystas, sakyciau, tokio storesnio audinio, nepersisviecia. Labai patiko wub.gif Atleiskit, nuotraukoje kiek paglamzytas, ka tik ispakuotas ax.gif

wub.gif
Ech, Aireda, pas Tave visi mano svajoniu pirkiniai surinkti biggrin.gif
Dydis puikiai, as gi gaudziau XS, reiskia butu labai jau aptemptas ax.gif
Db , bent jau del dydzio zinosiu smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Inga mama @ 2013 07 18, 10:15)
Merginos, gal galite patarti del dydziu.
Noreciau isigyti Cafe capri in wool kelnytes
Mano ugis 170cm, o klubai 97cm.
Patarkit ar i 4 dydi tilpsiu. O gal reikia ieskoti 4tall dydzio?
Aciu.

Su 172 cm ir 94 cm turiu Tall 2.
Jums, turbut, reiktu 4 d. g.gif
Jei norit ciut trumpesniu, tai tiktu ir Regular.
Del cafe capri jau buvo labai daug diskusiju, taip , kad vieningos nuomones nera smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 07 18, 10:51)
Ingakalni, pardavimu temoj matau, kad pirkot 10 dydzio maudoma bendra, kaip dydis tiko?

gavau tik siandien,mano kauseliai D-DD gal kiek per mazai vietos, susispaudzia papuliai ir spalvs nzn kazkaip ar patinka, kaina didele uzkeliau biggrin.gif jei kas nores perleisiu jei ne mastau dar baigsiu maitinti gal normaliai bus g.gif
Atsakyti
sale prekėms ta raudona kaina skaitosi galutinė? ar dar nuo jos minusuojasi nuolaida? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 07 18, 12:28)
wub.gif
Ech, Aireda, pas Tave visi mano svajoniu pirkiniai surinkti  biggrin.gif
Dydis puikiai, as gi gaudziau XS, reiskia butu labai jau aptemptas ax.gif
Db , bent jau del dydzio zinosiu smile.gif

Dideja, matyt, musu skonis panasus mirksiukas.gif

Manau, XS jau butu labai aptemptas, nebent tokius ir megzti. Bet lininis gali ir pasitraukti g.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 07 18, 10:03)
Parachutes, o Jus galetumet man 2 dydzio kokono ploti pamatuoti  ax.gif  4u.gif

Zinoma 4u.gif Cocoon 2 dydzio ismatavimai: po pazastimis 51 cm, palto ilgis 79 cm, vidinis rankoves ilgis 45,5cm. Atrodo, kad platus, bet is tiesu tinka 36/38 dydziui.
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 07 18, 13:31)
Dideja, matyt, musu skonis panasus mirksiukas.gif

Manau, XS jau butu labai aptemptas, nebent tokius ir megzti. Bet lininis gali ir pasitraukti g.gif

drinks_cheers.gif mirksiukas.gif

ne, nemegstu itin aptemptu, vaizdelis , kaip atrodo ant Taves puikus, tokio dydzio ir man reiktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paryžietė @ 2013 07 18, 13:27)
sale prekėms ta raudona kaina skaitosi galutinė? ar dar nuo jos minusuojasi nuolaida? ax.gif

-30% dar
Atsakyti
Siandien (spontaniskai biggrin.gif )uzsakiau toki megztuka http://s7.jcrew.com/is/image/jcrew/85197_K...pdp_fs418$

anksciau galvojau, kad man jo nereikia...klydau biggrin.gif panasu, kad prireike biggrin.gif

Emiau S dydi, lyg anksciau kalbejom, kad jis daug maz atitinka, ane g.gif

Pagalvojau, kad gal visai graziai ziuretusi, jei po apacia pasivilkti ta zalsvaja Blythe g.gif smile.gif o apacia melynos kelnes, ar melynas sijonas (siuos turiu, nebereiketu pirkt) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 18 liepos 2013 - 13:35
QUOTE(Dideja @ 2013 07 18, 14:34)
Siandien  (spontaniskabiggrin.gif )uzsakiau toki megztuka http://s7.jcrew.com/is/image/jcrew/85197_K...pdp_fs418$

anksciau galvojau, kad man jo nereikia...klydau  biggrin.gif  panasu, kad prireike biggrin.gif

Pagalvojau, kad gal visai graziai ziuretusi, jei po apacia pasivilkti ta zalsvaja Blythe g.gif  smile.gif o apacia melynos kelnes, ar melynas sijonas (siuos turiu, nebereiketu pirkt) smile.gif

Dideja, grazus megztukas wub.gif Ir as tokio noreciau, pasirodo bigsmile.gif biggrin.gif

O tavo zalsva Blythe tokios pat spalvos kaip ta aplaistyta, ar ji jau kitokia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 07 18, 14:34)
Siandien  (spontaniskabiggrin.gif )uzsakiau toki megztuka http://s7.jcrew.com/is/image/jcrew/85197_K...pdp_fs418$

anksciau galvojau, kad man jo nereikia...klydau  biggrin.gif  panasu, kad prireike biggrin.gif

Pagalvojau, kad gal visai graziai ziuretusi, jei po apacia pasivilkti ta zalsvaja Blythe g.gif  smile.gif o apacia melynos kelnes, ar melynas sijonas (siuos turiu, nebereiketu pirkt) smile.gif

Aš tai jo niekaip niekur nepriderinu verysad.gif spalvos gražios, na bet užsidedu ir atrodo, kad man netinka doh.gif taip ir guli spintoj.. buvau dėjus į išparduotuvę, bet su tais rūbų pardavimais - jei pusvelčiui neatiduosi, nieks neperka, o jei dar ne toks gaudomas daiktas tai išvis doh.gif
Atsakyti