Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

QUOTE(enura @ 2013 07 17, 17:23)
ane  bigsmile.gif man tik vakar uzsake, tai Jus turbut anksciau gausit. koki dydi emet?

prasau i mane "tu"! mirksiukas.gif
4d emiau. Matau ji strech, tikiuosi tilpti... blush2.gif Kai gausiu, parasysiu. Skaiciukai jau atejo, issius si penktadieni, gal ir ateis ateinancia saw... wub.gif
Aireda, palaidinuke su cinkeliu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 07 17, 16:59)
Merginos, kaip manot, ar šis paltukas šiltas? gal kurios vyras turi? http://www.jcrew.com...p;bmUID=j.APgBq

Grazuolis, idomu kaip dydis, ar atitinka... O buvo imete sitoki?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 17 liepos 2013 - 16:48
QUOTE(lauryna50 @ 2013 07 17, 16:45)
prasau i mane "tu"!  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif ir mane mirksiukas.gif

o blyth koki dydi nesioji? primink ax.gif
Atsakyti
Pagaliau atsiemiau ir si factory megztuka. Labai patiko, dydis s, su 89 cm. tiko idealiai. Neskystas, sakyciau, tokio storesnio audinio, nepersisviecia. Labai patiko wub.gif Atleiskit, nuotraukoje kiek paglamzytas, ka tik ispakuotas ax.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 07 17, 18:21)

Aireda, pas Tave visokiu groziu wub.gif Bet tikrai labai fainas. Kaip gerai kad pas mus matmenys beveik vienodi, zinosiu koki pirkt lotuliukas.gif
O jis tik medvilninis? Kazkas panasaus lyg ir su linu buvo, bet cia gal Jcrew ne factory ? g.gif

P.S. dydis tikrai idealiai thumbup.gif
Atsakyti
Enura, tikrai taip, galima pasitarti del dydziu drinks_cheers.gif

Megztuko sudetis linas/medvilne, gal del lino jis ir yra toks tvirtesnio audinio, neskystas, kaip kad kiti factory medvilniniai.

Foto nelabai kokia, ant greito ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 07 17, 12:30)
Gavau sita palaidine wub.gif Labai simpatiska, 2 d. su 89 cm. tiko idealiai. Gaila tik, kad kiek persisviecia, labai plonas silkas, be pamusalo, bet labai jau miela ax.gif

user posted image

bigsmile.gif as irgi tokios laukiu parkeliaujancios. Kazin, ar dar keliem cm per krutine joje butu vietos? Galvoju ar tiks unsure.gif

Factory kokiu nauju fainuoliu imete, atitikmenu seniems Jcrew modeliams wub.gif Bet kainos dar siek tiek kandziojasi unsure.gif

http://factory.jcrew...02601/02601.jsp wub.gif tik gaila kad poliesteris, tokia pat silkine Jcrew turiu, bet noriu didesnes. Kazin, jeigu Jcrew nesioju tarpini 2/4 dydi, tai sios imti 2 ar 4? g.gif

http://factory.jcrew...02147/02147.jsp kaip pom pom tippi

http://factory.jcrew...02019/02019.jsp taskuocio merino tippi kopija wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 07 17, 05:11)
Si apziurejau parduotuvej, nes turejau noru sarase ir visai netiketai sale skyriui uztikau (kaina daug geresnes nei online buvo, bet nepamenu tiksliai kiek, man rodos su visom ekstra nuolaidom panasiai gavosi kaip sioj nuorodoj) - bent man nepatiko, nes gana siurkstokas. Sudeties online nebuvau ziejus, tai pirma mintis buvo, kad vilnonis, nes kasmyras man 'nekanda'...

O man kasmyrinis megztinis in polka dot pasirode siurkstesnis, nei iprastas Jcrew kasmyras. Irgi buvau suabejojus, gal vilnos sudety yra g.gif Matyt dar tas kasmyras pas juos buna storenis ar plonesnis ir skiriasi pojutis prie odos
Atsakyti
QUOTE(Parachutes @ 2013 07 17, 21:11)
bigsmile.gif as irgi tokios laukiu parkeliaujancios. Kazin, ar dar keliem cm per krutine joje butu vietos? Galvoju ar tiks unsure.gif

Papildyta:
O man kasmyrinis megztinis in polka dot pasirode siurkstesnis, nei iprastas Jcrew kasmyras. Irgi buvau suabejojus, gal vilnos sudety yra g.gif Matyt dar tas kasmyras pas juos buna storenis ar plonesnis ir skiriasi pojutis prie odos

Parachutes, turetu tilpti i ta zalia palaidine dar kazkiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 07 17, 20:21)

Labai dailu. wub.gif Man niekaip su nuolaida nepavyksta jo pačiupti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 07 17, 17:48)
prasau i mane "tu"!  mirksiukas.gif
4d emiau. Matau ji strech, tikiuosi tilpti...  blush2.gif Kai gausiu, parasysiu. Skaiciukai jau atejo, issius si penktadieni, gal ir ateis ateinancia saw...  wub.gif
Aireda, palaidinuke su cinkeliu  wub.gif
Papildyta:
Grazuolis, idomu kaip dydis, ar atitinka... O buvo imete sitoki?

aš jau kurį laiką stebiu jį ax.gif bet vis dvejojau ar bus pakankamai šiltas g.gif dėl dydžio irgi bijau
Buvo šiandien įmetrę M, būna dar mačiau lyg L ar XL
Atsakyti
Merginos, gal galite patarti del dydziu.
Noreciau isigyti Cafe capri in wool kelnytes ir sijonuka pencil No2 in double serge cotton.
Mano ugis 170cm, o klubai 97cm.
Patarkit ar i 4 dydi tilpsiu. O gal reikia ieskoti 4tall dydzio?
Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 07 17, 19:21)
Pagaliau atsiemiau ir si ...

oi koks grazus derinukas :wub
gaila, jo nepavyksta man pagauti.... sad.gif
Atsakyti
Ingakalni, pardavimu temoj matau, kad pirkot 10 dydzio maudoma bendra, kaip dydis tiko?
Atsakyti