Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

Mergaites, po kiek budavo Cocone puspalciai sale? 4u.gif
Atsakyti
Gavau sita palaidine wub.gif Labai simpatiska, 2 d. su 89 cm. tiko idealiai. Gaila tik, kad kiek persisviecia, labai plonas silkas, be pamusalo, bet labai jau miela ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 07 17, 13:30)
Gavau sita palaidine wub.gif Labai simpatiska, 2 d. su 89 cm. tiko idealiai. Gaila tik, kad kiek persisviecia, labai plonas silkas, be pamusalo, bet labai jau miela ax.gif

user posted image

gal galima foto ? ax.gif as vis prie jos rymau, galvoju imti ar ne
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 07 17, 12:30)

user posted image

grozis wub.gif baltai pavydziu biggrin.gif

dar jeigu galima nekuklu klausima - kiek ji Jums gavosi lt ir su kokia nuolaida pirkot ? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enura: 17 liepos 2013 - 12:33
Foto ne mano, bet taip ir atrodo realiai ax.gif Spalva labai gaivi, bet ne rekianti, nes jau bijojau, kad vel bus kokia neonine doh.gif
user posted image

Nugara tokia:
user posted image

Gavosi 202 Lt, matyt, su 30 proc. nuolaida. Sakyciau per daug tokiai palaidinei, dar be pamusalo. Bet kazkoki ypatinga zavesi ta palaidine vis delto turi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 17 liepos 2013 - 12:43
QUOTE(Aireda @ 2013 07 17, 13:30)

thumbup.gif
grazuole wub.gif
mano svajone buvo biggrin.gif
db kiek aprimau, kai gavau nupirkti ta zalsvaja Blythe biggrin.gif
o jei gaudyti db, tai ir vasara pasibaigs , kol gausiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(melynake28 @ 2013 07 17, 13:20)
Sveikutes,o sakykit mergaites tos Blythe shocking pink spalva realybej kazin labai ryski?gal kuri turit?
http://www.jcrew.com...~~~~~/37871.jsp
4u.gif

Sveiki, as turiu, tai labai ryski tokia neonine, tiesa sakant tikejausi blyskesnes 4u.gif
Atsakyti
Realiai wub.gif Dabar dar labiau jos noriu doh.gif bet jau vakar sita grozi nusipirkau
http://www.jcrew.com...duct_detail.jsp
tai teks apsiriboti kol kas

Na bet ta factory mane jau nervina, puse dienos prie kompo praleidziu "bieztolku" doh.gif beveik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 07 17, 13:39)
Foto ne mano, bet taip ir atrodo realiai ax.gif Spalva labai gaivi, bet ne rekianti, nes jau bijojau, kad vel bus kokia neonine doh.gif
[

o liemeneles nugarine dalis nislenda per palaidiens tarpa nugaroje?
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 07 17, 12:39)
user posted image
Gavosi 202 Lt, matyt, su 30 proc. nuolaida. Sakyciau per daug tokiai palaidinei, dar be pamusalo. Bet kazkoki ypatinga zavesi ta palaidine vis delto turi ax.gif

daugoka rolleyes.gif bet grazi tai jauciu nebutu labai gaila biggrin.gif
Atsakyti
Dar cia kiek arciau.
user posted image

Lyn, ne, neislenda liemenele per ta iskirpte, ji nera per didele.

Enura, pritariu, kad daugoka uz ta palaidine, spontaniskas pirkinys buvo doh.gif

Enura, o ka ten tokio pirkai, nerodo nuoroda ax.gif

Papildyta:
Sandrixxx, cocoon paltas buvo sale uz 169 dol. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 17 liepos 2013 - 12:56
QUOTE(Aireda @ 2013 07 17, 12:52)
Enura, pritariu, kad daugoka uz ta palaidine, spontaniskas pirkinys buvo doh.gif

Ai man tai is pradziu kartais gaila buna, bet paskui jeigu prilimpa daiktas tai nekiek biggrin.gif Tik palyginus pvz su sparkle row cami tai tikrai brangoka, bet jeigu ziuret apskritai tai tikrai normali ta kaina, mes cia tik priprate pusdykiai silka pirkti bigsmile.gif

ir nuotraukose tai nesimato kad persisviestu g.gif

sita pirkau http://www.jcrew.com...p;bmUID=j.iVRLk
rodo? g.gif

JEWELED-COLLAR SHORT-SLEEVE SHIRT
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enura: 17 liepos 2013 - 13:02