Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

QUOTE(MAMA7411 @ 2013 07 16, 19:20)
Labai patiko ši striukytė (įkelta į išparuotuvę) wub.gif

user posted image
Čia gal senos kolekcijos, ar būna pardavime dar? Gal pamenat kokia jos naujos kaina buvo? Gal kuri planuojate pardavinėti, nupirkčiau ax.gif

Senai pirkta ta striukė, gal 2011 pavasarį, manau gal kokiam ebay nebent galima rasti g.gif Aš pati pirkau nes buvo masinis norėjimas jos, tai pasidaviau, nors man pačiai taip labai ji ir nepatiko biggrin.gif spalva gal ne mano. O kainos tiksliai neopamenu, gal apie 250lt gavosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 07 17, 11:12)
aa, nes as jau pamaciau kai buvo "sorry, sold out..." net nezinau kokie dydziai buvo. Ir mano drugelis vakar buvo uz nerealia kaina  doh.gif tikiuosi kad mano dydzio nebuvo ...

na, jei skaitysim Tavo dydziu XS, tai jis vakar buvo idetas ax.gif Tik jau nebesuziurejau ar final sale g.gif bet dingo labai greit...

QUOTE(Aireda @ 2013 07 17, 11:26)
Dideja, nupirko man cora suknele zalios spalvos, bet emiau 4 d. paskaicius visus internetinius komentarus, pabijojau, kad 89 cm. krutine netilptu i 2 d. ir dabar net nezinau, pagal someday
ismatavimus gal ir i 2 d. tilpciau g.gif

Is jcrew turejau pvz. Lilian dress 2 d., tai buvo vos vos per krutine, 4 d. geriau. O juk factory kiek mazesni rubai buna g.gif

O factory medvilniniai susagstomi man geriau s d. su 89 cm. krutine.

As is viso neesu turejusi nei j.crew, nei factory sukneliu, tai ir nezinau kaip cia su tais dydziais butu g.gif
Parasyk, kai gausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 07 17, 11:42)
na, jei skaitysim Tavo dydziu XS, tai jis vakar buvo idetas ax.gif Tik jau nebesuziurejau ar final sale g.gif bet dingo labai greit...

verysad.gif kad isparduoti rode prie final skyriaus doh.gif Na kas paciupot jeigu netiks man pasiulykit biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Laukiu, nesulaukiu papildymo, kada gi bus jis g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2013 07 17, 12:56)
Laukiu, nesulaukiu papildymo, kada gi bus jis g.gif  smile.gif

kazkaip paskutiniu metu factory nebepildo ~12.30 ax.gif vis gerokai veliau...
Atsakyti
Dideja, kaina Blythe tikrai nereali... O dar tikios grazios spalvos ir superinio dydzio. Raudona man irgi grazu. Bet ta sea glass... wub.gif wub.gif Butinai pasirodyk kai gausi.

QUOTE(Aireda @ 2013 07 17, 11:26)
Dideja, nupirko man cora suknele zalios spalvos, bet emiau 4 d. paskaicius visus internetinius komentarus, pabijojau, kad 89 cm. krutine netilptu i 2 d. ir dabar net nezinau, pagal someday
ismatavimus gal ir i 2 d. tilpciau g.gif

Is jcrew turejau pvz. Lilian dress 2 d., tai buvo vos vos per krutine, 4 d. geriau. O juk factory kiek mazesni rubai buna g.gif

Na pagal ismatavimus sukneles ir man ji turetu but tik tik, bet apsivilkus normali, net polaisve. Manau dar keliais cm plius motera tirkai tilptu. Bet antra vertus jos modelis toks irgi ne aptemptukiskas, tai gal ir 4 ziuretusi g.gif Na idomu.. Bet as 4 nenoreciau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo someday...: 17 liepos 2013 - 12:07
QUOTE(someday... @ 2013 07 17, 13:06)
Dideja, kaina Blythe tikrai nereali... O dar tikios grazios spalvos ir superinio dydzio. Raudona man irgi grazu. Bet ta sea glass... wub.gif  wub.gif Butinai pasirodyk kai gausi.

drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 07 17, 11:42)

Pagavo man drugelį vakar Ingakalnis.

Sakot prie final sale jis buvo? Nu super duper tada thumbup.gif
Atsakyti
O šiandien jau pildė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausriausias @ 2013 07 17, 12:15)
O šiandien jau pildė?  g.gif

ne
Atsakyti
Sveikutes,o sakykit mergaites tos Blythe shocking pink spalva realybej kazin labai ryski?gal kuri turit?
http://www.jcrew.com...~~~~~/37871.jsp
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 07 17, 11:59)
kazkaip paskutiniu metu factory nebepildo ~12.30  ax.gif  vis gerokai  veliau...

jau kaip tik norejau klausti kada pildo factory, nes jau kelinta dienai taip. nusibosta budet, einu ka nors padaryt, o kai griztu jau viskas ispirkta lotuliukas.gif

QUOTE(Soffyyy @ 2013 07 17, 12:14)
Pagavo man drugelį vakar Ingakalnis.
Sakot prie final sale jis buvo? Nu super duper tada  thumbup.gif

Na tikrai vakar ir cora dress ir ji maciau final skyriuje 4u.gif

QUOTE(Ausriausias @ 2013 07 17, 12:15)
O šiandien jau pildė?  g.gif

nea dar ax.gif
Atsakyti