Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenu užsienyje, bet vestuves švęsiu Lietuvoje!

Sveikos 4u.gif pas mus pora pliusiukų - pagaliau užsisakėm bilietus kelionei į LT ir pasirašėm sutartį dėl automobilio nuomos vestuvių dienai thumbup.gif
Kam svečiai atkritinėja, o mums MB sesuo bandė staigmeną pateikt doh.gif sugalvojo prašyt draugės, kad ją atvežtų į vestuves ir, aišku, draugę į restoraną pas mus atsivest doh.gif tai gerai, kad užteko proto pasipasakot apie planus doh.gif nugesinom lotuliukas.gif tikrai yra vertesnių žmonių būti mūsų šventėje, bet nepakviestų vien todėl, kad nusprendėm tik šeimos rate švęst, tai tikrai nenusileisim, kad nepažįstama boba dalyvautų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(avellana @ 2013 07 23, 13:14)
Sveikos 4u.gif pas mus pora pliusiukų - pagaliau užsisakėm bilietus kelionei į LT ir pasirašėm sutartį dėl automobilio nuomos vestuvių dienai thumbup.gif
Kam svečiai atkritinėja, o mums MB sesuo bandė staigmeną pateikt doh.gif sugalvojo prašyt draugės, kad ją atvežtų į vestuves ir, aišku, draugę į restoraną pas mus atsivest doh.gif tai gerai, kad užteko proto pasipasakot apie planus doh.gif nugesinom lotuliukas.gif tikrai yra vertesnių žmonių būti mūsų šventėje, bet nepakviestų vien todėl, kad nusprendėm tik šeimos rate švęst, tai tikrai nenusileisim, kad nepažįstama boba dalyvautų doh.gif

pas mūsų irgi buvo panašus variantas, kai vienas vaikinukas norėjo pasiimti draugo draugę už porininkę, tai pasakėm nu jau ne, mes tau porą turim ir svetimų mums nereikia mūsų šventėje schmoll.gif

mes tai šiandien jau šampaną susipirkom, maximoj akcijos biggrin.gif truputį brendžiuko, truputį likeriuko, beliko balta ir gaivieji gėrimai smile.gif dar dėl tortuko buvom pakalbėt, bet nelabai čia kas pas mus daro tą viršų cukraus mase aplieta, tai nežinau kaip pavyks kur rast
Atsakyti
Na va, grįžau su pliusiukais:
~Užsisakiau balionus, pūstus heliu. 15 vnt, vieno kaina 5 Lt su balionu ir priputimu. Ėmiau aštuonis baltus ir spetynis fuksijos spalvos. Panaudosim juos fotosesijai, bet sakė, kad tvirtai išsilaiko ~6val, po to ima leistis, tai spėju per anksti pasakiau, kad pasiimsim.. doh.gif reiks persakyt.

~Susipažinau su kirpėja, trumpai aptarėm ką darysim. Geriausia tai, kad dar nežinau ar viskas ok su visažiste, mat ji šiandien laisvą turėjo. Mama užrašė ir nepasakė vardo jos man, o dabar nebepamena doh.gif ryt eisiu ten.

~Nusipirkau tų prakaitą sugeriančių lapukų Eurokoj.

~Pasitikslinom CMB ar viskas tvarkoj. Tai ji kaip tik mūsų dokumentus tvarkė, kai atėjom biggrin.gif

Ryt nusipirksim ir mes Maximoj Verdžio, kaip nepasinaudosi akcija biggrin.gif o jo vistiek reiks.
Atsakyti
QUOTE(Lamelaa @ 2013 07 23, 17:25)
Na va, grįžau su pliusiukais:
~Užsisakiau balionus, pūstus heliu. 15 vnt, vieno kaina 5 Lt su balionu ir priputimu. Ėmiau aštuonis baltus ir spetynis fuksijos spalvos. Panaudosim juos fotosesijai, bet sakė, kad tvirtai išsilaiko ~6val, po to ima leistis, tai spėju per anksti pasakiau, kad pasiimsim..  doh.gif reiks persakyt.

~Susipažinau su kirpėja, trumpai aptarėm ką darysim. Geriausia tai, kad dar nežinau ar viskas ok su visažiste, mat ji šiandien laisvą turėjo. Mama užrašė ir nepasakė vardo jos man, o dabar nebepamena  doh.gif ryt eisiu ten.

~Nusipirkau tų prakaitą sugeriančių lapukų Eurokoj.

~Pasitikslinom CMB ar viskas tvarkoj. Tai ji kaip tik mūsų dokumentus tvarkė, kai atėjom biggrin.gif

Ryt nusipirksim ir mes Maximoj Verdžio, kaip nepasinaudosi akcija biggrin.gif o jo vistiek reiks.

A kokia sukuosena issirinkai.Pas mus darbeliai vyksta po truputi,vis kazka darinejames,pasidariau raides:PONAS IR PONIA,panaudosim fotosesijai,o Meile yra saldi saldziam stalui.
Dar uzsisakiau filmuotoja,bet ne mandra koki,nes visi mandrieji uzimti o paprasta kad tik vestuves nufilmuotu ir tiek.
Turiu problema batai kuriuos buvau nusipirkus spaudzia nes koja istinusi,tai pirkti teks kitus,ir basutes spaudzia norss jas nusipirkus buvau persimovimui,,, doh.gif siaubas doh.gif verysad.gif
Svecius jau daug maz zinome ax.gif

Papildyta:
QUOTE(danuciuksss @ 2013 07 24, 23:57)
A kokia sukuosena issirinkai.Pas mus darbeliai vyksta po truputi,vis kazka darinejames,pasidariau raides:PONAS IR PONIA,panaudosim fotosesijai,o Meile yra saldi saldziam stalui.
Dar uzsisakiau filmuotoja,bet ne mandra koki,nes visi mandrieji uzimti o paprasta kad tik vestuves nufilmuotu ir tiek.
Turiu problema batai kuriuos buvau nusipirkus spaudzia nes koja istinusi,tai pirkti teks kitus,ir basutes spaudzia norss jas nusipirkus buvau persimovimui,,, doh.gif siaubas doh.gif  verysad.gif
Svecius jau daug maz zinome ax.gif

ai dar stiklainius baigiau dekoruoti,kam idomu yra albume:)
Atsakyti
Danuciukss, man tavo idejos labai grazios 4u.gif
Mes jau turime sveciu sarasa, is 50 liko 40 ir as visai patenkinta. Pradejau vel rasineti visiems, noriu susidelioti viska iki menkiausiu smulkmenu. Atsakingi zmones del musu vestuviu, turbut manes nekencia, bet ka padarysi biggrin.gif turiu daugiau klausimu negu pats kodelciukas biggrin.gif bet man reikia viska zinoti ir kad viskas butu taip kaip as noriu smile.gif mano svente ir viskas biggrin.gif
veliau ikelsiu nuotrauku, patarsit kuriuos man vestuvems auskarus rinktis, visaip galvoju bet nezinau... vienur bizuterija, kitur prabangus, bet miniatiuriniai ir panasiai... parodysiu ir savo antraja suknele, nes siandien jau desiu ja i deziu ir siusiu i Lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mirtingoji @ 2013 07 25, 13:16)
Danuciukss,  man tavo idejos labai grazios  4u.gif
Mes jau turime sveciu sarasa, is 50 liko 40 ir as visai patenkinta. Pradejau vel rasineti visiems, noriu susidelioti viska iki menkiausiu smulkmenu. Atsakingi zmones del musu vestuviu, turbut manes nekencia, bet ka padarysi biggrin.gif turiu daugiau klausimu negu pats kodelciukas biggrin.gif bet man reikia viska zinoti ir kad viskas butu taip kaip as noriu smile.gif mano svente ir viskas biggrin.gif
veliau ikelsiu nuotrauku, patarsit kuriuos man vestuvems auskarus rinktis, visaip galvoju bet nezinau... vienur bizuterija, kitur prabangus, bet miniatiuriniai ir panasiai... parodysiu ir savo antraja suknele, nes siandien jau desiu ja i deziu ir siusiu i Lt smile.gif

Aciu wub.gif
Man kazkaip tie smulkuciai auskariukai su melyna akute wub.gif pirmieji gal ne vestuvems,nes per pigiai atrodo schmoll.gif
Suknele lb grazi.
Uzmaciau torta kad darysi keksiukus,as zadejau irgi,bet neseniausiai kai buvome vestuvese,tai niekam nepatiko tie keksiukai,beveik puse torto liko ,nors buvo kiekvienam po keksiuka,ir man asmeniskai nepatiko lb,tai atsisakiau sios minties ir pasilikau torta. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu smile.gif O buvo keksiukai ar torciukai? Nes labai skiriasi skonis, isvaizda ir kaina smile.gif as kazkodel nesibaidau tokios minties, nes izvelgiu tik pliusus, estetiskiau atrodo, paprasciau dalinti, patogesnis transportavimas, o minusas aisku kaina... skonis toks pats kaip ir tortas, ne bulka kaip keksiuky smile.gif

QUOTE(danuciuksss @ 2013 07 25, 17:18)
Aciu wub.gif
Man kazkaip tie smulkuciai auskariukai su melyna akute wub.gif pirmieji gal ne vestuvems,nes per pigiai atrodo schmoll.gif
Suknele lb grazi.
Uzmaciau torta kad darysi keksiukus,as zadejau irgi,bet neseniausiai kai buvome vestuvese,tai niekam nepatiko tie keksiukai,beveik puse torto liko ,nors buvo kiekvienam po keksiuka,ir man asmeniskai nepatiko lb,tai atsisakiau sios minties ir pasilikau torta. drinks_cheers.gif

Atsakyti
Mirtingoji, man tretieji auskariukai gražiausi 4u.gif tik tokiu atveju gal kažko dar ant kaklo reikėtų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(danuciuksss @ 2013 07 25, 01:02)
A kokia sukuosena issirinkai.

Kuoduką darysim, bet kokį konkrečiai nuspręsim jau šventės dieną. Labai faina kirpėja pasirodė. Manau viskas bus liuks thumbup.gif

QUOTE(danuciuksss @ 2013 07 25, 01:02)
* Pas mus darbeliai vyksta po truputi,vis kazka darinejames,pasidariau raides:PONAS IR PONIA,panaudosim fotosesijai,o Meile yra saldi saldziam stalui.
* Dar uzsisakiau filmuotoja,bet ne mandra koki,nes visi mandrieji uzimti o paprasta kad tik vestuves nufilmuotu ir tiek.
* Turiu problema batai kuriuos buvau nusipirkus spaudzia nes koja istinusi,tai pirkti teks kitus,ir basutes spaudzia norss jas nusipirkus buvau persimovimui,,, doh.gif siaubas doh.gif  verysad.gif

* Fainos raidelės. Aš noriu irgi iš popieriaus pasidaryt datą mūsų..

* Mums pafilmuos namišiai..ir bus gerai, bent šiaip pasižiūrėt kaip ten kas buvo biggrin.gif nes jaučiu neprisiminsiu nieko..

* Aš irgi noriu kitų batų persiavimui..bet visą Urmą Kaune apėjau ir niekas nekrito į akis.. doh.gif

Nusipirkau dar organzos kaspinam daryti, sagę į plauskus bei apyrankei karoliukus.
Važiuojam šiandien su fotografe susitikti, apsitarti ir pasitarti. smile.gif

Jau žinokit jaučiu stresą..labiau nervota esu pasidarius, sakiau reikia valerionų pagert.. rolleyes.gif
Atsakyti
Mirtingoji, man gražiausi tretieji auskariukai. Kaip princesės Dianos sužadėtuvių žiedas atrodo thumbup.gif
Lamela, man liko mėnuo, o aš jau nežinia ko stresuoju, galva net svaigsta, tai jau teko valerijonus gert. Jau ruošiamės rimčiau, užsakėm vakar tortą, korteles stalo iškarpiau ir pan. O po trijų savaičių į LT wub.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
mes vakar taip pat torčiuką užsisakėm, kitą savaitę važiuosiu su kirpėja ir floriste susitikti.

Dar šiandien apsiklausinėjom kiek Lietuvoj išeitų už balionus su led lemputėm, tai vieno kaina apie 10 litų, mum reikia 50, tai paskaičiavom kad labai jau brangu, galvojam dabar iš ebay užsisakyti, per kiek laiko iš ten maždaug siuntinukas pareina? mums dar neteko šiom paslaugom naudotis blush2.gif

Mirtingoji, man taip pat trečias numeriukas super wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elizabieta: 25 liepos 2013 - 18:50
QUOTE(Elizabieta @ 2013 07 25, 19:47)
Sveikutės  4u.gif
mes vakar taip pat torčiuką užsisakėm, kitą savaitę važiuosiu su kirpėja ir floriste susitikti.

Dar šiandien apsiklausinėjom kiek Lietuvoj išeitų už balionus su led lemputėm, tai vieno kaina apie 10 litų, mum reikia 50, tai paskaičiavom kad labai jau brangu, galvojam dabar iš ebay užsisakyti, per kiek laiko iš ten maždaug siuntinukas pareina? mums dar neteko šiom paslaugom naudotis  blush2.gif

Mirtingoji, man taip pat trečias numeriukas super  wub.gif

Mes pirkom is cia ir gavom labai greitai ir islaiko net ilgiau nei raso.
http://www.ebay.co.u...984.m1497.l2649
Beje idomu kur torta sakiaisi,kazkaip idomu,kadangi tas pats miestas:) ax.gif
ir heli pirkom is cia:http://www.ebay.co.uk/itm/251100305229?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
Su batais tai sunku man niekas nepatogu,niekas negrazu schmoll.gif schmoll.gif
Mirtingoji- na jei isbandytas tortas tai jo,nes as kai valgiau tai jis buvo ne kaip tortas o tiesiog kaip heksiukas su truputi dzemu,tai kaip batonas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(danuciuksss @ 2013 07 25, 20:38)
Mes pirkom is cia ir gavom labai greitai ir islaiko net ilgiau nei raso.
http://www.ebay.co.u...984.m1497.l2649
Beje idomu kur torta sakiaisi,kazkaip idomu,kadangi tas pats miestas:) ax.gif
ir heli pirkom is cia:http://www.ebay.co.uk/itm/251100305229?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
Su batais tai sunku man niekas nepatogu,niekas negrazu schmoll.gif  schmoll.gif
Mirtingoji- na jei isbandytas tortas tai jo,nes as kai valgiau tai jis buvo ne kaip tortas o tiesiog kaip heksiukas su truputi dzemu,tai kaip batonas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

bet del grozio tai man jie lb grazus:)
Atsakyti