Tomulike, Hedra, Maldiva, sveikinimai jums visoms ir jūsų antrosioms pusėms ypatingos dienos proga
Sveikos. Aš rašau irgi jau iš Lietuvos šįryt atvykom, deja su nuotykiais netoli Jurbarko kliudžiau į kelią išbėgusią stirną, ji tikriausiai toliau nušokavo, nes tik šonas jos kliuvo, bet va mašina... gerai, kad full kasko turim, tai apmokės tvarkymą.. Žodž pasistengiau
Šiandien jau pasišopinau šiek tiek, nusipirkau kaspino mašinų papuošimam, padaugėjo auto skaičius. Kadangi pas mus tik Audi auto, tai vienas draugas žadėjęs negrįžt iš užsienio su savo audi pasirodo grįš ir jo brolis audinę nusipirko. Taigi, išpildysim maniškio norą visas audines per vestuves turėt. Taip pat kojines nusipirkau dar. Viską pas uošvius namie susidėliojau, susipirksiu paskutinius daikčiukus ir viskas tame fronte. Bet nuo pirmadienio bus ką veikt.. ir žiedus užsakyt ir sukneles nešt taisyt ir dar ir dar ir dar kitų darbukų.. Bet visi jie malonūs
Sveikinu šio savaitgalio nuotakas
Bent jau pas mus oras neblogas, tikiuosi ir pas jus jis toks
Šiandien jau pasišopinau šiek tiek, nusipirkau kaspino mašinų papuošimam, padaugėjo auto skaičius. Kadangi pas mus tik Audi auto, tai vienas draugas žadėjęs negrįžt iš užsienio su savo audi pasirodo grįš ir jo brolis audinę nusipirko. Taigi, išpildysim maniškio norą visas audines per vestuves turėt. Taip pat kojines nusipirkau dar. Viską pas uošvius namie susidėliojau, susipirksiu paskutinius daikčiukus ir viskas tame fronte. Bet nuo pirmadienio bus ką veikt.. ir žiedus užsakyt ir sukneles nešt taisyt ir dar ir dar ir dar kitų darbukų.. Bet visi jie malonūs
Sveikinu šio savaitgalio nuotakas
Bent jau pas mus oras neblogas, tikiuosi ir pas jus jis toks
Tomulike, Hedra ir Maldiva, nuostabios Jums dienos šiandieną Būkite pačios laimingiausios nuotakos ir žmonos.
Sveikinimai nuostabioms šio savaitgalio nuotakoms!
Ir as prisidedu prie siu nuostabiu sveikinimu
Šiandien užsidedu pliusiuką, pagaminom padėkas tėvams Kam įdomu, fotki.com yra nuotrauka.
Labas rytukas
Mergyt, mum tik 12 dienelių beliko
Mes šiandien užsisakysim žiedus, aplankysiu kirpėją, paskambinsiu į sodybą ir muzikantams, pavaikščiosiu po parduotuves dar.. Pliusą turiu neblogą [bent mum], kad išsisprendė klausimas dėl automobilių..visos Audi bus
Merginos, tos kurios ir CMB ir bažnyčioj tuokiatės [jei tokių yra ] ar tėvai ir ten ir ten važiuoja? nes mūsiškiai visi vyresnieji sako tik į bažnyčią atvyks..o į CMB jaunimas lai važiuoja. Gal ir gerai, nereik ten mūsų tiek daug
Beje, vakar mama užrado bažnyčios puslapy, kad mudu su MB tuokiamės smagu buvo matyt
Papildyta:
Labai
QUOTE(Fuzeja @ 2013 07 22, 00:00)
Ir as prisidedu prie siu nuostabiu sveikinimu
Mergyt, mum tik 12 dienelių beliko
Mes šiandien užsisakysim žiedus, aplankysiu kirpėją, paskambinsiu į sodybą ir muzikantams, pavaikščiosiu po parduotuves dar.. Pliusą turiu neblogą [bent mum], kad išsisprendė klausimas dėl automobilių..visos Audi bus
Merginos, tos kurios ir CMB ir bažnyčioj tuokiatės [jei tokių yra ] ar tėvai ir ten ir ten važiuoja? nes mūsiškiai visi vyresnieji sako tik į bažnyčią atvyks..o į CMB jaunimas lai važiuoja. Gal ir gerai, nereik ten mūsų tiek daug
Beje, vakar mama užrado bažnyčios puslapy, kad mudu su MB tuokiamės smagu buvo matyt
Papildyta:
QUOTE(AfricanSun @ 2013 07 22, 01:31)
Šiandien užsidedu pliusiuką, pagaminom padėkas tėvams Kam įdomu, fotki.com yra nuotrauka.
Labai
Na va, žiedelius išsirinkom. Iš tikrųjų visai kitus, nei nešiausi pvz Mano 6mm, MB 7mm. Pavyzdėlio neturiu dabar, nes išsirinkau jau iš ten turėto pvz. Su darbu ir jų auksu sumokėsim 1800 Lt. Visai gera kaina manau
aciu mergytes uz sveikinimus, svente praejo nuostabiai
prisidedu prie sveikinimu skirtu kitom nuotakom:))
prisidedu prie sveikinimu skirtu kitom nuotakom:))
QUOTE(Lamelaa @ 2013 07 22, 07:50)
O taip !!!!
O man snd parase, kad viena is poru nedalyvaus, plius dar vienas draugas Gaila, tai negaliu........ O taip dziaugiausi, kad beveik nera atsisakiusiu
QUOTE(Fuzeja @ 2013 07 22, 23:51)
O taip !!!!
O man snd parase, kad viena is poru nedalyvaus, plius dar vienas draugas Gaila, tai negaliu........ O taip dziaugiausi, kad beveik nera atsisakiusiu
Nu va o mes pakvietėm dar vieną draugą, nes mano sesuo su šeima atsisakė eit..nesutariam ilgai su jais jau
Aš vakar pridaviau suknytę taisyt susirašiau ir susiskambinau su Cukraus studija, viskas sutarta. Šiandien varom į sodybą. Buvau vakar tam suknių salone, kur pamergės suknes ėmė, norėjau pažiūrėt jas. Tai keisim ilgos gražiau žiūris ir spalva geresnė. Ryt važiuojam į Kauną, tai supirksim likusią jaunikio aprangą ir man trūkstamų dalykų, pakeliui Tauragėj pas floristę užsuksim irgi viską sutart. Nusprendžiau pati nesigamint puokščių
Tai va tiek naujinų pas mane, o pas jus merginos kaip?
Na mes tai i prieki judam labai mazais zingsneliais,o laikas begte bega.mazas pliusiukas pasiuta pagalwele ziedams.dar galvojam muzikantus keisti nes kiek kas sako kad labai jau brangus jie.tik neaisku kas bera laisvi.jau galva sukasi nuo tu reikalu reikaliuku