Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenu užsienyje, bet vestuves švęsiu Lietuvoje!

Tomulike, Hedra, Maldiva, sveikinimai jums visoms ir jūsų antrosioms pusėms ypatingos dienos proga wub.gif
Atsakyti
Sveikos. Aš rašau irgi jau iš Lietuvos bigsmile.gif šįryt atvykom, deja su nuotykiais doh.gif netoli Jurbarko kliudžiau į kelią išbėgusią stirną, ji tikriausiai toliau nušokavo, nes tik šonas jos kliuvo, bet va mašina... gerai, kad full kasko turim, tai apmokės tvarkymą.. Žodž pasistengiau doh.gif

Šiandien jau pasišopinau šiek tiek, nusipirkau kaspino mašinų papuošimam, padaugėjo auto skaičius. Kadangi pas mus tik Audi auto, tai vienas draugas žadėjęs negrįžt iš užsienio su savo audi pasirodo grįš ir jo brolis audinę nusipirko. Taigi, išpildysim maniškio norą visas audines per vestuves turėt. thumbup.gif Taip pat kojines nusipirkau dar. Viską pas uošvius namie susidėliojau, susipirksiu paskutinius daikčiukus ir viskas tame fronte. smile.gif Bet nuo pirmadienio bus ką veikt.. ir žiedus užsakyt ir sukneles nešt taisyt ir dar ir dar ir dar kitų darbukų.. Bet visi jie malonūs rolleyes.gif

Sveikinu šio savaitgalio nuotakas wub.gif wub.gif
Bent jau pas mus oras neblogas, tikiuosi ir pas jus jis toks bigsmile.gif
Atsakyti
Tomulike, Hedra ir Maldiva, nuostabios Jums dienos šiandieną 4u.gif Būkite pačios laimingiausios nuotakos ir žmonos.
Atsakyti
Sveikinimai nuostabioms šio savaitgalio nuotakoms! wub.gif
Atsakyti
Ir as prisidedu prie siu nuostabiu sveikinimu 4u.gif
Atsakyti
Šiandien užsidedu pliusiuką, pagaminom padėkas tėvams thumbup.gif Kam įdomu, fotki.com yra nuotrauka.
Atsakyti
Labas rytukas bigsmile.gif

QUOTE(Fuzeja @ 2013 07 22, 00:00)
Ir as prisidedu prie siu nuostabiu sveikinimu  4u.gif

Mergyt, mum tik 12 dienelių beliko thumbup.gif thumbup.gif

Mes šiandien užsisakysim žiedus, aplankysiu kirpėją, paskambinsiu į sodybą ir muzikantams, pavaikščiosiu po parduotuves dar.. Pliusą turiu neblogą [bent mum], kad išsisprendė klausimas dėl automobilių..visos Audi bus thumbup.gif

Merginos, tos kurios ir CMB ir bažnyčioj tuokiatės [jei tokių yra biggrin.gif] ar tėvai ir ten ir ten važiuoja? g.gif nes mūsiškiai visi vyresnieji sako tik į bažnyčią atvyks..o į CMB jaunimas lai važiuoja. Gal ir gerai, nereik ten mūsų tiek daug ax.gif

Beje, vakar mama užrado bažnyčios puslapy, kad mudu su MB tuokiamės biggrin.gif smagu buvo matyt wub.gif
Papildyta:
QUOTE(AfricanSun @ 2013 07 22, 01:31)
Šiandien užsidedu pliusiuką, pagaminom padėkas tėvams  thumbup.gif  Kam įdomu, fotki.com yra nuotrauka.

Labai wub.gif
Atsakyti
Na va, žiedelius išsirinkom. Iš tikrųjų visai kitus, nei nešiausi pvz biggrin.gif Mano 6mm, MB 7mm. Pavyzdėlio neturiu dabar, nes išsirinkau jau iš ten turėto pvz. Su darbu ir jų auksu sumokėsim 1800 Lt. Visai gera kaina manau ax.gif
Atsakyti
aciu mergytes uz sveikinimus, svente praejo nuostabiai wub.gif
prisidedu prie sveikinimu skirtu kitom nuotakom:)) wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamelaa @ 2013 07 22, 07:50)
Labas rytukas  bigsmile.gif
Mergyt, mum tik 12 dienelių beliko thumbup.gif  thumbup.gif

O taip !!!! 4u.gif

O man snd parase, kad viena is poru nedalyvaus, plius dar vienas draugas verysad.gif Gaila, tai negaliu........ O taip dziaugiausi, kad beveik nera atsisakiusiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fuzeja @ 2013 07 22, 23:51)
O taip !!!!  4u.gif

O man snd parase, kad viena is poru nedalyvaus, plius dar vienas draugas  verysad.gif  Gaila, tai negaliu........ O taip dziaugiausi, kad beveik nera atsisakiusiu  doh.gif

Nu va verysad.gif o mes pakvietėm dar vieną draugą, nes mano sesuo su šeima atsisakė eit..nesutariam ilgai su jais jau unsure.gif

Aš vakar pridaviau suknytę taisyt cool.gif susirašiau ir susiskambinau su Cukraus studija, viskas sutarta. Šiandien varom į sodybą. Buvau vakar tam suknių salone, kur pamergės suknes ėmė, norėjau pažiūrėt jas. Tai keisim biggrin.gif ilgos gražiau žiūris ir spalva geresnė. Ryt važiuojam į Kauną, tai supirksim likusią jaunikio aprangą ir man trūkstamų dalykų, pakeliui Tauragėj pas floristę užsuksim irgi viską sutart. Nusprendžiau pati nesigamint puokščių bigsmile.gif
Tai va tiek naujinų pas mane, o pas jus merginos kaip? bigsmile.gif
Atsakyti
Na mes tai i prieki judam labai mazais zingsneliais,o laikas begte bega.mazas pliusiukas pasiuta pagalwele ziedams.dar galvojam muzikantus keisti nes kiek kas sako kad labai jau brangus jie.tik neaisku kas bera laisvi.jau galva sukasi nuo tu reikalu reikaliuku
Atsakyti