Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenu užsienyje, bet vestuves švęsiu Lietuvoje!

QUOTE(Fuzeja @ 2013 07 18, 15:18)
Is nuotrauku matosi, kad tavo merginos pasistenge  thumbup.gif

O pas tave ziedelis ten puse balto puse geltono ausko?
P.S. O nagu ilgumas  thumbup.gif

aha puse balto puse geltono, tikrovej mielesnis atrodo nei foto kad yra....
aha mano drauges tikrai pasistenge is viso buvom 13 merginu thumbup.gif o nagai mano visada ilgi, siandien cia dar skaitosi juos patrumpino man biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hedra:): 18 liepos 2013 - 14:22
Sveikutes, as kaip ir Jus busima zmonele smile.gif iskilo snd. Toks klausimas. Ar vykstant is Uk i Lt. reikia deklaruoti pinigus? Aciu uz atsakymus wink.gif
Atsakyti
Hedra:), smagu, kad mergvakaris patiko 4u.gif
QUOTE(Verka @ 2013 07 18, 18:07)
Sveikutes, as kaip ir Jus busima zmonele smile.gif iskilo snd. Toks klausimas.  Ar vykstant is Uk i Lt. reikia deklaruoti pinigus? Aciu uz atsakymus wink.gif

Reikia, jei vežiesi didesnę sumą, nei 10000 eurų 4u.gif
Sveika prisijungus 4u.gif pasakok, kada kur kas ir kaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Verka @ 2013 07 18, 19:07)
Sveikutes, as kaip ir Jus busima zmonele smile.gif iskilo snd. Toks klausimas.  Ar vykstant is Uk i Lt. reikia deklaruoti pinigus? Aciu uz atsakymus wink.gif

Sveikinu prisijungus prie musu 4u.gif
Atsakyti
Avellana, aciu 4u.gif

Pati savo svente planuoju su Šiauliu nuotakomis, nes esu siauliete, tik gyvename Uk. Nors neslepsiu, daznai ir cia uzsuku paskaitineti. blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Hedra, ot smagus havajietiškas mergvakaris pas jus buvo thumbup.gif Tu labai jauna atrodai, net nepasakyčiau, kad mamytė. Žiedukas man patiko, mano skonio.
Atsakyti
QUOTE(AfricanSun @ 2013 07 19, 01:55)
Hedra, ot smagus havajietiškas mergvakaris pas jus buvo thumbup.gif Tu labai jauna atrodai, net nepasakyčiau, kad mamytė. Žiedukas man patiko, mano skonio.

zinau kad jaunai atrodau, nei alkoholio be paso neparrduoda biggrin.gif
Atsakyti
ikeliau dar kelias foto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(milada @ 2013 07 12, 14:16)
Sveikutes,

turiu viena klausimeli: kiek laiko zadate fotografuotis? Kazin ar uztektu 3 valandu mazdaug apvaziuoti pora vietu ir pasifotgrafuoti?

Paziurejau, kad Raudondvario pilis labai faina, noretus ten nuvaziuot irgi...

Musu CMB vyks raudondvario pilyje. biggrin.gif o del fotografavimosi musm sake apie 3-4val
Atsakyti
Ikeliau paskutiniuosius pirkinius.tik bijau del auskaru manau jie bus per ilgi prie sukneles g.gif
Atsakyti
Ryt jau i darbuka , tai uzsukau siandien palinketi musu merginom

07.20 Tomulike
07.20 Hedra:)
07.20 Maldiva

Gero oro, geros nuotaikos ir nuostabios sventes!!! Laimes jums ir meiles !!!! wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanile69: 19 liepos 2013 - 19:30
07.20 Tomulike
07.20 Hedra:)
07.20 Maldiva
Jei sieksite laimės, tai siekit kartu.
Gyvenimo vėjams galvų nenuleiskit.
Tik saugokit meilę ir liepsną širdžių.
Rytojun lyg pasakon ženkit.
Atsakyti