Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenu užsienyje, bet vestuves švęsiu Lietuvoje!

QUOTE(vanile69 @ 2013 07 11, 09:43)
ka nutarei del torciuko|?  kokius skonius imsi?  ax.gif  [/i]

pirmadieni vaziuoju ryte susitikti del torto tai viska aptarsim thumbup.gif

sveikos braskes wub.gif rasau jau is lietuvos, jau pradejau jausti kad svente arteja, pridavem kostiuma ir suknele islyginti i valykla penktadieni pasiimsim rolleyes.gif buvom vakar i sodyba nuvazeve, daug ka aptareme, pirmadieni vaziuosim vel galutinai meniu suderinti, biski susinervinau nes negalesim penktadieni is vakaro atvaziuoti sales puosti, balius ten bus, tai vaziuosim anksti ryte....dabar tos sodybos kaina pakilo 250 zmogui, gerai , kad esam dar sutarti anksciau pasirase uz 180 thumbup.gif paprasiau kad fotosesijai 3 zirgus atvestu, tai del nuotrauku pasiaukosiu prie ju prisiartinti, o siaip labai ju bijau biggrin.gif rytoj 12 val su vedanciuoju susitinku viska aptarti...nusipirkom serveteles oranzines, ryt arba poryt eisim ziedus nusipirkti wub.gif virs galvu mums bus nebe balandziai su sirdelem , kaip planavom anksciau o ekranas su besikeicianciom musu foto.... rolleyes.gif seimos zidinio dar mama nerode, bet sake nupirko didele zvake, kuri yra suzymeta, kiek per metus gali ja nudeginti ir yra pavadiniamai, kaip tie metai pragyventi vadinas nu tipo popieriniai, mediniai , auksiniai ir t.t....tai va darbai vyksta, o ju liko taip pat daug, negaliu patiketi, kad jau kita savaitgali usu svente wub.gif

sveikinimai siandienos zmonelei, gero, ramaus, laimingo jums seimyninio gyvenimo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hedra:): 13 liepos 2013 - 21:44
Sveikos 4u.gif tylu ramu čia...

Melebaukaite sveikinimai tau ir tavo vyrui.

QUOTE(Hedra:) @ 2013 07 13, 23:43)
sveikos braskes wub.gif rasau jau is lietuvos, jau pradejau jausti kad svente arteja, pridavem kostiuma ir suknele islyginti i valykla penktadieni pasiimsim rolleyes.gif

Kaip fainiai, jūs jau LT, mes šį šeštadienį irgi išvažiuojam..jėz kaip bijau, kad viskas į mašiną netilps doh.gif lotuliukas.gif

O tau jos valyti nereikia? Blyn aš galvoju ką man reiks daryt..jei neturės kaip siuvėja man jos išvalyt ir išlygint.. unsure.gif

Kol kas naujienų daugiau nėr..dar keturios dienelės man dirbti ir atostogos thumbup.gif
Atsakyti
labukas mergytes wub.gif

jau turim ziedukus thumbup.gif labai patenkinta esu wub.gif buvau vakar su vedeju susitikus, tai labai patiko pokalbis, supratau kad svente bus superine tereikia geros visu nuotaikos thumbup.gif siandiena 2valandas praleidau su fotografe , aptareme visas detales, taip pat buvau cukraus studijoje uzsisakiau torta 8kg...dvieju skoniu apatinis snickers o antras ir trecias aukstas rafaelo....buvau kirpykloj pasitikslinau del makiazo ir sukuosenos, tai viskas gerai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hedra:): 15 liepos 2013 - 12:19
QUOTE(Hedra:) @ 2013 07 15, 14:18)
labukas mergytes wub.gif

jau turim ziedukus  thumbup.gif  labai patenkinta esu  wub.gif  buvau vakar su vedeju susitikus, tai labai patiko pokalbis, supratau kad svente bus superine tereikia geros visu nuotaikos  thumbup.gif siandiena 2valandas praleidau su fotografe , aptareme visas detales, taip pat buvau cukraus studijoje uzsisakiau torta 8kg...dvieju skoniu apatinis snickers o antras ir trecias aukstas rafaelo....buvau kirpykloj pasitikslinau del makiazo ir sukuosenos, tai viskas gerai  rolleyes.gif

Laukiam žiedelių foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Hedra, gal gali isduoti, kur mama pirko ta zvake su suzymetais metais. As labai noreciau tokios vietoj seimos zidinio blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Jau su suknele tai nepasiseke, bet kazkaip nepergyvenu issirinksiu kazka kito ax.gif dabar pergyvenu del keliones doh.gif Pas mus ta pati situacija, bijau kad gali niekas netilpti i masina...Mes jau treciadieni islekiam... Tai visai neturiu laiko pas jus uzsukti..
Sveikinimai busimoms zmonelems 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir jau esamoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pasistengsiu uzsukti kai busim LT
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
Kaip ramu čia buvo savaitgalį...na ir visdar ramu biggrin.gif
Sveikinimai praėjusio savaitgalio nuotakai wub.gif
QUOTE(AfricanSun @ 2013 07 15, 14:26)
Hedra, gal gali isduoti, kur mama pirko ta zvake su suzymetais metais. As labai noreciau tokios vietoj seimos zidinio  blush2.gif

Kaip tik užmačiau berods tokią žvakę čia 4u.gif
Na pas mus po truputį pajudėjo vestuviniai reikalai, nes buvo viskas aprimę. Savaitgalį važiuosim ieškot batelių, marškinių ir kitų smulkmenų. Jau beveik suderinau dėl torto, maisto restorane. Jau ir iš svečių beveik visus atsakymus gavome, jog dalyvaus. Apsurdiškai juokinga buvo, kai atsisakė viena porelė dalyvauti. Žodžiu, vos sužinoję apie vestuves skambinėdavo, klausė kada, kur, kada pakvietimus gaus ir t.t. Nu gal būtume nekvietę, bet kai patys taip siūlėsi, tai ėmėm ir nusiuntėm pakvietimą. Po to dingo jie - jau nei skambino, nei rašė, klausdavom ar dalyvaus, tai vis mykdavo, kad tikriausiai, o savaitgalį sakau nu viskas, sakot taip ar ne. Tai pasakė ne biggrin.gif Čia vieninteliai atsisakę buvo smile.gif atsirado tokių, kurie iš pradžių sakė nesiųsti pakvietimų, nes negalės dalyvauti, o dabar girdim, kad skundžiasi, jog negavo pakvietimo doh.gif ir...dauguma pareiškė norą būti su vaikais (1-6m.), tai nebežinom kaip čia viskas bus, kaip visus persodinti reiks ir kaip kambarius užsakyti. Et, maži, malonūs rūpestėliai wub.gif biggrin.gif

Na ką, ateinančio savaitgalio nuotakos turbūt triūsia kaip bitutės, kad viskas būtų ypatingai gražu wub.gif Jau noriu, kad ir mūsų diena greičiau ateitų biggrin.gif

Lincejus, kas su suknele negerai? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melutia: 15 liepos 2013 - 22:49
QUOTE(melutia @ 2013 07 15, 23:48)
Sveikos, merginos 4u.gif
Kaip ramu čia buvo savaitgalį...na ir visdar ramu biggrin.gif
Sveikinimai praėjusio savaitgalio nuotakai wub.gif

Kaip tik užmačiau berods tokią žvakę čia 4u.gif
Na pas mus po truputį pajudėjo vestuviniai reikalai, nes buvo viskas aprimę. Savaitgalį važiuosim ieškot batelių, marškinių ir kitų smulkmenų. Jau beveik suderinau dėl torto, maisto restorane. Jau ir iš svečių beveik visus atsakymus gavome, jog dalyvaus. Apsurdiškai juokinga buvo, kai atsisakė viena porelė dalyvauti. Žodžiu, vos sužinoję apie vestuves skambinėdavo, klausė kada, kur, kada pakvietimus gaus ir t.t. Nu gal būtume nekvietę, bet kai patys taip siūlėsi, tai ėmėm ir nusiuntėm pakvietimą. Po to dingo jie  - jau nei skambino, nei rašė, klausdavom ar dalyvaus, tai vis mykdavo, kad tikriausiai, o savaitgalį sakau nu viskas, sakot taip ar ne. Tai pasakė ne biggrin.gif Čia vieninteliai atsisakę buvo smile.gif atsirado tokių, kurie iš pradžių sakė nesiųsti pakvietimų, nes negalės dalyvauti, o dabar girdim, kad skundžiasi, jog negavo pakvietimo doh.gif ir...dauguma pareiškė norą būti su vaikais (1-6m.), tai nebežinom kaip čia viskas bus, kaip visus persodinti reiks ir kaip kambarius užsakyti. Et, maži, malonūs rūpestėliai wub.gif  biggrin.gif

Na ką, ateinančio savaitgalio nuotakos turbūt triūsia kaip bitutės, kad viskas būtų ypatingai gražu wub.gif Jau noriu, kad ir mūsų diena greičiau ateitų biggrin.gif

Lincejus, kas su suknele negerai? unsure.gif

jau keturios merginos devejo ja sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lincejus @ 2013 07 16, 01:03)
jau keturios merginos devejo ja sad.gif

Aa, tikrai, pamiršau visai doh.gif
Labai nudėvėta suknelė? unsure.gif Ką salone sakė? turėtų iš anksto perspėti, kiek nuotakų yra užsisakę suknelę prieš Tave... Man baisu dėl savosios, ar neteks eit ir nuomotis, nes su mama nesusikalbu, kad man ją pataisytų verysad.gif
Atsakyti
Melebaukaite- Sveikinimai tapus zmonele , meiles jums ir viso ko geriausio 4u.gif
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2013 07 16, 09:24)
Aa, tikrai, pamiršau visai doh.gif
Labai nudėvėta suknelė? unsure.gif Ką salone sakė? turėtų iš anksto perspėti, kiek nuotakų yra užsisakę suknelę prieš Tave... Man baisu dėl savosios, ar neteks eit ir nuomotis, nes su mama nesusikalbu, kad man ją pataisytų verysad.gif

Jo, iesko kitos ax.gif
Atsakyti
Sveikos panelytes,Hedra pasirodyk ziedelius,saunu kas viska taip nuosekliai paskutinius darbelius atliekate.
As del vietos masinoj kazkaip nepergyvenu galvoju kad sutipls..jus gal ne vieni vaziuojate?
Atsakyti