Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenu užsienyje, bet vestuves švęsiu Lietuvoje!

QUOTE(avellana @ 2013 07 11, 20:03)
Nes tam išpardavime tik viena mano norima bus ir neaišku, kokio dydžio, kai registravausi, nesakė unsure.gif

Na laikysime spygas kad tiktu smile.gif)
Atsakyti
Atėjau ir aš prisiregistruoti naujoj temoj. Ačiū, Hedra, už naujus namus. Tikėkimės jie dar tikrai ne paskutiniai 4u.gif wub.gif

Maldiva, labai gražiai pompoms'ai atrodo thumbup.gif Vėl pradėjau galvoti, gal ir man pasidaryti...tik nežinau, ar bus kaip pritvirtinti g.gif Papuošaliukai irgi gražūs. Ne visai mano skonio, bet atrodo gražiai ax.gif Buvau visai užsimiršus apie papuošalus, reiks užsisakyti ir man. Kaip pagalvoju, tai vos ne mėnuo liko ir į LT važiuosim vestuvėms galutinai susiruošt ir atšokt bigsmile.gif Buvau rami, kol nepradėjot kalbėt, kad jaudulys ima, nejučiom ir pati pajutau virpuliuką biggrin.gif

Mes dar nei bilietų į LT neturim doh.gif dar daug ką užsakyt/patikslinti reikia. Kažkaip neskubam, bijau, kad neliktų viskas paskutinei akimirkai ir netektų gailėtis vėliau unsure.gif Savaitgalį gal ką išeis susidėlioti, apsvarstyti, išsirinkti rolleyes.gif

Vanile, smagu, jog pasirodei ir nuotraukėlių parodei...pavydžiu Jums fotosesijos prie jūros. Deja iki jos mums per toli smile.gif O torčiuką tokį buvau ir aš išsisaugojusi, kaip vieną iš galimų variantų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2013 07 11, 21:59)
Maldiva, labai gražiai pompoms'ai atrodo thumbup.gif Vėl pradėjau galvoti, gal ir man pasidaryti...tik nežinau, ar bus kaip pritvirtinti  g.gif Papuošaliukai irgi gražūs. Ne visai mano skonio, bet atrodo gražiai ax.gif

Deja melutia jie ir ne mano skonio, tiek laukiau kol padarys, kol, atiduos, zmogu raginau, nes tikrai melavo  daug, toli grazu dare ne taip kaip taremes... verysad.gif  bet nepirkti, nebegalejau kiauliskai atsisakyti, bet ar as juos uzsidesiu vestuviu diena didelis klausimas, paziuresiu kaip jie man deres bendrame vaizde g.gif
O del bilietu as nzn, musu sali tai jau sakes, planuojantys vaziuoti vasara su masina i LT, privalo nusipirkti bilietus keltui balandzio-geguzes menesi nes kitaip tai sakes...nera ko iesko daugiau doh.gif

Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Maldiva labai grazus papuosaliukai thumbup.gif ir pomponai graziai atrodo. As dabar galvoju kad reikejo ir man tokiu pasidaryti ir papuosti masina. Bet jau velu siustis, o gal LT kur nors ju yra pirkti? Mes ir jau uz keliu dieneliu isvaziuojam, oi dreba sirdele... doh.gif
Vanile, labai graziai abu atrodete thumbup.gif man tavo suknele labai labai grazi... O as turiu problema. Suknele kur buvau issirinkusi jau keturios nuotakos ja devejo, tai as jau jos nebenoriu ir nezinau ka daryti. Abejoju ar bus ka issirinkti kai grysiu ir pasikeisti... schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites. Oj kaip pas visas laikas tirpsta, as laukiu nesulaukiu savosios sventes, prabundu ir uzmiegu su ta mintim bigsmile.gif
Sulaukiau savo antrosios sukneles ir bateliu, bet viska siunciu atgal biggrin.gif su suknele atrodau kaip is baleto mokyklos pabegus, o batus apskritai atsiunte ne tuos, nors mano dydzio, bet labai spaudzia, tai pagal kiniecius reiktu kokio 45 dydzio biggrin.gif man atrodo i vestuves eisiu basa, bet gal jau ims ir basa biggrin.gif
Taciau jau turim vestuvinius ziedelius, ikelsiu i fotoalbuma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mirtingoji @ 2013 07 12, 13:03)
Sveikos mergaites. Oj kaip pas visas laikas tirpsta, as laukiu nesulaukiu savosios sventes, prabundu ir uzmiegu su ta mintim  bigsmile.gif
Sulaukiau savo antrosios sukneles ir bateliu, bet viska siunciu atgal biggrin.gif su suknele atrodau kaip is baleto mokyklos pabegus, o batus apskritai atsiunte ne tuos, nors mano dydzio, bet labai spaudzia, tai pagal kiniecius reiktu kokio 45 dydzio biggrin.gif man atrodo i vestuves eisiu basa, bet gal jau ims ir basa biggrin.gif

Labai grazus ziedukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lincejus @ 2013 07 12, 10:57)
Sveikos mergaites  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Maldiva labai grazus papuosaliukai  thumbup.gif ir pomponai graziai atrodo. As dabar galvoju kad reikejo ir man tokiu pasidaryti ir papuosti masina. Bet jau velu siustis, o gal LT kur nors ju yra pirkti? Mes ir jau uz keliu dieneliu isvaziuojam, oi dreba sirdele... doh.gif
Vanile, labai graziai abu atrodete thumbup.gif man tavo suknele labai labai grazi... O as turiu problema. Suknele kur buvau issirinkusi jau keturios nuotakos ja devejo, tai as jau jos nebenoriu ir nezinau ka daryti. Abejoju ar bus ka issirinkti kai grysiu ir pasikeisti... schmoll.gif

Labutis, mes tai ryt ryte anksti isjudam i LT, beda, niekas netelpa i masina blink.gif deziu, dezeliu, maisu , maiseliu doh.gif doh.gif kaip rumunai atrodysim , rysim ant stogo lotuliukas.gif
Lietuvoj pirkt yra daug kur pom pomu pirkti, toj pacioj maximoj jau yra , tik kaina sakyciau idomi , uz 2 vnt 19 LT blink.gif
O jei laiko dar turi , siulau keist suknele blush2.gif as tikrai nebeimciau... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(mirtingoji @ 2013 07 12, 11:03)
Sveikos mergaites. Oj kaip pas visas laikas tirpsta, as laukiu nesulaukiu savosios sventes, prabundu ir uzmiegu su ta mintim  bigsmile.gif

Nu ***** prajuokinai biggrin.gif biggrin.gif
Su batais tai ir man bus sakes, prisipirkau nesamoniu, per auksti, per siauri, ir dar visoki koki, per diena speju koja taip pavargs kad su tapkem vakare prie stalo sedesiu blink.gif

Grazus ziedukai 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

turiu viena klausimeli: kiek laiko zadate fotografuotis? Kazin ar uztektu 3 valandu mazdaug apvaziuoti pora vietu ir pasifotgrafuoti?

Paziurejau, kad Raudondvario pilis labai faina, noretus ten nuvaziuot irgi...
Atsakyti
QUOTE(milada @ 2013 07 12, 14:16)
Sveikutes,

turiu viena klausimeli: kiek laiko zadate fotografuotis? Kazin ar uztektu 3 valandu mazdaug apvaziuoti pora vietu ir pasifotgrafuoti?

Paziurejau, kad Raudondvario pilis labai faina, noretus ten nuvaziuot irgi...

Mums fotografe sake kad iprastai 3-4 trunka fotosesija.
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

Wow, vanile kaip gražu wub.gif

Maldiva jūsų žiedukai super. Aš jau nekantraujų kada mes grįšim ir juos pasidarysim bigsmile.gif

Lincėjus oho kaip čia tau taip su suknele blink.gif visai nemalonu...

Mes fotografuosimės tikriausiai sudėjus laiką tik kokią valandą, nes visa kita užims keliavimas iš vienur į kitur. Labai norėjau prie jūros, nors ir netoli nuo Šilutės, bet laiko atžvilgiu per daug prarasim laiko.
Tad nusprendėm į Ventę važiuoti, vis vandenukas šioks toks... biggrin.gif

Man šiandien parašė reikalavimus mergvakariui..jau pradedu bijot, bus už dviejų savaičių doh.gif ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Na Damutes prisiduodu, mes pakeliui namo lithuania.gif

Melebukaite grazios Jums sventes, isimintinu ispudziu !! drinks_cheers.gif
Isankstiniai sveikinimai sukurus seima wub.gif

Visoms gero savaitgalio, Hedra:) - maloniu paskutiniu pasiruosiamuju darbu wub.gif

Radusi laiko uzbegsiu pas jus wub.gif
Atsakyti
Geros keliones Maldiva!

Kur zadete gaminti ziedelius? Kiek laiko pries uzsisakysite?

Mes irgi galvojam uzsisakyt, kad pagamintu. Kaip tik siandien einu pasiziuret, apeiti kelias vietas ir pasiziuret, ka siulo.

Lamelaa, as irgi prie vandens noriu fotografuotis, o kadangi musu megstamiausia vieta panemune, kaune, tai ten ir vaziuosim kuri laika pasifotrografuoti smile.gif gal aitvarus palaidyt, kad idomesne fotosesija butu. Dar tiklsiai kitu vietu neissirinkau, tik sarasiuka pasidariau. Galvoju savaite pries nuvaziuoti i tas vietas ir pasiziuret, kaip atrodo. Nes kalbejau su fotografe, tai sako butinai reik vieta apsiziuret, nes buvo taip, kad su viena pora nuvaziavo, o ten zoles uzzelusios, niekas nesutvarkyta, tai sita i smagius darbelius itraukiu smile.gif
Atsakyti