QUOTE(Lincejus @ 2013 07 12, 10:57)
Sveikos mergaites
Maldiva labai grazus papuosaliukai
ir pomponai graziai atrodo. As dabar galvoju kad reikejo ir man tokiu pasidaryti ir papuosti masina. Bet jau velu siustis, o gal LT kur nors ju yra pirkti? Mes ir jau uz keliu dieneliu isvaziuojam, oi dreba sirdele...
Vanile, labai graziai abu atrodete
man tavo suknele labai labai grazi... O as turiu problema. Suknele kur buvau issirinkusi jau keturios nuotakos ja devejo, tai as jau jos nebenoriu ir nezinau ka daryti. Abejoju ar bus ka issirinkti kai grysiu ir pasikeisti...
Labutis, mes tai ryt ryte anksti isjudam i LT, beda, niekas netelpa i masina
deziu, dezeliu, maisu , maiseliu
kaip rumunai atrodysim , rysim ant stogo
Lietuvoj pirkt yra daug kur pom pomu pirkti, toj pacioj maximoj jau yra , tik kaina sakyciau idomi , uz 2 vnt 19 LT
O jei laiko dar turi , siulau keist suknele
as tikrai nebeimciau...
Papildyta:
QUOTE(mirtingoji @ 2013 07 12, 11:03)
Sveikos mergaites. Oj kaip pas visas laikas tirpsta, as laukiu nesulaukiu savosios sventes, prabundu ir uzmiegu su ta mintim
Sulaukiau savo antrosios sukneles ir bateliu, bet viska siunciu atgal
su suknele atrodau kaip is baleto mokyklos pabegus, o batus apskritai atsiunte ne tuos, nors mano dydzio, bet labai spaudzia, tai pagal kiniecius reiktu kokio 45 dydzio
man atrodo i vestuves eisiu basa, bet gal jau ims ir basa
Taciau jau turim vestuvinius ziedelius, ikelsiu i fotoalbuma
Nu ***** prajuokinai
Su batais tai ir man bus sakes, prisipirkau nesamoniu, per auksti, per siauri, ir dar visoki koki, per diena speju koja taip pavargs kad su tapkem vakare prie stalo sedesiu
Grazus ziedukai