QUOTE(Prawa @ 2014 10 21, 14:09)
*Del Privalomojo Sveikatos Draudimo Mokescio as ir pasidomejau, tai pasirodo tikrai nereikia issiregistruoti, kad to mokscio isvengti. Del viso pikto yra forma P60 ar kazkas panasaus, pristatai i VMI ir ramu. O nelaimes atveju jei reikia pirmos pagalbos paslaugu, uz jas nereikia moketi, jei susitvarkai europine sveikatos kortele. Ji galioja visoje europos sajungoje, ir yra nemokama (bent jau UK).
**Mano kolege uzsisakius vestuvine suknele is kinietukiu (pasiuna pagal tavo ismatavimus,norima modeli ir jei kas netaip gali pataisyti ) tik viskas vyksta ilgokai su siuntimais. Zodziu i toki reikala labai skeptiskai ziurejau, nes esu prisiskaicius tikrai baisiu komentaru. Ir neslepsiu - mintyse ja kvaila laikiau.
Atsiunte Jai ta suknele, ir buvau labai nustebus, negalejau prikibti prie jokiu smulkmenu. Medziagu kokybe tikrai gera, ir pacio darbo kokybe buvo kruopsti, ir kaina buvo sakyciau laaaabai maza
Dabar pati mastau antrai dienai uzsisakysti suknele is ju,pabandymui (vis dar....skeptiskumo liko
), bet kaina nesikandzioja tai galima pasibandyti.
**Mano kolege uzsisakius vestuvine suknele is kinietukiu (pasiuna pagal tavo ismatavimus,norima modeli ir jei kas netaip gali pataisyti ) tik viskas vyksta ilgokai su siuntimais. Zodziu i toki reikala labai skeptiskai ziurejau, nes esu prisiskaicius tikrai baisiu komentaru. Ir neslepsiu - mintyse ja kvaila laikiau.

Dabar pati mastau antrai dienai uzsisakysti suknele is ju,pabandymui (vis dar....skeptiskumo liko

*Butent tai mums Mokesciu Inspekcijoj ir pasake

**As planavau suknia uzsisakinet is Kinieciu, bet apsigalvojau. Labai priklauso nuo to kokia yra pati suknele, jei sijonas tarkim is brangios medziagos (silko) ir daug detaliu, neriniu, karoliuku ir t.t. tai kazkaip nepirkciau jos is kinieciu..

As kazkaip anksciau galvojau, kam pirkti ten uz simtus-tukstancius tas suknias, o dabar galvoju, kad nu neveltui jos tiek kainuoja kai palygini