QUOTE(Prawa @ 2014 10 21, 14:09)
*Del Privalomojo Sveikatos Draudimo Mokescio as ir pasidomejau, tai pasirodo tikrai nereikia issiregistruoti, kad to mokscio isvengti. Del viso pikto yra forma P60 ar kazkas panasaus, pristatai i VMI ir ramu. O nelaimes atveju jei reikia pirmos pagalbos paslaugu, uz jas nereikia moketi, jei susitvarkai europine sveikatos kortele. Ji galioja visoje europos sajungoje, ir yra nemokama (bent jau UK).
**Mano kolege uzsisakius vestuvine suknele is kinietukiu (pasiuna pagal tavo ismatavimus,norima modeli ir jei kas netaip gali pataisyti ) tik viskas vyksta ilgokai su siuntimais. Zodziu i toki reikala labai skeptiskai ziurejau, nes esu prisiskaicius tikrai baisiu komentaru. Ir neslepsiu - mintyse ja kvaila laikiau. Atsiunte Jai ta suknele, ir buvau labai nustebus, negalejau prikibti prie jokiu smulkmenu. Medziagu kokybe tikrai gera, ir pacio darbo kokybe buvo kruopsti, ir kaina buvo sakyciau laaaabai maza
Dabar pati mastau antrai dienai uzsisakysti suknele is ju,pabandymui (vis dar....skeptiskumo liko ), bet kaina nesikandzioja tai galima pasibandyti.
**Mano kolege uzsisakius vestuvine suknele is kinietukiu (pasiuna pagal tavo ismatavimus,norima modeli ir jei kas netaip gali pataisyti ) tik viskas vyksta ilgokai su siuntimais. Zodziu i toki reikala labai skeptiskai ziurejau, nes esu prisiskaicius tikrai baisiu komentaru. Ir neslepsiu - mintyse ja kvaila laikiau. Atsiunte Jai ta suknele, ir buvau labai nustebus, negalejau prikibti prie jokiu smulkmenu. Medziagu kokybe tikrai gera, ir pacio darbo kokybe buvo kruopsti, ir kaina buvo sakyciau laaaabai maza
Dabar pati mastau antrai dienai uzsisakysti suknele is ju,pabandymui (vis dar....skeptiskumo liko ), bet kaina nesikandzioja tai galima pasibandyti.
*Butent tai mums Mokesciu Inspekcijoj ir pasake dar paklausem del tu formu pristatymo, tai sake irgi nera butina, bet jei mums nuo to ramiau tai galim pristatyt. Butent ta P60 nes tai yra pajamu israsas metinis ir ji isduoda darboviete dazniausiai Sausio men.
**As planavau suknia uzsisakinet is Kinieciu, bet apsigalvojau. Labai priklauso nuo to kokia yra pati suknele, jei sijonas tarkim is brangios medziagos (silko) ir daug detaliu, neriniu, karoliuku ir t.t. tai kazkaip nepirkciau jos is kinieciu.. maciau tikrai siaubingu pavyzdziu o jei suknute gana paprasta, tarkim tiulio sijonas ir koks paprastas virsus, tik korsetas lygus, tai gal tada ir galima rizikuoti... Nes jei tarkim silko sijona pakeis pigia medziaga (kas tikrai bus nes uz 100-200 doleriu niekas nedes ant sukneles silko) tai jis visiskai kitaip kris ir glamzysis ir pan..
As kazkaip anksciau galvojau, kam pirkti ten uz simtus-tukstancius tas suknias, o dabar galvoju, kad nu neveltui jos tiek kainuoja kai palygini