QUOTE(Mažoji_Draugė @ 2014 07 18, 21:19)
Sveikos
Pasiskaitydavau sia temute,bet niekad negalvojau kad rasysiu cia,o va tau ir parasiau
Gyvensime UK ir ruosimes vestuvems LT. Vis galvojau,kad neapsimokes cia pirkti nieko,bet gal atsiras nuotaku ir apsvies mane,kokiu yra geru nebrangiu pardotuviu,kuriuose galeciau nusipirkti ivairiu dalykeliu vestuvems o gal istikro neapsimoka?
Pasiskaitydavau sia temute,bet niekad negalvojau kad rasysiu cia,o va tau ir parasiau
Gyvensime UK ir ruosimes vestuvems LT. Vis galvojau,kad neapsimokes cia pirkti nieko,bet gal atsiras nuotaku ir apsvies mane,kokiu yra geru nebrangiu pardotuviu,kuriuose galeciau nusipirkti ivairiu dalykeliu vestuvems o gal istikro neapsimoka?
Kadangi, jau 5 metus gyvenu UK, tai pastebejau, kad Lietuvoje pigiau.. Kad ir pavyzdziui popierius atviruku gamybai, pigiau ir didesnis pasirinkimas Lietuvoje, tarkim auksas, tai kokybe nelabai.. Aisku, kai ka galima internetu susirasti:)
Papildyta:
QUOTE(Mažoji_Draugė @ 2014 07 23, 18:21)
Tai as kazkaip buvau sumanius pati daryt ir palikau ta minti,o kai planai pasikeite tai ir prisiminiau noreciau iteikti asmeniskai,galeciau grizti savaitgaliui,bet nezinau kur ka kada uzsisakyti + nieko gero nerandu. Vat ir panikuoju
As atvirukas pati darysiuos turiu mazdaug ideja, tik teks priemoniu nusipirkti. Ir noriu, kuo anksciau kai kuriems issiusti pastu, pvz draugei, kuri gyvena Amerikoje. Ir siaip man patinka viska siusti pastu, todel viska darome patyliukais ir visiems bus grazi staigmena
Papildyta:
QUOTE(Dolyte @ 2014 07 23, 21:40)
o sukneles kur ziuresit? Man cia kimyne anglu pasiule viena puslapi, tai ka as zinau... nieko grazaus nera ir kainos
As susiradus modeliuka, koki noriu ir siusiuos. Gal pasiseks ir teta pasius, o jei ne.. Lietuvoje galima tikrai kokybiskai ir nebrangiai pasisiuti. Man kartais net juokas ima, kai kitos uzsisako is Kinijos, atsiucia kaip skarmala, nes automatiskai susilamdo, pacios turi lygintis, o po to dar ir negraziai atrodo.. O kai siuviesi, tai gali kazka keisti eigoje.. Mano manymu, visu pirma reiketu kazkur pasimatuoti modeliukus sukneliu, pvz undinele, ar tinka, ar ne..gal labiau pusta tinka, o gal graikisko stiliaus. Tada turetu buti lengviau ieskoti, nes bent zinotumet, kas pagal figura tinka. Pvz., man labai grazu undineles sukneles, bet uzsidejau O tarkim "tortukai" tiesiog man limpa, pagal mano charizma tai gi... imkit drauge i paranke ir keliaukit, kad ir i sukneliu parduotuve ar i nuomos salona..