Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenu užsienyje, bet vestuves švęsiu Lietuvoje!

Na tai taip, prisiregistruoti galima greit. Mes vestuves planuojame 2014m rugsėjo pab., spalio pradž. Tai pat nenoriu didelių, kad sukviesta būtų visa giminė. Užteks +/- 25 žmonių, artimiausieji broliai. seserys su savom pusėm . Į bažnyčią neisime, tik į CM. Viliuos , kad per pora mėnesių suspėsiu padaryti didžiąją dalį , nes pareiškimus gausis nunešti liepos mėn., kaip būsime Lietuvoje. doh.gif Kolkas neįsivaizduoju kaip viską suspėti ir nuo ko pradėti. Įdėjų daug, bet viskas dar ir savaime aišku remiasi į lėšas. Smalsu, į kokias sumas žadate įtilpti merginos , o gal jau ir įtilpote? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smaragdukas: 12 gegužės 2014 - 14:29
Sveikutes 4u.gif mes taipogi pradedam planuoti vestuves lietuvoje rugpjucio pradzioje,ziuriu nemazai merginu ruosiasi cia panasia data,tik gaila temute atrodo labia uzmirsta verysad.gif girdejau viena ausyte toki dalyka,gal is jusu kas daugiau zinos,ar galima tuoktis tik baznycioje,ar baznycia gali sutvarkyt civilines santuokos popierius,kad neit ten,nes man kazkaip nepatinka mintis eit ten ir ten doh.gif tongue.gif jau pradedu ziuretis suknele,bandysiu rizikuot pirkdama internet,jei nusivilsiu issinuomuosiu arba pasisiusiu,laiko tam dar daug like smile.gif o kaip jus uzsienietukes darot su suknelem? tiek daug planu galvoj,kad net neaisku nuo ko pradeti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Filotijia @ 2014 06 10, 00:32)
Sveikutes  4u.gif mes taipogi pradedam planuoti vestuves lietuvoje rugpjucio pradzioje,ziuriu nemazai merginu ruosiasi cia panasia data,tik gaila temute atrodo labia uzmirsta  verysad.gif  girdejau viena ausyte toki dalyka,gal is jusu kas daugiau zinos,ar galima tuoktis tik baznycioje,ar baznycia gali sutvarkyt civilines santuokos popierius,kad neit ten,nes man kazkaip nepatinka mintis eit ten ir ten  doh.gif  tongue.gif  jau pradedu ziuretis suknele,bandysiu rizikuot pirkdama internet,jei nusivilsiu issinuomuosiu arba pasisiusiu,laiko tam dar daug like  smile.gif o kaip jus uzsienietukes darot su suknelem? tiek daug planu galvoj,kad net neaisku nuo ko pradeti  biggrin.gif

Sveika,
Galima tuoktis tik Baznycioje. Jie siuncia info i CM. Tik tiek kad po keliu dienu vis vien reikia nueiti i CM pasiimti santuokos liudijimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cherruti @ 2014 06 10, 18:09)
Sveika,
Galima tuoktis tik Baznycioje. Jie siuncia info i CM. Tik tiek kad po keliu dienu vis vien reikia nueiti i CM pasiimti santuokos liudijimo smile.gif

Geros naujienos,taip ir darysim,ir isvis kad itraukiant kuo maziau tradiciju,man ju visai nesinori,vestuviu diena susitiksime su mylimuoju tik baznycioje wub.gif ar jus merginos laikotes tradicijos,kai jaunikis turi atvaziuot I jaunosios tevu namus ir t.t.?
Atsakyti
Sveikos, uzsienio nuotakos,

QUOTE(Filotijia @ 2014 06 09, 23:32)
Sveikutes  4u.gif mes taipogi pradedam planuoti vestuves lietuvoje rugpjucio pradzioje,ziuriu nemazai merginu ruosiasi cia panasia data,tik gaila temute atrodo labia uzmirsta  verysad.gif  girdejau viena ausyte toki dalyka,gal is jusu kas daugiau zinos,ar galima tuoktis tik baznycioje,ar baznycia gali sutvarkyt civilines santuokos popierius,kad neit ten,nes man kazkaip nepatinka mintis eit ten ir ten  doh.gif  tongue.gif  jau pradedu ziuretis suknele,bandysiu rizikuot pirkdama internet,jei nusivilsiu issinuomuosiu arba pasisiusiu,laiko tam dar daug like  smile.gif o kaip jus uzsienietukes darot su suknelem? tiek daug planu galvoj,kad net neaisku nuo ko pradeti  biggrin.gif

Gyvenu DE, tuokiuosi spali. Suknele jau turiu. Teko pirkti. Cia nelabai nuomoja. Tuosimes ir baznycioje ir Rotuseje.
QUOTE(Filotijia @ 2014 06 10, 20:19)
Geros naujienos,taip ir darysim,ir isvis kad itraukiant kuo maziau tradiciju,man ju visai nesinori,vestuviu diena susitiksime su mylimuoju tik baznycioje  wub.gif ar jus merginos laikotes tradicijos,kai jaunikis turi atvaziuot I jaunosios tevu namus ir t.t.?

Mes taigyvename kartu. Tai jokiu toku tradiciju nesilaikome. Tik as nenoriu, kad MB matytu mano suknele anksciau laiko.
Atsakyti
QUOTE(smaragdukas @ 2014 05 12, 14:28)
Na tai taip, prisiregistruoti galima greit. Mes vestuves planuojame 2014m rugsėjo pab., spalio pradž. Tai pat nenoriu didelių, kad sukviesta būtų visa giminė. Užteks +/- 25 žmonių, artimiausieji broliai. seserys su savom pusėm . Į bažnyčią neisime, tik į CM. Viliuos , kad per pora mėnesių suspėsiu padaryti didžiąją dalį , nes pareiškimus gausis nunešti liepos mėn., kaip būsime Lietuvoje.  doh.gif  Kolkas neįsivaizduoju kaip viską suspėti ir nuo ko pradėti. Įdėjų daug, bet viskas dar ir savaime aišku remiasi į lėšas.  Smalsu, į kokias sumas žadate įtilpti merginos , o gal jau ir įtilpote?  smile.gif

Mes spalio vidury tuokiames, bet vestuves bus ne LT, o DE. sveciu turetu buti apie 30-40. Turetume tilpti 3-4 tukst. euru. Bet cia tik restoranas. Mano suknia 800euru + pareiskimu padavavimas - 200euru + jaunojo kostiumas apie 100-200 euru + nuotraukos iki 1000euru. Kas dar??? g.gif Susidarys. Bet as cia max paskaiciavau.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pasiskaitydavau sia temute,bet niekad negalvojau kad rasysiu cia,o va tau ir parasiau bigsmile.gif

Gyvensime UK ir ruosimes vestuvems LT. Vis galvojau,kad neapsimokes cia pirkti nieko,bet gal atsiras nuotaku ir apsvies mane,kokiu yra geru nebrangiu pardotuviu,kuriuose galeciau nusipirkti ivairiu dalykeliu vestuvems blush2.gif o gal istikro neapsimoka? g.gif
Atsakyti
Labas,
ir as uzsieniete, bet vestuviu noretume LT smile.gif
Vakar pradejom apie tai kalbeti. ATrodo nieko sudetingo, bet paskaicius jusu pokalbius doh.gif bus darbelio, oi bus smile.gif

Kaip su pareiskimu padavimais? Ar vaziavot i LT? Ar butinai turime buti abu? O gal galiu as viena gryzti? O gal tevai gali ta reikala sutvarkyti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2014 07 21, 12:58)
Labas,
ir as uzsieniete, bet vestuviu noretume LT smile.gif
Vakar pradejom apie tai kalbeti. ATrodo nieko sudetingo, bet paskaicius jusu pokalbius  doh.gif  bus darbelio, oi bus smile.gif

Kaip su pareiskimu padavimais? Ar vaziavot i LT? Ar butinai turime buti abu? O gal galiu as viena gryzti? O gal tevai gali ta reikala sutvarkyti?  blush2.gif

Sveikute 4u.gif

Na mes padavem pareiskimus ir sutvarkem visus formalumus LT ir dabar isvaziuosim. Kiek imanoma daugiau uzsisakom iki isvaziavimo,turim pora savaiciu rasti muzikantus arba DJ + floriste,o jau visa kita prasysim draugu ir mamos pagalbos. Nezinau kaip kainos,gal cia UK ka nusipirksiu,bet jei neapsimokes tai grizus teks staigiai viska tvarkyt unsure.gif

Atsakant i tavo klausima,tai man atrodo galima internetu pareiskima paduoti mirksiukas.gif nebutina del to vaziuoti i LT,bet kiti asmenys uz jus negali parasyti. Nezinau ar tau vienai leistu tai padaryti unsure.gif

O kaip darysi su pakvietimais? unsure.gif as buvau sumanius darytis pati,bet kadangi isvaziuosim tai reiktu uzsisakyti,bet patinkanciu pakvietimu neradau,plius visiems issiusti pastu tai kazkaip net nezinau....Gal reiks pavasari grizt savaitgaliui ir isdalinti pakvietimus. Gal as pries isvaziuojant galeciau juos padaryt,nu zodziu nezinau doh.gif doh.gif kaip jus darysit?
Atsakyti
Jūs jau apie pakvietimus galvojat? Ojetau biggrin.gif

Aš tai kvietimais galvojau užsiimti po visų žiemos švenčių tik, tai dabar apie juos net negalvoju biggrin.gif Labai norėčiau darytis pati ir išsiųsti visiems paštu flirt.gif

Atsakyti
QUOTE(Voo @ 2014 07 23, 19:16)
Jūs jau apie pakvietimus galvojat? Ojetau  biggrin.gif

Aš tai kvietimais galvojau užsiimti po visų žiemos švenčių tik, tai dabar apie juos net negalvoju  biggrin.gif  Labai norėčiau darytis pati ir išsiųsti visiems paštu  flirt.gif

Tai as kazkaip buvau sumanius pati daryt ir palikau ta minti,o kai planai pasikeite tai ir prisiminiau doh.gif noreciau iteikti asmeniskai,galeciau grizti savaitgaliui,bet nezinau kur ka kada uzsisakyti + nieko gero nerandu. Vat ir panikuoju lotuliukas.gif
Atsakyti
o sukneles kur ziuresit? Man cia kimyne anglu pasiule viena puslapi, tai ka as zinau... nieko grazaus nera ir kainos blink.gif
Atsakyti