Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenu užsienyje, bet vestuves švęsiu Lietuvoje!

QUOTE(melebaukaite @ 2013 07 10, 18:26)
sveikos nuotakos 4u.gif
mane jau nerimas ima, liko tiek nedaug ir busiu ZMONELE  biggrin.gif
kiekviena diena lakstymai su reikaliukais, nera laiko kada ir prisesti prie kompo bendrauti su jumis.

mirksiukas.gif Pas visu zinok taip yra paskutiniom dienom ir nieko cia nepadarysi biggrin.gif
o seip kaip jauties? bigsmile.gif ar sirdute dreba jau, pergyveni? wub.gif jau viskas cia pat wub.gif

Papildyta:

QUOTE(Maldiva @ 2013 07 11, 08:44)

Kaip miela Vaniliuk  wub.gif  wub.gif
Sveikinimai dar karteli !
As dabar jau kratausi kaip drebule, neisivaizduoju kas desis vos uz 9 dienu  wub.gif

aciuka wub.gif
Viskas bus gerai saulele wub.gif 4u.gif
Busi pati graziausiai ir laimingiausia ta savo diena smile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanile69: 11 liepos 2013 - 08:49
QUOTE(vanile69 @ 2013 07 11, 07:43)
wub.gif  kaip fainiai ... tiek nedaug beliko ... laukia grazi svente  4u.gif
ka nutarei del torciuko|?  kokius skonius imsi?  ax.gif 

Na jau labai nekantrauju, wub.gif viskas siaip jau suderinta, padaryta, vienintelis didziausias nerimas del oro, nu ***** zada lietu mellow.gif ...nieko cia nepakeisi, del to nervuotis neverta, bet bet gi doh.gif
O Tortas musu milzinas, bus 6aukstu 6 skoniu, jaunyste, medutis, jogurtinis-persikinis, karamelinis, sokoladinis, rafaelo.
Papildyta:
[quote=vanile69,2013 07 11, 07:43]
niu va as pagaliau prisiruosiau parasyti blush2.gif
ir dar nuotraukas imeciau i musu pastuka

Vanile69 pasakiskai atrodete, o jau nuotrauka prie juros wub.gif wub.gif kaip viskas fainai wub.gif
Atsakyti
ačiū, Hedra, už naują pastogę 4u.gif .
sėkmės tau viską baiginėjant.
Vanile69, kokia romantiška nuotrauka prie jūros,mmm...smagu žiūrėti į laimingų jaunavedžių nuotraukas.
Maldiva, nesijaudink tiek daug, viskas bus gerai ir būsi pati nuostabiausia nuotaka.
O man su vestuviniais darbais nieks nejuda, dar ir darbą nuo kitos savaitės keičiu, tad teks pavėlinti grįžimą namo ir grįžti ne dvi, o tik viena savaitė prieš vestuves,o dar daug ko neturim, na bet gal suspėsim viską pasidaryti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(d_kris @ 2013 07 11, 09:21)
ačiū, Hedra, už naują pastogę  4u.gif .
sėkmės tau viską baiginėjant.
Vanile69, kokia romantiška nuotrauka prie jūros,mmm...smagu žiūrėti į laimingų jaunavedžių nuotraukas.
Maldiva, nesijaudink tiek daug, viskas bus gerai ir būsi pati nuostabiausia nuotaka.
O man su vestuviniais darbais nieks nejuda, dar ir darbą nuo kitos savaitės keičiu, tad teks pavėlinti grįžimą namo ir grįžti ne dvi, o tik viena savaitė prieš vestuves,o dar daug ko neturim, na bet gal suspėsim viską pasidaryti... g.gif

Kitaip ir buti negali thumbup.gif
Mes ir gryztam savaitei likus, manau tikrai laiko viskam uzteks g.gif turi uztekt wub.gif
Atsakyti
Vanile, koks šiltas pasakojimas ir kokios foto wub.gif ech, norėčiau ir aš foto prie jūros blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maldiva @ 2013 07 11, 09:00)

Vanile69 pasakiskai atrodete, o jau nuotrauka prie juros  wub.gif  wub.gif kaip viskas fainai  wub.gif

aciu , aciu wub.gif
jo ir mums labai patiko nuotraukos , su nekantrumu laukiam kada ir fotografe atiduos mums foto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vanile69 @ 2013 07 11, 15:48)
aciu , aciu  wub.gif 
jo ir mums labai patiko nuotraukos , su nekantrumu laukiam kada ir  fotografe atiduos mums foto  bigsmile.gif

O kiek laiko sake reiks laukti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(avellana @ 2013 07 11, 14:02)
Vanile, koks šiltas pasakojimas ir kokios foto wub.gif ech, norėčiau ir aš foto prie jūros blush2.gif

wub.gif
o kuriam mieste svesit jus? toli nuo juros? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Maldiva @ 2013 07 11, 16:50)
O kiek laiko sake reiks laukti?  g.gif

na jinai mums rase ant dienu , tai sake greit susitiksim bigsmile.gif eina darbukas i pabaiga thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Padare man jau papuosaliukus , idejau i albumeli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vanile69 @ 2013 07 11, 15:53)
wub.gif 
o kuriam mieste svesit jus? toli nuo juros?  ax.gif

Vilniuj mes ax.gif teks kokiu ežeriuku pasitenkint blush2.gif

QUOTE(Maldiva @ 2013 07 11, 16:04)
Padare man jau papuosaliukus  , idejau i albumeli  wub.gif

Labai gražūs bigsmile.gif

O aš stresuoju unsure.gif šeštadienį važiuoju suknelės žiūrėt, bijau, kad netiks verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(avellana @ 2013 07 11, 17:59)
Vilniuj mes ax.gif teks kokiu ežeriuku pasitenkint blush2.gif
Labai gražūs bigsmile.gif
O aš stresuoju unsure.gif šeštadienį važiuoju suknelės žiūrėt, bijau, kad netiks verysad.gif

O kodel turetu netikti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maldiva @ 2013 07 11, 19:23)
O kodel turetu netikti?  unsure.gif

Nes tam išpardavime tik viena mano norima bus ir neaišku, kokio dydžio, kai registravausi, nesakė unsure.gif
Atsakyti