QUOTE(Vai2lka @ 2014 01 10, 17:45)
Aciu martele
Perziurejau facebook'o puslapi ir oriental pearl tai visiskai ne mano skonio sukneles, o apie oriental pearl dar ir nemazai neigiamu atsiliepimu
Debenhams ir monsoon jau ziurejus, nelabai ka radau, bent pakolkas tik coast maciau pora variantu, bet galvoju gal konkreciai kokiu vestuviniu sukneliu salonu londone yra, kur butu galima pasiszvalgyt bet nebutu tukstantines kainos
Aš pati pirkau Debenhame, internete kai pažiūrėjau - man niekas nepatiko, bet gyvai kai pamačiau, tai radau savo suknelę
dar yra ir House of fraser'y, bet jau brangesnės. nesuprantu kaip galėjau pamiršti paminėti šią parduotuvę esančią Bromley -
http://weddingdress-...ions/london.php Ten visos suknelės iki 500 svarų. Matavausi gal keturias, bet man netiko, nors yra visai nieko tokių
šiaip verta nuvažiuoti ir pasimatuoti kelias skirtingų tipų sukneles, tada žinotumėt, ko reikia ieškoti
Dar ėjau į saloną, kai buvo sample sale - salonas buvo Oxford street'e, vadinasi berketex bride. Suknelės buvo brangios ir nutarzotos labai, bet, kaip sakiau, tik pasimatavus skirtingas sukneles sužinojau kas iš tikro man tinka ir žinoaju ko ieškoti
Bet į tą Bromley outletą būtinai nuvykit