Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenu užsienyje, bet vestuves švęsiu Lietuvoje!

QUOTE(Vai2lka @ 2013 12 13, 13:38)
Merginos, gal kas zinot kur Londone galima gaut vestuviniu sukneliu iki £500?  4u.gif

aš pirkau Debenhams parduotuvėje smile.gif už 324. Kainavo 450, bet tą savaitgalį dar buvo nuolaidos...

Dar ketinau užsukti pas šias merginas https://www.facebook...londone?fref=ts bet neprireikė jau smile.gif

Dar pasižvalgyk monsoon parduotuvėj, buvau dar radus paruotuvę "oriental pearl", ten buvo suknelių vestuvinių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(martele1022 @ 2014 01 10, 01:59)

Aciu martele 4u.gif

Perziurejau facebook'o puslapi ir oriental pearl tai visiskai ne mano skonio sukneles, o apie oriental pearl dar ir nemazai neigiamu atsiliepimu unsure.gif

Debenhams ir monsoon jau ziurejus, nelabai ka radau, bent pakolkas tik coast maciau pora variantu, bet galvoju gal konkreciai kokiu vestuviniu sukneliu salonu londone yra, kur butu galima pasiszvalgyt bet nebutu tukstantines kainos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 01 10, 17:45)
Aciu martele  4u.gif

Perziurejau facebook'o puslapi ir oriental pearl tai visiskai ne mano skonio sukneles, o apie oriental pearl dar ir nemazai neigiamu atsiliepimu  unsure.gif

Debenhams ir monsoon jau ziurejus, nelabai ka radau, bent pakolkas tik coast maciau pora variantu, bet galvoju gal konkreciai kokiu vestuviniu sukneliu salonu londone yra, kur butu galima pasiszvalgyt bet nebutu tukstantines kainos  smile.gif

Aš pati pirkau Debenhame, internete kai pažiūrėjau - man niekas nepatiko, bet gyvai kai pamačiau, tai radau savo suknelę smile.gif dar yra ir House of fraser'y, bet jau brangesnės. nesuprantu kaip galėjau pamiršti paminėti šią parduotuvę esančią Bromley - http://weddingdress-...ions/london.php Ten visos suknelės iki 500 svarų. Matavausi gal keturias, bet man netiko, nors yra visai nieko tokių smile.gif šiaip verta nuvažiuoti ir pasimatuoti kelias skirtingų tipų sukneles, tada žinotumėt, ko reikia ieškoti smile.gif

Dar ėjau į saloną, kai buvo sample sale - salonas buvo Oxford street'e, vadinasi berketex bride. Suknelės buvo brangios ir nutarzotos labai, bet, kaip sakiau, tik pasimatavus skirtingas sukneles sužinojau kas iš tikro man tinka ir žinoaju ko ieškoti smile.gif Bet į tą Bromley outletą būtinai nuvykit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo martele1022: 11 sausio 2014 - 18:39
QUOTE(martele1022 @ 2014 01 11, 19:36)

As siandien buvau morgan davies sample sale, tai tris valandas teko pralaukt eilej doh.gif galvojau taip tik per filmus rodo biggrin.gif
Leido pasimatuot 4 sukneles, tai trys is ju labai patiko, o viena buvo tobula, bet o taciau jau su nuolaida kainavp £2100 verysad.gif
Nemazai sukneliu buvo ir uz £300-£500 bet kol priejau eile daug kas jau ispirkta buvo..
Bet buvo smagu pirmakart matyt save vestuvinese suknelese wub.gif
Reikes iki Bromley palekt koki savaitgali, aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 11 sausio 2014 - 23:42
Sveiko mergaites smile.gif

Mes taip pat gyvenu uzsienyje ir vestuves planuojame Lietuvoje, gal yra mergaiciu sventusiu savo vestuves "Pusyno viloje" ar "Tytuvenu papartyje" o gal galetumet parekomenduoti kitas vietas aplink Siaulius,buciau dekinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 01 11, 23:39)
As siandien buvau morgan davies sample sale, tai tris valandas teko pralaukt eilej  doh.gif  galvojau taip tik per filmus rodo  biggrin.gif
Leido pasimatuot 4 sukneles, tai trys is ju labai patiko, o viena buvo tobula, bet o taciau jau su nuolaida kainavp £2100  verysad.gif
Nemazai sukneliu buvo ir uz £300-£500 bet kol priejau eile daug kas jau ispirkta buvo..
Bet buvo smagu pirmakart matyt save vestuvinese suknelese  wub.gif
Reikes iki Bromley palekt koki savaitgali, aciu  smile.gif

As rinkaus savo suknele Lietuvoje, bet maciau, kad sis amerikieciu gamintojas atidare Stratford'o Westfield prekybos centre savo parduotuve:
http://www.davidsbridal.co.uk/
Kainu yra visokiu, ir iki 500£ wink.gif
Atsakyti
Labutis merginos wink.gif Jungiuosi ir as i jusu bureli, jei priimsite wink.gif Mes gyvenam Airijoje, bet didziasas vestuves planuojame Lietuvoje, jei pavyks 2015 rugpjuti. Atrodo gal ir per anksti viska planuoti, bet bijau, kad planuojant is toli galiu nerasti tinkamos vietos ar negauti tam tikros datos. Maniskio tevukas labai prastos sveikatos, tad negales dalyvauti Lietuvoje, todel planuojam susituokti Airijoje tik jo seimos apsupty sia vasara, o po to daryti normalias vestuves Lietuvoje. Tik va klausimelis is karto, jei Airijoje susituokiam baznycioje ir cia registruojam santuoka, kaip tada Lietuvoje daryti, kunigas abejoju ar is naujo mus sutuoks, gal tada cia skaitytusi kaip santuokos izadu atnaujinimas/itvirtinimas. O gal zinot kokiu kitu budu, buciau labai dekinga uz pagalba wink.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif gyvenu airijoje, o vestuves darysim lietuvoje. Dar negreitai, tik 2015 rugpjucio pradzioje, bet galvoju po truputuka reikia ziuretis. Net neysivaizduoju nuo ko pradeti blush2.gif zinau tik tiek kad sventes dideles nenoriu, nenoriu visu tu tradiciju, nepatinka man jos. Noriu tik nuvaryt, susirasyt, pasiimt fotografa kad yamzintu viska ir kazkur y restoraniuka pavalgyt sventiskai.
Atsakyti
Sveikos, as taip pat gyvenu Aiijoje,vestuves 2015 ugpjucio pradzia biggrin.gif Is pradziu planavove sodybas.muzikantus it t.t,bet daba to visiskai nebenoriu,man uztektu baznycios,nuotauku gamtoje dviese na gal i kokiu vaisiu sveciam restorane 4u.gif Bet gimines gimines,ypac mama,eikia sventes,reikia zmones suguldyt ir t.t, o man kazkaip nei pinigu tam leisti nei baliaus isvis norisi doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2014 05 10, 13:04-->
QUOTE(pupkius smile.gif @ 2014 05 10, 13:04)
Sveikos, as taip pat gyvenu Aiijoje,vestuves 2015 ugpjucio pradzia  biggrin.gif  Is pradziu planavove sodybas.muzikantus it t.t,bet daba to visiskai nebenoriu,man uztektu baznycios,nuotauku gamtoje dviese na gal i kokiu vaisiu sveciam restorane 4u.gif  Bet gimines gimines,ypac mama,eikia sventes,reikia zmones suguldyt ir t.t, o man kazkaip nei pinigu tam leisti nei baliaus isvis norisi doh.gif

Sveika 4u.gif šventė jūsų, tad ir darykite, kaip jūs norite 4u.gif
Mes irgi nenorėjome didelio baliaus, MB mamai ir seseriai tai atrodė nesuprantama, kaip čia be pusės giminės, o pasidarėme kaip norėjome - tik šeimos nariai ax.gif ir nieko nekeisčiau wub.gif
Na gal vieną dalyką... Mat vis dar tebelaukiame nuotraukų... doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės , norėčiau prisijungti prie jūsų būrelio! Gyvename ne Lietuvoje ,bet norime švęsti vestuves ten. Dar viską tik pradėjome planuoti. Tad tikslumo jokio. Norėjau paklausti , gal žinot ar galima tuoktis ne savo civilinės metrikacijos skyriuje? Maniškis išsiregistravęs iš Lt, o aš kol kas esu prisiregistravus , bet kitur , nei ten kur norime. O gal galima tuoktis ten kur bent vienas iš tėvų yra prisiregistravęs? g.gif
Atsakyti
QUOTE(avellana @ 2014 05 10, 17:10)
Sveika 4u.gif šventė jūsų, tad ir darykite, kaip jūs norite 4u.gif
Mes irgi nenorėjome didelio baliaus, MB mamai ir seseriai tai atrodė nesuprantama, kaip čia be pusės giminės, o pasidarėme kaip norėjome - tik šeimos nariai ax.gif ir nieko nekeisčiau wub.gif
Na gal vieną dalyką... Mat vis dar tebelaukiame nuotraukų... doh.gif  verysad.gif

Na,turbūt,teks sukaupti visa drąsą ir daryti taip kas patiem arčiau širdies smile.gif O dėl foto tikrai labai liūdna,aš saviškės turbūt jau kitą dieną po vestuvių norėsiu gaut biggrin.gif biggrin.gif

Smaragdukas,

Draugas grįžęs gali prisiregistruoti,čia sekundės reikalas,aš taip pat esu išsiregistravusi iš lietuvos,bet nemanau,kad del to kiltų problemų(tikiuosi )nors tiesa mes žadame tuoktis bažnyčioje g.gif
Atsakyti