Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenu užsienyje, bet vestuves švęsiu Lietuvoje!

QUOTE(avellana @ 2013 12 03, 01:34)
Sveika prisijungus 4u.gif
Jei planavote išvažiuojamąją ceremoniją (na, aš taip supratau iš to "susirašysime miškelyje"), tai, manau, lygiai taip ceremonijos metu tėtis gali atvesti 4u.gif
Aš, kaip praktikuojanti katalikė, labai jautriai reaguoju į tuoktuves bažnyčioje tik dėl to, kad taip gražiau doh.gif  blush2.gif o šiaip neteko girdėti, kad kunigas prieštarautų 4u.gif mūsų atveju gavosi net atvirkščiai - planavome prie altoriaus eiti kartu, o kunigas sustygavo viską prieš pat ceremoniją taip, kad vedė tėtis 4u.gif

Tai va butent is pagarbos tikintiems mes ir nusprendem tik susirasyti blush2.gif . Na reikes apsvarstyti sia situacija dar rolleyes.gif . Nes nuo vaikystes svajojau, kad tetis nuvestu prie altoriaus (tada dar nezinojau apie savo isitikinimus smile.gif ). man tai taip grazu rolleyes.gif , zinoma jeigu su teveliu geri santikiai..Bet manau mano tetukas net pravirktu 4u.gif , zinoma ir as rolleyes.gif
Atsakyti
man tai taip pat buvo stebuklinga akimirka, kai tetis vede mane I baznycia, kai vaziavom I ja taip pat galvojau kad is jaudulio numirsiu, sedejom susikibe uz ranku wub.gif nepakartojamas jausmas wub.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas zinot kur Londone galima gaut vestuviniu sukneliu iki £500? 4u.gif
Atsakyti

Sveikos Merginos. smile.gif

Jungiuosi ir as prie Jusu perskaiciau jusu forumus suzinojau daug naudingos info 4u.gif
Musu vestuves 2014 08 30 tad irgi jau nerimauti pradedu smile.gif Siuo metu turime tik sodyba, fotografa ir muzikantus. Kaune smile.gif Labai noreciau suzinoti gal kuri nors turite gera siuveja rekomenduoti del sukneles kad ir kaina butu reali ir igivendintu mano norus smile.gif Taip pat gal kazkuri turite susiradusi dekoratore? Kadangi sodyba uzsisakem pakankamai senai bet kuo toliau tuo ji mums pradeda nelabai patikti atrodo tamsi, niuri.. todel reikia kad padetu ja papuosti smile.gif
Lauksiu jusu komentaru biggrin.gif

user posted image
Atsakyti

drakoniuke20

Sveika,

Labai abu grazus 4u.gif ir tavo suknele labai tiko tau kaip nulieta smile.gif jai ne paslaptis jus suknele siuvotes ar nuomavotes? ax.gif Labai laukciau rekomendaciju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justyte313: 26 gruodžio 2013 - 17:28
Sveikos mergaites, jungiuosi ir as prie jusu, musu vestuves 2014/08/16 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vai2lka @ 2013 12 13, 13:38)
Merginos, gal kas zinot kur Londone galima gaut vestuviniu sukneliu iki £500?  4u.gif

Sveika , as pirkau savo suknele Londone, Ilford uz 450 laaabai grazi, nezinau kodel taip pigiai, bet tikrai neblogos kokybes,ir sake kad nauja,ne kart nedeveta rolleyes.gif aisku nepatikrinsi, nauja ar ne bet svarbu pigu smile.gif ir tikrai daug sukneliu turi
jos kontaktai 07851881715
ir FB yra AG sukneles
Sekmes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Simba29 @ 2013 12 28, 15:59)
Sveikos mergaites, jungiuosi ir as prie jusu, musu vestuves 2014/08/16  4u.gif
Papildyta:
Sveika , as pirkau savo suknele Londone, Ilford uz 450 laaabai grazi, nezinau kodel taip pigiai, bet tikrai neblogos kokybes,ir sake kad nauja,ne kart nedeveta  rolleyes.gif aisku nepatikrinsi, nauja ar ne bet svarbu pigu smile.gif ir tikrai daug sukneliu turi
ir FB yra AG sukneles
Sekmes smile.gif

P.S yra paprastesniu, kuklesniu po 200-250 smile.gif
Atsakyti
Taip, as turejau zmogu, kuris padejo papuosti siek tiek (musu nuotraukomis ir pasirinkta tema) restorana. Igyvendino viska labia puikiai! Kontaktai: Simona, tel. 861013272.

QUOTE(justyte313 @ 2013 12 23, 16:56)
Sveikos Merginos.  smile.gif

Jungiuosi ir as prie Jusu perskaiciau jusu forumus suzinojau daug naudingos info  4u.gif
Musu vestuves 2014 08 30 tad irgi jau nerimauti pradedu  smile.gif  Siuo metu turime tik sodyba, fotografa ir muzikantus. Kaune  smile.gif  Labai noreciau suzinoti gal kuri nors turite gera siuveja rekomenduoti del sukneles kad ir kaina butu reali ir igivendintu mano norus smile.gif Taip pat gal kazkuri turite susiradusi dekoratore? Kadangi sodyba uzsisakem pakankamai senai bet kuo toliau tuo ji mums pradeda nelabai patikti atrodo tamsi, niuri.. todel reikia kad padetu ja papuosti smile.gif
Lauksiu jusu komentaru  biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
Sveikos panelės, su mielu noru prisijungiu ir prie jūsų forumo blush2.gif 4u.gif

Gal kas nors yra iš Norvegijos (Bergeno) ir žino, ar yra kur nors pirkti antros vestuvių dienos suknelių? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Karoliina @ 2014 01 07, 15:04)
Sveikos panelės, su mielu noru prisijungiu ir prie jūsų forumo  blush2.gif  4u.gif

Gal kas nors yra iš Norvegijos (Bergeno) ir žino, ar yra kur nors pirkti antros vestuvių dienos suknelių?  g.gif

Sveika prisijungus,

As is Norvegijos bet is kitos puses Tronheimo smile.gif Tai va zinok as del rubu esu biski cia ju nusivylus man tos mados siek tiek nelabai tinkamos smile.gif Tai manau sukneles antrai dienai bent jau as ieskosiu lietuvoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte313 @ 2014 01 07, 19:15)
Sveika prisijungus,

As is Norvegijos bet is kitos puses Tronheimo  smile.gif  Tai va zinok as del rubu esu biski cia ju nusivylus man tos mados siek tiek nelabai tinkamos smile.gif Tai manau sukneles antrai dienai bent jau as ieskosiu lietuvoj  4u.gif

Na tikrai pritariu, nes jų stilius tai kai skudurai ar užuolaidos nutysusios.. thumbup.gif Tai irgi galvoju, kad reikės Lietuvoje žiūrėtis, bet šiaip buvo smalsu pasidomėti ar net pasižvalgyti.. blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(Karoliina @ 2014 01 07, 19:24)
Na tikrai pritariu, nes jų stilius tai kai skudurai ar užuolaidos nutysusios..  thumbup.gif  Tai irgi galvoju, kad reikės Lietuvoje žiūrėtis, bet šiaip buvo smalsu pasidomėti ar net pasižvalgyti..  blush2.gif

istirkuju butu ydomu gal ir imanoma kazka rasti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simba29 @ 2013 12 28, 16:00)
Sveikos mergaites, jungiuosi ir as prie jusu, musu vestuves 2014/08/16  4u.gif
Papildyta:
Sveika , as pirkau savo suknele Londone, Ilford uz 450 laaabai grazi, nezinau kodel taip pigiai, bet tikrai neblogos kokybes,ir sake kad nauja,ne kart nedeveta  rolleyes.gif aisku nepatikrinsi, nauja ar ne bet svarbu pigu smile.gif ir tikrai daug sukneliu turi
ir FB yra AG sukneles
Sekmes smile.gif

Cia koks salonas ar i namus? Gal kur internete yra? Nes Ag sukneles ivedus nieko neradau. Aciu 4u.gif
Atsakyti