Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenu užsienyje, bet vestuves švęsiu Lietuvoje!

mes tai susitike perduodavom depozitus, bet kaip ir Melutia minejo, musu atveju dauguma paslaugu teikeju juos gavo paskutine savaite smile.gif ir problemu nebuvo.

kadangi ziuriu dar karts nuo karto paneles uzsuka i si tinklapiuka, tai nusprendziau ir as pagaliau pasidalinti savo sventes akimirkomis ir ikeliau keleta nuotraukeliu i musu albuma. deja, patys vis dar laukiam albumo, kad galetume visas nuotraukas pamatyti, nors vestuviu filma jau perziurejom smile.gif.
tad jei kuriai smalsu, galit pasidairyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(d_kris @ 2013 11 26, 13:09)
mes tai susitike perduodavom depozitus, bet kaip ir Melutia minejo, musu atveju dauguma paslaugu teikeju juos gavo paskutine savaite smile.gif ir problemu nebuvo.

kadangi ziuriu dar karts nuo karto paneles uzsuka i si tinklapiuka, tai nusprendziau ir as pagaliau pasidalinti savo sventes akimirkomis ir ikeliau keleta nuotraukeliu i musu albuma. deja, patys vis dar laukiam albumo, kad galetume visas nuotraukas pamatyti, nors vestuviu filma jau perziurejom smile.gif.
tad jei kuriai smalsu, galit pasidairyti  smile.gif

Labai gražios nuotraukos 4u.gif
Mes savųjų vis dar laukiam biggrin.gif fotografas jau atsiprašė, kad nespės iki termino rolleyes.gif
Atsakyti
D_kris, tikrai labai gražiai atrodėte wub.gif Man labai smalsu buvo pažiūrėt, kaip Ingutė makiažą padarė bigsmile.gif

avellana, oho kaip ilgai Jums nuotraukų tenka laukt ax.gif bet turbūt bus vertos viso to laukimo bigsmile.gif mes savąsias visas irgi neseniai gavom, net dar peržiūrėt normaliai nebuvom susėdę blush2.gif
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif
senai jau cia buvau uzsukusi verysad.gif aplankyti sakau reikia ir netik... thumbup.gif
YKELIAU NUOTRAUKYCIU IS SAVO SVENTES, galite pasmalsauti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spaicyy @ 2013 11 19, 18:09)
Del to ir suku galva. O gal kas yra isbandres Transfergo? Nes niekas is pazistamu nesinaudojo, tai ir atsiliepimu nzn.

naudojuosi TransferGo nuo jų atsiradimo, labai džiaugiuosi kad tokia kompanija atsirado. Tik pinigėlius gali siųsti tik iš savo angliškos į SAVO lietuvišką sąskaitą, ne į kieno nors kito.

Atsakant į avansų klausimą, siunčiau avansus visiems iš savo lietuviškos sąskaitos į jų banko sąskaitas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo martele1022: 28 lapkričio 2013 - 23:51
Sveikos,na va pagaliau ir as savo foto gavau biggrin.gif

Jaigu idomu galite pasiziureti fotofilma cia

https://www.youtube....h?v=sVDRe_wj5H0
Atsakyti
QUOTE(drakoniuke20 @ 2013 12 02, 17:35)
Sveikos,na va pagaliau ir as savo foto gavau biggrin.gif

Jaigu idomu galite pasiziureti fotofilma cia

Labas 4u.gif
Įdomu įdomu, tik man nerodo ax.gif rašo "This video is private"
Atsakyti
Melutia, tai kaip manai visgi panasus makiazai ar ne smile.gif? Beja, aciu uz komplimentus, merginos as ir patenkinta nuotraukomis wub.gif .

Mums jau padare visas nuotraukas ir fotoalbuma, taciau mano brangiausias nenori kad siustu pastu, tad gris sausio menesi i Lietuva mokslams ir parsives albuma kartu, tad man teks dar pasikankinti, kartais jis buna tikras kietakaktis kai kuriais klausimais doh.gif .

Drakoniuke, neleidzia pasmalsauti tavo filmuko..
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2013 12 02, 15:49)
Labas 4u.gif
Įdomu įdomu, tik man nerodo ax.gif rašo "This video is private"

pabandykit sita linka buvau neatzymejusi private

Atsakyti
Melebaukaite, drakoniuke, labai gražios nuotraukos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
ir as noreciau prisijungti i jusu gretas rolleyes.gif . Kol kas tikslios datos nezinome, bet norime vestuves kelti liepos menesi. Jas svesim musu sodyboje ir planas buvo toks,kad susirasysime miskelyje, yra ten tokia mano vaikystes "slapta" vietike, nuostabaus grozio. Bet kai pasiskaiciau, kad baznycioj tuokiantis gali prie altoriaus nuvesti tetis tai dabar laba uzsimaniau ir baznycioj blush2.gif ( mes nesam tikintys, tad nenorejome tuoktis baznycioje, nes tai nepagarba tikintiems).
O sakykit ar kyla problemu tuokiantis baznycioj, kai jaunieji skirtingu tikejimu?Na jis katalikas, o as staciatike. Ir dar toks klausimelis, ar visose baznyciose gali tetis nuvest prie altoriaus?Ar yra kunigu kurie neleidzia?
Ir dar vienas klausymas biggrin.gif . Mes gyvename vokietijoj, gal kas zinot kaip cia del kursu?
Atsakyti
QUOTE(arbuzinis javainis @ 2013 12 02, 19:57)
Sveikos smile.gif
ir as noreciau prisijungti i jusu gretas rolleyes.gif . Kol kas tikslios datos nezinome, bet norime vestuves kelti liepos menesi. Jas svesim musu sodyboje ir planas buvo toks,kad susirasysime miskelyje, yra ten tokia mano vaikystes "slapta" vietike, nuostabaus grozio. Bet kai pasiskaiciau, kad baznycioj tuokiantis gali prie altoriaus nuvesti tetis tai dabar laba uzsimaniau ir baznycioj blush2.gif ( mes nesam tikintys, tad nenorejome tuoktis baznycioje, nes tai nepagarba tikintiems).
O sakykit ar kyla problemu tuokiantis baznycioj, kai jaunieji skirtingu tikejimu?Na jis katalikas, o as staciatike. Ir dar toks klausimelis, ar visose baznyciose gali tetis nuvest prie altoriaus?Ar yra kunigu kurie neleidzia?
Ir dar vienas klausymas  biggrin.gif . Mes gyvename vokietijoj, gal kas zinot kaip cia del kursu?

Sveika prisijungus 4u.gif
Jei planavote išvažiuojamąją ceremoniją (na, aš taip supratau iš to "susirašysime miškelyje"), tai, manau, lygiai taip ceremonijos metu tėtis gali atvesti 4u.gif
Aš, kaip praktikuojanti katalikė, labai jautriai reaguoju į tuoktuves bažnyčioje tik dėl to, kad taip gražiau doh.gif blush2.gif o šiaip neteko girdėti, kad kunigas prieštarautų 4u.gif mūsų atveju gavosi net atvirkščiai - planavome prie altoriaus eiti kartu, o kunigas sustygavo viską prieš pat ceremoniją taip, kad vedė tėtis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avellana: 03 gruodžio 2013 - 01:35