Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenu užsienyje, bet vestuves švęsiu Lietuvoje!

QUOTE(AfricanSun @ 2013 10 26, 15:49)
Avellana, kiek jums laiko žada foto redaguoti ir kada žadėjo atsiųst? Mums žadėjo per mėnesį, bet gavome po dviejų, nors nesinervinau, nes pati fotografė nuolat parašydavo man ir apie viską informuodavo, tai žinojau, kad foto tikrai gausiu, gavom daug ir visos labai patinka  wub.gif Darysimės foto knygas dabar per zoombook manau.

Per 90 darbo dienų biggrin.gif galvojom, kad nesunku bus išlaukti, jei turėsim "buitinių", bet fotografavo tik vyro brolis ir jokių nuotraukų mums nerodė schmoll.gif unsure.gif
Dabar, kai jau praėjo kiek laiko po visko, tai prisimenu daug nesąmonių, kurios iš streso vyko, gėda bus foto žiūrėt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes tai gavom apie 200 nuotraukų iš giminių ir draugų, tai buvo ką pažiūrėti biggrin.gif Aš irgi savųjų foto labai laukiau. O paskui dar laukia jas apdirbti, t.y. pasidaryti fotoknygą arba albumą. Tada jau būna galima su pasimėgavimu žiūrėti ir kitiems rodyti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AfricanSun: 26 spalio 2013 - 20:15
QUOTE(AfricanSun @ 2013 10 26, 16:10)
Lamelaa, o kiek laiko bandote? Mes netikėjom, kad mums pavyks greit irgi, bet pavyko. Lamelaa, prisijunk prie 2013 m. planuojančių vaikiukus temos  mirksiukas.gif

Na mes porą mėnesių. Iškart po vestuvių pradėjom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AfricanSun @ 2013 10 26, 21:14)
Mes tai gavom apie 200 nuotraukų iš giminių ir draugų, tai buvo ką pažiūrėti  biggrin.gif Aš irgi savųjų foto labai laukiau. O paskui dar laukia jas apdirbti, t.y. pasidaryti fotoknygą arba albumą. Tada jau būna galima su pasimėgavimu žiūrėti ir kitiems rodyti  blush2.gif

Mes irgi turėjom foto iš savo fotiko, vakarinės dalies. Fotografė atsiuntė kelias, o kitų dar laukiam...Labai jau norėčiau pamatyt likusias smile.gif Be to, galvojam padaryt footoknygas ir tėvams Kalėdoms išsiųst dovanų bigsmile.gif Vyras tai fotofilmuką įsirašė į telefoną ir pirmas savaites kasdien žiūrėdavo po kelis kartus, visiems rodė ir labai didžiavosi biggrin.gif
Atsakyti
Mes irgi darysim tėvams Kalėdoms fotoknygas. O iš vestuvių turim video, labai džiaugiuosi, kad vyro draugas filmavo, paskui vyras sumontavo, ir gavosi 1 h 17 min filmas, visai neprastas. Tai žiauriai esu tam draugui dėkinga, nes manėm, kad video nedarysim, bet gavosi kitaip bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AfricanSun @ 2013 10 29, 21:42)
Mes irgi darysim tėvams Kalėdoms fotoknygas. O iš vestuvių turim video, labai džiaugiuosi, kad vyro draugas filmavo, paskui vyras sumontavo, ir gavosi 1 h 17 min filmas, visai neprastas. Tai žiauriai esu tam draugui dėkinga, nes manėm, kad video nedarysim, bet gavosi kitaip  bigsmile.gif

mes taip pat turim nemontuota keliu val video, bet dabar labai gailiuosi, kad filmuotojo neemem unsure.gif
Atsakyti
Labukas, uzsienietes! 4u.gif

Gal galite pasidalinti patirtimi, kokiu budu mokejote visokius depozitus ir kitus piniginius reikalus? Siaip labiausiai domina pervedimai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spaicyy @ 2013 11 18, 00:33)
Labukas, uzsienietes!  4u.gif

Gal galite pasidalinti patirtimi, kokiu budu mokejote visokius depozitus ir kitus piniginius reikalus? Siaip labiausiai domina pervedimai  blush2.gif

Labas, seip galima moketi per paypal , bet man visus depozitus norejo, kad mokeciau i lietuviska saskaita, tad teko prasyti artimuju, kad pagelbetu siais dalykais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elija123 @ 2013 11 18, 02:57)
Labas, seip galima moketi per paypal , bet man visus depozitus norejo, kad mokeciau i lietuviska saskaita, tad teko prasyti artimuju, kad pagelbetu siais dalykais smile.gif

Del to ir suku galva. O gal kas yra isbandres Transfergo? Nes niekas is pazistamu nesinaudojo, tai ir atsiliepimu nzn.
Atsakyti
QUOTE(spaicyy @ 2013 11 18, 00:33)
Labukas, uzsienietes!  4u.gif

Gal galite pasidalinti patirtimi, kokiu budu mokejote visokius depozitus ir kitus piniginius reikalus? Siaip labiausiai domina pervedimai  blush2.gif

As tai is savo lietuviskos banko saskaitos pavedimus dariau internetu i lietuviskas paslaugu tiekeju saskaitas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaisine @ 2013 11 20, 06:41)
As tai is savo lietuviskos banko saskaitos pavedimus dariau internetu i lietuviskas paslaugu tiekeju saskaitas  ax.gif

drinks_cheers.gif mes taip pat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(avellana @ 2013 11 20, 15:21)
drinks_cheers.gif mes taip pat 4u.gif

ir mes drinks_cheers.gif
Nors daugumą užstatų palikom tik savaitę prieš vestuves, bet niekas nenuvylė, niekas nieko neatšaukė dėl nesumokėto užstato smile.gif draugiškai su visais tarėmės, klausėm ar sumokėt iš anksto, ar palauks iki kol į LT grįšim, tai dauguma sakė lauks. Kiti iš tolo nenorėjo jokių pavedimų, tik grynaisiais blush2.gif
Atsakyti