Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenu užsienyje, bet vestuves švęsiu Lietuvoje!

QUOTE(Lamelaa @ 2013 10 24, 20:59)
Sveikos mielosios  4u.gif

Kaip sekas žmonelėm?  bigsmile.gif
Užėjau šiandien į mūsų fotki account'ą ir nesuprantu ar man nerodo tik vienai foto mūsų albumuose ar čia kažkas nutiko?  g.gif

Nerodo schmoll.gif rašo, kad čia fotki.com bėda laikina, nes jie kraustosi kažkur, tai serveriai lūžinėja ax.gif
AfricanSun, sveikinimai 4u.gif o foto vis dėlto galėtum įkelt, kai fotki atsigaus... blush2.gif
Mes savųjų vis dar laukiam cool.gif
Atsakyti
Gerai, aš įkelsiu tada savąsias, o tu savųjų irgi nepamiršk įkelti, kai jau gausi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AfricanSun @ 2013 10 25, 00:40)
Sveika, Lamelaa, tikrai žinok nerodo foto  blink.gif Kažin kodėl...O mes vakar gavom vestuvių foto pagaliau, bet gal neįkelinėsiu, nes vis tiek jau niekas nebežiūrės  blush2.gif
Beje, mums šiandien lygiai du mėnesiai po vestuvių ir 4 savaitės kaip laukiamės pirmojo leliuko  wub.gif Beje, jūs irgi mačiau lyg ir planuojat?  blush2.gif

O aš galvojau, kad tik man nerodo..Na palauksim, gal atsigaus ax.gif

Oj, sveikinu Jus. wub.gif Mum tai taip greit nepavyks tikriausiai... verysad.gif nors labai norim jau.
Atsakyti
QUOTE(AfricanSun @ 2013 10 24, 23:40)
O mes vakar gavom vestuvių foto pagaliau, bet gal neįkelinėsiu, nes vis tiek jau niekas nebežiūrės  blush2.gif
Beje, mums šiandien lygiai du mėnesiai po vestuvių ir 4 savaitės kaip laukiamės pirmojo leliuko  wub.gif Beje, jūs irgi mačiau lyg ir planuojat?  blush2.gif

Žiūrim žiūrim dar albumą 4u.gif aš dažnai prisijungiu pasižiūrėt, pasigrožėt wub.gif

Didžiausi sveikinimai Jums! Nuostabios naujienos, pavydžiu net blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamelaa @ 2013 10 25, 21:47)
O aš galvojau, kad tik man nerodo..Na palauksim, gal atsigaus  ax.gif

Oj, sveikinu Jus.  wub.gif Mum tai taip greit nepavyks tikriausiai...  verysad.gif nors labai norim jau.

Lamelaa, o kiek laiko bandote? Mes netikėjom, kad mums pavyks greit irgi, bet pavyko. Lamelaa, prisijunk prie 2013 m. planuojančių vaikiukus temos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(melutia @ 2013 10 25, 22:10)
Žiūrim žiūrim dar albumą 4u.gif  aš dažnai prisijungiu pasižiūrėt, pasigrožėt wub.gif

Didžiausi sveikinimai Jums! Nuostabios naujienos, pavydžiu net blush2.gif  4u.gif

Dar kol kas neįkėliau savo vestuvių nuotraukų, gautų iš fotografės. Įkelsiu šiandien kelias smile.gif Ir lauksiu kitų žmonų foto, kurios dar neįkėlėt mirksiukas.gif
Melutia, jūs neplanuojate dar tėveliais tapti?
Atsakyti
Na va, įkėliau šiek tiek nuotraukų į albumą. Tikiuosi rodys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AfricanSun @ 2013 10 26, 15:31)
Na va, įkėliau šiek tiek nuotraukų į albumą. Tikiuosi rodys  smile.gif

Kazkiek rodo, tik nezinau ar visas 4u.gif nuostabiai atrodet abu wub.gif suknele labai grazi, princesika wub.gif

Hm,..as jau noreciau vaikiuko. Ypac kai matau visas aplink planuojancias ar jau su maziukais wub.gif MB dar palaukt nori, bent iki nauju metu, kad bent metus isdirbtume siam darbe blush2.gif na laukiu...gal Kaledu senelis padovanos biggrin.gif

O Jus ir i LT zadate jau sugrizti? ax.gif
Atsakyti
Turi visas rodyti, kurias įkėliau, nedaug ir įkėliau jų smile.gif Jūs irgi nuostabiai atrodėte. Beje, mūsų svečių dovanėlės irgi buvo macarons taip supakuoti, visiems labai patiko thumbup.gif
Mes grįšime į LT man dar besilaukiant, vaikiuką už ką išlaikyti turime, o ir šiaip apsistosime laikinai pas mano tėvus, jie turi namą, aš ten turiu savo plotą, tai išsiteksime. Mes irgi vis planus norėjome nukelti, galvojom kai grįšim į LT pradėt planuot, bet paskui paankstinom ir nesigailim smile.gif Svajojau pagimdyt 25, tai dar įsiteksiu į tą amžių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AfricanSun @ 2013 10 25, 19:05)
Gerai, aš įkelsiu tada savąsias, o tu savųjų irgi nepamiršk įkelti, kai jau gausi  bigsmile.gif

Įkelsiu 4u.gif tik įtariu, kad iki Kalėdų nesulauksim doh.gif

QUOTE(AfricanSun @ 2013 10 26, 13:31)
Na va, įkėliau šiek tiek nuotraukų į albumą. Tikiuosi rodys  smile.gif

Labai gražu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Avellana, kiek jums laiko žada foto redaguoti ir kada žadėjo atsiųst? Mums žadėjo per mėnesį, bet gavome po dviejų, nors nesinervinau, nes pati fotografė nuolat parašydavo man ir apie viską informuodavo, tai žinojau, kad foto tikrai gausiu, gavom daug ir visos labai patinka wub.gif Darysimės foto knygas dabar per zoombook manau.
Atsakyti
QUOTE(AfricanSun @ 2013 10 24, 23:40)
Sveika, Lamelaa, tikrai žinok nerodo foto  blink.gif Kažin kodėl...O mes vakar gavom vestuvių foto pagaliau, bet gal neįkelinėsiu, nes vis tiek jau niekas nebežiūrės  blush2.gif

Sveikinu, super naujiena wub.gif thumbup.gif beje grazios foto bigsmile.gif
Atsakyti
Dėkui, Hedra wub.gif
Atsakyti