tai va parasysiu sventes aprasyma, kol dar jie sviezi ir kol tabesu labai laiminga:)))nesekmes prasidejo is vakaro....mama issitepe suknele, gavo plauti, as norejau susideti visus daiktus i viena vieta, tai neberadau vestuviniu auskaru , buvau pries kelias dienas juos nusipirkusi...nuejau miegoti apie 2 val nakties, nes buvo dar daug neuzbaiktu reikalu, nejo uzmikti, atejau apie 3 nakties atsigerti vandens , ziuriu sese dar koju nagus tebesilakuoja:DDD ryte 7 jau buvome sodyboje, susitvarkeme ten viska ir jau 9 buvau klaipedoje salone, kuri apvoge ta nakti, viska isnese, tai pasiseke , kad dar dirbo ir nelikau ant ledo.....su fotografe grizom i namus, papusryciavom atsigerem kavos, tevai nuvaziavo pripusti led balionus ir ipareigojom zmogu kuris atves juos i sodyba....vieno vaiko kostiuma turejo atvesti ryte 9, tai as jo net nemaciau, o kai pradejau ji rengti ziuriu, kelnes labai trumpos, tai skambinau kaimynei skolinausi is jos jos vaiko kostiumines kelnes....likom vieni visi isvaziavo i baznycia , vaziavom i baznycia as su teveliu, fotografee ir dede kuris mus visa diena veziojo.....prie baznycios visa virpejau, visi lauke viduj, kai pradejom eiti tai jausmas neapsakomas, ceremonija neprailgo, buvom nusisamde solista, kuris labai graziai viska ispilde, apsiverkiau, betviskas normaliai....po to sveikinimai po baznycios vaziavom i laivu terminala ten su muzika ir judesiu vaiksciojom ir sventem, nese mane per tilta, padarem nuotrauku, praeiviai apstoje ratu ziurejo ir plojo, uzkabinom oranzine spyna...., nuvaziavom prie juros, ten buvo paruosti du stalai su sampanu, gaiviaisiais gerimais ir mini kasniukais... vyrai dare fotosesija rukydami cigarus:).ten buvo keli zaidimai, tada visi sveciai isvaziavo o mus paliko fotosesijai...grizome ir buvome pasitikti su druska ir vandeniu, tiesa man kliuvo degtine:))apipyle mus roziu ziedlapiais, po to buvo sveikinimai ir nuotraukos su sveciais, kai pavalgeme ejome i lauka fotosesijai su zirgais....maistas patiko, viskas buvo labai skanu...programa nereali, visi juokesi, visi linksminosi:) oras buvo labai geras, tarpais net per karsta....12 valanda nepavyko paleisti led balionu nes issileido, tai sumetem juos svieciancius i ezera, stovejom is sviestuvu padarytoj sirdelej, prasidejo fejererkai, kurie buvo man staigmena nuo mano vyro:)) ziogas buvo iki 2, dj iki 4....mes nuejom miegoti kas 6, kas 7 ryto....vyrelis padare dar viena staigmena uzissake juos kad ryte atvaziuotu....tai atvare 9 ryto mus zadinti, apsirenge policininkais, su muzika su viskuo, pabuvo apie 2 valandas, visus prikele, darem manksta ir t.t...viskas pavyko, svente praejo kaip pasaka, tortas buvo labai skanus, nuotaika visu gera:))) kita diena vyrai ejo i pirti, plaukiojo vandens dviraciais, sedejom lauke, gavom su vyru diplomu ir t.t. zmones liko patenkinti, o labiausiai as:))))))))
sakyk o kaip ir su kuo suderinai prie juros kad butu staliukai sampanas? ir kokioj vietoj?
vestuves dar tik rugpjuti,o jau sedziu per dienas isvarvejusiom akim prie kompiuterio
viena pliusa turiu,tai muzikantus /vedeja , uz 2sav keliauju i Lt ir vazinesiu po sodybas ieskosius ,tikiuosi bus dar ko gero...nes dvi favorites kur turejau jau uzimtos tom dienom... o as galvojau kad as cia tik taip anksti viska jau planuoju
O ar bus pas kuria vaikuciu sventei..pas mane tai 5,tarp ju ir maniske..tai nzn ka sugalvot kad juos uzimti..ar koki personaza samdyt ar ka