Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenu užsienyje, bet vestuves švęsiu Lietuvoje!

Matau jau pamažu sužadėtinės užima naujų žmonų vietas wub.gif

Tad kol dar žmonelės neišsilakstė, noriu paklausti blush2.gif
Kokių metodų ėmėtės, kad neapsiašaroti ceremonijos metu?
Na aš viena priesaiką tyliai pasiskaitau ir jau isa apsibliovus sėdžiu doh.gif
O juk tą dieną visos emocios bus dar aštresnės.
Gal turite patarimų?
Būčiau dėkinga.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(avellana @ 2013 09 30, 16:01)
Kaip gražu wub.gif  4u.gif
Ech, kaip laukiu savo nuotraukų, o tai viskas tik kaip sapnas atrodo...

Kai gavau foto po truputi daugiau nei 2 men, tai svente is naujo sirdyje atgime:)) wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Esha @ 2013 09 30, 16:32)
Matau jau pamažu sužadėtinės užima naujų žmonų vietas  wub.gif

Tad kol dar žmonelės neišsilakstė, noriu paklausti  blush2.gif
Na aš viena priesaiką tyliai pasiskaitau ir jau isa apsibliovus sėdžiu  doh.gif
Gal turite patarimų?
Būčiau dėkinga....  4u.gif

As apsiasarojau biggrin.gif biggrin.gif baznytine atmosfera vis del to daro savo....buciau gal susitvardzius, bet kai vyras man sake priesaika, tuo tarpu operos solistas pradejo ave maria giedoti, tai asaros pacios byreti pradejo, o paskui su kuo pakalbejau visi tuo momentu sveciai apsiasarojo, sako net plaukai viso kuno pasistojo piestu.....
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2013 09 30, 14:32)

Gal turite patarimų?

Aš skaitinį pirmą kartą sau kai skaičiau, apsiašarojau doh.gif bet bažnyčioj sugebėjau perskaityt neapsiverkus, tik suskubėjau, man rodos, labai biggrin.gif o vėliau, kai kunigo klausant graudulys ėmė, tai lūpas kramčiau doh.gif ašaras sulaikiau nenulašėjusias, bet lūpos atkentėjo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2013 09 30, 14:32)

Gal turite patarimų?

Man asaros pradejo kauptis kaip jaunikis mane pamate su suknele ir kaip tevai zodzius sake isleidziant is namu smile.gif baznycioje kazkaip susilaikiau nei vienos asaros neisspaudziau,paciai net keista. jaunikis namuose stresa numalsino stikliuku degtines,kol as kirpykloje buvau smile.gif Bet manu svarbiausia ta diena pasiimti gera nuotaika.
Atsakyti
as visada irgi skaitydama kazka tokio apsiverkdavau,bet kai reikejopriesaika skaityti jokio jaudulio nebuvo didelio,tik kol iki altoriaus atejom tada kazkaip kojos drebejo,tai gerai kad nejau viena-persigalvojau.
ikeliu ir as kelias nuotraukytes.
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2013 09 30, 15:32)

Gal turite patarimų?

Maniau, kad žliumbsiu per vestuves, bei nei vienos ašarėlės neišleidau. Šiaip buvo begalės progų apsiverkti ir jau pirmomis tėvų palaiminimo ceremonijos minutėmis, kai vyro sesuo skaitė labai gražų tekstą, man ėmė virpėti lūpa, akyse kaupėsi ašaros, bet pradėjau galvoti apie juokingus dalykus (pvz. kaip man bateliai smigo į žemę ir vos nenusirioglinau su visa savo didele balta suknele biggrin.gif ). Šiaip sakau, verkti norėjau ne tik ceremonijos metu. Beje, mane labiau metrikacijoj graudulys ėmė (labai gražiai kalbėjo tuokiančioji), o bažnyčioje kažkaip nesigraudinau. Bet va baliuje tai irgi...daug graudžių akimirkų buvo, vyras irgi vos laikėsi. Iš tiesų būčiau aš verkusi, man nei gėda, nei ką, bet labai saugojau makiažą, kuris man be galo gražus buvo, o ir fotkėse nenorėjau būti paraudusiomis akimis. Man mano metodika galvoti apie juokingus dalykus padėjo biggrin.gif
Papildyta:
Danuciuks, labai gražūs judu su vyru 4u.gif Na o aš dar vis laukiu savo vestuvių nuotraukyčių...jau nebegaliu sulaukt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Hedra:) @ 2013 09 30, 13:06)
sveikos zmoneles wub.gif  kaip cia ramu , niekas nebeuzsuka unsure.gif  pagaliau gavau foto is fotografes, tai idejau truputeli i albumeli wub.gif

Hedra, gražios foto, jūs gražūs 4u.gif Kaip fainai, kad jau sulaukėt nuotraukų...mes dar nežinau, kiek lauksim g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AfricanSun: 04 spalio 2013 - 20:24
QUOTE(Hedra:) @ 2013 07 25, 20:11)
tai va parasysiu sventes aprasyma, kol dar jie sviezi ir kol tabesu labai laiminga:)))nesekmes prasidejo is vakaro....mama issitepe suknele, gavo plauti, as norejau susideti visus daiktus i viena vieta, tai neberadau vestuviniu auskaru , buvau pries kelias dienas juos nusipirkusi...nuejau miegoti apie 2 val nakties, nes buvo dar daug neuzbaiktu reikalu, nejo uzmikti, atejau apie 3 nakties atsigerti vandens , ziuriu sese dar koju nagus tebesilakuoja:DDD ryte 7 jau buvome sodyboje, susitvarkeme ten viska ir jau 9 buvau klaipedoje salone, kuri apvoge ta nakti, viska isnese, tai pasiseke , kad dar dirbo ir nelikau ant ledo.....su fotografe grizom i namus, papusryciavom atsigerem kavos, tevai nuvaziavo pripusti led balionus ir ipareigojom zmogu kuris atves juos i sodyba....vieno vaiko kostiuma turejo atvesti ryte 9, tai as jo net nemaciau, o kai pradejau ji rengti ziuriu, kelnes labai trumpos, tai skambinau kaimynei skolinausi is jos jos vaiko kostiumines kelnes....likom vieni visi isvaziavo i baznycia , vaziavom i baznycia as su teveliu, fotografee ir dede kuris mus visa diena veziojo.....prie baznycios visa virpejau, visi lauke viduj, kai pradejom eiti tai jausmas neapsakomas, ceremonija neprailgo, buvom nusisamde solista, kuris labai graziai viska ispilde, apsiverkiau, betviskas normaliai....po to sveikinimai po baznycios vaziavom i laivu terminala ten su muzika ir judesiu vaiksciojom ir sventem, nese mane per tilta, padarem nuotrauku, praeiviai apstoje ratu ziurejo ir plojo, uzkabinom oranzine spyna...., nuvaziavom prie juros, ten buvo paruosti du stalai su sampanu, gaiviaisiais gerimais ir mini kasniukais... vyrai dare fotosesija rukydami cigarus:).ten buvo keli zaidimai, tada visi sveciai isvaziavo o mus paliko fotosesijai...grizome ir buvome pasitikti su druska ir vandeniu, tiesa man kliuvo degtine:))apipyle mus roziu ziedlapiais, po to buvo sveikinimai ir nuotraukos su sveciais, kai pavalgeme ejome i lauka fotosesijai su zirgais....maistas patiko, viskas buvo labai skanu...programa nereali, visi juokesi, visi linksminosi:) oras buvo labai geras, tarpais net per karsta....12 valanda nepavyko paleisti led balionu nes issileido, tai sumetem juos svieciancius i ezera, stovejom is sviestuvu padarytoj sirdelej, prasidejo fejererkai, kurie buvo man staigmena nuo mano vyro:)) ziogas buvo iki 2, dj iki 4....mes nuejom miegoti kas 6, kas 7 ryto....vyrelis padare dar viena staigmena uzissake juos kad ryte atvaziuotu....tai atvare 9 ryto mus zadinti, apsirenge policininkais, su muzika su viskuo, pabuvo apie 2 valandas, visus prikele, darem manksta ir t.t...viskas pavyko, svente praejo kaip pasaka, tortas buvo labai skanus, nuotaika visu gera:))) kita diena vyrai ejo i pirti, plaukiojo vandens dviraciais, sedejom lauke, gavom su vyru diplomu ir t.t. zmones liko patenkinti, o labiausiai as:))))))))

labas 4u.gif sakyk o kaip ir su kuo suderinai prie juros kad butu staliukai sampanas? ir kokioj vietoj? ax.gif
Papildyta:
Jungiuos ir as i jusu gretas 4u.gif vestuves dar tik rugpjuti,o jau sedziu per dienas isvarvejusiom akim prie kompiuterio biggrin.gif viena pliusa turiu,tai muzikantus /vedeja , uz 2sav keliauju i Lt ir vazinesiu po sodybas ieskosius ,tikiuosi bus dar ko gero...nes dvi favorites kur turejau jau uzimtos tom dienom... o as galvojau kad as cia tik taip anksti viska jau planuoju lotuliukas.gif
Nzn kaip sale puostis...pomponu nenoriu..o daugiau kaip ir nieko gero nebera biggrin.gif
O ar bus pas kuria vaikuciu sventei..pas mane tai 5,tarp ju ir maniske..tai nzn ka sugalvot kad juos uzimti..ar koki personaza samdyt ar ka g.gif
Atsakyti
QUOTE(odessa @ 2013 10 07, 15:10)
labas  4u.gif  sakyk o kaip ir su kuo suderinai prie juros kad butu staliukai sampanas? ir kokioj vietoj? ax.gif
Papildyta:
Jungiuos ir as i jusu gretas  4u.gif  vestuves dar tik rugpjuti,o jau sedziu per dienas isvarvejusiom akim prie kompiuterio biggrin.gif  viena pliusa turiu,tai muzikantus /vedeja , uz 2sav keliauju i Lt ir vazinesiu po sodybas ieskosius ,tikiuosi bus dar ko gero...nes dvi favorites kur turejau jau uzimtos tom dienom... o as galvojau kad as cia tik taip anksti viska jau planuoju  lotuliukas.gif 
Nzn kaip sale puostis...pomponu nenoriu..o daugiau kaip ir nieko gero nebera biggrin.gif
O ar bus pas kuria vaikuciu sventei..pas mane tai 5,tarp ju ir maniske..tai nzn ka sugalvot kad juos uzimti..ar koki personaza samdyt ar ka  g.gif

mes viska del staliuku prie juros irt.t derinom su sventes vedejais, organizatoriais, kurie viskuom ir pasirupino thumbup.gif buvom olando kpureje, atokioj vietoje nei vieno zmogaus pasalinio nebuvo thumbup.gif pas mane sventeje nebuvo nei vieno vaiko, nesiveziau savuju, nenorejau kad man reiketu apie juos sokineti, o taip ir butu buve jei butu jie dalyvave.....buvo vaiku tik baznycioje per ceremonija, o isodyba jau neatvyko nei vienas, supratingi pas mus sveciai buvo, patys norejo ramiai pabaliavoti, todel niekas vaiku nesieme biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 10 07, 20:42)
mes viska del staliuku prie juros irt.t derinom su sventes vedejais, organizatoriais, kurie viskuom ir pasirupino thumbup.gif  buvom olando kpureje, atokioj vietoje nei vieno zmogaus pasalinio nebuvo thumbup.gif  pas mane sventeje nebuvo nei vieno vaiko, nesiveziau savuju, nenorejau kad man reiketu apie juos sokineti, o taip ir butu buve jei butu jie dalyvave.....buvo vaiku tik baznycioje per ceremonija, o isodyba jau neatvyko nei vienas, supratingi pas mus sveciai buvo, patys norejo ramiai pabaliavoti, todel niekas vaiku nesieme biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

reik man kazkaip ieskotis kad paderintu kas nors irgi taip biggrin.gif o del sveciu tai pasiseke jums, as saviskes net netureciau kur palikt,nes visi galintis priziuret bus sventei unsure.gif tai galvoju gal aukle kokia samdyt,ar siaip ieskot kokios mergaiciukes vyresnes ,kad pasiustu su vaikais...
Atsakyti
QUOTE(odessa @ 2013 10 09, 18:53)
reik man kazkaip ieskotis kad paderintu kas nors irgi taip  biggrin.gif  o del sveciu tai pasiseke jums, as saviskes net netureciau kur palikt,nes visi galintis priziuret bus sventei  unsure.gif tai galvoju gal aukle kokia samdyt,ar siaip ieskot kokios mergaiciukes vyresnes ,kad pasiustu su vaikais...

mano pradzioj irgi tokia mintis buvo, kad aukle samdyti, bet paskui atsirado kas pabus rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios 4u.gif

Kaip sekas žmonelėm? bigsmile.gif
Užėjau šiandien į mūsų fotki account'ą ir nesuprantu ar man nerodo tik vienai foto mūsų albumuose ar čia kažkas nutiko? g.gif
Atsakyti
Sveika, Lamelaa, tikrai žinok nerodo foto blink.gif Kažin kodėl...O mes vakar gavom vestuvių foto pagaliau, bet gal neįkelinėsiu, nes vis tiek jau niekas nebežiūrės blush2.gif
Beje, mums šiandien lygiai du mėnesiai po vestuvių ir 4 savaitės kaip laukiamės pirmojo leliuko wub.gif Beje, jūs irgi mačiau lyg ir planuojat? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AfricanSun: 24 spalio 2013 - 22:40