Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenu užsienyje, bet vestuves švęsiu Lietuvoje!

QUOTE(Merlinute @ 2013 09 20, 00:19)
Sveikos! Jungiuos ir as! Perskaiciau visa tema. Ir niekaip nesuvokiu, kaip galima speti taip sauniai viska suorganizuoti, kai gyvenate ne LT. As taip pat ne LT, vestuves uz lygiai 11 menesiu ir mane panika jau dabar ima. Dar tik pradeta planuoti, po truputuka vis kaska susirandam, uzsisakom. Bet nieko konkretaus apciuopiamo dar nera.. PANIKUOJU  mastau.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif Nusiramink, laiko dar užtektinai turit thumbup.gif Mes apie vestuves pradejom nedrąsiai kalbėti sausio mėnesį. Po truputį ieškojom, klausinėjom. Vasario mėn jau pagrindinius dalykus buvom užsisakę, bet birželį sumąstėm daug ką pakeisti ir vistiek viską spėjom wub.gif
Kur vyks Jūsų šventė?
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2013 09 20, 08:50)

Kur vyks Jūsų šventė?

Na šaunuoliai, aš manau, kad svarbiausia nebijoti. Pari žinau, kad gal būt teks daug ką pakeisti, užtai dabar pagrindinis darbas yra visus pagrindinius reikalus užsisakyti ir tada šiek tiek nurimti ir tiek daug nebekalbėt apie šią temą. Nes planuoju imti 3 mėnesiukų atostogas ir Lietuvoj būti ir ramiai dėliotis, o sužadėtinis tegu darbuojas 4u.gif

Dėl vietos, tai kaip tik laukiam sutartėlės, nenoriu prisikarksėt. neramu daros.. iš vis..paskaitau panelių pasisakymus ir tikrai panika ima..
Atsakyti
Grįžtu į temą, nes pagaliau esu oficiali sužadėtinė ir galiu planuoti iki nukritimo biggrin.gif Tik dėl datos negalim nuspręsti, nes tik vasarį paaiškės, kaip bus su pinigais, o norim tuoktis birželį, bet mūsų diena yra ketvirtadienis...tai gal nei šis nei tas... Visi pyksta, kad reikės laukti iki dar kitų metų birželio, bet man tai kas biggrin.gif Juk mano vestuvės, ne jų wink.gif
Taigi paskaitinėjau apie bažnyčios kursus ir nesuprantu... Mes gyvename Lutone, 50 km nuo Londono, su traukiniu vos 20 min kelio, bet jei lankyti kursus lietuvių bažnyčioje Londone, tai kiek kartų kiek mėnesių reikėtų ten važinėti? blink.gif Ar užsienyje greičiaus susisukama nei Lietuvoje? Lietuvoje jie juk berods 3 mėnesius trunka, ar klystu? Katalikų bažnyčia yra ir mūsų mieste, bet norim lankyti kursus lietuvių kalba, bet tikrai ne dėl to, kad turėtume problemų dėl anglų kalbos.
Fuzeja, gal gali papasakoti čia plačiau dėl savo kursų? smile.gif Aš panevėžietė.
Atsakyti
Sveikos,
Na pagaliau sulaukiau savo šventės, ir ji praejo labai šauniai. Viską susiorganizavom per 4 menesiukus, viska spėjom nors ir nebuvom Lietuvoje, grįžom tik į vestuves. Aišku grįžus kelias dienas pries vestuves, tai tos dienos buvo įtemptos, bet viska buvo verta daryti dėl savo šventės. Iš namų i metrikacija aš su vyru važiavome karieta, paskui i bažnyčia su limuzinu. Po bažnyčios vykome i Anykščius fotosesijai su žirgais, ir tuomet jau i sodybą švesti. Šventėme sodyvoje Oreivio užuovėja, tai visiems labai patiko vieta, aplinka. Su muzikantais nebuvome net susitike, radome internete grupe TAU ir užsisakėme, tai truputi nerimavom, bet geresnių muzikantu vestuvėse ir but negalėjo, programa, nuotaika, viskas buvo super.
Dabar belieka laukti nuoraukyčių, jas gausim po menesio, o filmuota medžiaga puses metų bėgyje.
Atsakyti
Kaip smagu, kad čia naujų merginų prisirinko :) Gero jums planavimo. Ir sveikinu šiandien Ingridukai su švente :4u:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AfricanSun: 21 rugsėjo 2013 - 16:21
QUOTE(AfricanSun @ 2013 09 21, 17:21)
Kaip smagu, kad čia naujų merginų prisirinko  smile.gif Gero jums planavimo. Ir sveikinu šiandien Ingridukai su švente  4u.gif

Sveikinu ir aš paskutinę mūsų nuotaką 4u.gif
O forume jau karaliauja 2014 metų nuotakos biggrin.gif

Įdėjau kelias foto akims paganyti, jei dar kas nors lankosi čia ir žiūri 4u.gif
Atsakyti
Taip, dabar jau užleisime vietą 2014 m. planuojančioms smile.gif
Melutia, labai gražiai atrodėte, viskas taip dailu. O aš dar laukiu savo nuotraukyčių, jau tikiuosi kitą mėnesį jų sulaukti.
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2013 09 21, 18:11)
Sveikinu ir aš paskutinę mūsų nuotaką 4u.gif
O forume jau karaliauja 2014 metų nuotakos biggrin.gif

Įdėjau kelias foto akims paganyti, jei dar kas nors lankosi čia ir žiūri 4u.gif

Labai gražios nuotraukos ir judu labai gražūs 4u.gif
Ech, o mūsų nuotraukos bus tikriausiai tik apie Kalėdas, pražilsim belaukdami unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(avellana @ 2013 09 22, 23:23)
Labai gražios nuotraukos ir judu labai gražūs 4u.gif
Ech, o mūsų nuotraukos bus tikriausiai tik apie Kalėdas, pražilsim belaukdami unsure.gif

Musu lapkricio gale foto bus nekantrauju.neturiu nei vienos foto vestuviu verysad.gif
Atsakyti
Labukas, uzsienietes 4u.gif kreipiuosi butent I UK nuotakas. Gal zinot kokiu online parduotuviu, kur parduoda vestuvines sukneles? Bet kad butu dizaineriu, o ne siutos kur kinijos. Na ta prasme originalai bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos zmoneles wub.gif kaip cia ramu , niekas nebeuzsuka unsure.gif pagaliau gavau foto is fotografes, tai idejau truputeli i albumeli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 09 30, 12:06)
sveikos zmoneles wub.gif  kaip cia ramu , niekas nebeuzsuka unsure.gif  pagaliau gavau foto is fotografes, tai idejau truputeli i albumeli wub.gif

Kaip gražu wub.gif 4u.gif
Ech, kaip laukiu savo nuotraukų, o tai viskas tik kaip sapnas atrodo...
Atsakyti