Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenu užsienyje, bet vestuves švęsiu Lietuvoje!

QUOTE(AfricanSun @ 2013 09 12, 23:40)
Aš tai daug kartų buvau susigraudinus, bet laikiausi iš visų jėgų, nes nebūtų buvę kam pataisyti makiažo, o jis man buvo toks gražus  biggrin.gif  Tai vietoj verkimo daug šypsojausi, kaip durnelė kokia apsvaigus iš laimės  biggrin.gif

Ahaaa, man irgi makiažo gaila buvo biggrin.gif Nors kai bandžiau nuplauti jį po visko, tai supratau, jog niekaip nebūčiau "nuverkus", nes be specialių priemonių nenusivalė biggrin.gif
Ta "Ave Marija" tikrai kažkas nepakartojamo wub.gif Kai ją giedojo, turbūt vienintelį kartą buvau šiek tiek susigraudinusi smile.gif O šiaip visą dieną rami buvau, nesijaudinau nei kiek - mėgavausi kiekviena akimirka ir nenustojau šypsotis. Užtai po vestuvių kitą dieną skaudėjo žandikaulį, dėsnas gale dantukų, galvojau eisiu pas stomatologą, bet pasirodo čia nuo šypsojimosi, praėjo po poros dienų biggrin.gif

Kaip norėčiau dar kartą pakartot tą pranavimą ir visą dieną wub.gif trūksta šiek tiek veiklos dabar ir šurmulio ax.gif
Atsakyti
Aš tai labiausiai buvau susigraudinus kai piršlienė kalbą skaitė prieš palaiminimą (tėvai kai laimina), o paskui metrikacijoje (nors maniau, kad bažnyčioje susigraudinsiu). Tiesiog, metrikacijoj man patiko, kai ta tuokiančioji sakė kalbą, kad linki mums vaikus pagimdyti Lietuvos Respublikai ir pan. Kadangi šiuo metu mums aktualiausia tema yra grįžimas namo, tai labai graudinausi, kai sakė žodžius apie LT. Dar graudinausi sodyboje per balių, kai mums įjungė atseit mūsų vaiko iš ateities balsą biggrin.gif Maniškis net apsiašarojo. Kažkaip po vestuvių tai netrūksta planavimų, nes taupom pinigėlius ateičiai, grįšime į LT, versliuką planuojam atsidaryt ir jau pradėjom meistrauti lelių, tai visokių planų apstu doh.gif
Atsakyti
Sveikos esamos ir dar tik būsimos ponios,
aš ir atėjau pasidalinti savo prisiminimais iš mano baltosios šventės smile.gif . Na mes grįžom į Lietuvą pora savičių prieš vestuves, bet su mano vyro atidėliojimais, visus baigiamuosius darbus užbaiginėjome savaitei likus iki vestuvių, jaunikis net ir vestuvių rytą lėkė iki sodybos sukalti ženkliukų, jog svečiai nepaklystų biggrin.gif .
o dabar reikia pradėti nuo pradžios: mes su jaunuoju paskutinę naktį miegojome atskirai, aš naktį praleidau pas sesutę, jog tik pakilus ryte nusileisčiau iki pirmo aukšto į kirpyklą smile.gif. Man jokio streso nebuvo ir naktis buvo labai rami, žadintuvas vos išvertė iš lovos 6:40val. smile.gif. 7val sėdėjau kirpėjos kėdėje, išties buvom sumąstę man nebūdingą tiesių plaukų šukuoseną, kuria likau labai patenkinta ir ji išsilaikė abi šventės dienas. MB buvo suorganizavęs man transportą, jog pačiai nereikėtų važinėti. Tad 9val. jis mane pristato pas visažistę mano tolimesnėms gražinimo procedūroms smile.gif . Čia dar persimėte su Melutia pora sakinių, buvo malonu susipažinti gyvai thumbup.gif . Makiažu likau labai patenkinta wub.gif , na 10val aš jau susiruošusi, bet dar iš Alytaus reikėjo važiuoti į kaimuką iš kurio išleido. Parveža draugas pas sesutę, o ji dar tik makiažui atsisėdusi, nestresavau, nes dar pora valandų turėjau susiruošti. Prieš 11val išvažiuojam į kaimuką, o sesė vis dar dažoma, tad mane veža vieną, pakeliui viena pamergė paskambina, jog ir ji judės link mano namų. Parvykus į kaimą jau laukė fotografai, o mano pamergių kaip nėr taip nėr, o man suknelę renktis reik. jau pradedu po truputį jaudintis, jog iki jaunikio atvažiavimo 20min liko, o aš dar be suknelės, na fotografė išėmė man suknelę ir bando padėt apsirengti ir aš pamatau jog nėra lanko, pamaniau,jog salone moterys pamiršo įdėti, puolu skambinti sesei,jog į saloną užsuktų paimt, ji pusiaukelėj sako nesisuksiu į saloną,nes tada pas tave nespėsiu atlėkt, skambink pusbroliui,nes jis dabar žmonos kirpykloj laukia....skambinu,o jis nekelia ragelio...galvoju bus linksma su suknele man dabar...bet netikėtai kilo mintis dar patikrint maišą suknelės, kurį fotografė padėjo toliau ir ką jūs manot,o gi atrandu savo suknelės lankąsmile.gif. atvažiuoja ir mano pamergėlės paskutinę minutę visos didesniam strese nei aš lotuliukas.gif ir vis klausinėja kodėl aš tokia rami. atvažiuoja ir mūsų vyrukai, jaunikiui keletas užduotėlių buvo paruošta, kad mane gautų smile.gif .kai atrišo vyrui akis man labai patiko jo išpūstos didelės akys, kuriomis žiūrėjo į mane wub.gif . išjudėjom visi į bažnyčią, prie bažnyčios laiptų pasitiko kunigas ir vis klausia ar tikrai norim tuoktis ar dar neapsigalvojom smile.gif.po mūsų atsakymo pradeda skambėti muzika ir mes judame link altoriaus, labai greit nuėjome, net nesureagavau smile.gif , tada sesutė paskaitė skaitinį, mes davėme priesaiką, MB ją iš streso sutrumino, tačiau aš nepastebėjau,o aš pati priesaiką daviau su pertraukėlėmis, nes buvau labai susigraudinusi, ir negalėjau aiškiai ištarti blush2.gif . na po ceremonijos sekė žiedlapių lietus, sveikinimai ir šampanas su atėjusiais pasveikinti. vėliau važiavome fotografuotis, fotografai pagailėjo jaunikio tai jam surado labai trumpą tiltelį, per kurį mane nešė, o kiekvienas pabrolys turėjo pernešti savo pamergę skirtingais būdais, tai visi prisijuokėm iš jų nešimų, kas nešė ant vieno pečio užsisodinęs, kas ant nugaros ir pan. smile.gif į sodybą grįžome min pavėlavę, likus kilometrui iki sodybos persėdome į kumelaite pakinkytą "briškute",o mūsų pulkelis važiavo iš paskos visi "iškritę" pro automobilių langus smile.gif, buvo išties super, net sodybos šeimininkas sakė, kad dar tokio linksmo pulkelio nėra matęs smile.gif . o sodyboj laukė keletas užduotėlių naujai šeimai, vėliau sveikinimai ir žaidimai bei šokiai iki ryto, po vidurnakčio panaudojome gintaro dulkes, kurias visi metė į ugnį palinkėdami ko nors mums. aš nuėjau viena iš paskutiniųjų miegoti 6val., jaunikis išėjo ankščiau,nes buvo pavargęs per visą dieną. Tikiuosi labai nesupyksite,kad taip išsiplėčiau, bet norisi pasidalinti su jumis savo istorija, juk jūs visos dalinotės su manimi savo idėjomis ir pasiūlymais planuojant šią nuostabią šventę wub.gif .
Atsakyti
super, sveikinimai thumbup.gif
Atsakyti
D_kris, iš tavo pasakojimo net jaučiasi, kad šventė buvo laabai smagi thumbup.gif P.S. Mes irgi turėjome gintaro dulkių ir sakė visi palinkėjimus vidurnaktį. Buvo pas mus dar ir fejerverkai smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, jungiuosi ir as prie jusu planuojanciu, nors matau, kad jau dauguma tapote - ienemis tad sveikinimai smile.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sakykite merginos, o kaip su suknele, gryzinejote i LT matuotis ar saketes internetu ar gal pirkote uzsienyje? smile.gif
Atsakyti
sveikos, mergaites, idejau nuotraukytes musu nuostabiosios dienos. Galite begti pasicekavinti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Elija123 @ 2013 09 17, 16:35)
Sakykite merginos, o kaip su suknele, gryzinejote i LT matuotis ar saketes internetu ar gal pirkote uzsienyje? smile.gif

sveika prisijungus 4u.gif
as suknele nuomojaus, tad vaziavau pora kartu i LT, kad issirinkciau, is antro karto suradau ta vienintele ir tada tik grizus savaite pries vestuves nuejau galutiniam matavimuisi, nes reikejo siaurinti smile.gif
Papildyta:
beja labai faina skaityti jusu pasakojimus, prisimenu savo diena ir kartu su jumis isgyvenu dar karta ta nepakartojama jausma, skaitau ir dziaugiuosi uz jus smile.gif
Atsakyti
D_kris smagu buvo susimatyti kirpykloj. Deja nemaciau, kada isejai po makiazo, bet esu tikra, kad atrodei nuostabiai thumbup.gif

QUOTE(Elija123 @ 2013 09 17, 16:35)

As savaja pirkau eBay ir buvau labai patenkinta wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melutia: 17 rugsėjo 2013 - 23:11
Melutia, vos tik pradejusi mane dazyti Ingute pajuokavo,jog abi mes busime su panasiais makiazais,kadangi meistro braizas labai retai skiriasi smile.gif ,tad manau abi atrodem nepakartojamai thumbup.gif
Elija123, as suknele nuomojausi Lietuvoje, viena kart kai buvau LT suknele issirinkau,o tada tik savaitei likus iki vestuviu vyko primatavimas ir as ja pamaciau antra kart.
Atsakyti
QUOTE(jurgute.bagasiute @ 2013 09 17, 22:45)
sveikos, mergaites, idejau nuotraukytes musu nuostabiosios dienos. Galite begti pasicekavinti smile.gif

Pasicekavinau biggrin.gif Nuostabiai atrodėte wub.gif o jau nuotraukų gražių prigaudyta wub.gif dabar net truputį gailiuosi, kad pati tiek atsipalaidavusi buvau, jog pamiršau apie fotografes ir neprisipozavom daugiau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(d_kris @ 2013 09 18, 00:13)
Melutia, vos tik pradejusi mane dazyti Ingute pajuokavo,jog abi mes busime su panasiais makiazais,kadangi meistro braizas labai retai skiriasi smile.gif ,tad manau abi atrodem nepakartojamai thumbup.gif
Elija123, as suknele nuomojausi Lietuvoje, viena kart kai buvau LT suknele issirinkau,o tada tik savaitei likus iki vestuviu vyko primatavimas ir as ja pamaciau antra kart.

Turėsi foto parodyt, kad pažiūrėtume, ar Ingutės braižas tas pats buvo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos! Jungiuos ir as! Perskaiciau visa tema. Ir niekaip nesuvokiu, kaip galima speti taip sauniai viska suorganizuoti, kai gyvenate ne LT. As taip pat ne LT, vestuves uz lygiai 11 menesiu ir mane panika jau dabar ima. Dar tik pradeta planuoti, po truputuka vis kaska susirandam, uzsisakom. Bet nieko konkretaus apciuopiamo dar nera.. PANIKUOJU mastau.gif
Atsakyti