Sveikos esamos ir dar tik būsimos ponios,
aš ir atėjau pasidalinti savo prisiminimais iš mano baltosios šventės
. Na mes grįžom į Lietuvą pora savičių prieš vestuves, bet su mano vyro atidėliojimais, visus baigiamuosius darbus užbaiginėjome savaitei likus iki vestuvių, jaunikis net ir vestuvių rytą lėkė iki sodybos sukalti ženkliukų, jog svečiai nepaklystų
.
o dabar reikia pradėti nuo pradžios: mes su jaunuoju paskutinę naktį miegojome atskirai, aš naktį praleidau pas sesutę, jog tik pakilus ryte nusileisčiau iki pirmo aukšto į kirpyklą
. Man jokio streso nebuvo ir naktis buvo labai rami, žadintuvas vos išvertė iš lovos 6:40val.
. 7val sėdėjau kirpėjos kėdėje, išties buvom sumąstę man nebūdingą tiesių plaukų šukuoseną, kuria likau labai patenkinta ir ji išsilaikė abi šventės dienas. MB buvo suorganizavęs man transportą, jog pačiai nereikėtų važinėti. Tad 9val. jis mane pristato pas visažistę mano tolimesnėms gražinimo procedūroms
. Čia dar persimėte su Melutia pora sakinių, buvo malonu susipažinti gyvai
. Makiažu likau labai patenkinta
, na 10val aš jau susiruošusi, bet dar iš Alytaus reikėjo važiuoti į kaimuką iš kurio išleido. Parveža draugas pas sesutę, o ji dar tik makiažui atsisėdusi, nestresavau, nes dar pora valandų turėjau susiruošti. Prieš 11val išvažiuojam į kaimuką, o sesė vis dar dažoma, tad mane veža vieną, pakeliui viena pamergė paskambina, jog ir ji judės link mano namų. Parvykus į kaimą jau laukė fotografai, o mano pamergių kaip nėr taip nėr, o man suknelę renktis reik. jau pradedu po truputį jaudintis, jog iki jaunikio atvažiavimo 20min liko, o aš dar be suknelės, na fotografė išėmė man suknelę ir bando padėt apsirengti ir aš pamatau jog nėra lanko, pamaniau,jog salone moterys pamiršo įdėti, puolu skambinti sesei,jog į saloną užsuktų paimt, ji pusiaukelėj sako nesisuksiu į saloną,nes tada pas tave nespėsiu atlėkt, skambink pusbroliui,nes jis dabar žmonos kirpykloj laukia....skambinu,o jis nekelia ragelio...galvoju bus linksma su suknele man dabar...bet netikėtai kilo mintis dar patikrint maišą suknelės, kurį fotografė padėjo toliau ir ką jūs manot,o gi atrandu savo suknelės lanką
. atvažiuoja ir mano pamergėlės paskutinę minutę visos didesniam strese nei aš
ir vis klausinėja kodėl aš tokia rami. atvažiuoja ir mūsų vyrukai, jaunikiui keletas užduotėlių buvo paruošta, kad mane gautų
.kai atrišo vyrui akis man labai patiko jo išpūstos didelės akys, kuriomis žiūrėjo į mane
. išjudėjom visi į bažnyčią, prie bažnyčios laiptų pasitiko kunigas ir vis klausia ar tikrai norim tuoktis ar dar neapsigalvojom
.po mūsų atsakymo pradeda skambėti muzika ir mes judame link altoriaus, labai greit nuėjome, net nesureagavau
, tada sesutė paskaitė skaitinį, mes davėme priesaiką, MB ją iš streso sutrumino, tačiau aš nepastebėjau,o aš pati priesaiką daviau su pertraukėlėmis, nes buvau labai susigraudinusi, ir negalėjau aiškiai ištarti
. na po ceremonijos sekė žiedlapių lietus, sveikinimai ir šampanas su atėjusiais pasveikinti. vėliau važiavome fotografuotis, fotografai pagailėjo jaunikio tai jam surado labai trumpą tiltelį, per kurį mane nešė, o kiekvienas pabrolys turėjo pernešti savo pamergę skirtingais būdais, tai visi prisijuokėm iš jų nešimų, kas nešė ant vieno pečio užsisodinęs, kas ant nugaros ir pan.
į sodybą grįžome min pavėlavę, likus kilometrui iki sodybos persėdome į kumelaite pakinkytą "briškute",o mūsų pulkelis važiavo iš paskos visi "iškritę" pro automobilių langus
, buvo išties super, net sodybos šeimininkas sakė, kad dar tokio linksmo pulkelio nėra matęs
. o sodyboj laukė keletas užduotėlių naujai šeimai, vėliau sveikinimai ir žaidimai bei šokiai iki ryto, po vidurnakčio panaudojome gintaro dulkes, kurias visi metė į ugnį palinkėdami ko nors mums. aš nuėjau viena iš paskutiniųjų miegoti 6val., jaunikis išėjo ankščiau,nes buvo pavargęs per visą dieną. Tikiuosi labai nesupyksite,kad taip išsiplėčiau, bet norisi pasidalinti su jumis savo istorija, juk jūs visos dalinotės su manimi savo idėjomis ir pasiūlymais planuojant šią nuostabią šventę
.