Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenu užsienyje, bet vestuves švęsiu Lietuvoje!

QUOTE(AfricanSun @ 2013 09 08, 22:33)
Melutia, puikiai atrodei  smile.gif Tik norėtųsi pamatyti nuotrauką labiau iš priekio. Mes irgi macarons pakavom svečiams.
Kaip aš laukiu nuotraukų iš fotografės. Dar liko apie mėnesį laukti  doh.gif

Bus bus nuotraukų ir iš priekio. Kolkas tik šias foto gavau smalsumui numalšint. Tačiau tos pora tik sužadino apetitą ir norisi visų nuotraukų kuo greičiau smile.gif
Oij, kaip ilgai Jums reiks laukti...tikiuosi mes greičiau gausim blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2013 09 09, 13:30)
Bus bus nuotraukų ir iš priekio. Kolkas tik šias foto gavau smalsumui numalšint. Tačiau tos pora tik sužadino apetitą ir norisi visų nuotraukų kuo greičiau smile.gif
Oij, kaip ilgai Jums reiks laukti...tikiuosi mes greičiau gausim blush2.gif

Tas nuotrauku laukimas zudo smile.gif mums tik lapkricio gale bus nuotraukos smile.gif dar ilgai laukt...
Atsakyti
sveikos 4u.gif ačiū už sveikinimus 4u.gif

štai ir pirmoji diena po vestuvių, nes kaip ir planavoms, šventėm visas tris dienas ! biggrin.gif aišku iki galo išliko tik stipriausieji lotuliukas.gif

tai va, šventė buvo nepakartojama, dar iki paskutinės nakties jaudinausi, galvojau, ar viskas pavyks ir pan. bet viskas ne tik kad pavyko, bet ir pranoko betkokius lūkesčius ax.gif diena ir pas mane prasidėjo anksti, 7 ryto jau buvau paskirpėją, kadangi baigė anksčiau tai dar nuėjau į kavinukę ramiai kavutės pagurkšnot. Pas visažistę irgi pasidažėm ganėtinai anksti, tai ten dar kartu jau su fotografu arbartėlės atsigėrėm. na ir tada su pirmąją pamergę išvažiaom į saloną rengtis. Negalėčiau pasakyt kad labai jaudinausi, tikriausiai išlikau rami, nes nereikėjo niekur skubėti ir buvau pasakius sau, kad ir kas būtų, šiandien diena bus nuostab smile.gif. šukuosena, makiažas, suknelė, papuošalai viskas atrodė labai gražiai, viai tik ir gyrė, negalėjo atsigrožėt biggrin.gif. Išlydėjimas vyko pas močiutę namie, nes ten esu praktiškai užaugus. prie durų ir visoj laiptinėj, kiekvienam aukšte buvo sudėtos vazos su daugybę rožių. Galiausiai įveikęs visas kliūtis pasirodė jaunikis, drebėjo kaip epušės lapas lotuliukas.gif pirmą kartą mačiau jį tokį susijaudinusi. bažnyčioj viskas buvo labai gražu, labai fainas kunigas buvo. išėjus aišku buvom pasitikti žiedlapių lietum, ir paleidom du balandžius, reikėjo gerokai pavargti, kad tas kurį laikiau nuskristų biggrin.gif toliau sekės tiltas, per kurį buvau pervežta su karučiu lotuliukas.gif aišku, jaunikis neišsisuko, gavo ir pernešti tongue.gif . labai patiko mūsų fotosesija gamtoj, fotografas labai mažai vadovavo, tiesiog pasakydavo kur sustoti ir liepdavo bendrauti tarpusavyje, tai kalbėjomės, lietėm vienas kitą ir svaidėm meilės kupinus žvilgsnius, MV sakė norėtų daugiau tokių fotosesijų, buvo tiesiog gera rolleyes.gif labai jau čia išsiplėčiau, tai pasistengsiu trumpiau. Žodžiu pobūvis buvo kaip ir norėjom, tikros lietuviškos tradicinės vestuvės, svečiai buvo visi nusiteikę labai linksmai, labai daug ir labai fainiai buvo pasiruošę piršliai, veidą jau skaudėjo nuo šypsojimosi biggrin.gif 12 valandą mes paleidom šviečiančius balionus, o svečiai metė gintaro dulkes, su vyru šokom iki 6 ryto, ir buvom beveik pirmieji kurie nuėjo miegot biggrin.gif . antrą dieną vėl įvairiausios linksmybės, nu žodžiu, nors daug kas sakė, kad po vestuvių visi gailisi, kad tiek išleido pinigų, bet mes nesigailėm nė vieno cento, nes ši šventė buvo to verta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabieta @ 2013 09 09, 19:13)
tai kalbėjomės, lietėm vienas kitą ir svaidėm meilės kupinus žvilgsnius, MV sakė norėtų daugiau tokių fotosesijų, buvo tiesiog gera  rolleyes.gif

wub.gif Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Sugrįžom ir mes po medučio 4u.gif vos daugiau nei savaitė praėjo nuo mūsų dienos, bet viskas atrodo kaip sapnas! blush2.gif

Į LT grįžome likus mažiau nei savaitei iki vestuvių su ilgu sąrašu darbelių, kurių svarbiausias buvo - pataisyti mano suknelę smile.gif tiesa, vos grįžę nuėjome į bažnyčią, pasiaiškinti kaip dėl puošimo daryti ir pan., o ten mūsų laukė staigmena - paaiškėjo, jog ceremonija pusvalandžiu vėliau, nei mums buvo pasakyta! lotuliukas.gif visa savaitė lėkimas bėgimas reikaliukų tvarkymas blush2.gif ketvirtadienį vis dar laukiu puokštės eskizo iš floristės, vakare jau skambinu mamai, prašau, kad iš bažnyčios puošimui pirktų gėlių surištų man puokštytę biggrin.gif o po valandos sulaukiu net dviejų puokščių eskizų iš floristės, išsirenku vos metusi žvilgsnį (neprašoviau!) smile.gif paskutinį vakarą viešbutyje iki dvylikos dar ruošiame svečiams dovanėles - mažas dėžutes su saldainiais ax.gif
Vestuvių rytą atsibundu šiek tiek po šeštos ryto biggrin.gif suprantu, kas laukia, iš nervų ima žiauriai pykinti doh.gif (pykino iki pat bažnyčios doh.gif ). Kirpėja turėjo ateiti devintą valandą, tačiau pusvalandį vėlavo. Dar už keliolikos minučių sulaukiu floristės su puokšte (pačia gražiausia puokšte, apie kokią galėjau pasvajoti) wub.gif dar už pusvalandžio atlekia vizažistė, greitai kambaryje įveda tvarką pagal save ir be žodžių ima mane dažyti biggrin.gif prisipažįstu - bijojau sulaukti rezultato, bet pamačiusi save veidrodyje netekau amo, turbūt niekad tokia graži nebuvau 4u.gif atvažiuoja fotografas, pafotografuoja mane dažomą ir išeina pas jaunikį biggrin.gif grįžus fotografui, mama su broliene padeda apsivilkti suknelę, šiektiek pasifotografuojame ir... Sėdim, laukiam, kada išeiti reiks lotuliukas.gif
Papildyta:
Sutartu laiku atvyksta manęs paimti automobilis, bet dar gerokai per anksti, tad sukame kelis ratus apie senamiestį bigsmile.gif į bažnyčią atvykstu minutę vėluodama, kaip patarta kunigo, lauke mane pasitinka visas švytintis būsimas vyras wub.gif drebančiom lūpom ištaria, jog atrodau nuostabiai ir susikibę įžengiam į bažnyčią wub.gif ir čia pribėga mano broliai ir pasako, jog kunigas liepė jaunikiui stovėti prie altoriaus, o mane turi atvesti tėtis doh.gif nors buvom sutarę, kad ateisim kartu prie altoriaus ax.gif

Šiaip ne taip, drebančiom lūpom ir virpančia širdim perskaitome savo skaitinius, išklausom kunigo pamokymų, pasižadame vienas kitam ir štai - mudu vyras ir žmona wub.gif
Po ceremonijos trumpai pasivaišinome, pasifotografavome su artimaisiais, einame į Katedros aikštę pasifotografuoti, tada vykstame į VU Botanikos sodą ax.gif į šventės vietą pavėlavome tik valandą biggrin.gif mažiausi svečiai vaišintis pradėjo nebesulaukę mūsų biggrin.gif pati šventė buvo kukli ir rami, o ir baigėsi labai anksti, pusę dvylikos jau buvome savo kambaryje ax.gif

Oj, kaip išsiplėčiau doh.gif bet Summa summarum, viskas buvo nuostabu ir nieko nekeisčiau wub.gif
Papildyta:
Kol kas turime tik vieną vienintelę nuotraukytę, tai ją ir įmečiau į albumėlį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabieta @ 2013 09 09, 20:13)
sveikos  4u.gif ačiū už sveikinimus  4u.gif

štai ir pirmoji diena po vestuvių, nes kaip ir planavoms, šventėm visas tris dienas !  biggrin.gif  aišku iki galo išliko tik stipriausieji  lotuliukas.gif

tai va, šventė buvo nepakartojama,

sveikinu dar karta, labai smagu skaityti thumbup.gif

QUOTE(avellana @ 2013 09 10, 18:20)

Vestuvių rytą atsibundu šiek tiek po šeštos ryto biggrin.gif suprantu, kas laukia, iš nervų ima žiauriai pykinti doh.gif (pykino iki pat bažnyčios doh.gif ).

sveikinimai nuosirdziausi,o man su pykinimu buvo lygiai taip pat, nuo ryo taip bloga buvo, galvojau, kad pas kirpeja kedej apsivemsiu doh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(avellana @ 2013 09 10, 14:20)
Sugrįžom ir mes po medučio 4u.gif vos daugiau nei savaitė praėjo nuo mūsų dienos, bet viskas atrodo kaip sapnas! blush2.gif

kaip keista, kad net DVYLIKTOS VALANDOS nesulauket verysad.gif
bet vistiek ydomu skaityti, tuos grazius prisiminimus thumbup.gif
DAR KARTELI DIDZIAUSI SVEIKINIMAI JUSU SEIMAI 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Hedra, man vien pykinimu neapsiribojo, rytas praleistas "draugaujant" su wc doh.gif lotuliukas.gif
QUOTE(melebaukaite @ 2013 09 11, 16:10)
kaip keista, kad  net DVYLIKTOS VALANDOS nesulauket  verysad.gif
bet vistiek ydomu skaityti, tuos grazius prisiminimus  thumbup.gif
DAR KARTELI DIDZIAUSI SVEIKINIMAI  JUSU SEIMAI  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū labai 4u.gif
Visi svečiai buvo su mažais vaikais, tad nieko keisto, kad anksti išsiskirstė ax.gif o mudu dar šampano kambaryje turėjome, tai kaip ir sulaukėm dvylikos lotuliukas.gif nors šiaip nesureikšminom tokio dalyko, išvis pati vakarienė mums buvo antraeilis dalykas, pati svarbiausia dienos dalis buvo bažnyčioje wub.gif ax.gif
Atsakyti
Labai fainai, kad nei viena nesigailime to, kaip praėjo mūsų šventė ir kaip matau visoms viskas pavyko sklandžiai thumbup.gif
Kalbant apie pykinimus tai kai atsikėliau vestuvių rytą, jaučiau drebuliuką viduje ir pykino šiek tiek, bet išsimaudžiau ir praėjo biggrin.gif O toliau jaudulio kaip ir nebuvo, bet visi sakė, kad prie altoriaus tiesiog nuskuodžiau lotuliukas.gif Klausė paskui, ko su tėčiu taip greit ėjom (jis mane vedė iki vyro). Kažkaip kai įžengėm į bažnyčią toks jaudulys užklupo, kad norėjosi tik greičiau pralėkt ir nusisukt nuo visų svečių žvilgsnių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(drakoniuke20 @ 2013 09 09, 17:30)
Tas nuotrauku laukimas zudo smile.gif mums tik lapkricio gale bus nuotraukos smile.gif dar ilgai laukt...

aha zudo tikrai...mums sake reikes laukti nuo 1 iki 2 menesiu, uz keliu dienu jau 2 menesiai, o is fotografes jokiu ziniu, pries savaite parasiau, tai sake, net nepradejo doh.gif oho jau tuoj 2 menesiai kaip susituokem, kaip greitai laikas eina bigsmile.gif
QUOTE(avellana @ 2013 09 11, 18:47)
Hedra, man vien pykinimu neapsiribojo, rytas praleistas "draugaujant" su wc doh.gif  lotuliukas.gif

stresas daro savo doh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(AfricanSun @ 2013 09 11, 22:46)
Kažkaip kai įžengėm į bažnyčią toks jaudulys užklupo, kad norėjosi tik greičiau pralėkt ir nusisukt nuo visų svečių žvilgsnių  blush2.gif

as tai jau einant baznycia pradejau graudintis, nemaciau aplink nei sveciu nieko....tokia dieviska atmosfera buvo wub.gif eh....kaip gaila, kad tai jau praeity...verta tuoktis ir tikrai yra verta investuoti, nes tokia svente lieka atsinimui visam gyvenimui wub.gif
Atsakyti
Aš tai daug kartų buvau susigraudinus, bet laikiausi iš visų jėgų, nes nebūtų buvę kam pataisyti makiažo, o jis man buvo toks gražus biggrin.gif Tai vietoj verkimo daug šypsojausi, kaip durnelė kokia apsvaigus iš laimės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AfricanSun @ 2013 09 12, 23:40)
Aš tai daug kartų buvau susigraudinus, bet laikiausi iš visų jėgų, nes nebūtų buvę kam pataisyti makiažo, o jis man buvo toks gražus  biggrin.gif  Tai vietoj verkimo daug šypsojausi, kaip durnelė kokia apsvaigus iš laimės  biggrin.gif

as buciau neverkus, bet kai pradejo baznyioj operos solistas, kuri buvom nusisamde ave maryja giedoti, tai iskarto apsiverkiau, ir daug kas sake, kad tada tuo momentu verkti pradejo is sveciu biggrin.gif biggrin.gif o tuo momentu kai pradejau verkti, dar vyras priesaika sake, tai viskas taip naturaliai buvo....
Atsakyti