Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenu užsienyje, bet vestuves švęsiu Lietuvoje!

QUOTE(Elizabieta @ 2013 09 02, 22:45)
Sveikos merginos, vestuvių bumas praėjo, ir čia taip ramu pasidarė  ax.gif mums tai beliko trys dienelės ir išauš Didžioji diena  bigsmile.gif šį savaitgalį labai smagiai atšventėm mergvakarius-bernvakarius ir pajutau, kad viskas jau taip arti. Dabar dar su MB paskutinius darbelius atlikinėjam, kažkaip relaxą esu pagavus, nes jau kaip bus taip bus, o bus gerai, juk kitaip ir būti negali  bigsmile.gif

grazios jums sventes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabieta @ 2013 09 02, 18:45)
Sveikos merginos, vestuvių bumas praėjo, ir čia taip ramu pasidarė  ax.gif mums tai beliko trys dienelės ir išauš Didžioji diena  bigsmile.gif šį savaitgalį labai smagiai atšventėm mergvakarius-bernvakarius ir pajutau, kad viskas jau taip arti. Dabar dar su MB paskutinius darbelius atlikinėjam, kažkaip relaxą esu pagavus, nes jau kaip bus taip bus, o bus gerai, juk kitaip ir būti negali  bigsmile.gif

PACIOS GRAZIAUSIOS JUMS SVENTES 4u.gif 4u.gif 4u.gif
IR ZINOMA ORO, SAULETO IR SILTO thumbup.gif
LAUKSIME SU YSPUDZIAIS biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinu istekejusias praeita savaitgali ir linksiu grazios vestuviu sventes, daug laimes dar istekesiancioms rugsejo nuotakoms 4u.gif
As siandien atsiemiau isvalyta savo suknele, kaip noreciau ja dar apsivilkti, bet pakabinta spintoje kabos mano grazuole wub.gif Dabar jau laukiu kada turesim vaikeli ir galesiu ruosti krikstynas thumbup.gif Planuoti savo svente paciai man buvo didziausias malonumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AfricanSun @ 2013 09 03, 15:46)
Sveikinu istekejusias praeita savaitgali ir linksiu grazios vestuviu sventes, daug laimes dar istekesiancioms rugsejo nuotakoms  4u.gif
As siandien atsiemiau isvalyta savo suknele, kaip noreciau ja dar apsivilkti, bet pakabinta spintoje kabos mano grazuole  wub.gif Dabar jau laukiu kada turesim vaikeli ir galesiu ruosti krikstynas  thumbup.gif Planuoti savo svente paciai man buvo didziausias malonumas  wub.gif

Man irgi patiko planuoti, o ypač išgyventi savo suplanuota šventę rolleyes.gif
Atsakyti
Hedra, Lincejus, AfricanSun, Maldiva buvot nuostabios nuotakos. Tokios grazios wub.gif Hedra man tavo puokste labai patiko, tokia nestandartine, super thumbup.gif
Na daugiausiai nuotrauku idejo Maldiva, tai labai faina, lengviau buvo isivaizduoti ta nuostabia jusu svente. Ta nuotrauka kur ant arklio guli tai ledine biggrin.gif beja sale ir labai graziai atrodo papuosta ir tortas liuks. Pas mus ir tortas buvo su kaspinais, tai pjaustant buvo nepatogu, bet manau cia smulkmena biggrin.gif
Papildyta:
Ir beja nuosirdziausi sveikinimai sio savaitgalio nuotakoms Avellana, BigBang, Melutia, D_kris sukurus nauja seima ir tapus zmonomis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgute.bagasiute: 03 rugsėjo 2013 - 21:14
Pasirodau dar karteli - jau kaip zmonele wub.gif
Visu pirma, didelis aciu visoms uz sveikinimus 4u.gif
Esu be galo patenkinta savo svente, sveciais, restoranu, muzikantais ir ypac liudininkais/pirsliais! thumbup.gif deka Ju, svente praejo sklandziai, linksmai ir be jokiu nesklandumu. Labai bijojau, jog bet kokia smulkmena nesugadintu musu sventines nuotaikos, taciau nenustojau sypsotis iki pat pabaigos! Net paciai sunku tuo patiketi. Nekeisciau turbut nieko!
Viska aprasysiu siek tiek veliau kartu su nuotraukomis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgute.bagasiute @ 2013 09 03, 22:16)
Hedra, Lincejus, AfricanSun, Maldiva buvot nuostabios nuotakos. Tokios grazios wub.gif Hedra man tavo puokste labai patiko, tokia nestandartine, super thumbup.gif
Na daugiausiai nuotrauku idejo Maldiva, tai labai faina, lengviau buvo isivaizduoti ta nuostabia jusu svente. Ta nuotrauka kur ant arklio guli tai ledine biggrin.gif beja sale ir labai graziai atrodo papuosta ir tortas liuks. Pas mus ir tortas buvo su kaspinais, tai pjaustant buvo nepatogu, bet manau cia smulkmena biggrin.gif
Papildyta:
Ir beja nuosirdziausi sveikinimai sio savaitgalio nuotakoms Avellana, BigBang, Melutia, D_kris sukurus nauja seima ir tapus zmonomis 4u.gif

aha mano puokste, keista buvo....man mama visa floristika dare, tai pasitikejau ja ir likau patenkinta wub.gif
pritariu del tos foto kur maldiva ant arklio atsigulus....eina sau, kiek drasos tam reikia, as tai nei nepalieciau ju kai fotkinomes biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

o cia minute is musu vestuviu galit paziureti rolleyes.gif
http://www.youtube.c...h?v=wqMroPhpZ-A
Atsakyti
Sveikos merginos,as vis dar negaliu atsidziaugti savaja svente,vis nerandu sau vietos ka veikti,ir lieka tik prisiminimai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(danuciuksss @ 2013 09 04, 23:45)
Sveikos merginos,as vis dar negaliu atsidziaugti savaja svente,vis nerandu sau vietos ka veikti,ir lieka tik prisiminimai wub.gif  wub.gif  wub.gif

Pas mane lygiai tas pats drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikinimai Elizabietai tapus zmona 4u.gif Bukite laimingi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AfricanSun: 06 rugsėjo 2013 - 22:16
QUOTE(AfricanSun @ 2013 09 06, 23:15)
Sveikinimai Elizabietai tapus zmona  4u.gif Bukite laimingi  wub.gif

Prisidedu ir aš prie sveikinimų 4u.gif gražių ir nepamirštamų Jums akimirkų kartu wub.gif

Ateinu atiduoti Jums savo duoklę ir šiek tiek papasakoti apie mūsų šventę wub.gif
Taigi, grįžusi į Lietuvą turėjau atlikti begalę pasiruošimo darbų. Pati stebiuosi, kaip puikiai pavyko viską atlikti neskubant, neperkraunant savęs per dideliu krūviu ir pačiu laiku. Šventės diena prasidėjo gan anksti - jau 7val. turėjau sėdėti visažistės kėdėje. Po to šukuosena ir aš laisva, išgražinta. Džiaugiausi tiek makiažu, tiek šukuosena wub.gif Patenkinta išėjau iš salono, atvažiavo tėtis ir parvežė mane namo. Namuose visi kaip išprotėję laksto iš vieno kampo į kitą, nieko neranda, nieko nespėja, o aš rami, nes viską susidėjau iš vakaro, tėvams ir broliui palikau po raštelį, ką kada paimti ir atvežti į šventės vietą. Pasiėmiau savo daiktus ir su pussesere išvažiavom į viešbutį, kur turėjau parsirengti. Laiko turėjom pakankamai, todėl viskas ėjosi sklandžiai, neskubant, be jokio nerimo ir jaudulio thumbup.gif Prie viešbučio jau laukė fotografė, padarė kelias foto besirengiant suknelę ir išskubėjau pažiūrėti į restoraną ar viskas gerai. Pradėjo rinktis pamergės su pabroliais, su visais išgėrėm šampano, pasivaišinom sumuštinukais ir visi kartu išvažiavom į bažnyčią. Ten laukė kiti svečiai, tėveliai. Su MB įžengėm į bažnyčią, pasitiko kunigas ir nuvedė prie altoriaus. Buvome užsakę vieną moterį, kuri ceremonijos metu giedodavo giesmes. Visi begalo buvo sužavėti jos balsu, kai kurie svečiai net apsiverkė jai giedant. Prie altoriaus, man pirmą kart gyvenime koją sutraukė mėšlungis, bet toliau šypsojausi lyg niekur nieko. Tik MB tyliai pasakiau, kad gali prireikti jo pagalbos bandant atsistoti biggrin.gif Jaučiau, jog MB labai jaudinasi, paėmiau už rankos, o ji šlaputėlė. Abu šypsojomės ir žiūrėjom viens į kitą, stengėmės nesusigraudinti ir nepravirkti smile.gif Viskas buvo tikrai labai gražu, jaučiausi pakylėta ir laiminga. Dabar viskas atrodo kaip sapnas wub.gif
Po ceremonijos bažnyčioje su jaunimu išvažiavom į gamtą, žaidėm žaidimus, gėrėm šampaną. Buvo tikrai smagu, nes liudininkai buvo pasiruošę įvairiausių žaidimų. Paskui priminiau MB, kad jam dar reikia pernešti mane per tiltą. Jis tikėjosi, jog tai bus nedidelis tiltelis, o aš pasakiau vairuotojui, kad vežtų prie ilgo tilto. Bet MB šaunuolis - didelių pastangų dėka pernešė per visą tiltą! Kiti palūžo jau tilto vidury biggrin.gif Tada nuėjom iki grojančių fontanų ir pradėjom šokt. Visi atsipalaidavo, prisijuokėm, sušlapom, pažaidėm dar keletą žaidimų ir grįžom į šventės vietą. Muzikantai su liudininkais puikiai vedė visą vakarą, niekas nenuobodžiavo, visi linksminosi. Buvo gera matyti visus laimingus. Mes su MB taip pat visą vakarą šypsojomės ir džiaugėmės švente. Nekeistume turbūt nieko...Esu labai dėkinga visiems prisidėjusioms prie to, kad mūsų diena būtų ypatinga wub.gif taip pat ir Jums, forumietėms, kurios dalinosi idėjomis ir patarimais drinks_cheers.gif

Turiu tik pora nuotraukėlių, bet būtinai papildysiu albumą, kai fotografė atsiųs daugiau wub.gif
Atsakyti
Melutia, puikiai atrodei smile.gif Tik norėtųsi pamatyti nuotrauką labiau iš priekio. Mes irgi macarons pakavom svečiams.
Kaip aš laukiu nuotraukų iš fotografės. Dar liko apie mėnesį laukti doh.gif
Atsakyti