QUOTE(AfricanSun @ 2013 09 06, 23:15)
Sveikinimai Elizabietai tapus zmona
Bukite laimingi
Prisidedu ir aš prie sveikinimų
gražių ir nepamirštamų Jums akimirkų kartu
Ateinu atiduoti Jums savo duoklę ir šiek tiek papasakoti apie mūsų šventę
Taigi, grįžusi į Lietuvą turėjau atlikti begalę pasiruošimo darbų. Pati stebiuosi, kaip puikiai pavyko viską atlikti neskubant, neperkraunant savęs per dideliu krūviu ir pačiu laiku. Šventės diena prasidėjo gan anksti - jau 7val. turėjau sėdėti visažistės kėdėje. Po to šukuosena ir aš laisva, išgražinta. Džiaugiausi tiek makiažu, tiek šukuosena
Patenkinta išėjau iš salono, atvažiavo tėtis ir parvežė mane namo. Namuose visi kaip išprotėję laksto iš vieno kampo į kitą, nieko neranda, nieko nespėja, o aš rami, nes viską susidėjau iš vakaro, tėvams ir broliui palikau po raštelį, ką kada paimti ir atvežti į šventės vietą. Pasiėmiau savo daiktus ir su pussesere išvažiavom į viešbutį, kur turėjau parsirengti. Laiko turėjom pakankamai, todėl viskas ėjosi sklandžiai, neskubant, be jokio nerimo ir jaudulio
Prie viešbučio jau laukė fotografė, padarė kelias foto besirengiant suknelę ir išskubėjau pažiūrėti į restoraną ar viskas gerai. Pradėjo rinktis pamergės su pabroliais, su visais išgėrėm šampano, pasivaišinom sumuštinukais ir visi kartu išvažiavom į bažnyčią. Ten laukė kiti svečiai, tėveliai. Su MB įžengėm į bažnyčią, pasitiko kunigas ir nuvedė prie altoriaus. Buvome užsakę vieną moterį, kuri ceremonijos metu giedodavo giesmes. Visi begalo buvo sužavėti jos balsu, kai kurie svečiai net apsiverkė jai giedant. Prie altoriaus, man pirmą kart gyvenime koją sutraukė mėšlungis, bet toliau šypsojausi lyg niekur nieko. Tik MB tyliai pasakiau, kad gali prireikti jo pagalbos bandant atsistoti
Jaučiau, jog MB labai jaudinasi, paėmiau už rankos, o ji šlaputėlė. Abu šypsojomės ir žiūrėjom viens į kitą, stengėmės nesusigraudinti ir nepravirkti
Viskas buvo tikrai labai gražu, jaučiausi pakylėta ir laiminga. Dabar viskas atrodo kaip sapnas
Po ceremonijos bažnyčioje su jaunimu išvažiavom į gamtą, žaidėm žaidimus, gėrėm šampaną. Buvo tikrai smagu, nes liudininkai buvo pasiruošę įvairiausių žaidimų. Paskui priminiau MB, kad jam dar reikia pernešti mane per tiltą. Jis tikėjosi, jog tai bus nedidelis tiltelis, o aš pasakiau vairuotojui, kad vežtų prie ilgo tilto. Bet MB šaunuolis - didelių pastangų dėka pernešė per visą tiltą! Kiti palūžo jau tilto vidury
Tada nuėjom iki grojančių fontanų ir pradėjom šokt. Visi atsipalaidavo, prisijuokėm, sušlapom, pažaidėm dar keletą žaidimų ir grįžom į šventės vietą. Muzikantai su liudininkais puikiai vedė visą vakarą, niekas nenuobodžiavo, visi linksminosi. Buvo gera matyti visus laimingus. Mes su MB taip pat visą vakarą šypsojomės ir džiaugėmės švente. Nekeistume turbūt nieko...Esu labai dėkinga visiems prisidėjusioms prie to, kad mūsų diena būtų ypatinga
taip pat ir Jums, forumietėms, kurios dalinosi idėjomis ir patarimais
Turiu tik pora nuotraukėlių, bet būtinai papildysiu albumą, kai fotografė atsiųs daugiau