Zaidziau gal puse valandos, bet niekaip nemoku ikelti nuotraukos cia
Tai ikeliau i albumeli, baigiau lankstytis visus pompomus
Dieviskai graziai atrodo
sveikos nuotakos
mane jau nerimas ima, liko tiek nedaug ir busiu ZMONELE
kiekviena diena lakstymai su reikaliukais, nera laiko kada ir prisesti prie kompo bendrauti su jumis.
aciu HEDRA uz naujus namucius matosi kad planuojate kazka ir dalinates mintimis
mane jau nerimas ima, liko tiek nedaug ir busiu ZMONELE
kiekviena diena lakstymai su reikaliukais, nera laiko kada ir prisesti prie kompo bendrauti su jumis.
aciu HEDRA uz naujus namucius matosi kad planuojate kazka ir dalinates mintimis
QUOTE(danuciuksss @ 2013 07 10, 15:23)
Oj jau ir man baisu darosi,kad as vis dar 100%neuzbaigusi smulkmenu,niekur nerandu melynu zvakiu-gelbekit tiek plonu ilgu tiek storu mazyciu
Dar mazajam nieko nerandu ka nupirkti koki kostiumeli,bet nenoriu juodo ar balto
Apie LED balionus,tai tas lapelis apvalus kiek mes ziurejom jis nereikalingas,ten kazkaip norint juos ar nukirpti,nu vienu zodziu ju nereikia.Siaip pasimeginkit ir pasiziurekit ta putima,mes jau ismeginom
Dar mazajam nieko nerandu ka nupirkti koki kostiumeli,bet nenoriu juodo ar balto
Apie LED balionus,tai tas lapelis apvalus kiek mes ziurejom jis nereikalingas,ten kazkaip norint juos ar nukirpti,nu vienu zodziu ju nereikia.Siaip pasimeginkit ir pasiziurekit ta putima,mes jau ismeginom
Tiger parduotuve turi dideli zvakiu pasirinkima
QUOTE(Maldiva @ 2013 07 10, 16:59)
Zaidziau gal puse valandos, bet niekaip nemoku ikelti nuotraukos cia
Dieviskai graziai atrodo
Dieviskai graziai atrodo
Labai grazuu Cia pirkai tik popieriu pati?
O as siandien buvau nagus susitvarkyti,tai nebesiauginau,o nusilakavau su geliniu laku,tai dar paaugs per menesi ir manau grazu bus.
QUOTE(Fuzeja @ 2013 07 10, 19:20)
Tiger parduotuve turi dideli zvakiu pasirinkima
Mes pirkom is ebay pom pomus juos reikejo tij islankstyti
Sveikutes!
Aciu Hedrai uz naujus namucius! Tik manes tam sarasiukyje truksta ir slaptazodzio dar nezinau... o taip noretus akis "paganyt"
Siuo metu vis dar lietuvoje - dedu pliusiukus, kol kas viskas sauniai juda, tik gal kiek letokai, bet man kazkaip reikia viska gerai pamatuot, paskaiciuot, pamastyt ir pan. Kitos turbut jau seniai butu uzdejusios pliusiuka ir nevargusios
Taiva, susiradom vieta, kur svesime, uzsisakem fotografe (labai ja dziaugiuosi, nes nuotraukos jos labai patinka, o ir ji pati labai siltas zmogus); netiketai nusipirkau suknute vestuvems dar galvoju ja puosti kazkiek, kad nebutu tokia kukli ir rimta, bet jau turbut su ja ir puosiuos uzsirasiau i grozio salona, tik sukuosenai dar ieskau kirpejos tam paciam salone. Savo vyrioka irgi uzrasiau pasigrazint pas kirpeja, sestadieni - laukia ziedai ir... ziuriu i savo sarasiuka ir dziaugiuos, tiek daug pliusiuku. Sekmadieni kelsiu sparnus atgal i uzsienius, ir teliks rupintis mazais malonumais
Aciu Hedrai uz naujus namucius! Tik manes tam sarasiukyje truksta ir slaptazodzio dar nezinau... o taip noretus akis "paganyt"
Siuo metu vis dar lietuvoje - dedu pliusiukus, kol kas viskas sauniai juda, tik gal kiek letokai, bet man kazkaip reikia viska gerai pamatuot, paskaiciuot, pamastyt ir pan. Kitos turbut jau seniai butu uzdejusios pliusiuka ir nevargusios
Taiva, susiradom vieta, kur svesime, uzsisakem fotografe (labai ja dziaugiuosi, nes nuotraukos jos labai patinka, o ir ji pati labai siltas zmogus); netiketai nusipirkau suknute vestuvems dar galvoju ja puosti kazkiek, kad nebutu tokia kukli ir rimta, bet jau turbut su ja ir puosiuos uzsirasiau i grozio salona, tik sukuosenai dar ieskau kirpejos tam paciam salone. Savo vyrioka irgi uzrasiau pasigrazint pas kirpeja, sestadieni - laukia ziedai ir... ziuriu i savo sarasiuka ir dziaugiuos, tiek daug pliusiuku. Sekmadieni kelsiu sparnus atgal i uzsienius, ir teliks rupintis mazais malonumais
QUOTE(milada @ 2013 07 11, 00:49)
Sveikutes!
Nemazai pliusiuku uzsidejai Saunuole Primink, kada Jusu vestuves?
QUOTE(Fuzeja @ 2013 07 10, 22:53)
Nemazai pliusiuku uzsidejai Saunuole Primink, kada Jusu vestuves?
Rugsejo 28 diena
Na ka greit jau menesiukas ,kai as istekejau tai nutariau ,kad reik prisest ir pagaliau papasakoti kaip viskas buvo Iskart pasakau ,kad nemoku rasyti graziu istoriju, tikiuosi nepabos skaityti . -----------> ♥ Buvom nutare paskutine nakti miegoti atskirai , bet taip gavos,kad miegojom visgi kartu ... velai baigem puosti sale , tai taip ir pasilikom miegoti sodyboj.Paskutine diena turejom nemazai darbu vis pergyvenau ar viska spesim. Ta nakti man pavyko pamiegoti tik pora valandu , miegot isvis nesinorejo...Pabude ryte B mane isveze i kirpykla , paliko ten ir pats isvaziavo ruostis Kirpykloj nemazai praleidau laiko , jau pradejau pergyventi ar spesiu apsirengti ,kol B atvaziuos mane paimti .( sukuosena ir makiaza dariausi 6DUA salone) Is salono mane paeme tetis , nuveze pas tevu namo , ten manes jau laukia mano mama , anyta ir mano drauge (liudininke) padejo man apsirengti ir tada laukem B jis irgi atvazivao ne vienas o su liudininku, atsigere sampano, pasifotografavom biski ( buvo toks mini islydejimas) ir pajudejom link CMB. Va tik tada vaziuojant i CMB, netoli jo man pradejo stipriai plakt sirdele , pradejau jaudinti lb .. o ir B buvo neramus .Prie CMB mus jau lauke visi like sveciai ceremonija praejo graziai ir greitai . as is paskutiniuju laikiaus,kad tik neverkti ir nesugadinti savo makiaza ... bet B neislaike ir labai susijaudines susigraudino , verke kaip mazas vaikas, asaros kaip pupos riedejo (pirma kart matau vyra taip verkiant) nuo jo ir sveciai visi susigraudino mano tetis paskui jam nosynaite net savo dave ,kad asaras nusivalytu paskui jau bandziau ji pralinksminti ji , sakiau ar nereik koki anekdota tau suskelti prie CMB atejo ir kiti nekviesti sveciai pasveikinti , isgerem sampano ir pajudejom link birzu tilto ten mane B nese per tilta, pasifotkinom dar ir lekem i laivu terminala .. ten irgi nemazai prisifotkinom po to terminalo visi sveciai pajudejo link sodybos o mes su liudininkais ir fotografe nuvaziavom dar prie juros ..ten pasivaiksciuojom , pasokom valsa ant medinio takelio rasem savo priesaikas vienas kitam ir viskas buvo iamzinta po juros pajudejom ir mes link sodybos ,kur jau laukia mus sveciai ..sodyboj mus pasitiko tevais su duona ir druska.paskui buvo vakariene, sveikinimai , zaidimai , sokiai, tortas. linksminomes iki ryto.Vestuves praejo geriau nei tikejaus Viskas buvo grazu ir labai linksma.Su mielu noru atsukciau laika atgal ir pakartociau viskas ♥ <----------- tikiuosi nepavargot skaityt
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Hedra:) @ 2013 07 09, 15:04)
Labas rytas
Na ka planuotojos?
Laukiu nesulaukiu savaitgalio , vaziuosim namuciu
Cia nebesugalvoju ka nuveikti, Lietuvelej turesim nemazai ka veikti, na bet per savaitele privalesim susisukti
Na ka planuotojos?
Laukiu nesulaukiu savaitgalio , vaziuosim namuciu
Cia nebesugalvoju ka nuveikti, Lietuvelej turesim nemazai ka veikti, na bet per savaitele privalesim susisukti
QUOTE(danuciuksss @ 2013 07 09, 18:27)
Zmoneliu daugeja,bet kazkaip ar as praleidu ar nesulaukiam is musu zmoneliu nei pasakojimu nei nuotrauku????
niu va as pagaliau prisiruosiau parasyti
ir dar nuotraukas imeciau i musu pastuka
kai gausim dar is fotografes foto, tai dar imesiu
Papildyta:
QUOTE(Hedra:) @ 2013 07 10, 10:51)
na ka brangiosios, as jau sianakt i lietuva isvykstu
atsikeliau rankos dreba, pykina,kaip ir visada pries kazkokia kelione ar svarbu ivyki
eisiu i miesta dar reikia si bei ta nupirkti, o paskui pabaikti lagaminus krauti
negaliu patiketi liko 10 dienu iki vestuviu.... o taip ilgai atrode nuo praeitos vasaros kad reikes laukti, visus metus lietuvoj nebuvom...
Papildyta:
siandiena dar is cukraus studijos parase, tai sutareme pirmadieni ryte susitikti viska sutarti koks tortas bus....zodziu darbai tesiasi...18 diena vestuvinis mainkiuras, 19 diena blakstienas prisiauginsiu, nesu niekada bandzius paziuresiu kaip bus
atsikeliau rankos dreba, pykina,kaip ir visada pries kazkokia kelione ar svarbu ivyki
eisiu i miesta dar reikia si bei ta nupirkti, o paskui pabaikti lagaminus krauti
negaliu patiketi liko 10 dienu iki vestuviu.... o taip ilgai atrode nuo praeitos vasaros kad reikes laukti, visus metus lietuvoj nebuvom...
Papildyta:
siandiena dar is cukraus studijos parase, tai sutareme pirmadieni ryte susitikti viska sutarti koks tortas bus....zodziu darbai tesiasi...18 diena vestuvinis mainkiuras, 19 diena blakstienas prisiauginsiu, nesu niekada bandzius paziuresiu kaip bus
kaip fainiai ... tiek nedaug beliko ... laukia grazi svente
ka nutarei del torciuko|? kokius skonius imsi?
[quote=vanile69,2013 07 11, 07:32]
Na ka greit jau menesiukas ,kai as istekejau
Kaip miela Vaniliuk
Sveikinimai dar karteli !
As dabar jau kratausi kaip drebule, neisivaizduoju kas desis vos uz 9 dienu
Na ka greit jau menesiukas ,kai as istekejau
Kaip miela Vaniliuk
Sveikinimai dar karteli !
As dabar jau kratausi kaip drebule, neisivaizduoju kas desis vos uz 9 dienu