Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenu užsienyje, bet vestuves švęsiu Lietuvoje!

Gryzom savaite pries musu svente,ir prasidejo darbu igivendinimas.
Pirmadieni daug maz viska ir uzsisakeme kas buvo like:tortas,geles,papuosimas sales,sodybos seimininkais suderininmas,su baznycia....
Siaip nieko nestresuodami tvarkemes reikalus.
Penktadieni nuo pat ryto ejau nagucius susitvarkyti,labai likaau patenkinta,po to ejau pedikiura pasidaryti ir gryzau nao tik 4val vakaro is po dvieju proceduru,bet atsipalaidavau,dar manikiurininke sako:ar tu nuotaka tokia relaksuojanti del nieko nestresuojanti,bet taip ir buvo,neaciau reikalo stresuoti ir i viska ziurejau su nuotaika:)
Vakare penktadienio vaziavome sodybos uzbaigti puosti ir suvesti kas saldziui stalui buvo uzsakyta...Seimininkai labia draugiski,,,
Na ka atejo sestadienio rytas,atsikeliau ir kazkaip idomiai jauciausi,atsigereme su vyru ir sese kavos,pasiisnekejom apie dienos plana,sese turejo paimti torta ir suri-isvaziavome visi trys I kirpykla.
Mane grazino tai pajutau jau jauduliuka,bet atvaziavo fotografas ir pralinksmino,ir savo vyro jau nebemaciau iki baznycios.Baigiau grozio proceduras,likau patenkinta,gryzau neskubedama namo,persirengiau I halaciuka pasidariau kavos,papilsciau sampano ir pasirodo viena pamerge.Sulaukiau fotografo nes buvo pas vyra isvaziaves truputi…
Atvaziavo likusios pamerges trys ir padejo jau man apsirengti…Neskubedamos,pasnekedamos sulaukeme limuzino ir jau laikas buvo keliauti I ji.
Privaziavome baznycia o ten lauke visi sveciai-labai malonu buvo matyti kad sveciai visi pasirode ir bazznycioje,ir musu vyrukai lauke prie baznycios.Atejau pas savo vyra ir susirikiavome jau iejima I baznycia,ir prasidejo tai kad beveik nepamenu to momento kaip atsiduriau prie altoriaus,tik zinau kad priekyje ejo geliu mergyte ir kriksto sunus su ziedais
Per priesaika nepasakiau (kazkaip susimaisiau)kai imu zodzio,tai kunigas liepe pasakyti ir nusijuokke,tai taip geda palikoPo to mano maziukas uzsauke ant visos baznycios MAMA,bet nejo ir netriuksmavo,bet taip prajuokino.
Is po baznycios iseje sulauke ziedlapiu ir balandziusu sveciais sampanas,sveikinimai
Isvaziavome I Plunges dvara,ten nuvaziave labia nustebome (buvome uzsake staliuka su taurem)tai mums buvo paruosta paciam pagrindiniame balkone ilgas stalas su taurem,kazkaip nesitikejome kad tokioje vietoje ir taip graziai busUzkandome iir mes isejome I fotosesija,kur labia patiko prikuokino fotografas…po to dar su porom pasifotkinome ir dar truko laiko gryzome tik 7val kur turejome 5val,uztrukome 5val.
Gryze sulaukem uztverto kelio ir pasitikima su duona.
Svente praejo,be nesklandumu,sauniai ,nuejome su vyru tik 6val mmiegoti,bet tik todel kad reikejo uz poros valandu vel keltis ir toliau linksmintis
Nieko nesigailiu ir nieko nekeisciau
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 07 09, 16:04)
Didžiausia laimė gyvenime – žinoti, kad esi mylimas.

user posted image
busimos nuotakos:

Liepa
07.13 Melebaukaite
07.20 Tomulike
07.20 Hedra:)
07.20 Maldiva
07.27 Lincejus
07.27 Youstina

Rugpjutis

08.03 Lamelaa
08.03 Fuzeja
08.10 Drakoniuke20
08.17 Danuciuksss
08.17 Mirtingoji
08.24 AfricanSun
08.30 Avellana
08.31 BigBang
08.31 Melutia
08.31 D_kris

Rugsejis

09.06 Elizabieta
09.21 Ingridukai

musu zmoneles:

01.26 SweGirl
05.18 XAlinaX
05.25 Astii
06.14 AndziukasAndziukas
06.15 Vanile69
06.22 Jurgute.bagasiute
07.06 Karameler

kaip smagu, kai zmoneliu sarasas dideja thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(sandraaa23 @ 2013 08 21, 20:18)

name jau galiu ir as pasigirti srtejanciomis salvo vestuvemis 09.14 :-)
Atsakyti
Labas mergytės. Na kaip sekas jums? Kas naujo? 4u.gif

danuciuksss smagiausia skaityti paskutinį sakinį bigsmile.gif
thumbup.gif
QUOTE(sandraaa23 @ 2013 08 21, 21:21)
Papildyta:

name jau galiu ir as pasigirti srtejanciomis salvo vestuvemis 09.14 :-)

Nelabai supratau čia g.gif biggrin.gif nei bendravot, nei pažįstam [bent aš] ir va tokį komentarą randu biggrin.gif įdomu įdomu...
Atsakyti
Sveikos,
Jungiuosi prie jusu i foruma, esu visiška naujokė čia blush2.gif
Planuoju vestuves, laikas tirpsta reikaliuku visokiu daugybe. Man 23metai, mažai mano draugių išekėjusių, todėl nelabai turiu su kuo padiskutuoti apie visa ruošimasi. Kuo mažiau laiko liko tuo labiau dėl visko nervuojuosi. Tai galvoju gal čia rasiu berdraminčių, patarimų, idėjų ar pan. smile.gif
Atsakyti
Pagaliau isauso ir manoji diena biggrin.gif blush2.gif, sedim viesbuty ir tuoj vyksiu sukuosenai. Labai grazus rytas bigsmile.gif
Vakar turejom pilna darbu diena, dar pirslio nebus, teko kita imti, staltieses truputi murzinas sodyba uzdejo, bet ai smile.gif Gerai issimiegojom ir del nieko nebesijaudinam.
Atsakyti
QUOTE(sandraaa23 @ 2013 08 23, 20:05)
Sveikos,
Jungiuosi prie jusu i foruma, esu visiška naujokė čia blush2.gif
Planuoju vestuves, laikas tirpsta reikaliuku visokiu daugybe. Man 23metai, mažai mano draugių išekėjusių, todėl nelabai turiu su kuo padiskutuoti apie visa ruošimasi. Kuo mažiau laiko liko tuo labiau dėl visko nervuojuosi. Tai galvoju gal čia rasiu berdraminčių, patarimų, idėjų ar pan. smile.gif

Būtinai junkis:)) man tai šis forumas labai padėjo vestuvių planavime:) papasakok plačiau kur kada ir ką planuoji rolleyes.gif
QUOTE(AfricanSun @ 2013 08 24, 08:06)
Pagaliau isauso ir manoji diena  biggrin.gif  blush2.gif, sedim viesbuty ir tuoj vyksiu sukuosenai. Labai grazus rytas  bigsmile.gif
Vakar turejom pilna darbu diena, dar pirslio nebus, teko kita imti, staltieses truputi murzinas sodyba uzdejo, bet ai  smile.gif Gerai issimiegojom ir del nieko nebesijaudinam.

Sėkmės tau ir lauksim įspūdžių wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif mes šiandien kraunamės daiktus ir ryt jau kylam į LT ax.gif
QUOTE(AfricanSun @ 2013 08 24, 06:06)
Pagaliau isauso ir manoji diena  biggrin.gif  blush2.gif, sedim viesbuty ir tuoj vyksiu sukuosenai. Labai grazus rytas  bigsmile.gif
Vakar turejom pilna darbu diena, dar pirslio nebus, teko kita imti, staltieses truputi murzinas sodyba uzdejo, bet ai  smile.gif Gerai issimiegojom ir del nieko nebesijaudinam.

Sveikinimai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
OMG, mes jau po vestuvių, viskas pavyko TOBULAI. Tiek oras buvo tobulas, tiek ceremonijos metrikacijoj ir bažnyčioje, o balius truko dvi paras. Su jaunimu antrąją dieną likome sodyboje, mano tėvai irgi darėsi pratęsimą su draugais namuose. Žodžiu buvo smagu, linksma, gera, kaip net nesitikėjome. Dabar jau laikiam nuotraukų ir vyras montuoja video (draugas filmavo).
Atsakyti
QUOTE(AfricanSun @ 2013 08 26, 22:53)
OMG, mes jau po vestuvių, viskas pavyko TOBULAI. Tiek oras buvo tobulas, tiek ceremonijos metrikacijoj ir bažnyčioje, o balius truko dvi paras. Su jaunimu antrąją dieną likome sodyboje, mano tėvai irgi darėsi pratęsimą su draugais namuose. Žodžiu buvo smagu, linksma, gera, kaip net nesitikėjome. Dabar jau laikiam nuotraukų ir vyras montuoja video (draugas filmavo).

sveikinu wub.gif smagu girdeti, kad viskas pavyko thumbup.gif lauksim ir mes nuotraukyciu rolleyes.gif
Atsakyti
Įkėliau kelias foto į albumą. Fotografės kol kas turime tik vieną nuotrauką, kitas po mėnesio gausim smile.gif
Atsakyti
[quote=Hedra:),2013 08 24, 14:32]
Būtinai junkis:)) man tai šis forumas labai padėjo vestuvių planavime:) papasakok plačiau kur kada ir ką planuoji rolleyes.gif

Sveikos merginos,
Na aš vestuves jau kaip ir baiginėju planuoti, tik va visokiausiu smulkmenų begalė. Vestuves švesiu rugsejo 14 dieną. Civilinė metrikacija Ukmergėje, bažnytinė santuoka šalia Ukmergės Pabaisko bažnyčioje. O švęsime sodyboje Oreivio užuovėja. Labai jaudinuosi dėl visko. Švesime dvi dienas, kaip priklauso ir piršliai bus smile.gif Muzikantus pasirinkome vestuvine grupe TAU. Nors patys nesame ankščiau girdėje apie ją ax.gif Užsisakėme fotosesija su žirgais, nes norisi kuo daugiau gražiu nuotraukų smile.gif Filmavimą ir fotografę taip pat jau turime, pagrindiniai dalykai jau yra liko tik didelė kruva smulkmenų biggrin.gif jau keleta dienu suku galva dėl gėlių, niekaip negaliu apsispresti kokia turėtų būti mano puokštė, norėtusi apvalios nedidelės, bet girdėjau kad kabančios didelės gražiau nuotraukose atrodo, tai nežinau kaip daryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AfricanSun @ 2013 08 27, 20:49)
Įkėliau kelias foto į albumą. Fotografės kol kas turime tik vieną nuotrauką, kitas po mėnesio gausim  smile.gif

man tavo suknele labai grazi wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(sandraaa23 @ 2013 08 27, 23:18)

Sveikos merginos,
Na aš vestuves jau kaip ir baiginėju planuoti, tik va visokiausiu smulkmenų begalė. Vestuves švesiu rugsejo 14 dieną. Civilinė metrikacija Ukmergėje, bažnytinė santuoka šalia Ukmergės Pabaisko bažnyčioje. O švęsime  sodyboje Oreivio užuovėja. Labai jaudinuosi dėl visko. Švesime dvi dienas, kaip priklauso ir piršliai bus  smile.gif  Muzikantus pasirinkome vestuvine grupe TAU. Nors patys nesame ankščiau girdėje apie ją  ax.gif  Užsisakėme fotosesija su žirgais, nes norisi kuo daugiau gražiu nuotraukų smile.gif  Filmavimą ir fotografę taip pat jau turime, pagrindiniai dalykai jau yra liko tik didelė kruva smulkmenų biggrin.gif  jau keleta dienu suku galva dėl gėlių, niekaip negaliu apsispresti kokia turėtų būti mano puokštė, norėtusi apvalios nedidelės, bet girdėjau kad kabančios didelės gražiau nuotraukose atrodo, tai nežinau kaip daryti blush2.gif

o kokia spalva pasirinkote?kiek zmoniu bus?tai jau cia tuoj tos vestuves...ehhh...kaip smagu,pakartociau ir as savasias wub.gif
Atsakyti