Gryzom savaite pries musu svente,ir prasidejo darbu igivendinimas.
Pirmadieni daug maz viska ir uzsisakeme kas buvo like:tortas,geles,papuosimas sales,sodybos seimininkais suderininmas,su baznycia....
Siaip nieko nestresuodami tvarkemes reikalus.
Penktadieni nuo pat ryto ejau nagucius susitvarkyti,labai likaau patenkinta,po to ejau pedikiura pasidaryti ir gryzau nao tik 4val vakaro is po dvieju proceduru,bet atsipalaidavau,dar manikiurininke sako:ar tu nuotaka tokia relaksuojanti del nieko nestresuojanti,bet taip ir buvo,neaciau reikalo stresuoti ir i viska ziurejau su nuotaika:)
Vakare penktadienio vaziavome sodybos uzbaigti puosti ir suvesti kas saldziui stalui buvo uzsakyta...Seimininkai labia draugiski,,,
Na ka atejo sestadienio rytas,atsikeliau ir kazkaip idomiai jauciausi,atsigereme su vyru ir sese kavos,pasiisnekejom apie dienos plana,sese turejo paimti torta ir suri-isvaziavome visi trys I kirpykla.
Mane grazino tai pajutau jau jauduliuka,bet atvaziavo fotografas ir pralinksmino,ir savo vyro jau nebemaciau iki baznycios.Baigiau grozio proceduras,likau patenkinta,gryzau neskubedama namo,persirengiau I halaciuka pasidariau kavos,papilsciau sampano ir pasirodo viena pamerge.Sulaukiau fotografo nes buvo pas vyra isvaziaves truputi
Atvaziavo likusios pamerges trys ir padejo jau man apsirengti
Neskubedamos,pasnekedamos sulaukeme limuzino ir jau laikas buvo keliauti I ji.
Privaziavome baznycia o ten lauke visi sveciai-labai malonu buvo matyti kad sveciai visi pasirode ir bazznycioje,ir musu vyrukai lauke prie baznycios.Atejau pas savo vyra ir susirikiavome jau iejima I baznycia,ir prasidejo tai kad beveik nepamenu to momento kaip atsiduriau prie altoriaus,tik zinau kad priekyje ejo geliu mergyte ir kriksto sunus su ziedais
Per priesaika nepasakiau (kazkaip susimaisiau)kai imu zodzio,tai kunigas liepe pasakyti ir nusijuokke,tai taip geda palikoPo to mano maziukas uzsauke ant visos baznycios MAMA,bet nejo ir netriuksmavo,bet taip prajuokino.
Is po baznycios iseje sulauke ziedlapiu ir balandziusu sveciais sampanas,sveikinimai
Isvaziavome I Plunges dvara,ten nuvaziave labia nustebome (buvome uzsake staliuka su taurem)tai mums buvo paruosta paciam pagrindiniame balkone ilgas stalas su taurem,kazkaip nesitikejome kad tokioje vietoje ir taip graziai busUzkandome iir mes isejome I fotosesija,kur labia patiko prikuokino fotografas
po to dar su porom pasifotkinome ir dar truko laiko gryzome tik 7val kur turejome 5val,uztrukome 5val.
Gryze sulaukem uztverto kelio ir pasitikima su duona.
Svente praejo,be nesklandumu,sauniai ,nuejome su vyru tik 6val mmiegoti,bet tik todel kad reikejo uz poros valandu vel keltis ir toliau linksmintis
Nieko nesigailiu ir nieko nekeisciau
QUOTE(Hedra:) @ 2013 07 09, 16:04)
Didžiausia laimė gyvenime žinoti, kad esi mylimas.
busimos nuotakos:
Liepa
07.13 Melebaukaite
07.20 Tomulike
07.20 Hedra:)
07.20 Maldiva
07.27 Lincejus
07.27 Youstina
Rugpjutis
08.03 Lamelaa
08.03 Fuzeja
08.10 Drakoniuke20
08.17 Danuciuksss
08.17 Mirtingoji
08.24 AfricanSun
08.30 Avellana
08.31 BigBang
08.31 Melutia
08.31 D_kris
Rugsejis
09.06 Elizabieta
09.21 Ingridukai
musu zmoneles:
01.26 SweGirl
05.18 XAlinaX
05.25 Astii
06.14 AndziukasAndziukas
06.15 Vanile69
06.22 Jurgute.bagasiute
07.06 Karameler
kaip smagu, kai zmoneliu sarasas dideja
busimos nuotakos:
Liepa
07.13 Melebaukaite
07.20 Tomulike
07.20 Hedra:)
07.20 Maldiva
07.27 Lincejus
07.27 Youstina
Rugpjutis
08.03 Lamelaa
08.03 Fuzeja
08.10 Drakoniuke20
08.17 Danuciuksss
08.17 Mirtingoji
08.24 AfricanSun
08.30 Avellana
08.31 BigBang
08.31 Melutia
08.31 D_kris
Rugsejis
09.06 Elizabieta
09.21 Ingridukai
musu zmoneles:
01.26 SweGirl
05.18 XAlinaX
05.25 Astii
06.14 AndziukasAndziukas
06.15 Vanile69
06.22 Jurgute.bagasiute
07.06 Karameler
kaip smagu, kai zmoneliu sarasas dideja
Papildyta:
QUOTE(sandraaa23 @ 2013 08 21, 20:18)
name jau galiu ir as pasigirti srtejanciomis salvo vestuvemis 09.14 :-)
Labas mergytės. Na kaip sekas jums? Kas naujo?
danuciuksss smagiausia skaityti paskutinį sakinį
Nelabai supratau čia nei bendravot, nei pažįstam [bent aš] ir va tokį komentarą randu įdomu įdomu...
danuciuksss smagiausia skaityti paskutinį sakinį
QUOTE(sandraaa23 @ 2013 08 21, 21:21)
Papildyta:
Nelabai supratau čia nei bendravot, nei pažįstam [bent aš] ir va tokį komentarą randu įdomu įdomu...
Sveikos,
Jungiuosi prie jusu i foruma, esu visiška naujokė čia
Planuoju vestuves, laikas tirpsta reikaliuku visokiu daugybe. Man 23metai, mažai mano draugių išekėjusių, todėl nelabai turiu su kuo padiskutuoti apie visa ruošimasi. Kuo mažiau laiko liko tuo labiau dėl visko nervuojuosi. Tai galvoju gal čia rasiu berdraminčių, patarimų, idėjų ar pan.
Planuoju vestuves, laikas tirpsta reikaliuku visokiu daugybe. Man 23metai, mažai mano draugių išekėjusių, todėl nelabai turiu su kuo padiskutuoti apie visa ruošimasi. Kuo mažiau laiko liko tuo labiau dėl visko nervuojuosi. Tai galvoju gal čia rasiu berdraminčių, patarimų, idėjų ar pan.
Pagaliau isauso ir manoji diena , sedim viesbuty ir tuoj vyksiu sukuosenai. Labai grazus rytas
Vakar turejom pilna darbu diena, dar pirslio nebus, teko kita imti, staltieses truputi murzinas sodyba uzdejo, bet ai Gerai issimiegojom ir del nieko nebesijaudinam.
Vakar turejom pilna darbu diena, dar pirslio nebus, teko kita imti, staltieses truputi murzinas sodyba uzdejo, bet ai Gerai issimiegojom ir del nieko nebesijaudinam.
QUOTE(sandraaa23 @ 2013 08 23, 20:05)
Sveikos,
Būtinai junkis:)) man tai šis forumas labai padėjo vestuvių planavime:) papasakok plačiau kur kada ir ką planuoji
QUOTE(AfricanSun @ 2013 08 24, 08:06)
Pagaliau isauso ir manoji diena , sedim viesbuty ir tuoj vyksiu sukuosenai. Labai grazus rytas
Sėkmės tau ir lauksim įspūdžių
Sveikos mes šiandien kraunamės daiktus ir ryt jau kylam į LT
Sveikinimai
QUOTE(AfricanSun @ 2013 08 24, 06:06)
Sveikinimai
OMG, mes jau po vestuvių, viskas pavyko TOBULAI. Tiek oras buvo tobulas, tiek ceremonijos metrikacijoj ir bažnyčioje, o balius truko dvi paras. Su jaunimu antrąją dieną likome sodyboje, mano tėvai irgi darėsi pratęsimą su draugais namuose. Žodžiu buvo smagu, linksma, gera, kaip net nesitikėjome. Dabar jau laikiam nuotraukų ir vyras montuoja video (draugas filmavo).
QUOTE(AfricanSun @ 2013 08 26, 22:53)
OMG, mes jau po vestuvių, viskas pavyko TOBULAI. Tiek oras buvo tobulas, tiek ceremonijos metrikacijoj ir bažnyčioje, o balius truko dvi paras. Su jaunimu antrąją dieną likome sodyboje, mano tėvai irgi darėsi pratęsimą su draugais namuose. Žodžiu buvo smagu, linksma, gera, kaip net nesitikėjome. Dabar jau laikiam nuotraukų ir vyras montuoja video (draugas filmavo).
sveikinu smagu girdeti, kad viskas pavyko lauksim ir mes nuotraukyciu
Įkėliau kelias foto į albumą. Fotografės kol kas turime tik vieną nuotrauką, kitas po mėnesio gausim
[quote=Hedra:),2013 08 24, 14:32]
Būtinai junkis:)) man tai šis forumas labai padėjo vestuvių planavime:) papasakok plačiau kur kada ir ką planuoji
Sveikos merginos,
Na aš vestuves jau kaip ir baiginėju planuoti, tik va visokiausiu smulkmenų begalė. Vestuves švesiu rugsejo 14 dieną. Civilinė metrikacija Ukmergėje, bažnytinė santuoka šalia Ukmergės Pabaisko bažnyčioje. O švęsime sodyboje Oreivio užuovėja. Labai jaudinuosi dėl visko. Švesime dvi dienas, kaip priklauso ir piršliai bus Muzikantus pasirinkome vestuvine grupe TAU. Nors patys nesame ankščiau girdėje apie ją Užsisakėme fotosesija su žirgais, nes norisi kuo daugiau gražiu nuotraukų Filmavimą ir fotografę taip pat jau turime, pagrindiniai dalykai jau yra liko tik didelė kruva smulkmenų jau keleta dienu suku galva dėl gėlių, niekaip negaliu apsispresti kokia turėtų būti mano puokštė, norėtusi apvalios nedidelės, bet girdėjau kad kabančios didelės gražiau nuotraukose atrodo, tai nežinau kaip daryti
Sveikos merginos,
Na aš vestuves jau kaip ir baiginėju planuoti, tik va visokiausiu smulkmenų begalė. Vestuves švesiu rugsejo 14 dieną. Civilinė metrikacija Ukmergėje, bažnytinė santuoka šalia Ukmergės Pabaisko bažnyčioje. O švęsime sodyboje Oreivio užuovėja. Labai jaudinuosi dėl visko. Švesime dvi dienas, kaip priklauso ir piršliai bus Muzikantus pasirinkome vestuvine grupe TAU. Nors patys nesame ankščiau girdėje apie ją Užsisakėme fotosesija su žirgais, nes norisi kuo daugiau gražiu nuotraukų Filmavimą ir fotografę taip pat jau turime, pagrindiniai dalykai jau yra liko tik didelė kruva smulkmenų jau keleta dienu suku galva dėl gėlių, niekaip negaliu apsispresti kokia turėtų būti mano puokštė, norėtusi apvalios nedidelės, bet girdėjau kad kabančios didelės gražiau nuotraukose atrodo, tai nežinau kaip daryti
QUOTE(AfricanSun @ 2013 08 27, 20:49)
Įkėliau kelias foto į albumą. Fotografės kol kas turime tik vieną nuotrauką, kitas po mėnesio gausim
man tavo suknele labai grazi
QUOTE(sandraaa23 @ 2013 08 27, 23:18)
Sveikos merginos,
o kokia spalva pasirinkote?kiek zmoniu bus?tai jau cia tuoj tos vestuves...ehhh...kaip smagu,pakartociau ir as savasias