labas rytas stai ir as
Bandysiu papasakoti kaip praejo musu svente Grizome savaitei likus iki vestuviu,daug buvo visur vazinejimo.Nuvaziavau paskuti karta pasimatuoti ir jau atsiimti sukneles,apsivilkau ir ziuriu kad ji man per didele pasirodo numeciau svorio nemazai (7kg) teko taisyti dar karta.sekantis matavimasi pavyko viskas super Likus dienai iki sventes prasidejo tvarkymasis namuose,jaunikis isvaziavo paiimti geliu,skambina floriste ir sako:padariau tau netokia puokste vietoj rutulio paprasta,na as pasakiau kad perdarytu.grizo jaunikis velai vakare su gelem. ziuriu ideta ir paprasta puokstele ir rutulys galejau pasirinkti kuria noriu viska paruosiame rytui ir einame miegoti,niekaip neuzmiegu,vartausi ziuriu i laikrodi 12 jau.stengiuosi uzmigti... Girdziu skamba zadintuvas 5.20 keliuosi,einu i dusa. 7 jau salone pradeda daryti sukuosena ir makiaza o as niekaip nesuvokiu ko as cia atejau ir ka man cia daro atvyksta fotografai padaro kelias foto ir mes jau 10.00 su jais isvykstame namo.Ten laukia pamerges,pabroliai ir jaunikis.Begu rengtis...As jau pasiruosusi ateina i kambari jaunikis ir nebesulaikau asaru jis taip pat verkia taip abiems gera veliau teveliu zodis,sampanas,sumustinukai.Isvykstame i CMB ten isklausome viska pasirasome vel sampanas fotosesija ir lekiam i baznycia.Kunigas veluoja 15minuciu.pasigirsta vargonai ir Beinarytes solo. mes zengiame prie altoriaus sirdis dauzosi,asaros kaupiasi,bet susilaikau neverkusi.Prisiekiame vienas kitam,uzmauname ziedus...Vel vargonai iseiname is baznycios,ir paskestame ziedlapiu lietuje Pagaliau jaudulys baigesi mes vyras ir zmona!!!!!!!! toliau su fotografais pasikeliame ant baznycios stogo ten fotosesija ir isvykstame i kavine papietuti.ten laukia cezario salotos ir kava.toliau vykstame i Birstona rimtai fotosesijai uztrunkame kokias 3val.ir gryztame i sventes vieta.ten musu laukia teveliai su duona ir druska ir sveciai su dovanomis...7.00 sedame prie stalo lauke prasideda didelis lietus-liutis zaibai,kaip tik laiku spejome viska atlikti prasideda vedejo programa.nepajuntame kaip greitai laikas bega,einame i lauka berti gintaro dulkiu,po to leidziame balionus i dangu.mateme ilgai zibureli danguje ir staiga pasigirsta fejerverkai pagal daina Rule the World by Take That.po to einame pjauti torto-tortu labai nusivyliau padare netoki koks turejo buti ir velavo dar atvesti manau kad kazkas jiems nutiko su tuo tortu puosimas tragiskas,bet ka jau padarysi del to nuotaikos nesigadinau sau.na ir po viso to pokstes metimas ir keliaraiscio kuri pagavo mano brolis ir 1 a.m prasidejo diskoteka iki 4 ryto.labai smagu buvo, vedejas super viska atliko jokiu priekaistu neturime
Rytoj skrendame i Kuba medaus kopineti...
QUOTE(martele1022 @ 2013 08 15, 00:41)
Merginos, kur gavote sukneles? Pirkote užsienyje? Kur? Ar važiavot Lietuvoj nuomotis?
Aš siuvausi ir pirkau per internetą
Drakoniuke- super šventė, malonu skaityti, sėkmės kopinejant medų
Labas
Fuzėja gražiai atrodėt
Aš pirkau internetu iš alibaba.com
drakoniuke20 kaip smagu, kad ir jums šventė praėjo kaip planuota. Beje, baltai pavydžiu medaus mėnesio ir dar Kuboj
Aš tai vargstu dabar su dokumentų tvarkymu..biurokratija čia gryna
Fuzėja gražiai atrodėt
QUOTE(martele1022 @ 2013 08 15, 01:41)
Merginos, kur gavote sukneles? Pirkote užsienyje? Kur? Ar važiavot Lietuvoj nuomotis?
Aš pirkau internetu iš alibaba.com
drakoniuke20 kaip smagu, kad ir jums šventė praėjo kaip planuota. Beje, baltai pavydžiu medaus mėnesio ir dar Kuboj
Aš tai vargstu dabar su dokumentų tvarkymu..biurokratija čia gryna
Aciu uz grazius zodzius merginos Jauciausi kaip pasakoje ta diena
Pirkau internetu ir tikrai nenuvyle (fotografas net pagyre )
QUOTE(martele1022 @ 2013 08 14, 23:41)
QUOTE(Fuzeja @ 2013 08 16, 19:55)
Aciu uz grazius zodzius merginos Jauciausi kaip pasakoje ta diena
aš pirkau internetu, gavau jau, bet tragiška... tenka ieškot naujos
QUOTE(martele1022 @ 2013 08 16, 19:43)
aš pirkau internetu, gavau jau, bet tragiška... tenka ieškot naujos
Jei esi uk, pabandyk pasiieškoti kada kur vyksta sample sale'ai ten už pusę kainos ar net pigiau galima gauti suknelę
Merginos, o pries kiek laiko reiki paduoti vedybu pareiskimus? bijau kad praziopsosim...
Drakoniuke, didziausi sveikinimai sukurus seima ir sekmes kopinejant medu .
skaitant tavo istorija tik dar labiau uzsinorejau, jog greiciau musu svente ateitu , isties smagiai skamba pasakojimas. noreciau pasiteirauti kaip sveciai reagavo i gintaro dulkes, nes pati praedjau svarstyti gal visai noreciau ju?
Martele1022, as tai nuomojausi suknele, bet dabar grizus i LT zadu nueiti dar kitu pasiziureti, nes pradejau svarstyti,jog kitokios noreciau .
Pupanr2, pas mus tai Civilinej metrikacijoj norint tuoktsi du menesiai pries vedybas uztenka priduoti dokumentus, mes patys tuoksimes tik baznycioj, tai puse metu pries vestuves sutarem kuria diena, o db grize i LT tik eisim dokumentu pildyt (na likus porai savaiciu iki vestuviu), tad manau tikrai nepaveluosit ir jus, na dar aisku nuo parapijos ir kunigoi priklauso .
skaitant tavo istorija tik dar labiau uzsinorejau, jog greiciau musu svente ateitu , isties smagiai skamba pasakojimas. noreciau pasiteirauti kaip sveciai reagavo i gintaro dulkes, nes pati praedjau svarstyti gal visai noreciau ju?
Martele1022, as tai nuomojausi suknele, bet dabar grizus i LT zadu nueiti dar kitu pasiziureti, nes pradejau svarstyti,jog kitokios noreciau .
Pupanr2, pas mus tai Civilinej metrikacijoj norint tuoktsi du menesiai pries vedybas uztenka priduoti dokumentus, mes patys tuoksimes tik baznycioj, tai puse metu pries vestuves sutarem kuria diena, o db grize i LT tik eisim dokumentu pildyt (na likus porai savaiciu iki vestuviu), tad manau tikrai nepaveluosit ir jus, na dar aisku nuo parapijos ir kunigoi priklauso .
QUOTE(Pupanr2 @ 2013 08 16, 22:11)
Merginos, o pries kiek laiko reiki paduoti vedybu pareiskimus? bijau kad praziopsosim...
Civilinei santuokai mažiausiai prieš mėnesį, bažnytinei - prieš tris tiesa, sako, kad dėl bažnytinės kartais galima susitart ir mažiau laiko likus mes patys tarėmės su bažnyčia beveik prieš pusmetį
Papildyta:
Danuciuksss ir Mirtingoji, gražios jums šios dienos ir viso gyvenimo su savo vyrais
Sveikinimai šiandienos nuotakoms, būkit laimingos ir mylimos!!!!
QUOTE(Hedra:) @ 2013 08 17, 17:37)
Sveikinimai šiandienos nuotakoms, būkit laimingos ir mylimos!!!!
Prisidedu prie sveikinimų
O mes šiandien gavom CD su foto kiek nerealių foto...labai gražių kadrų prigaudyta. Įkėliau dar keletą pasižiūrėt jum ir šiek tiek sodybos dekoro..nenusifotkinau pati kai papuošėm ir va kuo tenkintis dabar belieka
QUOTE(Lamelaa @ 2013 08 17, 21:37)
Prisidedu prie sveikinimų
O mes šiandien gavom CD su foto kiek nerealių foto...labai gražių kadrų prigaudyta. Įkėliau dar keletą pasižiūrėt jum ir šiek tiek sodybos dekoro..nenusifotkinau pati kai papuošėm ir va kuo tenkintis dabar belieka
Oho kaip greitai foto gavai:) pažiūrėjau foto, tai man labai su tom kojinėmis fainai, pati taip norėjau daryti, bet kai pas mane iš 9 porų liko tik 4, tai nebedariau.....