Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenu užsienyje, bet vestuves švęsiu Lietuvoje!

Sveikinimai šiandienos nuotakai wub.gif
Atsakyti
Drakoniuke20, sveikinimai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, jei galima, norėčiau prisijungti prie jūsų smile.gif Nors mūsų vestuvės dar labai negreit (datos nenorėčiau sakyti, nes dėl to, kad jos dar labai negreit, jau buvau išjuokta šiame forume), bet ruošiamės itin atsakingai, planuojam, svarstom. Taip anksti ruošiamės vien dėl to, kad gyvenam UK ir neaišku, kiek atostogų turėsim iki vestuvių, o tiek reikalų... Kaip jūs visos tai suplanavot iš užsienio? Kiekviena esat verta medalio 4u.gif Su malonumu perskaičiau visus 15 puslapių!
Ar yra kur nors ankstesnė tema? Mane taip viskas domina, ar galiu jūsų klausti? ax.gif
Beje, nuoširdžiausi sveikinimai šiandienos nuotakai, viso, ko geriausio jums wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kašmyras: 12 rugpjūčio 2013 - 20:45
Sveikos 4u.gif

Paveluotai, bet dekui uz sveikinimus.

Svente buvo pasakiska - nejutau jokio jaudulio, ryte vos pramerkiau akis ant kiek gerai miegojosi smile.gif Sukuosena ir makiazas man buvo nuostabus thumbup.gif Puokstes labai grazios, geresniu net negalejau isivaizduoti nei sau nei pamergem. Diena buvo tobula del oro, viskas ejo labai sklandziai.

Gavau visas foto per 4rias dienas. Fotogafas palepino ir sutvarke jas pirmumo eile. Ikeliau keleta i albumeli smile.gif Dabar liko sulaukti tik video kuris bus po keletos menesiu.

Sveciai taip pat liko patenkinti visa diena o ypac dideli ispudi paliko 12liktos valandos fejerverkai, vis kalbejo ir kalbejo 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fuzeja: 12 rugpjūčio 2013 - 22:51
QUOTE(Kašmyras @ 2013 08 12, 21:45)
Sveikos, jei galima, norėčiau prisijungti prie jūsų smile.gif Nors mūsų vestuvės dar labai negreit (datos nenorėčiau sakyti, nes dėl to, kad jos dar labai negreit, jau buvau išjuokta šiame forume), bet ruošiamės itin atsakingai, planuojam, svarstom. Taip anksti ruošiamės vien dėl to, kad gyvenam UK ir neaišku, kiek atostogų turėsim iki vestuvių, o tiek reikalų... Kaip jūs visos tai suplanavot iš užsienio? Kiekviena esat verta medalio  4u.gif Su malonumu perskaičiau visus 15 puslapių!
Ar yra kur nors ankstesnė tema? Mane taip viskas domina, ar galiu jūsų klausti?  ax.gif
Beje, nuoširdžiausi sveikinimai šiandienos nuotakai, viso, ko geriausio jums  wub.gif

Sveikute, žinoma junkis... rolleyes.gif yra temų ir daug gal kokį 10, bet jos kažkaip issitrina man atrodo po to... g.gif mes tai visiškai viską suplanavom per atstumą, nėra taip sunku kaip atrodo rolleyes.gif papasakok ką planuoji, kokiamlietuvos gale švęsite, kokios bus vestuves ir t.t.
QUOTE(Fuzeja @ 2013 08 12, 23:48)
Sveikos  4u.gif 

Svente buvo pasakiska - nejutau jokio jaudulio, ryte vos pramerkiau akis ant kiek gerai miegojosi smile.gif Sukuosena ir makiazas man buvo nuostabus  thumbup.gif  Puokstes labai grazios, geresniu net negalejau isivaizduoti nei sau nei pamergem. Diena buvo tobula del oro, viskas ejo labai sklandziai.

Gavau visas foto per 4rias dienas. Fotogafas palepino ir sutvarke jas pirmumo eile. Ikeliau keleta i albumeli smile.gif Dabar liko sulaukti tik video kuris bus po keletos menesiu.

Sveciai taip pat liko patenkinti visa diena o ypac dideli ispudi paliko 12liktos valandos fejerverkai, vis kalbejo ir kalbejo  4u.gif  thumbup.gif

Oho, taip greitai foto gavai, super thumbup.gif
Atsakyti
Imetu konkursiukas vestuviu tematika. CIA wub.gif
Atsakyti
kaip cia ramu.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fuzeja @ 2013 08 12, 21:48)
Sveikos  4u.gif 

Svente buvo pasakiska - nejutau jokio jaudulio, ryte vos pramerkiau akis ant kiek gerai miegojosi smile.gif Sukuosena ir makiazas man buvo nuostabus  thumbup.gif  Puokstes labai grazios, geresniu net negalejau isivaizduoti nei sau nei pamergem. Diena buvo tobula del oro, viskas ejo labai sklandziai.

Sveciai taip pat liko patenkinti visa diena o ypac dideli ispudi paliko 12liktos valandos fejerverkai, vis kalbejo ir kalbejo  4u.gif  thumbup.gif

Labai gražios nuotraukos wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Hedra:) @ 2013 08 13, 18:00)
kaip cia ramu.... unsure.gif

Daug kas medutį kopinėja, likusios tikriausiai planavimuose paskendusios ax.gif
Man galva plyšta nuo visko doh.gif esu intensyviose visažisto paieškose, nes mano nebegali tą dieną doh.gif
Atsakyti
Fuzeja gražiai atrodei bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif
Fuzeja, tikrai labai gražiai atrodei wub.gif sveikinimai Jums 4u.gif

aš tai tikriausiai esu priešvestuvinėj depresijoj, nuotaikos nėra nei kažką daryti, nei ką blush2.gif

tiesa, po truputį gaminu salei papuošimus, kusu damas, tikiuosi gražiai atrodys, dar šiandien mėginsiu gaminti padėkas močiutėms, tik niekaip nesugalvoju iš kur ir kaip gražius rėmelius padaryti ir kaip gražiai apipavidalinti, gal kuri nors ką nors žino apie tai? g.gif
Atsakyti
Merginos, kur gavote sukneles? Pirkote užsienyje? Kur? Ar važiavot Lietuvoj nuomotis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(martele1022 @ 2013 08 14, 23:41)
Merginos, kur gavote sukneles? Pirkote užsienyje? Kur? Ar važiavot Lietuvoj nuomotis? smile.gif

aš tai Lietuvoj nuomojaus smile.gif
Atsakyti