Sveikinimai visoms praito savaitgalio nuotakoms. Ponios gražaus šeimyninio gyvenimo, neblėstančios meilės, supratimo ir atlaidumo vienas kitam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lamelaa,smagu girdėti, jog likai viskuo patenkinta, labai kruopščiai ruošeisi šventei, tad didžiausia dovana ir yra, jog viskas buvo taip kaip tikėjaisi.
Papildyta:
Danuciuksss, labai gražūs lankeliai
Laukiam daugiau nuotraukų
Lamelaa, džiugu, kad viskas puikiai pavyko
Mes šeštadienį jau gavom žiedukus savo, labai patenkinti, pusę dienos žaidėm su jais o šiaip esu visažisto paieškose, nes žmogus, su kuriuo buvau susitarus, pavedė...
Lamelaa, džiugu, kad viskas puikiai pavyko
Mes šeštadienį jau gavom žiedukus savo, labai patenkinti, pusę dienos žaidėm su jais o šiaip esu visažisto paieškose, nes žmogus, su kuriuo buvau susitarus, pavedė...
Merginos, gal kuri esat išsisaugojusi vaizdelį, kaip vyksta visas procesas su gintaro dulkėmis?noriu savo brqngiausiajam parodyti, bet kaip tyčia nesiseka surasti nei vieno vaizdelio .
QUOTE(d_kris @ 2013 08 06, 14:11)
Merginos, gal kuri esat išsisaugojusi vaizdelį, kaip vyksta visas procesas su gintaro dulkėmis?noriu savo brqngiausiajam parodyti, bet kaip tyčia nesiseka surasti nei vieno vaizdelio .
MES TAI ATSISAKEM SITO VARIANTO,DEL TO KAD NIEKAS NEMOKES PARUOSTI VISA TAI,MB NEPATIKO KAZKO SI IDEJA,TAI AS IR ISTRYNIAU VISKA KA TUREJAU.
QUOTE(danuciuksss @ 2013 08 06, 14:00)
O jus is cia uk buvot pirke ta heli?kiek talpos buvo pas jus?
Mes Vokietijoj gyvenam buvo dvylika litrų flakonas nemažas.
Ačiū mergaitės ryt gausiu kelias foto, tai parodysiu
Sveikos merginos kaip sekasi ruostis?
Mes jau penktadieni pakelsim sparnus-o tada reikalu reikaliuku nuo pirmadienio,labai bijau ka pamirsti.
Labai uzsinorejau fotosesijos su arkliais,nezinau kaip iterpti juos i valandas savo
Mes jau penktadieni pakelsim sparnus-o tada reikalu reikaliuku nuo pirmadienio,labai bijau ka pamirsti.
Labai uzsinorejau fotosesijos su arkliais,nezinau kaip iterpti juos i valandas savo
QUOTE(danuciuksss @ 2013 08 07, 23:12)
Laba, jau ir mes skaičiuojame dienas iki kelionės namo ir iki mūsų šventės. Rugpjūčio 19 išskrendam, tai turėsim užtektinai laiko manau .
Visi įventiniai planai po truputį juda: savaitės pradžioje susiderinau su filmuotoju, tad turėsim vestuvinį filmą, nors ir tempėm su šia idėja iki paskutinio, bet visgi pasisekė surasti žmogų, kuris pafilmuotų .
Dar iš ebay parsisiunčiau organzos bažnyčios ir salės puošybai, taip pat iš sodybos gavau meniu, tai reik galutinai išsirinkti maistą ir susiderinti.
Šią savaitę iš būsimų svečių vis sulaukiu žinučių, jog ir jie skaičiuoja dienas iki mūsų šventės, tai taip smagu pasidaro
Danuciuksss, o Jūs manau viską tikrai susitvarkysit ir nieko nepamirši, juk tiek laiko planuota, tai viskas privalo būti super . o dėl žirgų, jeigu noras yra manau tikrai atsiras ir laiko .
Sveikutės. Mes jau ryt namučių judam... baisu per tokį karštį, bet kaip nors... gal šįkart stirnos po ratais nepuls..
Įkėliau porą foto pažiūrėt, kam smalsu
Įkėliau porą foto pažiūrėt, kam smalsu
Pažiūrėjau jūsų nuotraukytes, labai gražiai visos atrodete aš vis dar neatsigaunu....žiūriu vis foto ir filmuotą medžiagą ir tokialaiminga esu , atrodo dar net siurpai per kūną bėga, kaip ir tą diena
Papildyta:
Mes irgi fotkinomes su žirgais....turėjo 3 būti bet 2 beatvede....mums į sodybą juos atvedė, nes tas pats šeimininkas šalia žirgyną turi.uzsilipti ant žirgo nedrįsau, nes bijau ju labai, niekad nesu jodinejus, pasiryžau foto su jais nes mano vyrui jie patinka....
Papildyta:
QUOTE(danuciuksss @ 2013 08 08, 00:12)
Mes irgi fotkinomes su žirgais....turėjo 3 būti bet 2 beatvede....mums į sodybą juos atvedė, nes tas pats šeimininkas šalia žirgyną turi.uzsilipti ant žirgo nedrįsau, nes bijau ju labai, niekad nesu jodinejus, pasiryžau foto su jais nes mano vyrui jie patinka....
Sveikos merginos,o mes jau uz keliu minuciu pajudesim vaziuoti i LT,kelsimes su eurotuneliu o as jo taip bija nepatinka man tokie dalykai:)
Tikiuosi bus laiko prisesti prie kompo ir jus informuoti viska ka veikiu
Prisikrovem taip masina pilna pilna,o atrodo kas cia tera tu daiktu.Gerai kad dar kokio pakeleivio nesiemem,o butume su daiktais netilpe
Prisikrovem taip masina pilna pilna,o atrodo kas cia tera tu daiktu.Gerai kad dar kokio pakeleivio nesiemem,o butume su daiktais netilpe
QUOTE(danuciuksss @ 2013 08 09, 15:23)
Sveikos merginos,o mes jau uz keliu minuciu pajudesim vaziuoti i LT,kelsimes su eurotuneliu o as jo taip bija nepatinka man tokie dalykai:)
geros jums keliones
QUOTE(danuciuksss @ 2013 08 09, 19:23)
Geros kelionės ir lauksim naujienų!