Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenu užsienyje, bet vestuves švęsiu Lietuvoje!

Lamela, smagu girdeti,jog jaudulio nejauti, na pas mus beveik menuo iki vestuviu, bet as jau jaudinuosi, net ir MB pradeda naktimis blogiau miegoti, sake vis apie vestuves masto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(d_kris @ 2013 08 02, 12:26)
AfricanSun, turiu tave nuliudyti, tavo vestuviu diena  javai bus naupjauti, galesi pasifotkinti tik tarp razienu, na nebent atrasite kokio netikusio ukininko nenukultus javus smile.gif.

as ir turejau tokia svajone, deja, nepavyks.na tikiuos laukuose, bent tu siaudu rulonu surasti,kad prie ju galetume pasifotkint  lotuliukas.gif

Nu va blyn doh.gif Ai nieko tada, gal ir mes kokių šiaudų rulonų rasim kur biggrin.gif
Jau poryt išvyksime į LT, pirma bus lakstymai po gydytojus, tikiuosi viskas bus ok ir tada jau atsipalaiduosim ir pasinersim į vestuvių planavimo užbaigiamuosius darbus. Turėsiu laiko ir pom poms pasidaryt ir pan., kadangi išeinu dvi savaites sick'o plius 3 savaitės atostogų blush2.gif
Atsakyti
Lamelaa, Fuzeja, sveikinimai tapus žmonelėmis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(avellana @ 2013 08 03, 13:40)
Lamelaa, Fuzeja, sveikinimai tapus žmonelėmis 4u.gif  4u.gif  4u.gif

mergaites kuo didziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif
JUS JAU ZMONELES thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nu ir aš pasveikinsiu naująsias žmoneles 4u.gif wub.gif Laimės, laimės ir dar kartą laimės jums ir žinoma neblėstančios meilės thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif Aciu labai uz sveikinimus, pagaliau radau laiko ir as uzsukti pas jus...
turbot kaip is visur taip pat ir pas mus svente nepraejo be nesekmiu...
Visu pirma labai velavom ir visur reikejo tiesiog lakstyti, man sukuosena dare labai ilgai apie tris val. tai as kai gryzau rengtis jau sveciai lauke, bet cia tai nieko pirma nesekme prasidejo kai pamatem kad tarp geliu near liudininkei puokstes ir liudininkui... aisku greit sumastem ir padarem patys, suknele mano buvo per ilga... negalaejau net paeiti nepasiemusi I rankas, o galu galiausiai pries einant I zaksa issisukau koja, nepamaciau laiptelio ir kryptelejau, vienu zodziu aisku visa istino ir galvojau kad dabar tai jau visakas doh.gif bet greit vienas is sveciu nuleke I vaistine patepem apvyniojom ir ka gerai atsokau dar ir jaunuju soki...
Daugiau kaip ir viskas vyko sklandziai... buvo tik labai karsta...
Vedejas superinis prisijuokem, net pilvai skaudejo... Viskas buvo labai graziai sveciai visi buvo patenkinti ir sake mielai pakartotu viska dar, mes ir taip jautemes tik as ant saves pykau kad tokia ziopla, nes kojyte visa vakara ir kita diena buvo istinusi ir skaudejo... taip kad mergaites bukit labai atsargios !!!
Imeciau kelias nuotraukytes I albumeli nes jau gavome is forografes smalsumui numalsinti, o kitas gausime tik po 2 menesiu...
Sveikinimai esancioms ir busimoms nuotakoms, bukite atsargios mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lincejus @ 2013 08 04, 10:34)
Sveikos mergaites  4u.gif Aciu labai uz sveikinimus, pagaliau radau laiko ir as uzsukti pas jus...
turbot kaip is visur taip pat  ir pas mus svente nepraejo be nesekmiu...
Visu pirma labai velavom ir visur reikejo tiesiog lakstyti, man sukuosena dare labai ilgai apie tris val. tai as kai gryzau rengtis jau sveciai lauke, bet cia tai nieko pirma nesekme prasidejo kai pamatem kad tarp geliu near liudininkei puokstes ir liudininkui... aisku greit sumastem ir padarem patys, suknele mano buvo per ilga... negalaejau net paeiti nepasiemusi I rankas, o galu galiausiai pries einant I zaksa issisukau koja, nepamaciau laiptelio ir kryptelejau, vienu zodziu aisku visa istino ir galvojau kad dabar tai jau visakas doh.gif  bet greit vienas is sveciu nuleke I vaistine patepem apvyniojom ir ka gerai atsokau dar ir jaunuju soki...
Daugiau kaip ir viskas vyko sklandziai... buvo tik labai karsta...
Vedejas superinis prisijuokem, net pilvai skaudejo... Viskas buvo labai graziai sveciai visi buvo patenkinti ir sake mielai pakartotu viska dar, mes ir taip jautemes tik as ant saves pykau kad tokia ziopla, nes kojyte visa vakara ir kita diena buvo istinusi ir skaudejo... taip kad mergaites bukit labai atsargios !!!
Imeciau kelias nuotraukytes I albumeli nes jau gavome is forografes smalsumui numalsinti, o kitas gausime tik po 2 menesiu...
Sveikinimai esancioms ir busimoms nuotakoms, bukite atsargios mirksiukas.gif

Kazko neikelia man nuotraukyciu, tai kai grysim namo ikelsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(avellana @ 2013 08 03, 17:40)
Lamelaa, Fuzeja, sveikinimai tapus žmonelėmis 4u.gif  4u.gif  4u.gif

prisidedu merginos prie sveikinimu, bukit laimingos ir mylimos wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
gavau is fotografo 6 nuotraukytes, tai ykeliau FOTKI.COM galite pasmalsauti biggrin.gif
Atsakyti
Labas mergaitės smile.gif

Štai ir aš - šviežiai iškepta ponia 4u.gif

Esam kol kas viešbuty, gavom nuo tėvų vienai nakčiai su pusryčiais kvietimą, tai nuo vakar ilsimės čia. Viską skauda.. tiek kojų raumenis, tiek gerkles, vos pakalbam biggrin.gif bet buvo verta.

Labai daug neišsiplėsiu.. ax.gif

Taigi, atsikėliau puse 7 ryto, išsimaudžiau, papusryčiavau ir apie 8 išvažiavom pasiimti mano seserį iš mamos. Nuvežė maniškis mus į grožio saloną ir paliko gražintis. Turėjom vienintelį neklandumą iš pačio ryto..tai prieš 8 turėjo atvažiuot kirpėjas nupirkt maniškį ir dar tris draugus. Ir ką galvojat..nėr jo. Skambina maniškis, tai tik iš trečio karto pakėlė, galvojom neranda, o jis paprasčiausiai miegojo ir nesugebėjo pranešt, kad jam užėjo migrenos priepuolis ir tik maniškį apkirpt besugebės. Tai maniškis šiaip ne taip įkalbėjo, kad atvarys jis ir dar du draugai pas jį..o trečiasis gavo ieškotis greit kur gražintis. Visa kita buvo idealu. Kirpykloj užtrukom šiek tiek ilgiau, nei galvojom, bet turėjau specialiai palikus laiko tam, tai visur spėjom. Aš atrodžiau nerealiai su šukuosena ir makiažu, kaip ne aš pati. Bijojau, kad makiažas netiks, bet buvo liuks viskas.
Žinot, nejaučiau beveik jokio jauduliuko, laikiausi tvirtai, gal dėl to, kad išgėrus raminamųjų buvau. Parėjom namučių rengtis, rengėmės kartu su pamergėm ir sese mano, tai visos atrodėm pasakiškai. Buvo jau nemažai svečių susirinkę, išgėrėm šampano, pirmoji pamergė paskaitė gražius žodžius, tėveliai palaimino ir iškeliavom į kiemą, susėdom į mašinas ir pajudėjom link CMB. Ceremonija labai graži buvo, o sveikinimų kiek buvo... gėlių dar daugiau. Graudinausi šimtus kartų, bet vis maniškis stengėsi mano mintis kur nors nukreipt..juokavo vis smile.gif tas pats ir bažnyčioj buvo. Gaila gamtoj pritrūko laiko, dar norėjos pasifotografuot. Šventė taip pat buvo linksma, daug juokiamės, šokom iki ryto, kiti net miegot nėjo. Balsus pradainavom, vos pakalbu. Nė vieno nebuvo nenorinčio pakartot biggrin.gif
Video šiandien jau pažiūrėjom, o foto bus vėliau ax.gif
Atsakyti
sveikinimai naujosiom žmonelėm 4u.gif
melebaukaite, gražios nuotraukytės, labai nuostabiai atrodot 4u.gif

Lamela, turiu tau vieną klausimėlį. tu 12 val. leidai helio balionus? ar nebuvo problemu ? neišsileido? nes viena švenčių organozatorė mus labai nugąsdino, sakė pusė nepakyla, išsileidžia, ir nebėra efekto, tai susimąstėm gal ką kitą daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabieta @ 2013 08 06, 11:27)
Lamela, turiu tau vieną klausimėlį. tu 12 val. leidai helio balionus? ar nebuvo problemu ? neišsileido? nes viena švenčių organozatorė mus labai nugąsdino, sakė pusė nepakyla, išsileidžia, ir nebėra efekto, tai susimąstėm gal ką kitą daryti g.gif

Šiaip buvo planuota leisti juos, bet jiems reikia žvėriškai daug helio, nes jie sunkūs nuo tų lempučių. Iš mūsų turimų 15 balionų tik 3 normaliai prisipūtė, kitiems nebeužtekom turėto helio. Tai pripūtėm su burna ir viskas. Norėjom bent jau ant pievos juos paleist, nes atrodė tikrai efektingai..nieks dar nebuvo tokių matęs. Bet... mums padarė tėveliai staigmeną ir nupirko fejerverkų. Nesitikėjom visai. O ir šeimininkai neleido mum patiem. Bet jie susitarė ir va padovanojo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamelaa @ 2013 08 06, 12:09)
Šiaip buvo planuota leisti juos, bet jiems reikia žvėriškai daug helio, nes jie sunkūs nuo tų lempučių. Iš mūsų turimų 15 balionų tik 3 normaliai prisipūtė, kitiems nebeužtekom turėto helio. Tai pripūtėm su burna ir viskas. Norėjom bent jau ant pievos juos paleist, nes atrodė tikrai efektingai..nieks dar nebuvo tokių matęs. Bet... mums padarė tėveliai staigmeną ir nupirko fejerverkų. Nesitikėjom visai. O ir šeimininkai neleido mum patiem. Bet jie susitarė ir va padovanojo  wub.gif

O jus is cia uk buvot pirke ta heli?kiek talpos buvo pas jus?
Papildyta:
QUOTE(danuciuksss @ 2013 08 06, 12:48)
O jus is cia uk buvot pirke ta heli?kiek talpos buvo pas jus?

ikeliu i albumeli-lankelius kuriais puosis geliu mergaites.
Atsakyti