tai va parasysiu sventes aprasyma, kol dar jie sviezi ir kol tabesu labai laiminga:)))nesekmes prasidejo is vakaro....mama issitepe suknele, gavo plauti, as norejau susideti visus daiktus i viena vieta, tai neberadau vestuviniu auskaru , buvau pries kelias dienas juos nusipirkusi...nuejau miegoti apie 2 val nakties, nes buvo dar daug neuzbaiktu reikalu, nejo uzmikti, atejau apie 3 nakties atsigerti vandens , ziuriu sese dar koju nagus tebesilakuoja:DDD ryte 7 jau buvome sodyboje, susitvarkeme ten viska ir jau 9 buvau klaipedoje salone, kuri apvoge ta nakti, viska isnese, tai pasiseke , kad dar dirbo ir nelikau ant ledo.....su fotografe grizom i namus, papusryciavom atsigerem kavos, tevai nuvaziavo pripusti led balionus ir ipareigojom zmogu kuris atves juos i sodyba....vieno vaiko kostiuma turejo atvesti ryte 9, tai as jo net nemaciau, o kai pradejau ji rengti ziuriu, kelnes labai trumpos, tai skambinau kaimynei skolinausi is jos jos vaiko kostiumines kelnes....likom vieni visi isvaziavo i baznycia , vaziavom i baznycia as su teveliu, fotografee ir dede kuris mus visa diena veziojo.....prie baznycios visa virpejau, visi lauke viduj, kai pradejom eiti tai jausmas neapsakomas, ceremonija neprailgo, buvom nusisamde solista, kuris labai graziai viska ispilde, apsiverkiau, betviskas normaliai....po to sveikinimai po baznycios vaziavom i laivu terminala ten su muzika ir judesiu vaiksciojom ir sventem, nese mane per tilta, padarem nuotrauku, praeiviai apstoje ratu ziurejo ir plojo, uzkabinom oranzine spyna...., nuvaziavom prie juros, ten buvo paruosti du stalai su sampanu, gaiviaisiais gerimais ir mini kasniukais... vyrai dare fotosesija rukydami cigarus:).ten buvo keli zaidimai, tada visi sveciai isvaziavo o mus paliko fotosesijai...grizome ir buvome pasitikti su druska ir vandeniu, tiesa man kliuvo degtine:))apipyle mus roziu ziedlapiais, po to buvo sveikinimai ir nuotraukos su sveciais, kai pavalgeme ejome i lauka fotosesijai su zirgais....maistas patiko, viskas buvo labai skanu...programa nereali, visi juokesi, visi linksminosi:) oras buvo labai geras, tarpais net per karsta....12 valanda nepavyko paleisti led balionu nes issileido, tai sumetem juos svieciancius i ezera, stovejom is sviestuvu padarytoj sirdelej, prasidejo fejererkai, kurie buvo man staigmena nuo mano vyro:)) ziogas buvo iki 2, dj iki 4....mes nuejom miegoti kas 6, kas 7 ryto....vyrelis padare dar viena staigmena uzissake juos kad ryte atvaziuotu....tai atvare 9 ryto mus zadinti, apsirenge policininkais, su muzika su viskuo, pabuvo apie 2 valandas, visus prikele, darem manksta ir t.t...viskas pavyko, svente praejo kaip pasaka, tortas buvo labai skanus, nuotaika visu gera:))) kita diena vyrai ejo i pirti, plaukiojo vandens dviraciais, sedejom lauke, gavom su vyru diplomu ir t.t. zmones liko patenkinti, o labiausiai as:))))))))
Hedra, labai smagu skaityti, jaučiasi, kad visi įspūdžiai dar labai švieži
QUOTE(danuciuksss @ 2013 07 25, 19:40)
Mes pirkom is cia ir gavom labai greitai ir islaiko net ilgiau nei raso.
http://www.ebay.co.u...984.m1497.l2649
Beje idomu kur torta sakiaisi,kazkaip idomu,kadangi tas pats miestas:)
http://www.ebay.co.u...984.m1497.l2649
Beje idomu kur torta sakiaisi,kazkaip idomu,kadangi tas pats miestas:)
Pas Mikalausko užsisakėm, nuvežėm pavyzduką, viską suderinom, tikimės gero rzultato
Hedra, kaip gera skaityti laimingo žmogaus įspūdžius. supratau kad neverta jaudintis dėl įvairių smulkmenų, nes jei nebus taip kaip planuota, viską galima pataisyti ir išsaugoti šventės grožį. o kaži kodėl balionai išsileido?nes kai priėmėm sprendimą leisti tuos balionus, pagalvojau kad kas bus jei taip nutiks
Sveikos merginos
zmoneliu vis daugejo o ir kitoms tiek nedaug liko
pagaliau gavom nuotraukas , imeciau i musu albumeli
Na ka galiu pasakyti tikejausi geresniu truksta kokybes, spalu ir seip daug kur galiu prikibt ..
Na ka galiu pasakyti tikejausi geresniu truksta kokybes, spalu ir seip daug kur galiu prikibt ..
Vanile, gražios nuotraukos, ypač tos saulei leidžiantis
Aš vakar iki pirmos nakties su brolio drauge apie vestuves susirašinėjau ji grįžo į LT neseniai ir labai nori kuo nors padėti tai taip smagiai nuteikė šiandien porą dalykėlių turėtų išsiaiškinti ir tada gal reiks man ją įdarbinti
Aš vakar iki pirmos nakties su brolio drauge apie vestuves susirašinėjau ji grįžo į LT neseniai ir labai nori kuo nors padėti tai taip smagiai nuteikė šiandien porą dalykėlių turėtų išsiaiškinti ir tada gal reiks man ją įdarbinti
Hedra, dar karta sveikinimai tapus zmona, ilgo ir grazaus seimyninio gyvenimo. Labai smagu girdeti, kad niekas nesugadino sventes ir tai buvo viena is paciu graziausiu dienu tavo gyvenime.
QUOTE(vanile69 @ 2013 07 26, 12:07)
Sveikos merginos
Vanile-tu tai nuostabiai atrodei,visa tokia paiilsejusi,svytinti,bent jau nuotraukose taip atrodo labai graziai atrodete:)
Papildyta:
QUOTE(Elizabieta @ 2013 07 26, 10:35)
Pas Mikalausko užsisakėm, nuvežėm pavyzduką, viską suderinom, tikimės gero rzultato
Hedra, kaip gera skaityti laimingo žmogaus įspūdžius. supratau kad neverta jaudintis dėl įvairių smulkmenų, nes jei nebus taip kaip planuota, viską galima pataisyti ir išsaugoti šventės grožį. o kaži kodėl balionai išsileido?nes kai priėmėm sprendimą leisti tuos balionus, pagalvojau kad kas bus jei taip nutiks
Manau kad jei lis tai ir taip nepavyks,bet tikiuosi,kad viskas pavyks,nesugadins nuotaikos tokie dalykai.Tik kai mes bandem pripusti ir ziureti kiek issilaiko tai max 12val issilaike
Elizabieta,o is kur geles sakaisi?
Mes torta sakysimes is Pitlius,kazkaip visi ja rekomendavo,tai tikiuosi nenuvils
Vanile, labai grazios nuotraukos Gal tik ryskumo truksta, bet cia tokiu stilium darytos matyt.
Na ir tylu cia P.S. Hedra, laukiame nuotrauku!
Lincejus, Youstina, sveikinimai Jums sukūrus šeimas meilės, santarvės ir žiūrėjimo viena kryptimi
Lincejau ir Youstina, sveikinimai
Nuoširdžiai sveikinu šio savaitgalio nuotakas Būkit laimingos
O kitą savaitę jau ir MANO eilė
Tai va, grįžom iš Šventosios neseniai, atšventėm mergvakarį ir bernvakarį. MB buvo penktadienį, o mano vakar. Tai žinokit buvo nerealiausias vakaras visam gyvenime. Jau seniai besitūsinau šitaip. O mano pamergės ir draugės taip nerealiai viską pasiruošė. Kai gausiu nuotraukas, įkelsiu.
Iš pradžių buvom prie jūros, atlikinėjau įvairias užduotis, po to persirengėm ir išėjom į miestą. Pasėdėjom, pašokom vienam bariuke, tada nukeliavom į Vikingą, į putų šou. Va ten tai tūsiukas buvo.. grįžom auštant šlapios ir sušalusios.. tikiuosi nesusirgsiu. Bet ir be nelaimių neapsiėjau... esu su sužalota pėda. Draugė netyčiom užlipo ant tapkės man, o aš tuo metu kaip tik žengiau žingsnį ir žinoma suplėšiau tapkę, bet taip, kad nubrozdino visą pėdą. Nu ir ką, tada jau gavom prašyt pinigų ant naujų tapkių. Tai sutikom jau gerokai įkaušusius vyrukus, tai vienas man šimtą litų ištraukė iš kišenės ir padavė buvom apšalusios. Nusipirkau naujas tapkes ir dar išėjo oj kiek kubalibrių Po to bešokant kankaną tą pačią koją draugė iš kulno dar stipriai sutrenkė, žiauriai skauda, ištinus, mėlyna, vos paeinu. tikiuosi išgis iki šeštadienio.
Va, ryt pas kunigą, žiedus ir suknelę matuot. Šiandien bandysiu dar šį tą nuveikt vestuvių reikalais, nes laiko visai nebėr.
Gero sekmadienio visom..kada vėl užsuksiu.
O kitą savaitę jau ir MANO eilė
Tai va, grįžom iš Šventosios neseniai, atšventėm mergvakarį ir bernvakarį. MB buvo penktadienį, o mano vakar. Tai žinokit buvo nerealiausias vakaras visam gyvenime. Jau seniai besitūsinau šitaip. O mano pamergės ir draugės taip nerealiai viską pasiruošė. Kai gausiu nuotraukas, įkelsiu.
Iš pradžių buvom prie jūros, atlikinėjau įvairias užduotis, po to persirengėm ir išėjom į miestą. Pasėdėjom, pašokom vienam bariuke, tada nukeliavom į Vikingą, į putų šou. Va ten tai tūsiukas buvo.. grįžom auštant šlapios ir sušalusios.. tikiuosi nesusirgsiu. Bet ir be nelaimių neapsiėjau... esu su sužalota pėda. Draugė netyčiom užlipo ant tapkės man, o aš tuo metu kaip tik žengiau žingsnį ir žinoma suplėšiau tapkę, bet taip, kad nubrozdino visą pėdą. Nu ir ką, tada jau gavom prašyt pinigų ant naujų tapkių. Tai sutikom jau gerokai įkaušusius vyrukus, tai vienas man šimtą litų ištraukė iš kišenės ir padavė buvom apšalusios. Nusipirkau naujas tapkes ir dar išėjo oj kiek kubalibrių Po to bešokant kankaną tą pačią koją draugė iš kulno dar stipriai sutrenkė, žiauriai skauda, ištinus, mėlyna, vos paeinu. tikiuosi išgis iki šeštadienio.
Va, ryt pas kunigą, žiedus ir suknelę matuot. Šiandien bandysiu dar šį tą nuveikt vestuvių reikalais, nes laiko visai nebėr.
Gero sekmadienio visom..kada vėl užsuksiu.