Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiskyrusiųjų užeigėlė

QUOTE(bobu vasaros nebus @ 2013 08 29, 08:14)
As tai jau gerai...viskas isgyventa...Laukiu nesulaukiu nauju jausmu.. wub.gif
Mano ex panasei elges..pats prisidirbes buvo,o man prisidirbt tai neleido lotuliukas.gif

sveika prisijungusi, nors ir nelinksma tema, bet smagu sulaukti nauju dalyviu 4u.gif . zavu ir tai, kad jau praejo daug laiko po skyrybu ir nuotaikos sviesios biggrin.gif

QUOTE(satchita @ 2013 08 29, 10:44)
Malonu tą žinot  thumbup.gif O jau seniai vienišauji?

O aš naujų jausmų, panašu, sulaukiau...  smile.gif Niekam dar nieko nesigiriu, prisisvaigt irgi nenusiteikusi, bet bendravimas vyksta smile.gif
Linkiu sulaukt ir tau  wub.gif

biggrin.gif irgi kazkas gero! sveikinu!

ant nosies jau ruduo, o temoje lyg ir pavasariu dvelkia biggrin.gif
apie save kazko labai gero papasakoti negaliu, bet siaip viskas neblogai.
paskaiciusi satchita mintis, nusprendziau kiek imanoma pakeisti namu aplinka, tik va tapetu neissirenku niekaip, tai nelabai patinka, tai kaina netinka, na zodziu, bet gyvenimas nesustojo biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(satchita @ 2013 08 29, 07:55)
Sveika atvykusi  4u.gif Kaip gyvuoji?

Kas svarbiausia, tai jie ir nepasitiki.

taip ir yra. pats veike slapta, o man net per baliuska pabendraut normaliai negalima, nes po to grizus i namus savaite marazmu klausytis tekdavo. zodziu, jokios sazines pas tokius zmones
Atsakyti
QUOTE(niekados @ 2013 08 29, 16:45)

ant nosies jau ruduo, o temoje lyg ir pavasariu dvelkia  biggrin.gif
apie save kazko labai gero papasakoti negaliu, bet siaip viskas neblogai.
paskaiciusi satchita mintis, nusprendziau kiek imanoma pakeisti namu aplinka, tik va tapetu neissirenku niekaip, tai nelabai patinka, tai kaina netinka, na zodziu, bet gyvenimas nesustojo  biggrin.gif

O man ruduo visada labai mielas, na ypač pradžioje, tas spalvotas, visokių gėrybių pilnas, rasotais voratinkliais ir rūkais pasipuošęs... wub.gif Tokia atgaiva po vasaros. Gimusi pavasarį esu, bet rudenį myliu ne ką mažiau. O ir ta vėsa, žvarba tai kaip tik žmones skatina šilumos ieškot, vienas prie kito glaustis... rolleyes.gif

Aš namų aplinką keičiu kardinaliai. Planas buvo toks, kad iki rugsėjo bus atremontuoti abu kambariai, bet gausis tik vienas, kitas į rugsėjį persikels smile.gif Na, bet tapetai jau parinkti, vienas kambarys šiandien turėtų būti ištapetuotas, o per savaitgalį viskas išvalyta, baldai į vietas sustumdyti ir pan, gal net miegamajam pavyks lubas kiek pamazgot, matysim smile.gif
Vaizdas jau gerėja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(satchita @ 2013 08 30, 11:19)

Aš namų aplinką keičiu kardinaliai.

sveikutes,
na smagu girdeti, kad darbuojiesi namuose is peties. kokia siuo metu padetis remontu klausimu? biggrin.gif ir as apsimazgojau pakampes, isigijau uzuolaidas, dabar tapetams eile. bet taip sunku man issirinkti, kad daugiau maziau deretu biggrin.gif . kai pati dar nestabili, tai ir issirinkti ka sudetinga biggrin.gif .
prie savo seimynenes pasikeitusios padeties lyg ir prisitaikiau, bet zinokit vienatve mane zudo, zinau, kad galima su drauge ar pan. pabendrauti, nu bet, tai visai kas kita. Jau net sportuoti uzsimaniau, kad tik galva pravedinciau ir uzimtumas didesnis butu.
ir siaip ziuriu po visu kosmaru keiciasi skonis knygoms ir filmams. jei anksciau kokius detektyvus skaiciau, tai dabar norisi kazko rimtesnio, naudingesnio, kad ir savisvietai kazko.
o jausmai, jausmai jie dar tokie audringi ir permainingi... lyg ir noretusi jau kokios draugystes, o gal dar ir ne, ir baisu kartu... oi zodziu, dar dziungles galvoj blush2.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif , na kuo gyvenate siuo metu? as, tai uzsiemiau namu aplinkos keitimu, kas menesi, bent kokia smulkme isigyju ar pakeiciu nauja, kazkaip padeda biggrin.gif
beja, maksimoj sia savaite kilimams ir kilimeliams 40 proc. nuolaida 4u.gif , gal kam pravers biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niekados: 24 spalio 2013 - 10:40
Šaunu, niekados - tie visokie atsinaujinimai, kad ir mažiukai, labai gerai nuteikia mirksiukas.gif
Vaikas mano užsisnargiavęs buvo, tai savaitę į darželį nėjom, - turėjau gero laiko namuose apsikuopt, nes kai po darbo vakare grįžti, tai nebe iki tvarkymosi kartais būna smile.gif
Nuotaikos puikios - užpraeitą savaitgalį buvau palikusi mažių seneliams, o pati į svečius pas savo draugą į jo naujus namus. Labai fainas oras, miškas netoli, super pailsėjau smile.gif
Atsakyti
satchita kaip smagu girdeti 4u.gif . reikia cia musu temeleje tokiu sauniu naujienu biggrin.gif .
pati pasigirti kuo neturiu, vis tesiasi puga mano galvoj biggrin.gif . tuoj iseigines prasides, tai kad nenupusciau jau prisiplanavau darbu, na kad kvailoms mintims laiko nebutu biggrin.gif .
ir siaip kartais pagalvoju, kur kartas nuo karto normalus vyrai pasivaidena? biggrin.gif
satchita kur saviski pasigavai? biggrin.gif man ilgi vienisi rudens vakarai uzkniso, norisi atrodo bent susirasyti sms su kuo nors biggrin.gif
Atsakyti
sveikos?
kaip jums ruduo? man tai liudniau rudeni, kazkaip slegia labiau, gal kad tamsu, veiklos maziau. ir zinot dar nerimauju del artejanciu ziemos svenciu. turbut pirma karta jos bus tokios vienisos ir ko gera liudnos...
Atsakyti
QUOTE(niekados @ 2013 11 01, 21:03)
satchita 
satchita kur saviski pasigavai?  biggrin.gif  man ilgi vienisi rudens vakarai uzkniso, norisi atrodo bent susirasyti sms su kuo nors  biggrin.gif

lotuliukas.gif Internetu parsisiunčiau ... doh.gif lotuliukas.gif Čia mano gyvenimo anekdotas - vis sakydavau, kad su užsieniečiais prasidėt nenoriu, gi tokia patriotė lietuvaitė, bet kai su leituviais pabendravau, pasirašinėjau, tai ... blink.gif g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(satchita @ 2013 11 04, 14:04)
lotuliukas.gif Internetu parsisiunčiau ...  doh.gif  lotuliukas.gif

ir dar ne tautietis biggrin.gif na, na noretusi siek tiek detaliu tada biggrin.gif , aisku jei galima. saunu !!!!!! 4u.gif
Atsakyti
Ne, ne tautietis, anglas, grynakraujis ... lotuliukas.gif - bet daugiau laiko čia aplink praleidžia, net namus netoli Kauno nusipirko ax.gif
Atsakyti
na ir puiku, su asilais tautieciais nesiseka, tai gal cia bus geresnis variantas biggrin.gif . smagu 4u.gif . o pati esi is kauno?
Atsakyti
Ir kokios nuotaikos šiuo rudenišku oru?

Taip, aš Kaune gyvenu.
smile.gif
Na, nežinau, ar visi lietuviai yra asilai, yra, manau, ir normalių - tiesiog man su jais neteko susitikti biggrin.gif
ryt dar mamos atvažiuojant laukiu - tai turėsiu sau daugiau laiko, kol močiutė su mažium džiaugsis smile.gif
Atsakyti