štai čia pasiskaityk, gal ką gero perskaitysi, daug patarimų :
http://www.supermama...howtopic=156873
Duosiu 100 patarima, parduotuvese yra parduodamas tepalas 100% SYPER CESTOTEL rusiskas pavadinimas, vaikeliui plonu sluoksniu reikia tepti ryte bei vakere, bei netvirtai apristi, kad nekistu i burnyte, po savaites nieko nebelieka, patikrinta priemone!
o kokiose parduotuvėse ir kokiam skyriui ieškoti?
Mano vienuolikos metu sunuo atsirado ant padu.Dideles ir trukdo vaikscioti.Ar chirurginiu budu jas salina?
Nekankinkit savo vaikuciu skausmingom procedurom be jokio reikalo.Dipsei pritariu visu 100% del cesnako,nes pati esu isbandziusi sita varianta ir dar draugei pasiuliau ,tai ji net nepastebejo kai per kokias 3 dienas isnyko savvaime.As vaikysteje turejau dideli plota karpuciu ant pado, tai nupjauni truputi cesnako ,kad issiskirtu sultys ir patrini,kai nudziuva sultys vel nupjaunat gabaliuka cesnako,kad vel issiskirtu sultys,na nezinau,kokias 15 min kiekviena diena manau pakaktu.Mamytes patikekite,tai pats pigiausias ir neskausmingiausias ,ne karta patikrintas budas.Sekmes mamytems.Kas padarysite ir isnyks atsiliepkite.
o maniskiui karpa uzaugo ant nosies galiuko ir vis didejo ir didejo visi galvojo kad jam ten bubis sako nuvalik jam o ka nuvalysi jei ten karpa nuejom pas daktare o ji sako tik hirurginiu budu nupjauti galim ir dar su narkoze nes kazkaip tu vaistu kur nuo karpu yra negalima naudoti ant veido bet man kazkaip del karpos narkoze duoti netiko visai galvojau paziuresim kas toliau jei dides tai ka darysi bet po kiek laiko ji pati mum nudziuvo taip ir likau nes upratus
kai buvo dvieju metu,sunui ant pirstuku atsirado karputes<tai bandem su duofilm,jei gerai dabar prisimenu pavadinima,bet nepadejo.
Po kokiu metu pacios dingo.
Po kokiu metu pacios dingo.
Sunui atsirado karpa ant pilvo, o siandein nezinai kas pasidare - visas plotas aplink ja paraudo toks vaizdas paziurejus tarsi spenelio forma igavo kazin ar gali karpos supiktybeti? Gal kas zinot? Vaziuosim siandein pas gydytoja bet vistiek labai neramu
Dar vienas iš liaudiškų būdų - patepti ugniažolės sultimis, tai tokia piktžolė, žydinti geltonai. Perlaužus jos stiebelį išsiskiria geltonas skystis, tepantis rankas. Dabar kaip tik pakrūmiuose pilna šių žolių, galit pabandyt.
savo dukrai 5 m sutepiau 3 buteliukus gaminamų vaistinėje vaistų ir nepadėjo dar prisikankinom kiek, nes kiekvieną vakarą reikia tept. Nesenai išgirdau per tv apie "Acet..." (neprisimenu pavadinimo), su acto rūgštim, tai iš 7 karpų po dviejų tepimų 2ų- neliko. gydome toliau. gerai tai kad tepti reikia kartą per savatę.
aš savas išsigydžiau tokiu tepaliuku DUOFILM ar bent labaipanašiai, išmirkini karpa vandenį (ar vandens proceduru) biškipakrapštai jos viršūnėlę ir užtepi, ,n aturėjau tokią kaip siamo dvynę ir po nemenkos kovos išnyko,nes vis atželdavo