Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos ir jų gydymas

Aš išbandžiau labai veiksmingą, pigią ir natūralią priemonę nuo karpų - šermukšnio uoga. Uogą perpjaunu per pusę ir nakčiai pleistru priklijuoju prie karpos. Po 5 kartų jos jau pradėjo nykti. Didžiausią ir seniausią karpą, kurią turėjau nežinia kiek metų, klijavau gal 2 savaites. Ji atrodė, kad nenyko ir man atsibodo ją klijuoti. Bet vėliau pastebėjau, kad ir jos nebeliko. Taip visas išnaikinau.
Atsakyti
Sveikos,

Pasidalinsiu ir as savo situacija.

Sūnui 5metu ant piršto atsirado karpute per menesi ji pasidarė su juodu viršum ir baisiai plėstis pradejo,paskui ir prie pado pastebėjau kad darosi ir po truputelio pradejo matytis kad ji bus tokia pati kaip ir ant piršto. Skaičiau daug receptų bet pasirinkau lazeriu salinti paskauda tik kol suleidžia nuskausminamuosius o paskui 10min. Ir viskas baigta savaite patepliot vaistais ir tiek ziniu nei raundo nei nieko neliko. O ji pasirodo jau buvo aplink kraujagysles apsivyniojusi. Baisu vienu zodziu.
Atsakyti
QUOTE(rytem @ 2017 03 10, 08:26)
Kažkada čia buvo diskusija apie pėdų karpoms gydyti efektyvias priemones, niekaip neberandu  unsure.gif Tada nereikėjo, o dabar vaikas ant pėdos įsitaisė vieną  unsure.gif Kas jums padėjo? (vaikas didelis, 14 beveik)



QUOTE(JMD @ 2017 03 10, 08:32)
nuo karpu mano vaikui padejo TIK ENDWARTS piestukas. milijonas ju ten buvo ant mazos pedutes.



QUOTE(susula @ 2017 03 10, 10:32)
Mums labai pasiteisino sis Endwarts piestukas, karpa labai greit issilupo ji panaudojus https://www.vaistine...toreDetail.aspx?



QUOTE(Rita003 @ 2017 03 10, 10:47)
Mano 12-metis taip pat vis turi po karpa ant ranku, visai lengvai isnaikindavom su rusisku karpoms naikinti skysciu (buna vaistinese kur prekiauja rusiskais vaistais, kaina apie 3 eur) galima pirma ji isbandyti, kad nepermoketi  4u.gif Bet vienos niekaip nenunaikinam  blink.gif , nemaza tokia uzaugo ant nykscio sanario lenkimo vietoje, ten ir taip oda stora, o dar karpa, nunaikinam lyg, o ji vel uzauga. Reiks bandyti su piestuku.



QUOTE(elizieja @ 2017 03 10, 15:15)
ar neskauda, mano keturmečiui ant piršto šalia nago užaugo, ugniažolė nepadeda, nors man ant pėdų daugybę išgydė - o vaikas tai toks puopa, jei griauž, tai ant visų namų rėks - teks policijai aiškintis, ką tam vaikui darau  unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 10 kovo 2017 - 17:24

Zinokit, visokiu receptu pilna ir vaistuku, bet kaip nekeista padejo labai paprastas dalykas. 

Po saldymo azotais, deginimo visokiais vaistais kremukais ir t.t. vis karpa atsinaujindavo po menesio ar dvieju, kol kazkas neparekomandavo obuoliu acto. Nakciai pavilgdai vatyte, ir kaip kompresiuka uzklijuoji pleistriuku ir maisiuku, kad tas skystis neisgaruotu. ir taip visa savaitele, tada karpa pajuoduoja ir tiesiog iskrenta su visa saknimi. Paziurekite yourubeje yra 100 filmuku. Paprasta, pigu, efektyvu. Sekmes :) 

Atsakyti

Turejau as didziule karpa ant pirsto, beveik centimetro skersmens. Ji gan greitai augo, ir po kiek laiko pastebejau ant kitu pirstu atsirandancias tokias pat, tik mazytes karpas. Isbandziau ivairiausius vaistinius preparatus, deginau azotu kelis kartus, bet tai buvo labai skausminga procedura. Ir galiausiai suzinojau apie vaista ACETOCAUSTIN. Tai yra stipri rugstis, todel uztenka kelias dienas is eiles nedideli kieki uztepti ant karpos pries einant miegoti ir reikia tiesiog laukti. Karpa mirsta ir po ja susidaro naujas odos sluoksnis, tada karpa nusilupa ir nukrenta. 
Iki siol namuose visad turiu sios rugsties, nes tos karpos kartais atsiranda kitose kuno vietose, bet su siuo vaistu labai greitai isnyksta. 

Atsakyti