Įkraunama...
Įkraunama...

Prekių grąžinimas - 3

Labukas, merginos,

prieš 1,5 mėn. Audime pirkau žieminę-pūkinę striukę, po kokių 3 sav. pastebėjau, jog iširo kairės rankovės viena iš išorinių siūlių, kadangi nelabai matėsi, nekreipiau dėmesio.. tačiau prieš keletą dienų pastebėjau, jog "padilusios" ties juosmeniu-priekyje esančios dekoratyvios siūlės ir medžiaga tokia padėvėta toj vietoj, netgi pradėją irti..aišku labai susiezinau, pradėjau galvoti,kodėl taip galėjo nutikti..ogi nuo mašinos diržo!!!??? Ant mano mašinos saugos diržo yra tokia kaip plastikinė "knopkytė", ji visiškai lygi, ko gero skirta diržo sustabdymui ar pan. ji kaip tik būna toj vietoj kur nudilę siūlai ir t.t.

Ar aš galiu reikalauti,jog man pakeistų striukę į naują ar gražintų pinigus? Etiketes ir čekį turiu.

Mokėjau tikrai pakankamai brangiai ir tikėjausi kokybiškos prekės.. Labai pikta,nes buvau ją užsidėjusi visai nedaug kartų, nes šilta žiema, kas būtų jei būčiau nešiojusi kiekvieną dieną???

Dėkoju už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Gal kas zinote, ar galima grazinti preke HM Lietuvoje, nors ji pirkta Austrijos HM?
Atsakyti
Patarkit prašau, nusipirkau vakar Borner rinkini pjaustyklė ir dubenėlis - oranžinė, internetu, atveze i namus ju darbuotoja nes netoli gyvena, isarde ji pati is pakuotes, kad parodyti, kaip kas dedasi, taciau jai isvaziavus, supratom, kad ne mums sitas pirkinys, labai labai astrus daiktas, o mano dvi dukros naudotis norejo, joms tikrai neduosiu liks be pirstu, nusprendem , kad mums uztektu atskiros paprastos Borner tarkutes, nezinau ar bepriims atgal preke, prekine isvaizda nepakitus, tik jau be celofanines pakuotes. O pas juos psl. rasoma, kad galima grazinti, jei nepazeista pakuote (tas celofanas), bet kaip tada apziureti neisemus is jo.. ka patartumet? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2014 01 04, 10:56)
Patarkit prašau, nusipirkau vakar Borner rinkini pjaustyklė ir dubenėlis - oranžinė, internetu, atveze i namus ju darbuotoja nes netoli gyvena, isarde ji pati is pakuotes, kad parodyti, kaip kas dedasi, taciau jai isvaziavus, supratom, kad ne mums sitas pirkinys, labai labai astrus daiktas, o mano dvi dukros naudotis norejo, joms tikrai neduosiu liks be pirstu, nusprendem , kad mums uztektu atskiros paprastos Borner tarkutes, nezinau ar bepriims atgal preke, prekine isvaizda nepakitus, tik jau be celofanines pakuotes. O pas juos psl. rasoma, kad galima grazinti, jei nepazeista pakuote (tas celofanas), bet kaip tada apziureti neisemus is jo.. ka patartumet? wub.gif

Bet kokiu atveju turi grąžinti pinigus 4u.gif
Atsakyti
Aciu, parasysiu kaip seksis, bet manau jiems reikes to celofano.
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2014 01 02, 18:20)
Gal kas zinote, ar galima grazinti preke HM Lietuvoje, nors ji pirkta Austrijos HM?

Abejoju, ar galima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2014 01 04, 10:56)

Pakuotės išardymas, norint apžiūrėti daiktą, pagal LT įstatymus nėra laikomas prekinės išvaizdos pakitimu.
Taip pat pardavėjo pardavimo taisyklės, ribojancios pirkėjo teises, numatytas LR įstatymų, yra niekinės.
Reziumuojant - turite teisę grąžinti per 7 dienas nuo pirkimo.
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2014 01 02, 19:20)

Abejoju, LT net tam paciam mieste pirktu daiktu, daziniausiai negali grazinti i kita to tinklo parduotuve. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ejau_pro_sali @ 2014 01 06, 09:13)
Abejoju, LT net  tam paciam mieste pirktu daiktu, daziniausiai negali grazinti i kita to tinklo parduotuve.  ax.gif

Kai tas tinklas yra ne lietuvių, tai gali likti smarkiai nustebintas tuo, kad grąžinti gali. Pažįstamas visai nesenai Mark & Spencer grąžino Londone pirktą prekę jų Vilniaus parduotuvėje.
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2014 01 06, 09:58)
Pakuotės išardymas, norint apžiūrėti daiktą, pagal LT įstatymus nėra laikomas prekinės išvaizdos pakitimu.
Taip pat pardavėjo pardavimo taisyklės, ribojancios pirkėjo teises, numatytas LR įstatymų, yra niekinės.
Reziumuojant - turite teisę grąžinti per 7 dienas nuo pirkimo.

Ačiū. Nuraminot 4u.gif Rašau el. laiškus, neatrašo, reikės skambinti ir klausti dėl grąžinimo.
Atsakyti
QUOTE(ejau_pro_sali @ 2014 01 05, 22:13)
Abejoju, LT net  tam paciam mieste pirktu daiktu, daziniausiai negali grazinti i kita to tinklo parduotuve.  ax.gif

Aš esu pirkusi striukę "New Yorker" Panoramoje Vilniuje, o pasikeitusi į nebrokuotą Gedimino pr.
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2014 01 02, 19:20)

Dviprasmiska situacija:
paskambinus i LT HM pasake, kad negaliu grazinti.
O susisiekus su HM customer suport, gavau atsakyma, kad galiu grazinti preke.
Atsakyti