Įkraunama...
Įkraunama...

Prekių grąžinimas - 3

Profesionalias konsultacijas gausite ne forume, o čia:
http://www.inspekcija.lt/
http://www.vvtat.lt/

Paskambinkite ir Jus maloniai pakonsultuos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šviesi lapė: 20 spalio 2014 - 09:24
Sveiki, pries metus pirkau batus, pastojau ir neavejau iki sios ziemos. Po savaites avejimo kulnai pradejo irti, o desinio bato kulnas slinktis atgal kai einu. Nuejau i parduotuve, ten is manes tik pasijuoke, pasake kad tai mechaninis pazeidimas. Ar tai tiesa?
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
ar batų priežiūros priemones galima gražinti?Pagal mane tai negalimų gražinti prekių sąraše nėra įrašyta tokia prekė g.gif parduotuvėje atgal nepaėmė
Atsakyti
QUOTE(renatatk @ 2015 01 05, 17:36)
Sveiki, pries metus pirkau batus, pastojau ir neavejau iki sios ziemos. Po savaites avejimo kulnai pradejo irti, o desinio bato kulnas slinktis atgal kai einu. Nuejau i parduotuve, ten is manes tik pasijuoke, pasake kad tai mechaninis pazeidimas. Ar tai tiesa?

Tsakant ekologiski kulnai biggrin.gif savaime suirantys, kaip anie maximos maisiukai.
Atsakyti
Ar galima grąžinti drabužių kabyklą, kurios tiesiog nebereikia?

Tokia , kaip pirmame paveikslėlyje.
https://www.google.l...nYHIDg#imgdii=_
Atsakyti
QUOTE(Cocacola28 @ 2015 03 08, 13:20)
Ar galima grąžinti drabužių kabyklą, kurios tiesiog nebereikia?

aišku kad ne lotuliukas.gif
14dienų skirtas grąžinimui, jei prekė jums tiesiog nepatiko. bet ji turi būti nauja ir nedėvėta, o ne dėl to, kad nebereikia. ir tai reikia žiūrėti į taisykles, ar šis daiktas nepatenka į negrąžinamų prekių sąrašą.
po 14 dienų turite teisę į 2 metų kokybės garantiją. t. y. galite jei prekė nekokybiška, grąžinti.
jūsų atveju, kaip suprantu prekė dėvėta ir kokybiška, tai atgal niekas nepriims.
Atsakyti
Sveikos,
gal zinote ar Rieker gamintojas turi savo garantija?
na kaip daugelis zenklu megsta girtis - 24 menesiu garantija, ilgaamziskumo garantija, 12 menesiu garantija, 3 metu ir panasiai?
Ketinu i Batu centro parduotuve nesti batukus, pirktus gruodi, devetus ir myletus, bet plyso oda palei pada, tiesiog sulyg pado prilydymo/klijavimo linija...
idomu kiek stipriai reiks kovoti.. nes toks plysimas, batuku uz nepilnus 250 lt, po 3-4 menesiu nera naturalus avalynes susidevejimas mano nuomone g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 12 kovo 2015 - 13:59
QUOTE(comep @ 2015 03 12, 14:58)
Sveikos,
gal zinote ar Rieker gamintojas turi savo garantija?
na kaip daugelis zenklu megsta girtis - 24 menesiu garantija, ilgaamziskumo garantija, 12 menesiu garantija, 3 metu ir panasiai?
Ketinu i Batu centro parduotuve nesti batukus, pirktus gruodi, devetus ir myletus, bet plyso oda palei pada, tiesiog sulyg pado prilydymo/klijavimo linija...
idomu kiek stipriai reiks kovoti.. nes toks plysimas, batuku uz nepilnus 250 lt, po 3-4 menesiu nera naturalus avalynes susidevejimas mano nuomone  g.gif

Čia ne nuo gamintojo priklauso garantija, o visiems batams 24 mėn. Pati grąžinau į "Daniją" odinius aulinukus po metų - netoli pado atsirado įtrūkimas. Purkštavo, kad labai arti pado, tada nelabai nori taikyti garantijos, bet pinigus vis dėlto grąžino.
Sūnaus sandalus irgi po metų grąžinau, jie net ne odiniai, pade skylė išsitrynė - "Deichman" pinigus iš karto grąžino.
Atsakyti
QUOTE(MisKaprizas @ 2015 03 12, 15:37)
Čia ne nuo gamintojo priklauso garantija, o visiems batams 24 mėn. Pati grąžinau į "Daniją" odinius aulinukus po metų - netoli pado atsirado įtrūkimas. Purkštavo, kad labai arti pado, tada nelabai nori taikyti garantijos, bet pinigus vis dėlto grąžino.
Sūnaus sandalus irgi po metų grąžinau, jie net ne odiniai, pade skylė išsitrynė - "Deichman" pinigus iš karto grąžino.

man is principo tiesiog idomu del gamintojo garantijos, idomu ka deklaruoja smile.gif
keptuve va turejau, kur turejo 24 metus tarnaut biggrin.gif o dabartine neva visam gyvenimui likusiui... smile.gif

o eiti i parduotuve tai eisiu, nes batukai 3 menesiams man netinka smile.gif tikiuos ir man sklandziai eisis kaip ir jums
Atsakyti
Įdomu, kaip dėl papildomos garantijos. Nes planšetė per 3 mėnesius sugedo antrą kartą, rašysiu pretenziją, kad atgauti pinigus, jau netaisysiu. Bet buvo papildomai apdrausta 12 mėn. tai kaip ir liko draudimo 9 mėn. ar jau neįmanoma pinigėlių atgaut?

Ir kaip su planšetės dėklu, jis kainavo 30 euru, bet gražinus planšetę, taps niekiniu daiktu namie.
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2015 05 30, 07:31)
Įdomu, kaip dėl papildomos garantijos. Nes planšetė per 3  mėnesius sugedo antrą kartą, rašysiu pretenziją, kad atgauti pinigus, jau netaisysiu. Bet buvo papildomai apdrausta 12 mėn. tai kaip ir liko draudimo 9 mėn. ar jau neįmanoma pinigėlių atgaut?

Ir kaip su planšetės dėklu, jis kainavo 30 euru, bet gražinus planšetę, taps niekiniu daiktu namie.

Papildoma garantija pradeda galioti po to, kai baigiasi įprasta garantija. Taigi manau turite atgauti visus pinigus už papildomą garantiją, jeigu prekė sugedo nepasibaigus net ir įprastai garantijai. O dėkliuko pinigų tai jau neatgausite.
Atsakyti
Sveiki, man įdomu, ar galioja garantija, jei bankrutavo pardavėjas? Matau, kad žinomų įmonių buitinės technikos prekės įvairiose internetinėse parduotuvėse kainuoja labai skirtingai. Ta pati prekė vienoje parduotuvėje gali kainuoti net 500 lt mažiau nei kitoje. Žinoma, tos pigiosios įmonės yra visai nežinomos, todėl nenustebsiu, jei po pusės metų jų neliks. Ar prekės gamintojas vykdys garantinius įsipareigojimus tuo atveju?
Atsakyti