Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

ridedu foto. mano manymu, jums tiktu lengvute suknele smile.gif

http://www.moteris.l...ds/img/01_8.jpg
http://www.myday.lt/...g?itok=hqCsBrCG

ARBA, ar manau jums tiktu ir zuvytes foros suknute smile.gif http://foto.terpe.lt..._...lg_2[1].jpg

aš taip pat abejoju dėl to, kaip sakote "sunkumo". Bet tokios formos, kaip pavyzdžiuose taip pat nenorėčiau, kažkaip ne man, ne mano stiliaus ir svajonių. O ir nesu aukšta, tad tokio tipo suknelės kaži ar gerai atrodytų. Be to, ieškau trumpesnės suknelės (iki blauzdų viduriuko ar iki kulkšnies. šią pavyzdyje taip pat ketinau trumpinti). Ideli būtų apatinė dalis viršutinė dalis bet vis dar nieko tokio tobulo neaužmačiau.
Atsakyti
QUOTE(žalios_pėdutės @ 2013 08 21, 17:09)
aš taip pat abejoju dėl to, kaip sakote "sunkumo". Bet tokios formos, kaip pavyzdžiuose taip pat nenorėčiau, kažkaip ne man, ne mano stiliaus ir svajonių. O ir nesu aukšta, tad tokio tipo suknelės kaži ar gerai atrodytų. Be to, ieškau trumpesnės suknelės (iki blauzdų viduriuko ar iki kulkšnies. šią pavyzdyje taip pat ketinau trumpinti). Ideli būtų apatinė dalis viršutinė dalis bet vis dar nieko tokio tobulo neaužmačiau.

tai cia kaip mano atvejis...todel ir pasisiuvau biggrin.gif
Atsakyti
tai cia kaip mano atvejis...todel ir pasisiuvau biggrin.gif

esu tikra, kad čia nuo figūros, jaunosios skonio ir net nuo šventės pobūdžio priklauso wink.gif bet kuriuo atveju, dėkoju labai už nuomonę
Atsakyti
QUOTE(žalios_pėdutės @ 2013 08 21, 16:26)
labai nudžiugintų nuomonė apie šią suknutę. ar apskritai tinka?
1
2

man negrazu labai net gi blush2.gif

QUOTE(bucke001 @ 2013 08 21, 17:55)
ARBA, ar manau jums tiktu ir zuvytes foros suknute smile.gif http://foto.terpe.lt..._...lg_2[1].jpg

nereali ir wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pėdučių suknelė nepasakyčiau,kad jau labai ne...dar jei pasiderinus,pasikoregavus pagal save ir svarbiausia gerai jautiesi,tai ko ne bigsmile.gif tik jei esi mažo ūgio,ar ją patrumpinus,tavęs dar labiau nežemins ta suknelė?
Aš irgi nesu iš aukštųjų, tuoktis tikriausiai planuoju basa,su ilga suknele, tai bijau,kad manęs dar labiau nežemintų ir nesustorintų suknelė blush2.gif
Atsakyti
Pėdučių suknelė nepasakyčiau,kad jau labai ne...dar jei pasiderinus,pasikoregavus pagal save ir svarbiausia gerai jautiesi,tai ko ne tik jei esi mažo ūgio,ar ją patrumpinus,tavęs dar labiau nežemins ta suknelė?
Aš irgi nesu iš aukštųjų, tuoktis tikriausiai planuoju basa,su ilga suknele, tai bijau,kad manęs dar labiau nežemintų ir nesustorintų suknelė
Man maži žmogiukai labai gražu, tai nebijau, kad nužemins, o jei ir truputį pastorins, gal į naudą biggrin.gif Bet manau, kad ir trumpa suknelė viena gali žemint ir „sustumt“, kita idealiai tikti. Tai tikiuosi, kad rasiu, o be abejonės, rasite ir Jūs pačią tinkamiausią. Ir ar ilgos suknios kaip tik neaukština?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žalios_pėdutės: 22 rugpjūčio 2013 - 07:30
Ar ši suknelė kartais nėra siūta kiniečių..? Prašau nesupykti, bet iš pirmo žvilgsnio tikrai taip ir atrodo kaip kiniečių siūta suknelė..
Pats modelis Jums tinka, iš tiesų tai mano supratimu a silueto ir netgi pūstos suknelės gražiausiai ir žiūrisi ant lieknų merginų wub.gif na apkūnesnėms nėra ką labai ir rinktis, dėl daugelis ir apsirėdo panašaus silueto.. Kai suknelė pasitrumpins, gali vizualiai šiek tiek "sustumti" figūrą, bet jei jūsų tokie norai, tai ir pasitrumpinkit nekreipiant dėmesio smile.gif Tik man ten nugaroje kažkaip keistai, nelabai įmatau, kas ten per tie suraukimai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tendre: 22 rugpjūčio 2013 - 11:05
kažkada ir aš taip vargau su tom suknelėm - nors esu aukšta 173cm bet nieku gyvu nenorėjau tos ilgos sunkios alia zuvytės tipo ar dar man baisiau atrodančios graikiško stiliaus. Tad atradau šią

novia dart

nors paskui ir gavau nesmagių atisliepimų kad tai jau seno modelio suknelė kad jau daug nuotakų ją nešiojo bet man ji buvo pati pačiausia ir jaučiausi nuostabiai vestuvių dieną. Tad geriau ieškok kas tau prilips prie širdies ir tuomet visa kita nublanks...

na aš šią suknelę suvausi nes nuomotis neapsimokėjo, bet tikrai nesigailiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(aqvilux @ 2013 08 22, 11:33)
kažkada ir aš taip vargau su tom suknelėm - nors esu aukšta 173cm bet nieku gyvu nenorėjau tos ilgos sunkios alia zuvytės tipo  ar dar man baisiau atrodančios graikiško stiliaus. Tad atradau šią

novia dart

nors paskui ir gavau nesmagių atisliepimų kad tai jau seno modelio suknelė kad jau daug nuotakų ją nešiojo bet man ji buvo pati pačiausia ir jaučiausi nuostabiai vestuvių dieną. Tad geriau ieškok kas tau prilips prie širdies ir tuomet visa kita nublanks...

na aš šią suknelę suvausi nes nuomotis neapsimokėjo, bet tikrai nesigailiu wink.gif

labai labai graži. artima mano išsvajotajai
Atsakyti
Toks suknelės tikrai yra pernai ir užpernai metų "topai", labai labai daug su tokiomis tekėjo, kaip kažkada buvo graikiškos su gėlių eile per vieną petį masinės, taip šitos.. Pastebėsit jau vien besirinkdama fotografą ir žiūrėdama jų darbus.

Dar papasakosiu atsitikimą prieš porą sav., dirbu miesto centre, kartais lakstydama su reikalais būnu senamiestyje, stoviniuoja šalia manęs porelė pokalbis maždaug toks: "žėk, taigi čia tavo suknia!", ji "kur? ne, ne ne mano", "taigi tikrai tavo, tas paspinas, nėriniai, sijonas" "ne, ne.nu gal jo.jo, *****!" . Nusišypsojau.. smile.gif Asmeniškai aš taip nenorėčiau.. Bet pripažįstu tokio tipažo suknelės tikrai gražios, neveltui tokios populiarios buvo, gal ir šį sezoną yra smile.gif
Atsakyti
na taip, yra tiesos. Bet gal geriau aš jau būsiu su ta suknele kuri man patinka ir tinka nei su kažkurios forumo žinovės apie dabartines sukenlių madas rekomenduota žuvytės formos ar graikiško tipo suknele, kuri man nei tinka nei patinka. Na kiekviena renkasi tai kas yra geriausia ir priimtiniausia jai pačiai. O beto, jei jau norisi vienetinės tai ir reikia siūtis pas kokį dizainerį kuris sukurs tik tau tinkančią suknelę (nors kad ir Statkevičiaus atveju - tos žymių merginų suknelės buvo tokios panašios....). Be to tą dieną turi būti svarbu tas žmogus kuris stovi priešais tave prie altoriaus ir kurio akyse matai ašaras tariant priesaikos žodžius o ne kažkokia suknelė vienam kartui... Be to kiekviena mergina priderinus kitokius aksesuarus atrodys kitaip ir ypatingai smile.gif
O vyrui kuris pasakytų kad mate mano suknelę tai ir pasakyčiau kad matai kokią nuostabią suknelė išsirinkau, net visos mane kopijuoja biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

tad kiekvienos merginos čia reikalas - o perkant iš kiniečių ar nuomojantis ar net siuvantis pas siuvėjas niekada nebus taip, kad nebus ir dar kitos tokios pačios wink.gif

tad linkiu sėkmingo pasirinkimo wink.gif bet gali būti ir taip kaip man - prasimatavau nemažai suknelių, skirtingų modelių ir spalvų, bet vistiek likau prie šios...ir tikrai atrodžiau nuostabiai wink.gif tad klausykis savo širdies balso smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aqvilux: 22 rugpjūčio 2013 - 13:31
QUOTE(aqvilux @ 2013 08 22, 13:28)
...
O vyrui kuris pasakytų kad mate mano suknelę tai ir pasakyčiau kad matai kokią nuostabią suknelė išsirinkau net visos mane kopijuoja  biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

...
  tad klausykis savo širdies balso smile.gif

Jūsų atsakymas būtų buvęs geresnis biggrin.gif Dėl paskutinės minties 100proc. sutinku. Suknelė turi būti tokia, kad tikrai atrodytų "va, šita mano mano mano", čia jau esmė ne tik kokiam figūros tipui kokie modeliai tinka, ar kokia suknelė dera prie bendros vestuvių stilistikos, bet kad ir atspindėtų pačią jaunąją, jos charakterį ar ypatybes...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tendre: 22 rugpjūčio 2013 - 13:36