Nupirkau katei Canagan begrudi maista, tai jau pirma diena jo pavalgius skystai padare, o antra diena apsiveme. Gal nebeduoti jo, ar dar palaukti? Ar verciau grizti atgal prie Royal Canin?
dabej Grįžkite prie RC ir įsitikinkite, kad tai buvo dėl naujo maisto, o ne sutapimas.
Perėjimą reikia daryti palaipsniui, sumaišant maistus ir keičiant santykį tarp seno ir naujo maisto.
Canagan yra neblogas maistas, bet galimai netinka jūsų augintiniui.
Perėjimą reikia daryti palaipsniui, sumaišant maistus ir keičiant santykį tarp seno ir naujo maisto.
Canagan yra neblogas maistas, bet galimai netinka jūsų augintiniui.
QUOTE(dabej @ 2016 04 08, 22:54)
Nupirkau katei Canagan begrudi maista, tai jau pirma diena jo pavalgius skystai padare, o antra diena apsiveme. Gal nebeduoti jo, ar dar palaukti? Ar verciau grizti atgal prie Royal Canin?
panašiai su viduriavimu buvo mano katei, kai bandėm pereiti prie Arden Grange... Ėdė noriai, bet pereidinėjant palaispniui per dvi savaites, niekas nepasikeitė... Likom prie senojo.
sveikos mergaites, kokia jusu nuomone apie brit care begrudi? mes valgem acana, bet i sav po 1kg iseina ir per nakti tolete 3 kruvos , manau neisisavina, gal ka parekomenduotumet? aciu
QUOTE(giedruze @ 2016 05 03, 14:02)
sveikos mergaites, kokia jusu nuomone apie brit care begrudi? mes valgem acana, bet i sav po 1kg iseina ir per nakti tolete 3 kruvos , manau neisisavina, gal ka parekomenduotumet? aciu
As seriu savo meiniuke brit care begrudziu. 7kg maiso uzteko apie 4men, wc po 1 kruva na as lyginau su kitais maistai, tai pagal mano isprusimo lygi, man tas maistas pasirode geras
QUOTE(saniva @ 2016 05 03, 20:07)
As seriu savo meiniuke brit care begrudziu. 7kg maiso uzteko apie 4men, wc po 1 kruva na as lyginau su kitais maistai, tai pagal mano isprusimo lygi, man tas maistas pasirode geras
na as ir ziurejau ir galvoju, gal geriau negu rojalis, kuris man labai nepatinka, dabar 1 kg nupirkus valiau toleta nieko , ir bliudas po nakties ne tuscias , reiskes mum acana netinka, bet idomu tai ,kad viskas gerai buvo kokius metus:( bet vistiek negaliu sirdis neleidzia ta rojali jam sert
QUOTE(giedruze @ 2016 05 04, 06:44)
na as ir ziurejau ir galvoju, gal geriau negu rojalis, kuris man labai nepatinka, dabar 1 kg nupirkus valiau toleta nieko , ir bliudas po nakties ne tuscias , reiskes mum acana netinka, bet idomu tai ,kad viskas gerai buvo kokius metus:( bet vistiek negaliu sirdis neleidzia ta rojali jam sert
taip, mano kate taip pat brit care neiseda per karta. As rojali daviau tik pacioje pradzioje,kol nepradejau dometis apie maistus.
QUOTE(saniva @ 2016 05 04, 08:18)
brit care
Čia, jeigu ieškoti augintiniui geriausios mitybos, tai Brit Care mėsos mažoka, tai jeigu tiktų bet koks iš "tikrų grain-free holistikų" (Orijen, Applaws, ta pati Acana ir kiti), būtų geriau.Brit (taip pat, kaip ir RC, Proplan, Hills, Josera ir kiti) yra orientuoti į kiekį o ne kokybę, ir juose sudėtis yra tik iki ribos peržengimo, kad galėtų pasivadinti Premium, Super Premium ir t.t. Jie netoli nuėjo nuo kitų ir tik išėmė grudus, toliau pilant pvz. riebalus, todėl skirtumo radikalaus kaip tarp Brit ir Orijen, nėra tarp Brit ir RC/Proplan/Hills.
Mano asmenine nuomone, kad iš šių gamintojų, reikia pirkti tik pagal poreikį maistus iš veterinarinės produktų linijos.
Visgi reikia skirti komercinius produktus nuo normalių begrudžių holistikų, nes marketologai nesnaudžia ir prakiša beveik tą patį, kitoje pakuotėje (čia ne vien apie Brit).
na sudomino applaws mane, kazin kur Kaune isigyt jo nes katukas pas mane isrankus ne viskas jam tinka nes Acana atkrenta Orijenas
irgi( nevalgo) dar patrauke akis meowing hey good
irgi( nevalgo) dar patrauke akis meowing hey good
QUOTE(esarmy @ 2016 05 04, 09:05)
Čia, jeigu ieškoti augintiniui geriausios mitybos, tai Brit Care mėsos mažoka, tai jeigu tiktų bet koks iš "tikrų grain-free holistikų" (Orijen, Applaws, ta pati Acana ir kiti), būtų geriau.
Brit (taip pat, kaip ir RC, Proplan, Hills, Josera ir kiti) yra orientuoti į kiekį o ne kokybę, ir juose sudėtis yra tik iki ribos peržengimo, kad galėtų pasivadinti Premium, Super Premium ir t.t. Jie netoli nuėjo nuo kitų ir tik išėmė grudus, toliau pilant pvz. riebalus, todėl skirtumo radikalaus kaip tarp Brit ir Orijen, nėra tarp Brit ir RC/Proplan/Hills.
Mano asmenine nuomone, kad iš šių gamintojų, reikia pirkti tik pagal poreikį maistus iš veterinarinės produktų linijos.
Visgi reikia skirti komercinius produktus nuo normalių begrudžių holistikų, nes marketologai nesnaudžia ir prakiša beveik tą patį, kitoje pakuotėje (čia ne vien apie Brit).
Brit (taip pat, kaip ir RC, Proplan, Hills, Josera ir kiti) yra orientuoti į kiekį o ne kokybę, ir juose sudėtis yra tik iki ribos peržengimo, kad galėtų pasivadinti Premium, Super Premium ir t.t. Jie netoli nuėjo nuo kitų ir tik išėmė grudus, toliau pilant pvz. riebalus, todėl skirtumo radikalaus kaip tarp Brit ir Orijen, nėra tarp Brit ir RC/Proplan/Hills.
maniškis neėda kitų, apart RC. Acana, Orijen, Arden Grange, Taste of Wilde, Meowing Heads - ėda iš bėdos tik naktį, o dieną vaiksto iš paskos ir prašinėja. O to Royallio paragavo, kai dėl dantų veterinaras leipė duot specializuoto maisto, paragavo - ir viskas. Nepatinka man tas RC, vis bandau kažką kito, geresnės sudėties, ir niekaip...
Sveiki, patarkit koki sausa maista alergiskai katei? geriausia butu begrudis, esam bande Brit Care bet nelabai noriai eda, o ir mesos pagal procentus manau mazoka.
Kuo skiriasi super ir ultra premium sausas maistas, kuris geresnis?
QUOTE(Majukas_ @ 2016 05 04, 15:25)
Sveiki, patarkit koki sausa maista alergiskai katei? geriausia butu begrudis, esam bande Brit Care bet nelabai noriai eda, o ir mesos pagal procentus manau mazoka.
Alergiškai - tai jautriam virškinimui? RC - tai "Sensible", o geresni maistai, dažniau neskaldo kelių pagrindinių produktų į atskirus, juk tame ir yra holistinė koncepcija. Jums teks bandyti, kas tiks.Kuo skiriasi super ir ultra premium sausas maistas, kuris geresnis?
Super Premium ir Ultra - tai tas pats, tiesiog vienas gamintojas, priskirė savo produktus neegzistuojančiai kategorijai.