Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių mityba

QUOTE(esarmy @ 2015 03 04, 14:38)
ericute Nėra kažkokio stebuklingo maisto, kad ir pigu, ir geras. Visur kažkoks kompromisas ir dar neaišku, kas jūsų augintiniui tiks.
Jei planuojate maitinti nebrangiu maistu, tikrai nepatariu pirkti nieko pigiau, negu pvz. Royal Canin ar Hills. Pabandymui nupirkite mažesnę pakuotę, o jei tiks ir patiks - tada galima paieškoti kur už protingą kainą nupirkti didelę pakuotę (7.5, 10, 15 kg), kadangi apsieina žymiai pigiau.

oi ne taip supratot.as nesiruosiu jo kuo pigiau maitint.Bet permoketi uz maista irgi nesinori,nes juk buna firmos skirtingos,sudetis panasi ,o kaina skirtinga smile.gif
Man dar klausimas kuom ji nuo pirmu dienu maitinti,nes manau kad toje klinikoje nebuvo jam ten stebuklingas pasirinkimas.Gal nuo slapio maisto? siaip planuoju sausiukais tik maitinti g.gif
Atsakyti
Pabandykite pradžiai, tą patį Royal Canin. Plačiai prieinamas, didelis pasirinkimas, prieinama kaina. O jei norite geriau, yra holistiniai ir begrūdžiai maistai (pvz. Orijen, Power of Nature, Applaws...)
Šlapią ir sausą maistą galima naudoti skirtingų gamintojų, t.y. jūs jei pradėsite maitinti Royaliu, nebūsite priversti ir konservus jam pirkti tik šio gamintojo.
Atsakyti
QUOTE(esarmy @ 2015 03 04, 15:38)
Pabandykite pradžiai, tą patį Royal Canin. Plačiai prieinamas, didelis pasirinkimas, prieinama kaina. O jei norite geriau, yra holistiniai ir begrūdžiai maistai (pvz. Orijen, Power of Nature, Applaws...)
Šlapią ir sausą maistą galima naudoti skirtingų gamintojų, t.y. jūs jei pradėsite maitinti Royaliu, nebūsite priversti ir konservus jam pirkti tik šio gamintojo.

Dekui jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2014 11 02, 17:23)
Aš savo katytę maitinu šituo Applaws, labai tiko, ant jo užaugo,dabar jau keisim į suaugusių. Manau, kad jis geras ir kaina gera.  http://www.zoomaista..._kitten_chicken

QUOTE(ericute @ 2015 03 04, 14:48)
oi ne taip supratot.as nesiruosiu jo kuo pigiau maitint.Bet permoketi uz maista irgi nesinori,nes juk buna firmos skirtingos,sudetis panasi ,o kaina  skirtinga smile.gif
Man dar klausimas kuom ji nuo pirmu dienu maitinti,nes manau kad toje klinikoje nebuvo jam ten stebuklingas pasirinkimas.Gal nuo slapio maisto? siaip planuoju sausiukais tik maitinti g.gif

Pasinaudojau Puk rekomendacija ir iki siol maitinu Applaws thumbup.gif Sudetis puiki, o ir kaina lyginant su kitais gamintojais labai patraukli. Man jis pigiausiai gaunasi perkant is cia 2 didelius maisus ir pritaikant interneto platybese esanti nuolaidos koda, o siuntimas nemokamas.
Atsakyti
Sveikos. Kaip manot, ar gera tokia pašteto sudėtis: mėsa ir mėsos perdirbimo produktai(vištienos 71%) žuvis ir žuvies produktai (lašišų 23%),mineralinės medžiagos.

Analitinės sudedamosios dalys:žali baltymai 15%,neapdoroti aliejai ir riebalai 11%,žali pelenai 3%,žalia ląsteliena 1%, drėgnumas 69%.

Priedai/1kg: vitaminas A 4500TV,vitaminas D3 250TV, vitaminas E 40mg. Paštetas vadinasi Bonum, Yra prkti Norvoje, kaina 100g 0,59 centai.
Atsakyti
saniva, tai "Economy" klasė, pigiausias ėdalas, kaip Whiskas, Friskies ir t.t. Norfoje, kaip ir IKI, jei neklystu, nėra normalesnio ėdalo gyvūnams. Maxima, vietomis, bent kažką vidutinio siūlo (pvz. Gourmet, Bozita, vietomis ir Royal Canin).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esarmy: 05 kovo 2015 - 14:34
QUOTE(esarmy @ 2015 03 05, 14:33)
saniva, tai "Economy" klasė, pigiausias ėdalas, kaip Whiskas, Friskies ir t.t. Norfoje, kaip ir IKI, jei neklystu, nėra normalesnio ėdalo gyvūnams. Maxima, vietomis, bent kažką vidutinio siūlo (pvz. Gourmet, Bozita, vietomis ir Royal Canin).

Dėkui
Atsakyti
na va siandien nusipirkau ir maisto savo laukiamam katinukui.Gal pakomentuosit kas placiau,ar cia geras pagal kaina ir t.t nes pirkau nedidele pakuote kol kas.ir kikoje man baisiai ji isgyre,na bet zinot kaip su tais konsultantais buna kartais biggrin.gif
https://www.pet24.lt...otection-kitten
dar sitos pacios firmos pasiemiau konserva viena
Atsakyti
ericute schmoll.gif
Tai aplamai lietuviškas, o KIKA prastumia visą produkciją (Microzen, Faugis, Nature Protection) kadangi ... tai yra "vieno šeimininko" Terra Animals wink.gif Jis nėra blogiausias (ne "Economy" visgi!), bet tikrai ne super.
Vienos parduotuvės savininkas, kuris buvo jų gamykloje, pasakė, kad savo katinui neduotų.
Pažiūrėkite į Royal Canin/Hills kainą KIKA ir kas yra pigiau... aš jau neduočiau (savotiškas filtras wink.gif ne idealus aišku, bet susivokti tiks). Nerasite pas mus parduotuvėse daugelio maistų, todėl teks arba ieškoti tiekėjų, arba užsakinėti internetu, arba pirkti populiarius maistus, ne geriausius, bet ir neblogiausius.
Atsakyti
QUOTE(devuška @ 2013 07 12, 21:36)
na aš jūsų vietoj neistikėčiau, kad katė valgys ir sausą, ir žalią maistą vienu metu..kai katalioji maistą gyvūnui gali būti sunku virškinti, o pienas nebūtinas joms kiek žinau, ir gali kai kurioms net trydą paleist, ne visos mėgsta vienodus produktus, čia toks stereotipas vyrauja, kad katė pieną vietoj vandens laka

Labai daug geros informacijos apie kaciu mityba yra siame puslapyje http://catinfo.org

Is esmes ten mokslininke raso, kad kates negali valgyti sauso maisto, o turi valgyti slapia. Esa bet kokie konservai katems yra geriau uz sausa maista. Sausam maiste per daug cukraus, o kates is prigimties turi valgyti baltymus. Ten ji pateikia ir savo recepta, kaip pagaminti visaverti kaciu edala namie. Bandziau - katinui tikrai patiko:) bet po to perejau prie vien slapio pirktinio:)
Atsakyti
QUOTE(Viensdutrys graži Lietuva @ 2015 08 19, 14:01)
Labai daug geros informacijos apie kaciu mityba yra siame puslapyje http://catinfo.org

Is esmes ten mokslininke raso, kad kates negali valgyti sauso maisto, o turi valgyti slapia. Esa bet kokie konservai katems yra geriau uz sausa maista. Sausam maiste per daug cukraus, o kates is prigimties turi valgyti baltymus. Ten ji pateikia ir savo recepta, kaip pagaminti visaverti kaciu edala namie. Bandziau - katinui tikrai patiko:) bet po to perejau prie vien slapio pirktinio:)

Keista. Ta pati rasote ir kaciu cukrinio diabeto temoje.
Atsakyti
Dovanoju 1.3 kg "APPLAWS KITTEN CHICKEN" sauso maisto. Galioja iki 2016 metų vidurio. Puikus maistas, bet neatitiko mano katino skonio smile.gif
Pasiimti teks patiems, gyvenu Pašilaičiuose, Sviliškių gatvėje. Ką domina - rašykite asmeniškai.
Atsakyti