Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių mityba

QUOTE(Evelincik @ 2013 07 25, 23:09)
baiginejam jau antra  dideli maisa,abu kastruoti,maisto nenormuoju,svorio nepriaugo,valgo noriai,saikingai.jokiu minusu nepastebejau

Tai tikriausiai viskas priklauso nuo pacio kaciaus smile.gif
pastebejau,kad praejus po kastracijos gerai savaitei,katukas pradejo pats maziau valgyt. Nes passverus pas veterinara po savaites,priaugo 200 gr, vos ikopus i ketvirta menesi jau sveriam 1 kila ir 700 gr , o vizulaiai tai man toks kudiakas atrodo smile.gif

Reiks to maistuko pasipirkti ir pabandyti...
Atsakyti
Baigėsi mano džiaugsmas dėl Orijen. Vėl vemia verysad.gif Vakar tik ryte paėdus vėmė, šiandien abu kartus. Net neįpusėjom naudoti pakuotės verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 07 30, 06:18)
Baigėsi mano džiaugsmas dėl Orijen. Vėl vemia  verysad.gif  Vakar tik ryte paėdus vėmė, šiandien abu kartus. Net neįpusėjom naudoti pakuotės  verysad.gif

Tai gal reikia pasidairyti maistuko skirto jautriam skrandukui? mirksiukas.gif
Gal forumieciai turi patarmu siuo klausimu ?
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 07 30, 07:18)
Baigėsi mano džiaugsmas dėl Orijen. Vėl vemia  verysad.gif  Vakar tik ryte paėdus vėmė, šiandien abu kartus. Net neįpusėjom naudoti pakuotės  verysad.gif

Mano vemaliui tai labai tiko zalia vistiena ir Virbac sausiakas. Tikiem jautruoliam mesa geriau supjaustyt, o peno produktu reikia visiskai atsisakyt, nes jie sutrikdo virskinima.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 07 30, 06:18)

Aš tai patarčiau (kaip visada tokiais atvejais) pereiti tik ant mėsytės. Turėtų baigtis visos bėdos mirksiukas.gif

Atsakyti
Gal kas gali pagelbet 4u.gif

Kate pries du men atsivede kaciukus. Viena vakar padovanojau. Likes neima pieno.Kates papai siaubiskai kieti verysad.gif .Ka daryt?
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2013 08 01, 19:59)
Gal kas gali pagelbet  4u.gif

Kate pries du men atsivede kaciukus. Viena vakar padovanojau. Likes neima pieno.Kates papai siaubiskai kieti  verysad.gif .Ka daryt?

Tai ne visai maisto temos žinutė, atsakymą gal geriau perkelti čia: Kačių gimdymas
Atsakyti
aš šiuo metu turiu problemėlę, po sterilizacijos mano katytė labai sukūdo. jau praėjo 2 mėn po operacijos, o ji neatsistato. jai dabar 1 metukai. Prieš tai duodavau Royal Canin Kitten, po sterilizacijos pradėjau duoti RC sterilizuotom, bet paskui man patarė duoti riebesnį-tai duodu RC jautrioms (ten daugiau riebalų). Kol kas nepastebėjau pokyčių. gal jūs galėtumėt rekomenduoti kokį maistelį riebesnis, kuris padėtų kiek svorio priaugti. Manoji neėda jokių konservų, jokios žalios mėsos. Va pienuko visada ryte "išsireikalauja". Žinau, kad pienas nėra gerai, bet tiesiog neturiu kuom ją pradžiuginti. Konservus ir šiek tiek žalios mėsytės bandžiau pratinti nuo mažumės deja,..... Jokie pagardai taip pat nedomina.Tai pienuką jai įpilu lašelį ir tai tik 1% riebumo.
Atsakyti
Jolax - Orijen yra iš "riebesnių" maistelių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2013 08 02, 11:36)
gal jūs galėtumėt rekomenduoti kokį maistelį riebesnis, kuris padėtų kiek svorio priaugti

I6 riebesnių ir begrūdžių ,tai pabandykit Orijen ir Felidae mirksiukas.gif
Atsakyti
"Riebesni" (maistingesni) - tai augantiems gyvunams, nescioms ir laktojancioms katems.
Tai pat naudojami (pvz is RC - Royal Canin Queen (veterinarinis)) "susimorciavusioms" katems.
O jei veterinariniu maistu nera "aplink" (ar kainos kelis kart uzkelia vet gydyklos), tai naudojami kaciukams/paaugliams skirti maisteliai (pvz is RC - Royal Canin Babycat/Kittens).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adca: 02 rugpjūčio 2013 - 19:04
Nusipirkom sveriamo Orijeno,kadangi vis primaisom prie RC,kad pereit. Pardavejas pasiule pabandyti irgi sveriamo APPLAWS Kitten Chicken kaciukams iki metu. Patiko sudetis ir kaina smile.gif Bet irgi riebokas :
Sudėtis: vištiena (min. 58%), bulvės (min. 10%), vištienos miltai (min. 9%), paukštienos aliejus (min. 7%, Omega 6), cukrinių runkelių minkštimas (min. 3%), kiaušiniai (min. 3%), lašišų aliejus (min. 2,6% omega-3 šaltinis, EPA ir DHA), sausos alausmielės, ląsteliena (min. 1% ), mineralai, spanguolių ekstraktas, natrio chloridas, kalcio karbonatas, jūros dumbliai / rudadumbliai, spanguolės, DL-metioninas, kalio chloridas, jukos ekstraktas, citrusinių vaisių ekstraktas, rozmarino ekstraktas.

Kokie atsiliepimai sitam maisteliui?
Atsakyti