Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių mityba

QUOTE(Puk @ 2014 11 02, 17:23)
Aš savo katytę maitinu šituo Applaws, labai tiko, ant jo užaugo,dabar jau keisim į suaugusių. Manau, kad jis geras ir kaina gera.  http://www.zoomaista..._kitten_chicken

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, kol katinukas buvo nekastruotas šėrėme jį HILL'S Science Plan Feline Kitten Chicken, po to taip pat hills, tik jau suaugusiam katinui. Na o dabar katulis kastruotas. Hills kastruotiems katinams kaina mums šiek tiek pasirodė per didelė.. todėl norime pamėginti pakeisti, tik reikia jau kastruotam katinui. Visai sudomino Applaws, tik nerandu ar yra kastruotiems? Taip pat gal galite kažką rekomenduoti, kad kokybės ir kainos santykis butų palankus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radiolerija* @ 2014 11 10, 16:01)
Sveiki, kol katinukas buvo nekastruotas šėrėme jį HILL'S Science Plan Feline Kitten Chicken, po to taip pat hills, tik jau suaugusiam katinui. Na o dabar katulis kastruotas. Hills kastruotiems katinams kaina mums šiek tiek pasirodė per didelė.. todėl norime pamėginti pakeisti, tik reikia jau kastruotam katinui. Visai sudomino Applaws, tik nerandu ar yra kastruotiems? Taip pat gal galite kažką rekomenduoti, kad kokybės ir kainos santykis butų palankus  4u.gif

Applawso, kiek žinau nėra nekastruotiems g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radiolerija* @ 2014 11 10, 16:01)
Sveiki, kol katinukas buvo nekastruotas šėrėme jį HILL'S Science Plan Feline Kitten Chicken, po to taip pat hills, tik jau suaugusiam katinui. Na o dabar katulis kastruotas. Hills kastruotiems katinams kaina mums šiek tiek pasirodė per didelė.. todėl norime pamėginti pakeisti, tik reikia jau kastruotam katinui. Visai sudomino Applaws, tik nerandu ar yra kastruotiems? Taip pat gal galite kažką rekomenduoti, kad kokybės ir kainos santykis butų palankus  4u.gif

Klausiau pas mūsų tiekėją, kai atvežė maistą.
Pasakė, kad tam yra skirtas "Senior".

Aprašymas:
Visavertis subalansuotas begrūdis kačių maistas APPLAWS Adult Cat Senior su vištiena skirtas vyresnio amžiaus arba sterilizuotoms katėms.

SUDĖTIS: dehidruota vištiena (67%), šviežiai sumalta vištiena (12%), saldžiosios bulvės (6%), bulvės, cukrinių runkelių minkštimas, alaus mielės, vištienos kepenėlės (1%), augalinio pluošto celiuliozė (0,5%), lašišos aliejus, kokosų aliejus, vitaminai ir mineralai, džiovintas kiaušinis, natrio chloridas, kalcio karbonatas, jūros dumbliai, spanguoles, DL-metioninas, kalio chloridas, jukos ekstraktas, citrusinių vaisių ekstraktas, rozmarino ekstraktas.
Atsakyti
QUOTE(esarmy @ 2014 11 18, 18:01)
Klausiau pas mūsų tiekėją, kai atvežė maistą.
Pasakė, kad tam yra skirtas "Senior".

Sudėtis:" sausi vištienos miltai 67%, šviežiai paruoštas vištienos faršas 12%" tie vištienos miltai kažkaip keistai man skamba... g.gif ar jūs rekomenduotumėt šį maistą savo katinukui?
Atsakyti
QUOTE(*Radiolerija* @ 2014 11 19, 08:40)
Sudėtis:" sausi vištienos miltai 67%, šviežiai paruoštas vištienos faršas 12%" tie vištienos miltai kažkaip keistai man skamba... g.gif  ar jūs rekomenduotumėt šį maistą savo katinukui?
Paveikslėlis rolleyes.gif
Mano top 3 maistai buvo Power of Nature, Orijen ir Applaws (iškeičiau Royal Canin dėl sudėties).
Katės pasirinko iš šių trijų labiau patikusį ir dabar maitinu vaikus ir suaugusius Applawsu.
Holistinis begrūdis maistas su skaidriai aprašyta sudėtimi ir didžiausiu mėsos kiekiu (pagal gamintojo maisto aprašymą).
O mėsos milteliai reiškia, kad yra panaudota būtent mėsa, o kur nurodoma, kad "vištos 60%" - tai gali būti ir subproduktų, ir kaulų, ir plunksnų miltai...
Maitinu tik metus, tai negaliu pasakyti kažką daugiau, bet pagal sudėtį tai vertas dėmesio maistas. Bet ir aukščiau minėti maistai, yra tikrai neblogesni ax.gif
O ir bet koks holistinis, begrūdis ar SuperPremium bus geresnis už Whiskas ir kitą "supermarketo" maistą Economy klasės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esarmy: 19 lapkričio 2014 - 11:58
Sveiki
Norejau paklausti del mano britukes maisto.Jai eina antri metai,sterilizuota mazdaug trys men.Visada seriau tik sausu Rojal Canin.Pries sterilizacija maisto nenormuodavau,galedavau pripilti maisto pilna bliudeli ji suesdavao per dvi tris dienas.Daugiau nieko kito neesdavo.O dabar po sterilizacijos pradejus normuoti maista ji amzinai alkana.Duodu 60gr.parai ta maista supilu per tris keturis kartus.Nezinau ka daryti bandziau kaip seniau pripilti bliudeli maisto,tai surijo per du kartus ir viska isveme. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(@GITANA @ 2014 12 02, 20:03)
.Duodu 60gr.parai ta maista supilu per tris keturis kartus.Nezinau ka daryti bandziau kaip seniau pripilti bliudeli maisto,tai surijo per du kartus ir viska isveme. blink.gif

Nesu didelė žinovė, bet man atrodo, kad 60g per parą 2 metų britukei yra labai mažai. Kiek anksčiau domėjausi, tai katei reikėtų duoti maisto 2 procentus nuo svorio. 60g maisto per parą turėtų gauti 3kg katė. 5 kg katė - 100g maisto.
Mano škotukė pirmus mėnesius po sterilizacijos visą laiką leido prie bliūdelių. Kažkiek priaugo svorio. Paskui hormonai susireguliavo ir apetitas sumažėjo. Maisto nenormuoju.Dabar 2 metų sveriam 4,8kg. Manau, kad ir jūsų katytei tik laikinai apetitas padidėjęs.
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2014 12 02, 23:51)
Nesu didelė žinovė, bet man atrodo, kad 60g per parą 2 metų britukei yra labai mažai. Kiek anksčiau domėjausi, tai katei reikėtų duoti maisto 2 procentus nuo svorio. 60g maisto per parą turėtų gauti 3kg katė. 5 kg katė - 100g maisto.
Mano škotukė pirmus mėnesius po sterilizacijos visą laiką leido prie bliūdelių. Kažkiek priaugo svorio. Paskui hormonai susireguliavo ir apetitas sumažėjo. Maisto nenormuoju.Dabar 2 metų sveriam 4,8kg. Manau, kad ir jūsų katytei tik laikinai apetitas padidėjęs.

Labai noreciau kad jusu zodziai issipildytu ir organizmas susitvarkytu.Nenoriu kad nuo persivalgymo pradetu kabintis kokios ligos.Zinau kate,kuri po sterilizacijos praejus keliems metams atrode kaip erke trumpom kojytem ir labai stora .Svere atrodo 15 kg. doh.gif Mire nuo sirdies.
Atsakyti
@GITANA
Ribojant maistą, galima sukelti atvirkštinį efektą. Katė galvos: "Maistas deficitas, valgyk kiek yra".
Vemti gali dėl per greito valgymo.
Gal pabandyti neriboti jai maistą iki 5-7 dienų ir stebėti ar "atsivalgys".
Jei ne, tada pagal maisto normą (kiekvieno maisto skirtingos normos).
Ar parinkti mažiausiai kaloringą maistą (kad kiekis būtų didesnis)

Koks augintinio svoris?
Royal Canin Sterilised dienos normos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esarmy: 04 gruodžio 2014 - 11:17
Oho 2proc svorio, kazin is kur tokia informacija.
Dienos norma pagal kates svori rasoma ant pakuociu. pvz mano abi kates sveria virs 4 kg, tai jei as jom duociau 150-180gr sauso maisto per diena, tai greit jos man svertu po 6kg... Kuo kokybiskesnis maistas, tuo didesne jo maistine verte, ir tuo mazesne jo norma. 60gr yra tikrai ok tokio amziaus katei. Tiesiog ji apzora, mano viena kate tokia - kiek ipili, tiek suvalgo.. paieskokit rusies, kuria ji ne taip megtu
Atsakyti
Aciu uz patarimus mirksiukas.gif Bandysiu kaipnors ieiti i vezes smile.gif
Atsakyti