QUOTE(sweetlike @ 2014 08 03, 01:27)
Labas, pabandyk į tuos konservus prieš paduodant katei įpilti dar šiek tiek vandens. Katės paprastai labai mėgsta tą padažą ir pirmiausia jį visą išlaka. Tai kartu su padažu gaus ir vandeniuko atsigerti, tik jis bus "paskanintas"
Ištikrųjų tau jau bandėm vandenuko pilti į maistelį, bet matyt tada nelabai skanu būna, nes miauksi protestuodama-prašo naujo įdėti
QUOTE(esarmy @ 2014 08 03, 11:19)
Konservai - 80% drėgmė, tai ji gali gerti žymiai mažiau vandens, nei valgant sausą. Bet vis vien turi gerti.
Vidutinės klasės konservai, kainoja bent dukart daugiau nei Whiskas (ekonom., prasčiausia klasė), orientuotis galima pagal kainą pradžiai (ar perskaitykite šią temą). Pakeisti Whiskas, gali būti sudėtinga, dėl skonio priedų jame.
Vidutinės klasės konservai, kainoja bent dukart daugiau nei Whiskas (ekonom., prasčiausia klasė), orientuotis galima pagal kainą pradžiai (ar perskaitykite šią temą). Pakeisti Whiskas, gali būti sudėtinga, dėl skonio priedų jame.
Tikrai neskaičiau temos , todėl ir neturiu jokio supratimo apie kačių maistą. Reikės pasidomėti. Ačiū Jums
QUOTE(moocho @ 2014 08 03, 12:11)
tikrai, pakeiskite katės maistelį, ji nusipelnė geriau nei kelis procentus mėsos valgyti
šiaip geras patarimas, į koservus įpilti truputį vandens.
O kur Jūs jai vandens duodate? daugumai kačių jų vandens dubenėliai visiškai neįdomūs. Mes todėl nupirkom specialų fontanėlį - tiesa, ir jis jau pasidrė nebeįdomus mano katės mėgsta vandenį iš puodukų, vazų,- žodžiu iš kažko "naujo". Taip pat geria iš krano. Taigi, pamėginkit kokį nors naują indą.
Dar esu skaičius patarimų įpilti lašelį pieno ar sultinio į vandenį (žinoma, tik jei katė tai mėgsta).
šiaip geras patarimas, į koservus įpilti truputį vandens.
O kur Jūs jai vandens duodate? daugumai kačių jų vandens dubenėliai visiškai neįdomūs. Mes todėl nupirkom specialų fontanėlį - tiesa, ir jis jau pasidrė nebeįdomus mano katės mėgsta vandenį iš puodukų, vazų,- žodžiu iš kažko "naujo". Taip pat geria iš krano. Taigi, pamėginkit kokį nors naują indą.
Dar esu skaičius patarimų įpilti lašelį pieno ar sultinio į vandenį (žinoma, tik jei katė tai mėgsta).
Vandens dubenėlis toks pats kaip ir maistelio. Tiesiog gaila gyvūnėlio, nes per dabartinius karščius guli dienomis paslika, norisi jai kažkaip pagelbėti . Atrodo, jeigu kvailiukė atsigertų vandens, tai iš karto geriau pasijaustų Bandysim puoduką ar šiaip kokį indelį statyti su vandeniu, gal kas ir pavyks